Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev en kombination af motiverende peptalks med en tilpas mængde humor

Jacob Palmqvist Foredrag

Jacob Palmqvist

Peptalker, HD-investering-finansiering, NLP Master og Bach. DHE (Design Human Engineering).

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Super godt og relevant foredrag, der var tilpasset vores behov. Læring formidlet med humor, selvironi og et glimt i øjet. jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne."

Lisbeth - Energistyrelsen Se alle referencer

Et foredrag med Jacob Palmqvist giver jer:

  • Et professionelt afviklet arrangement med Jacob som erfaren formidler og peptalker
  • Konkrete teknikker og værktøjer til at skabe handling og nå jeres målsætninger
  • Høj grad af interaktivitet, og foredrag der er lige så underholdende som de er inspirerende
Uforpligtende forespørgsel på Jacob Palmqvist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jacob

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jacob Palmqvist er en af Danmarks mest anvendte peptalkere, og han har allerede mange års erfaring med at udvikle og gennemføre foredrag og kurser. Han formår at kombinere det faglige med en tilpas mængde humor, så publikum er fastholdt hele foredraget. Der er inkorporeres konkrete redskaber og noget at reflektere over efterfølgende. 

Et foredrag med Jacob Palmqvist giver jer:

  • Et professionelt afviklet arrangement med Jacob som erfaren formidler og peptalker
  • Konkrete teknikker og værktøjer til at skabe handling og nå jeres målsætninger
  • Høj grad af interaktivitet, og foredrag der er lige så underholdende som de er inspirerende

Nå organisationens målsætninger

Jacob Palmqvist arbejdede i 10 år som aktiehandler, og det har givet ham en stor forretningsmæssig forståelse for at skabe resultater igennem sine foredrag – både menneskelige og økonomiske.

Som coach og peptalker har Jacob hjulpet og underholdt mange tusinde sælgere, ledere og medarbejdere fra virksomheder som Nokia, General Motors, Danfoss, Fiat, Mærsk, IBM, Danske Bank, Nordea, Glaxo, Hydro Texaco, Kommune Data, COOP, DJØF, Opel, Ericsson, HP, Compaq, LEO, Diesel, Saab, Novo, PBS og Tivoli.

Se foredrag med Jacob Palmqvist
Jacob Palmqvist foredrag

At mestre motivation - Hvor sidder jeres drive?

En garanteret motiverende peptalk med en buffet af dynamiske værktøjer til at angribe forandringer proaktivt. En energisk omgang sund fornuft, som giver jer mod til at tage valg og ansvar og til at gøre det, I altid kunne have gjort. Et ‘wake up call’ til jeres indre motivator. En positiv øjenåbner, som får jer til at indse at mulighederne er ubegrænsede.

Udfordringen: Det er farligt, at satse på udvalgte nøglepersoner i en organisation, til at motivere alle andre. Økonomiske og materielle gulerødder er sjældent tilfredsstillende. Vi tror, at den mest effektive løsning på denne udfordring, er at lære medarbejderne at motivere sig selv.

Fordele: En motiveret medarbejder, forandringsparat, større drive og handlingsorienteret.

Deltagerne vil opnå færdigheder i: At påtage sig en positiv energisk holdning og indstilling, udfordre vaner og gamle adfærdsmønstre, håndtere modstand og forandringer

Jacob Palmqvist foredrag

Brug hovedet til en forandring. I ser altid, det I tror, men det er ikke altid, I tror, hvad I ser!

Jacob giver jer dynamiske forandringsværktøjer i et dybt, bredt og højt favnende peptalk, der tager fat i vores overbevisninger. Igennem brug af farverige metaforer og udfordrende øvelser, gøres den enkelte forandringsparat og motiveret. Se, hvordan det umulige bliver muligt foran øjnene på deltagerne.

Udfordringen: Kollegaer med manglende tro på egne evner, skaber dårligere resultater og tilsvarende de der tror på det. Denne begrænsede holdning til produktet, ledelse, kvalitet, pris og egne evner kan have katastrofale konsekvenser for bundlinjen. 

Fordele: En positiv og ressourcefuld “JEG KAN” kultur, gøres i stand til at fjerne mentale performance begrænsninger, mulighed for at bryde igennem tryghedszonen og sætte turbo på eget potentiale.

