Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Simple råd til en sund livsstil med mindre sygdom

Pia Norup

Pia Norup

Læge, sundhedsekspert, forfatter og tv-vært på TV 2. Foredrag med fokus på sundhed og det gode liv, der formindsker sygdom.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Pia Norup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvordan kombinerer du både sundhed, lykke og et langt liv uden sygdom? Læge Pia Norup giver dig sine bedste råd til, hvordan vi alle kan spise og leve os sundere og dermed formindske sygdom. Glæd dig til konkrete og simple råd, som inspirerer dig til gode vaner - helt uden at det bliver uoverskueligt!

 

Pia Norup er læge, sundhedsekspert, forfatter og tv-vært i TV2-programmet ”Kan man spise sig rask? ”. De sidste 10 år har Pia dedikeret sit lægelige virke til fremme af sundhed og bruger til dagligt kost, motion og livsstil som medicin, både som forebyggelse og som lindring og endda behandling af symptomer. Pias tilgang er baseret på sund fornuft og grundlæggende leveregler som daglig bevægelse og masser af grøntsager. Pia er certificeret Functional Medicine Practitioner gennem Institute for Functional Medicine (IFM).

Pia er forfatter til bogen ”Kronisk Sund- Lægens 3-trinsplan for autoimmune sygdomme”, som giver et dybdegående bud på en livsstil, der kan lindre sygdomme, især de autoimmune, som er i voldsom vækst disse år.

Et foredrag med Pia Norup giver dig:

 • Konkrete og simple sundhedsråd.
 • En ny forståelse for, hvad sundhed egentlig betyder, og hvordan du opnår den.
 • Et teoretisk velfunderet foredrag, men formidlet med fokus på konkrete råd og praktisk vejledning til sundhed.

 

Se foredrag med Pia Norup

  Pia Norup foredrag

  Kronisk Sund – Spis og lev dig rask

  • I sit foredrag fortæller Pia om sit syn på sygdom og sundhed og går i dybden med emnerne ”hvad er sundhed?” og ”hvorfor bliver vi syge?”, men især ”hvordan kan vi spise og leve os sundere og mindre syge?”.
  • Pia bringer eksempler og cases frem og fortæller levende og inspirerende om sin personlige tilgang til det enkelte menneske. Hvad er hemmeligheden bag det gode og lange liv, vi alle ønsker, og overraskende for mange er der mange flere faktorer, der spiller ind, end blot næringsstoffer og kolesterolmålinger. Et tankevækkende foredrag, hvor du vil gå hjem med ny viden og måske et nyt syn på, hvad sundhed egentlig betyder, og hvordan du opnår det. Også på den lange bane.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Pia Norup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Pia Norup