Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover1

Oplev Mr. Motivator med de største kapaciteter inden for peptalk og motivation

Mark Anthony

Mark Anthony

Motivationsekspert og foredragsholder - Brænd for det du laver, der hvor du laver det og mens du laver det.

Forespørg nemt på pris og dato

4.5 ud af 5 stjerner

"Udelukkende rosende omtale af hele arrangementet. Lige fra den forberedende aftale om tid, sted, deltagere, parkeringsforhold og udvalg af emne og så til selve afholdelsen af foredraget og endelig den afsluttende evaluering"

Bjarne Andersen Græm - HK Klubben Herning Se alle referencer

Derfor skal du booke et foredrag med Mark Anthony:

 • Mark Anthony er anerkendt som en af landets førerende motivationseksperter
 • Hans enorme erfaring og energiske personlighed gør ham til en yderst populær foredragsholder
 • Et foredrag med Mark Anthony er et værdifuldt indspark i din organisation og en garanti for et vellykket arrangement
Uforpligtende forespørgsel på Mark Anthony

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mark

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mark Anthony er en Danmarks mest inspirerende foredragsholdere og motivationsekspert. Hans foredrag, seminarer og uddannelser er kendte for at være banebrydende og udfordrende. De er underholdende og træfsikre samtidig med, at de indeholder en dybde, der giver lyst til nye, sjovere mål og refleksion. Bliv motiveret og inspireret! 

Derfor skal du booke et foredrag med Mark Anthony:

 • Mark Anthony er anerkendt som en af landets førerende motivationseksperter
 • Hans enorme erfaring og energiske personlighed gør ham til en yderst populær foredragsholder
 • Et foredrag med Mark Anthony er et værdifuldt indspark i din organisation og en garanti for et vellykket arrangement

Oplev Mr. Motivator! Det er ikke uden grund, at Mark Anthony kaldes ”Mr. Motivator”. Han er i dag anerkendt som en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere, og regnes for at være en af Europas absolut største kapaciteter inden for peptalk og motivation.

Mark Anthony er morsom, motiverende og super-professionel. Han deler gavmildt ud af sin erfaring og viden inden for motivation og smitter sit publikum med sin positivitet, og sit enorme drive. Mark evner på en simpel måde at formidle de vigtige teknikker og budskaber i sit foredrag, så de er til at gå til med det samme. Du vil kort sagt more dig, imens du lærer, hvordan du kan motivere dig selv, dine kollegaer og ikke mindst inspirere hinanden til at “gøre noget”.

Gennem årene har Mark Anthony afholdt foredrag og undervist over 150.000 mennesker fra 20 lande verden over. Derudover er han motivationsrådgiver for flere store virksomheder i Danmark, og han var iblandt de første coaches i Skandinavien, hvor han har gennemført næsten 6500 personlige coaching sessions. Mark Anthony har siddet i dommerpanelet i forbindelse med kåring af Årets Leder 2013/14 samt ved kåringen af Danmarks sundeste virksomhed 2013.

Mark Anthony har udviklet de succesfulde koncepter: DRIVKRAFT, Den Motiverende Leder, Coaching Dynamics® og er forfatter til lydbogen: “DRIVKRAFT – sådan skaber du positiv motivation” der blev udgivet i 2014.

Få en motivationsindsprøjtning ud over det sædvanlige med det energiske og underholdende foredrag, der især egner sig til virksomheder, organisationer og kommuner.

Se foredrag med Mark Anthony

  Mark Anthony foredrag

  MOTIVATION! Brænd for det du laver, dér hvor du laver det og mens du laver det!

  • Mark Anthonys populære foredrag om hvordan du skaber og fastholder en stærk og positiv motivation – hos dig selv og andre. Et forrygende og medrivende foredrag om motivation, energi, lyst og og vilje. Med skarphed og en smittende og afvæbnende humor inspirerer Mark Anthony træfsikkert sit publikum og motiverer dem til selv at tage fat og gøre det der skal til.
  • Motiverede mennesker: Brænder for det de laver dér hvor de laver det, tager ansvar for det de er en del af, er en del af en succes, de arbejder ikke kun for den, fejrer flere sejre, er gladere, mindre syge og mere modige, kreative og effektive og skaber mere profit, sælger mere og giver bedre service, ved de er værdsat og betyder noget
  • Motivation skabes: Når du ved hvor du skal hen og hvorfor, når du synes det er sjovt, når du er stolt af din egen indsats, når du bruger den rigtige energi, på den rigtige ting, på det rigtige tidspunkt af de rigtige årsager, når du mærker en indre lyst og vilje til at komme i mål, når du er interesseret i at lykkes – personligt og kollektivt, når du vil meget mere end du skal, når viljen til at lykkes er større end frygten for ikke at lykkes.