Deltagerne vil opnå færdigheder i: At udvise en adfærd, der igangsætter positive successpiraler, at påtage sig et aktionsorienteret sæt af overbevisninger, at opnå resultater, de ikke troede muligt, og at udnytte deres eksisterende færdighedsniveau maksimalt.

Jacob Palmqvist foredrag

Kommunikation - Slå ørerne ud!

Har I en opskrift på succes? Med engagement og humor giver Jacob Palmqvist jer en beskrivelse og en opskrift på, hvordan I når jeres mål. En effektiv motiverende og engagerende peptalk med dybde og tyngde.

Udfordringen: Misforståelser, brok og fejlopfattelser koster hvert år virksomheder milliarder i fejl, mistede ordrer, utilfredshed, manglende deling af viden og masser af ideer og muligheder. Effektiv kommunikation er et must for at opretholde konkurrenceevnen og skabe en kultur, der laver ekstraordinære resultater. Diverse kommunikationsteknikker har gennem årerne stået for fald. Det skyldes den enkeltes grundlæggende holdning, til at lytte med dét formål at forstå, ikke har været tilstrækkeligt i fokus. Vi tror, at den mest effektive løsning på denne udfordring er at lære medarbejderne at kommunikere hurtigere, skarpere og med målet for øje. 

Fordele: Øger forståelsen af andre og skaber kunderelationer med tillid, undgår misforståelser og fejltagelser, teknikker til at øve indflydelse på andre igennem sproget.

Deltagerne vil opnå færdigheder i: At bygge og fastholde “rapport” med andre, at lytte med det formål at forstå, at håndtere flere kommunikationsteknikker.

Jacob Palmqvist foredrag

Teamwork - Synergi & gensidighed!

Udfordringen: At arbejde proaktivt og selvstændigt med klare mål og masser af motivation, burde være nok til at få succes i det moderne arbejdsliv. En faktor der dog kræves fokus på, for at frigøre den resterende del af medarbejdernes potentiale, er deres evne til TEAMWORK.

Fordele: En team ånd og spirit, tillid & åbenhed, undgår superoptimering.

Deltagerne vil opnå færdigheder i: At bruge teambarometeret aktivt, opnå og give hinanden tillid og respekt, samarbejde og kommunikere.

Jacob Palmqvist foredrag

Værdibaseret salg - når prisen kommer i anden række

Foredraget er et underholdende og involverende festfyrværkeri. Deltagerne får ideer og inspiration til at arbejde med egne holdninger og værdier samt værktøjer til at påvirke andres.

Når I skal blive endnu dygtigere til at skabe resultater, er der to primære indsatsområder, I kan vælge at fokusere på. 1) Skaffe nye kunder (dating) og 2) sælge mere til de eksisterende (ægteskab). Uanset hvilken af de to I arbejder med, er de psykologiske og værdibundne elementer blevet en afgørende faktor for at lykkedes i stort set alle brancher.

Alle kunder køber for at dække en af to overordnede behov. Et funktionsbehov, der typisk er en økonomisk betragtning og en ren analytisk vurdering og et personligt behov, der har at gøre med værdier, tillid, og hvad kunden personligt får ud af det. Undersøgelser viser faktisk, at 40 % af kunder primært køber på grund af sælgeren, og ikke på baggrund af prisen.

Langt de fleste ”salgsteknikker” fokuserer på at manipulere kunden hen til et salg snarere en at skabe en relation. Man kan med rette sammenligne traditionel salg med dating og værdibaseret salg med de egenskaber, der skal bruges i et parforhold. Jacobs erfaring er dog, at langt de fleste sælgere har viden og kendskab til langt flere “teknikker”, end de bruger. Det er derfor altafgørende, at man målrettet træner og udvikler “SALGSINDSTILLING”. Det er den hurtigste og mest effektive vej til at skabe en kultur, der laver ekstraordinære resultater. “SALGSINDSTILLING” x KOMPETENCER = SALGSRESULTATER

Deltagerne vil lære: Hjernens sorterings mekanismer. Målsætnings modeller (DANSEMODELLEN). Teknikker til at øve indflydelse på andre igennem sproget. Teknikker til at skabe handling. Hvordan historier aktivere værdier og behov. Lytte for at forstå. Forstå værdien af værdier. Øge forståelsen af at skabe kunderelationer gennem tillid og respekt. Formen er en blanding af underholdning og læring med masser historier og deltagerinvolvering.

