Henter Indhold ...

Thomas Marschall

Business Angel og foredragsholder

Thomas Marschall er med sin baggrund som Business Angel en stærk kapacitiet, når det kommer til disruption, investeringer og iværksætteri. I sit inspirerende og tankevækkende foredrag sætter fokus Thomas Marschall fokus på de teknologiske forretningsmuligheder Danmark har, hvis vi bare tør lade nye vækstvirksomheder tage teten på fremtidens vækst. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Thomas Marschall holder foredrag i både Danmark og udlandet. Han er aktiv business Angel med knap 10 investeringer i Danmark, Sverige, USA og Afrika og udgav i 2017 bogen Angel Business om at få succes med investere i startups. Før dette var han CEO & President for fingeraftryks virksomheden, Precise Biometrics AB i Sverige i 7 år samt CEO for en dansk software virksomhed i 5 år.

Thomas Marschall grundlage sin karriere med 12 år i A. P. Møller inden for olie delen, hvor han startede Maersk Environmental Division. Han har deltaget i executive programs på Singularity University, Stanford, NUS Singapore, Henley og IEDC. Derudover tog Thomas Marschall i 2014 initiativ til og afholdt den første Internationale Comedy Festival på Bremen teateret i København. I november 2017 udgav han bogen “Angel Business” som er blevet meget vel modtaget i iværksættermiljøet.

Thomas Marschall er en erfaren foredragsholder inden for emnerne, teknologi/disruption, investeringer, iværksætteri og Danmark som Startup Nation.

    Thomas Marschall foredrag

    Startup Nation Danmark

    • Thomas Marschalls foredrag “Startup Nation Danmark” sætter fokus på de teknologiske forretningsmuligheder Danmark har mulighed for at tage del i, hvis vi lykkes med at gå fra at være en udpræget lønmodtager-nation til i højere grad at skabe de rette rammer for at lade nye vækstvirksomheder tage teten på fremtidens vækst.
    • Foredraget er interaktivt og inddrager tilhørerne for at skabe den bedst mulige dynamik og drager desuden mange internationale paralleller til lande og områder, hvor dette allerede er i fuld gang med at ske.
Foredragsholdere der minder om Thomas Marschall

Foredragsemner med Thomas Marschall