   

  Mark Anthony foredrag

  Den Motiverende Leder

  • Motiverede medarbejdere er 43 % mere effektive og skaber 28 % mere profit. Glade og motiverede medarbejdere giver glade og motiverede kunder, der køber mere og bliver længere. Kort sagt: Motiverede medarbejdere har motiverende ledere! Mark tror på, at motivation er en af de absolut mest afgørende faktorer i moderne ledelse og er en spidskompetence, der kendetegner de dygtigste ledere i dag. Og han tror også på at der ligger et enormt potentiale hos utroligt mange virksomheder, som kan udløses ved, at fokusere på motiverende ledelse.
  • Foredraget Den Motiverende Leder, er en medrivende blanding af inspirerende teori, udfordrende tankesæt og ny viden og input til dit arbejde med at motivere andre. Få indsigt i den spændende forskning og hør om hvordan du nu kan måle motivation, ikke blot en hos den enkelte person men for hele virksomheden. Giv dig selv en tankevækkende oplevelse og fyld værktøjskassen op til dit arbejde med at skabe motivation og ægte engagement i din organisation.
  • Hør blandt andet om: Drop Gulerod og pisk – beløn indsats og indstilling, brug tillid i stedet for kontrol og løft motivation og ejerskab, skal du anerkende bare for at anerkende?, få styr på retning og mening, sådan lægger du en motivationsstrategi, de 7 Motivationstyper, motiverede medarbejdere yder bedre service, motiverede sælgere – der kan motivere deres kunder- sælger lettere og mere og hvem er den Motiverende Leder?

   

  Mark Anthony foredrag

  HEART WORK – Kundeservice i verdensklasse!

  • Et stærkt foredrag om hvordan du opnår fantastisk kundeservice serviceniveauet gennem motiverede medarbejdere. ”God service er en god forretning – dårlig service er en dårlig forretning” Og god service er ikke hard work – det er heart work!”
  • HEART WORK er: Når vi er glade for vores arbejde, når vi ved vi gør en forskel – for kolleger og kunder, når vi glæder os til at gå på arbejde, når vi er stolte af vores arbejdsplads og vores produkt, når vi brænder for det vi laver, dér hvor vi laver det.
  • HEART WORK skabes af: Motiverede medarbejdere, der har hjertet med og giver god service, glade og tilfredse medarbejdere, som giver glade og tilfredse kunder, tilfredse og loyale kunder, som er den bedste reklame – og den er gratis, god service som er billigere end dårlig service, god service som er en bedre forretning end dårlig service, medarbejdere der ved, at kundeservice er et højstatus job.
  • De rigtige medarbejdere vil faktisk gerne give fantastisk service – hvis de får lov! Og samtidig er fantastisk kundeservice en fantastisk reklame – og en af de bedste investeringer du kan foretage. For som Mark siger: Motiverede medarbejdere, der ved hvad de er en del af, og som kan stå inde for det de repræsenterer, giver altid bedre service.

   

  Mark Anthony foredrag

  Drivkraft – Sådan skaber du positiv motivation.

  • FÅ SPARKET! Marks foredrag er et målrettet og velplaceret spark, som inspirerer til at skabe og fastholde positiv motivation.
  • Hvor vigtig er motivation for dig? Kunne du bruge mere motivation? Viljen til sejr skal være større end frygten for nederlag – hvad er dit fokus?
  • Prøv at erstatte ”skal” med ”vil”, så bliver ”kan” nemlig meget nemmere! Har du flest ”skal” eller ”vil” opgaver?
  • Med mod accepterer du risikoen i stedet for at frygte den – tør du og tør du nok?
  • En god skuffelse kræver god planlægning, Hvad planlægger du?
  • Motiverende mennesker omgives af motiverede mennesker. Hvem er du omgivet af?
  • Motivation handler om retning og mening – Ved du, hvor du skal hen og hvorfor?

   

  Mark Anthony foredrag


  Its so funny how we don’t talk anymore! 
  Inspiration til en sund og motiverende e-mail kultur