Referencer

Spændende og frisk - god som en opstarter. Meget dygtig formidler.

Jens Andersen

Københavns Energi

Lå meget meget tæt på den "briefing" vi havde sendt til Jacob. Så meget relevant foredrag, som jeg er sikker på har flyttet flere af os og har givet os som virksomhed og hver af os i virksomheden noget at tænke over, samt nogle enkle værktøjer, der hjælper os med vores kommunikation med hinanden, samt med vore kunder og samarbejdspartnere. Og Jacob er jo en fremragende formidler indenfor sit emne, der ellers godt kan risikere at blive lidt teoretisk tungt. Perfekt blanding af faglighed, humor, eksempler, analogier og provokation. Flot involvering af publikum.

Michael Steen Amundsen

Mölnlycke Health Care

Jacob fortalte levende om det at kommunikere ved hjælp af andre virkemidler end den sædvanlige PowerPoint. Det ramte plet, og deltagerne blev inspireret til at gøre tingene anderledes.

Dorthe Berthelsen

Grundfos

Jacob sprang til med få timers varsel og fik via en briefing på telefon hurtigt kodet sig ind på målgruppen. Han kom frisk og velforberedt og lagde salen ned. Her er et udtalelser fra evalueringen: - Ham Jakob I havde hentet ind i sidste øjeblik til at snakke motivation var helt fantastisk!! - Jeg synes alt var godt, og sejt gået at få en anden foredragsholder ind på så kort varsel, og fortælle om motivation - virkelig godt indlæg. - sidste forestilling med Jakob var særdeles god

Tina Pearson

Impact Group

Han var sjov, levende, nærværende og meget god!

Nanna

Novo Nordisk

Jacob er humoristisk og rigtig god til at få hele forsamlingen med i oplægget, hvilket gør det levende og nemmere at huske.

Annette Riber Madsen

HK

Jacob kan klart anbefales til en hver form for arrangement, hvor temaet er i retning af motivation og samarbejde. Han leverede et fagligt foredrag, med humor og god energi. Samtidig lykkedes det ham at opretholde opmærksomheden hos deltagerne gennem samtlige 90 min. Vi har forhørt os blandt deltagerne, og der har kun været positivt feedback.

Jakob Jensen

Erhvervsøkonomisk Sammenslutning Aalborg

Det var fagligt relevant - uanset, at det ikke var angående materiel jura - og blev formidlet på særdeles god vis. Stor ros fra deltagerne.

Rasmus Agathon

Virtus Advokater ApS

Jacob var sjov, energisk og vildt god! Ham vil vi rigtig gerne anbefale. Han var helt nede på jorden, cool og god til at fange folks opmærksomhed og få dem op og stå. Jeg holdte lidt øje med min chef gennem foredraget, og hun sad og nikkede genkendende til de ting han fortalte om. De ting han fortalte om vil vi helt sikkert komme til at bruge i vores daglige arbejde.

Juul Van De Voort

Pandekagehuset Kvie Sø

Jacob holdt os fanget, aktiverede os, underholdt os og gav os noget at tygge på.

Frank Gravesen

Lolland Ungdomsskole

Det var en virkelig god session vi havde, Jacob gjorde det super godt, og der har kun været positive tilbagemeldinger fra alle deltagerne!

Kristian Røed

Falck

Et autentisk og troværdigt oplæg der skabte både refleksion, latter og eftertænksomhed. Oplægget som havde en klar rød tråd var velvarieret mellem lytning og aktiv/fysisk deltagelse.

Line Mie Hjorth Christensen

Hvidebækskolen

Jacob er en utrolig behagelig og rar person, som hurtigt får alle med. Vi er meget tilfredse med vores valg.

Katja Schlütter

Interoute Managed Services Denmark A/S

Jacobs indfangede straks alles opmærksomhed og læste rummet og publikum spot on. Oplægget var energi fyldt, humoristisk og relevant. Vi blev inddrage fysisk og på den måde fik Jacob aktiveret vores hukommelse på en måde, så pointerne hænger fast og stadig er noget vi taler om og henviser til i vores dagligdag.

