Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hvordan styrker vi vores immunforsvar? Hvordan holder vi os sunde – fysisk og mentalt?

Pia Norup

Pia Norup

Læge, forfatter, lægefaglig TV-vært, og brobygger mellem den konventionelle medicinske viden og den moderne tilgang til kost og livsstil.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Pia Norup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pia

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Pia Norup er oprindelig uddannet læge fra 1997 og er certificeret functional medicine practitioner gennem IFM (Institute for Functional Medicine) i USA. Functional medicine er en måde at tilgå mennesker og sundhed og sygdom på, hvor man forsøger at forstå roden af årsagen til sygdom og lindre symptomerne via livsstil og kostændringer.

Et foredrag med Pia Norup giver jer:

  • Et sjovt foredrag der gør dig klogere på sundhed, hvor du får konkrete råd med hjem
  • Overraskende viden om hvad der kan påvirke dit immunforsvar
  • Gode råd til hvordan du kan give din krop de bedste betingelser for et sundt liv

Broen mellem medicin og livsstil

Pia Norup var i 2018 og 2019 tv-vært i TV2 programmet “Kan man Spise sig rask?” og har siden deltaget som lægelig ekspert også i “Fede forhold”, og er forfatter til bogen “Styrk dit immunforsvar” sammen med ernæringsspecialist Tine Jørgensen. Sammen har de to kvinder stiftet klinikken Roots Clinic, hvor de til daglig rådgiver klienter ud fra deres viden om kost og livsstil.

Pia er blevet kaldt ”Brobyggeren”, da hun med sin tilgang til sygdom og sundhed formår at bygge bro mellem den konventionelle medicinske viden og tilgang og den livsstilsmæssige og kostmæssige værdi, mange mennesker oplever. Hun er også forfatter til “Kronisk Sund”, en praktisk guide til mennesker med autoimmune sygdomme, og som meget aktiv forfatter er der op til flere nye bøger på vej.

Book Pia Norup til et underholdende foredrag, der skaber forbindelse mellem konventionel medicinsk viden og livsstilsmæssige værdier.

Se foredrag med Pia Norup
Pia Norup foredrag

Kronisk Sund - Stå stærkt i stormen

Det at være sund og stærk er ikke længere et ”nice to have”, men i lyset af Corona-pandemien er det blevet et ”need to have”. Vi ønsker at stå stærkt. Vi ønsker at være modstandsdygtige, robuste, raske og stærke, både fysisk og psykisk. Pandemien har for alvor sat sundhed på dagsordenen, på en ny måde, hvor vi alle mærker at der er meget på spil, hvis vi ikke passer vores helbred og sundhed.

Hvad er så modellen? Hvordan bliver vi sundere og stærkere, også selvom vi har en kronisk sygdom? Også selvom der er modvind? Og mange truende sygdomme at få. Hvad er egentlig hemmeligheden bag det sunde og gode liv, hvor vi har tillid til vores krop og sind og kan give vores krop de bedste forudsætninger for at fungere optimalt på alle måder.

Foredrag med Pia Norup og Tine Jørgensen

Styrk dit immunforsvar

Kan man styrke sit immunforsvar? Og hvordan?

Det spørgsmål besvarer de to ildsjæle og stiftere af Roots Clinic, læge Pia Norup og ernæringsspecialist Tine Jørgensen, i deres passionerede foredrag, hvor de sammen slår en masse myter ihjel, og på scenen udfordrer hinanden på almindelige overbevisninger om, hvad et sundt og godt immunforsvar er og hvordan det opstår.

Er vi bare født med et immunforsvar, som er statisk hele livet igennem, eller kan vi rent faktisk påvirke det? Er der noget, der hedder et Quick Fix når det kommer til immunforsvaret? Og hvordan fungerer et godt immunforsvar egentlig?

Er det nok at drikke et glas sellerijuice hver morgen? Og hvis man skal vælge et vitamin eller kosttilskud, hvad skulle det så være?

Udover de gængse råd, vi lige selv kan komme i tanker om, vil I også høre om overraskende ting, der påvirker jeres immunforsvar, som I nok ikke lige har tænkt på.

Mange små og sjove og interessante ting, I selv kan gøre, og selvfølgelig også lidt om alt det, der trækker i den forkerte retning, når det kommer til at passe på sit kropslige beredskab.

Kom og bliv rystet lidt i jeres egen overbevisning og gå klogere hjem og med konkrete råd til, hvordan I kan styrke jeres eget immunforsvar.

Referencer

Det var et rigtig godt og oplysende foredrag, som vi er meget tilfredse med

Annemarie Mogensen

SAMKLANG Fredericia
Uforpligtende forespørgsel på Pia Norup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Pia Norup