Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Lykkeforskning fortalt med masser af humor, overskud og nærvær

Meik Wiking Foredrag

Meik Wiking

Ekspert i lykkeforskning, forfatter og foredragsholder. Foredrag om lykke, det gode liv samt trivsel og velvære.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Meik Wiking

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Meik Wiking giver jer i sine underholdende og nærværende foredrag den nyeste viden inden for lykkeforskning. Hvorfor er nogle mennesker lykkeligere end andre, og hvordan måler man egentlig lykke? Meik Wiking har svarene, og fortæller også hvilke rammer der skaber det gode liv, og hvordan i opnår trivsel på arbejdspladsen såvel som derhjemme. 

Meik Wiking er en af verdens førende eksperter inden for lykkeforskning og er forfatter til flere bøger om lykke, heriblandt Lykken under lup og The Danish way to live well.

Et foredrag med Meik Wiking giver dig:

  • Omfangsrig viden inden for lykkeforskning og trivsel
  • Manden bag New York Times bestselleren The little book of hygge
  • Tankevækkende og inspirerende, der altid efterlader publikum med et smil på læben

Meik Wiking er direktør for tænketanken Institut for Lykkeforskning, som er verdens førende og har fokus på lykke, trivsel og livskvalitet og er derudover Research Associate for Danmark ved World Database of Happiness og Founding member af The Latin American Network for Wellbeing and Quality of Life Policies. Derudover er Meik en hyppig anvendt foredragsholder både i- og udenfor Danmark, og så er han at finde på listen over verdens 100 skøreste personer.

Meik Wikings bog The little book of hygge er blevet en New York Times Bestseller, oversat til 35+ sprog og solgt i mere end 1 million eksemplarer.

Meik Wiking foredrag tager udgangspunkt i begrebet lykke. Hvorfor er nogle mere lykkelige end andre, hvordan kan vi skabe bedre rammer for et lykkeligt liv, og hvordan kan vi bruge lykke på arbejdspladsen? Det er underholdende og inspirerende, når Meik Wiking kommer på besøg og deler ud af konkrete redskaber samtidig med, at han aktiv inddrager sit publikum.

Se foredrag med Meik Wiking
Meik Wiking foredrag

Hvorfor er nogle mennesker lykkeligere end andre?

Med udgangspunkt i de mest interessante resultater fra lykkeforskningen, holder Meik Wiking et tankevækkende foredrag om lykke, livskvalitet og det gode liv.

Publikum får indsigt i, hvorfor Danmark ofte kåres som et af verdens lykkeligste lande, og hvordan parametre som indkomst, gener, relationer, sociale medier, alder, ægteskab, børn og arbejde har indflydelse på vores følelse og niveau af lykke. Og hvordan måler man i det hele taget noget så abstrakt som lykke?

Hvad er fælles for de personer, der er lykkelige?

Meik fortæller også om, hvordan man kan skabe bedre rammer for det gode liv? Hvorfor er nogle personer lykkeligere end andre? Og hvad skaber trivsel på arbejdspladsen?

I sine foredrag evner Meik at kombinere en stor faglig indsigt med masser af humor, overskud og nærvær.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Meik Wiking

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Meik Wiking