Sofie Vogel

Københavns Kommune

Jeg synes det hele er gået rigtig fint. Jeg talte med Jacob dagen for inden, og jeg synes at vores kemi og forståelse af hvad der skulle ske på dagen var klar lige fra start af, og Jacob leverede lige hvad vi havde håbet på, og det gav os et rigtig godt afsæt for eftermiddagen.

Thorstein Gystad

D&E and Automation

Levende og inspirerende foredrag - med en god blanding af humor og seriøsitet. Godt til at få sat gang i forsamlingen.

Renè Stabell

Almindelig Brand

Jacob havde afstemt sit foredrag i forhold til de oplysninger jeg havde fremsendt - det var bare super. Han sikrede deltagelse fra alle fremmødte - det var også super. Jeg har kun fået positive tilbagemedlinger, så jeg er yderst tilfreds. Jeg havde mødt Jacob gennem min egen arbejdsgiver - så det var bestemt et godt gensyn.

Putte Kvisthøj

Danske Porebeton Forening

Et fint oplæg med stof til eftertanke f. eks. i forhold til de mentale billeder vi skaber inde i hovedet mhp. frygt, motivation og glæde, og sammenkædningen til påvirkningen af ens egen hverdag.

Troels Frøkjær Christensen

Intego

Jacob er en meget behagelig person, let at kommunikere med og hans indlæg ramte præcist, hvad vi havde brug for på tidspunktet. Jeg har kun fået positive kommentarer fra organisationen.

Personalechef Anne Køngerskov

Ramirent A/S

Jacob forstod på en sjov og humoristisk måde at involvere deltagerne, og samtidig fik han formidlet et konkret og relevant budskab.

Lars Larsson

Sinatur Hotel Frederiksdal

Jacob var super engageret - og meget god til at formidle budskabet om motivation.

Vicki Hansen

Haribo

Det var spændende og medarbejderne var meget begejstrede. Jacob var 100% på og var god til at fange folk.

Kenn Rye Andersen

Gunslevholm Idrætsefterskole

Jakob 'kom med på et afbud' på grund af en anden foredragsholders sygdom. Jakob fik meget hurtigt alle til at deltage aktivt i foredraget, og formåede at kæde tingene i foredraget sammen - både fra handling til ord og fra ord til handling.

Allan Poulsen

Tinglysningsretten

Temaet handlede om "motivation og arbejdsglæde" og Jacob Palmquist førte os hele vejen rundt, med en god portion humor.

Poul-Erik Westrup

Bo- og Vækstcenter, Kalundborg

Fantastisk godt oplæg; Jacob har en yderst god formidlingsevne, fyldt med energi og nærvær. Et oplæg, der indeholdt en rigtig god blanding af viden og teori - og fremstillet på en måde som alle husker. Jeg vil til enhver tid anbefale dette foredrag.

Marlene Andreasen

Esbjerg Ungecenter

Jacob er levende og super god til at tilpasse sig målgruppen. Fedt at han holder foredrag uden PowerPoint. Det giver et helt andet nærvær! Vi er meget tilfredse og kan godt se Jacob holde foredrag hos os igen. Ydermere går han ydmygt til opgaven på den gode måde, og kan sagtens provokere. Det har vi også brug for i dagligdagen - lidt provokation - motivation og inspiration. Det fik vi!

Hanne Bro Odde

Sparekassen Thy

Det var et super godt og inspirerende foredrag. Jacob var tydeligvis velforberedt og yderst professionel. Hans budskaber var både medrivende og realistiske. Og det hele var pakket ind i masser af humor og godt humør. Jacob kan varmt anbefales!

Brian Østergaard

ADP Dealer Services Denmark ApS

Levende - humoristisk og aktuelt for os.

Kjeld Olesen

HK-klubben v/Middelfart Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Jacob Palmqvist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Jacob Palmqvist
Jacob Palmqvist

4.75 ud af 5 stjerner

"Super godt og relevant foredrag, der var tilpasset vores behov. Læring formidlet med humor, selvironi og et glimt i øjet. jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne."

Lisbeth - Energistyrelsen Se alle referencer

Foredragsemner med Jacob Palmqvist