Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Lykkeforskning fortalt med masser af humor, overskud og nærvær

Meik Wiking Foredrag

Meik Wiking

Ekspert i lykkeforskning og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Meik Wiking

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Meik Wiking giver jer i sine underholdende og nærværende foredrag den nyeste viden indenfor lykkeforskning. Hvorfor er nogle mennesker lykkeligere end andre, og hvordan måler man egentlig lykke? Meik Wiking har svarene, og fortæller også hvilke rammer der skaber det gode liv, og hvordan i opnår trivsel på arbejdspladsen såvel som derhjemme.

Et foredrag med Meik Wiking giver jer:

  • Omfangsrig viden indenfor lykkeforskning og trivsel
  • Indsigt i, hvordan parametre såsom indkomst, relationer, alder og ægteskab påvirker følelsen af lykke
  • Værktøjer til, hvordan man skaber bedre rammer for jeres liv

Ekspert i lykke

Meik er en af verdens førende eksperter indenfor lykkeforskning, og er forfatter til flere bøger om lykke, heriblandt “Lykken under lup” og “The Danish way to live well”.

Meik er direktør for tænketanken Institut for Lykkeforskning, der er verdens førende og har fokus på lykke, trivsel og livskvalitet og er derudover Research Associate for Danmark ved World Database of Happiness og Founding member af The Latin American Network for Wellbeing and Quality of Life Policies. Derudover er Meik en hyppig anvendt foredragsholder både i- og udenfor Danmark, og så er han at finde på listen over verdens 100 skøreste personer.

Meiks bog “The little book of hygge” er blevet en New York Times Bestseller, og er oversat til 35+ sprog og solgt i mere end 1 million eksemplarer.

Meiks foredrag tager udgangspunkt i begrebet lykke. Hvorfor er nogle mere lykkelige end andre, hvordan kan vi skabe bedre rammer for et lykkeligt liv, og hvordan kan vi bruge lykke på arbejdspladsen?

Book Meik til et foredrag, og få besøg af en underholdende og inspirerende mand, der deler ud af konkrete redskaber samtidig med, at han aktiv inddrager jer.

Se foredrag med Meik Wiking
Meik Wiking foredrag

Hvorfor er nogle mennesker lykkeligere end andre?

Med udgangspunkt i de mest interessante resultater fra lykkeforskningen, holder Meik et tankevækkende foredrag om lykke, livskvalitet og det gode liv.

I får indsigt i, hvorfor Danmark ofte kåres som et af verdens lykkeligste lande, og hvordan parametre som indkomst, gener, relationer, sociale medier, alder, ægteskab, børn og arbejde har indflydelse på vores følelse og niveau af lykke. Og hvordan måler man i det hele taget noget så abstrakt som lykke? Hvad er fælles for de personer, der er lykkelige?

Meik fortæller også om, hvordan man kan skabe bedre rammer for det gode liv? Hvorfor er nogle personer lykkeligere end andre? Og hvad skaber trivsel på arbejdspladsen?

I sine foredrag evner Meik at kombinere en stor faglig indsigt med masser af humor, overskud og nærvær.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Meik Wiking

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Meik Wiking