  • Nyt motiverende foredrag med Mark Anthony. Der sendes 205 mia. e-mails verden over, hver dag – året rundt. Det er næsten 100 gange så mange e-mails som for bare 7 år siden.
  • E-mails er naturligvis kommet for at blive, men er det måske også ”stukket lidt af” for os alle sammen? Kunne vi blive lidt bedre til, at sende bedre, kortere, skarpere, måske ovenikøbet sjovere og mere motiverende e-mails?Og endda lidt færre af dem? F.eks. kun de nødvendige?
  • Giver de mange flere e-mails vi sender, så højere effektivitet og mindre stress eller det modsatte? Er det (kun) en fordel, at du kan sende og svare på e-mails døgnet rundt, eller skulle vi tænke over konsekvensen af at sende næste dags e-mails ud kl. 23.00 om aftenen, når medarbejdere og kolleger egentlig burde holde fri?
  • Oplever jeres medarbejdere, at der sendes flere irriterende og irrelevante e-mails end inspirerende og interessante? Bliver de modløse eller motiverede af de mails, de modtager? Løfter de e-mails I sender jeres performance, eller sænker de den?
  • Oplev Danmarks motivationsekspert nr. 1., når han tager fat i, hvordan vi kan blive gode til at sende de rigtige e-mails, når de er nødvendige. Bliv underholdt, udfordret og inspireret til at skabe en bedre, mere effektiv og motiverende e-mail kultur,  hvor I sender de rigtige og de nødvendige e-mails og gør dem spændende og interessante, så de inspirerer til handling, gejst, samarbejde og resultater. Skab en sund og motiverende e-mail kultur.

Referencer

Det var et forrygende foredrag, hvor vi med en fantastisk god blanding af humor og alvor - med kommunikationen som udgangspunkt - fik præsenteret adskillige øjenåbnere for og om vores eget ansvar og påvirkning af motivation og trivsel i hverdagen. Alle fik rørt lattermusklerne og samtidig noget at tænke over.

Tove H. Pedersen

FællesBo, Kursusudvalget hos boligorganisationen, Herning

Et sjovt og reflekterende foredrag med Mark Anthony, hvor det man måske godt ved bliver genopfrisket på en ny måde og med godt sprog og gode billeder, som gør at der efterfølgende tales om foredraget.

Lissy Sundtoft

VIA University College

Et super professionelt og underholdende indlæg, der opfyldte alle vores forventninger og mere til.

Mette Røpke

Novo Nordisk A/S

Underholdende og indholdsrigt - øjenåbner. Passede godt til den kontekst det var sat ind i.

Dorte Schjønning Lie

SKAT

Mark Anthony evnede på bedste vis at sætte sig ind i hvem han talte til.

Lisbeth Moll Lindegaard

DTU

Mark Anthony pakker helt centrale budskaber ind i humor og sarkasme på en måde så man smilende tager budskabet til efterretning uden at blive fornærmet!

Christina Westfal

Sygehus Sønderjylland, Sønderborg

Foredraget sad lige i skabet, som man siger. Vi havde på forhånd aftalt scope med Mark, og han leverede tilpasset vort møde/publikum. Mark har en god måde at kommunikere på, med glimt i øjet og smil på læben. Positiv oplevelse.

Charlotte Rye Hansen

LEO Pharma A/S

Relevant, humoristisk og motiverende.

Katja Holm Hansen

Odense Universitetshospital

Underholdende og inspirerende.

Anne Hjort Bentsen

Blovstrød Løvernes løbeklub, Allerød

Super godt foredrag, som blev leveret på mest inspirerende vis !

Kirsten Lykke Bach

LEGO Systems A/S

Udelukkende rosende omtale af hele arrangementet. Lige fra den forberedende aftale om tid, sted, deltagere, parkeringsforhold og udvalg af emne og så til selve afholdelsen af foredraget og endelig den afsluttende evaluering

Bjarne Andersen Græm

HK Klubben Herning

Det var rigtigt godt og vi budskaberne kom frem

Thuy Anh Lam

CLEVER A/S

Det var et godt og underholdende foredrag.

Lillian Frederiksen

Aalborg psykiatriske sygehus

Mark er super god fordi han er nærværende og underholdende, mens han på samme tid leverer nogle virkelig gode pointer, som skaber stof til eftertanke. Han favner et publikum på mange forskellige niveauer i organisationen.

Louise Helgren Burmeister

Bech-Bruun

Mark gav et godt foredrag om hvorledes man motiverer ikke mindst sig selv og hvorledes man gør sig klar til at modtage motivation fra starten. På en humoristisk måde og med en dejlig underspillet "engelsk/dansk" humor. Han kan anbefales til andre!

Jens Bach Mortensen

JELD-WEN A/S
Uforpligtende forespørgsel på Mark Anthony

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mark Anthony
Mark Anthony

4.5 ud af 5 stjerner

"Udelukkende rosende omtale af hele arrangementet. Lige fra den forberedende aftale om tid, sted, deltagere, parkeringsforhold og udvalg af emne og så til selve afholdelsen af foredraget og endelig den afsluttende evaluering"

Bjarne Andersen Græm - HK Klubben Herning Se alle referencer

Foredragsemner med Mark Anthony