Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev Mr. Motivator - Danmarks førende motivationsekspert

Mark Anthony

Mark Anthony

Motivations- og engagementsekspert

Forespørg nemt på pris og dato

4.5 ud af 5 stjerner

"Udelukkende rosende omtale af hele arrangementet. Lige fra den forberedende aftale om tid, sted, deltagere, parkeringsforhold og udvalg af emne og så til selve afholdelsen af foredraget og endelig den afsluttende evaluering".

Bjarne Andersen Græm - HK Klubben Herning Se alle referencer

Et foredrag med Mark Anthony giver jer:

  • Viden og værktøjer til, hvordan I opnår en god e-mail kultur og producerer motiverende e-mails
  • Inspiration til, hvordan I kan skabe den bedste kundeservice, der sikrer brandgode resultater og kundetilfredshed på sigt
  • Indsigt I, hvordan I kan praktisere motiverende ledelse med fantastiske resultater til følge
Uforpligtende forespørgsel på Mark Anthony

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mark

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mark Anthony er motivations- og engagementsekspert og er anerkendt som en inspirerende foredragsholder. Han har afholdt foredrag og undervist næsten 200.000 mennesker fra 25 lande verden over. Hans foredrag er kendt for, at være både underholdende og udfordrende og leveres altid med et skarpt fokus, der sikrer værdifuld inspiration med dybde, der skaber lyst til handling og refleksion.

Et foredrag med Mark Anthony giver jer:

  • Viden og værktøjer til, hvordan I opnår en god e-mail kultur og producerer motiverende e-mails
  • Inspiration til, hvordan I kan skabe den bedste kundeservice, der sikrer brandgode resultater og kundetilfredshed på sigt
  • Indsigt I, hvordan I kan praktisere motiverende ledelse med fantastiske resultater til følge

Mr. Motivator er klar til at motivere jer til en mere effektiv hverdag

Mark Anthony er en af de absolut førende kapaciteter, når det handler om at skabe og fastholde stærkt og positivt engagement. Hans enorme erfaring og energiske personlighed gør ham til en meget afholdt foredragsholder. Igennem hans foredrag får I blandt andet svar på dette vigtige spørgsmål: “Hvordan skabes og fastholdes højt engagement – hos den enkelte og i en hel organisation?”.

Hans stærke og populære koncept “Engage” ligger til grund for hans motiverende tilgang. Og netop det gennemarbejdede ”engagement concept” gør, at han kan levere sine foredrag målrettet mod en hel organisation, ledere, teamledere, salg eller serviceafdelinger på samme tid.

Engage-konceptet gør, at I kan vælge netop det fokus og den vinkling, der passer præcis til jeres behov lige nu. Hvert område har sin egen unikke vinkel og konkrete redskaber til at skabe bedre resultater gennem et højt engagement. I vil kort sagt more jer, imens I lærer, hvordan I knækker koden til at skabe høj motivation og stærkt ejerskab, så I opnår det ultimative engagement.

Få en motivationsindsprøjtning ud over det sædvanlige med Marks energiske og underholdende foredrag. Tænk ham med fordel ind i forbindelse med Kick-off arrangementer, teamudvikling, ledermøder, kundekonferencer, kulturudvikling eller change-management processer. Faktisk i enhver sammenhæng, hvor I ønsker at skabe et højt engagement – Mark smitter sit publikum med sin positivitet og enorme drive.

Book et foredrag med Mark, og få et værdifuldt indspark til jeres organisations udvikling og en garanti for et vellykket arrangement med plads til lige dele faglighed, humor og grin.

Se foredrag med Mark Anthony
Mark Anthony foredrag

MOTIVATION! Brænd for det du laver, dér hvor du laver det og mens du laver det!

Mark Anthonys populære foredrag om, hvordan I skaber og fastholder en stærk og positiv motivation. Et forrygende og medrivende foredrag om motivation, energi, lyst og og vilje. Med skarphed og en smittende og afvæbnende humor inspirerer Mark Anthony jer træfsikkert og motiverer jer til selv at tage fat og gøre det, der skal til.

Motiverede mennesker: Brænder for det de laver dér hvor de laver det. Tager ansvar for det, de er en del af. Er en del af en succes, de arbejder ikke kun for den. Fejrer flere sejre. Er gladere, mindre syge og mere modige, kreative og effektive og skaber mere profit. Sælger mere og giver bedre service. Ved de er værdsat og betyder noget.

Motivation skabes: Når I ved, hvor I skal hen og hvorfor. Når I synes, det er sjovt. Når I er stolte af jeres egen indsats. .Når I bruger den rigtige energi på den rigtige ting og på det rigtige tidspunkt af de rigtige årsager. Når I mærker en indre lyst og vilje til at komme i mål. Når I er interesserede i at lykkes – personligt og kollektivt. Når I vil meget mere end I skal. Når viljen til at lykkes er større end frygten for ikke at lykkes

Foredraget giver stor inspiration til, hvordan I skaber højt engagement og stort ejerskab.

Mark Anthony foredrag

Den Motiverende Leder

Motiverede medarbejdere er 43 % mere effektive og skaber 28 % mere profit. Glade og motiverede medarbejdere giver glade og motiverede kunder, der køber mere og bliver længere.

Mark tror på, at motivation er en af de absolut mest afgørende faktorer i moderne ledelse og er en spidskompetence, der kendetegner de dygtigste ledere i dag. Han tror også på, at der ligger et enormt potentiale hos utroligt mange virksomheder, der kan udløses ved at fokusere på motiverende ledelse.

Foredraget er en medrivende blanding af inspirerende teori, udfordrende tankesæt og ny viden og input til jeres arbejde med at motivere andre. Få indsigt i den spændende forskning og hør om, hvordan I kan måle motivation, ikke blot hos den enkelte person men for hele organisationen. Giv jer selv en tankevækkende oplevelse og fyld værktøjskassen op til jeres arbejde med at skabe motivation og ægte engagement i jeres organisation.

Hør blandt andet om: “Hvordan I leder De 7 Motivationstyper – hvem er de og hvad motiverer og demotiverer dem?”, “Drop Gulerod og pisk – beløn indsats og indstilling”, “Brug tillid i stedet for kontrol og løft motivation og ejerskab”, “Få styr på retning og mening – Sådan lægger I en motivationsstrategi” og “Engagement = ejerskab + motivation. Sådan sikrer I balancen”

Foredraget er en del af Engage-konceptet og findes også i en udgave specielt rettet mod teamledere.

Mark Anthony foredrag

Heart Work – Kundeservice i verdensklasse

Et stærkt foredrag om, hvordan I opnår fantastisk serviceniveaue i jeres kundeserviceafdeling gennem motiverede medarbejdere. Det kræver næsten 7 gange så mange ressourcer at skaffe en ny kunde, som at beholde en eksisterende, derfor er god service en god forretning og dårlig service en dårlig forretning. Og ifølge Mark, så er god service ikke hard work – det er “heart work”.

Heart Work er: Når vi er glade for vores arbejde. Når vi ved vi gør en forskel – for kolleger og kunder. Når vi glæder os til at gå på arbejde. Når vi er stolte af vores arbejdsplads og vores produkt. Når vi brænder for det vi laver, dér hvor vi laver de.

Heart Work skabes af: Motiverede medarbejdere, der har hjertet med og giver god service. Glade og tilfredse medarbejdere, som giver glade og tilfredse kunder, tilfredse og loyale kunder

De rigtige medarbejdere vil faktisk gerne give fantastisk service – hvis de får lov. Og samtidig er fantastisk kundeservice en fantastisk reklame – og en af de bedste investeringer, I kan foretage. For som Mark siger: “Motiverede medarbejdere, der ved hvad de er en del af, og som kan stå inde for det de repræsenterer, giver altid bedre service. Og god service er altid en god forretning”.

Foredraget er en del af Engage-konceptet.

Referencer

Det var et forrygende foredrag, hvor vi med en fantastisk god blanding af humor og alvor - med kommunikationen som udgangspunkt - fik præsenteret adskillige øjenåbnere for og om vores eget ansvar og påvirkning af motivation og trivsel i hverdagen. Alle fik rørt lattermusklerne og samtidig noget at tænke over.

Tove H. Pedersen

FællesBo, Kursusudvalget hos boligorganisationen, Herning

Et sjovt og reflekterende foredrag med Mark Anthony, hvor det man måske godt ved bliver genopfrisket på en ny måde og med godt sprog og gode billeder, som gør at der efterfølgende tales om foredraget.

Lissy Sundtoft

VIA University College

Et super professionelt og underholdende indlæg, der opfyldte alle vores forventninger og mere til.

Mette Røpke

Novo Nordisk A/S

Mark gav et godt foredrag om hvorledes man motiverer ikke mindst sig selv og hvorledes man gør sig klar til at modtage motivation fra starten. På en humoristisk måde og med en dejlig underspillet "engelsk/dansk" humor. Han kan anbefales til andre!

Jens Bach Mortensen

JELD-WEN A/S

Underholdende og indholdsrigt - øjenåbner. Passede godt til den kontekst det var sat ind i.

Dorte Schjønning Lie

SKAT

Mark Anthony evnede på bedste vis at sætte sig ind i hvem han talte til.

Lisbeth Moll Lindegaard

DTU

Mark Anthony pakker helt centrale budskaber ind i humor og sarkasme på en måde så man smilende tager budskabet til efterretning uden at blive fornærmet!

Christina Westfal

Sygehus Sønderjylland, Sønderborg

Foredraget sad lige i skabet, som man siger. Vi havde på forhånd aftalt scope med Mark, og han leverede tilpasset vort møde/publikum. Mark har en god måde at kommunikere på, med glimt i øjet og smil på læben. Positiv oplevelse.

Charlotte Rye Hansen

LEO Pharma A/S

Relevant, humoristisk og motiverende.

Katja Holm Hansen

Odense Universitetshospital

Underholdende og inspirerende.

Anne Hjort Bentsen

Blovstrød Løvernes løbeklub, Allerød

Super godt foredrag, som blev leveret på mest inspirerende vis !

Kirsten Lykke Bach

LEGO Systems A/S

Udelukkende rosende omtale af hele arrangementet. Lige fra den forberedende aftale om tid, sted, deltagere, parkeringsforhold og udvalg af emne og så til selve afholdelsen af foredraget og endelig den afsluttende evaluering

Bjarne Andersen Græm

HK Klubben Herning

Det var rigtigt godt og vi budskaberne kom frem

Thuy Anh Lam

CLEVER A/S

Det var et godt og underholdende foredrag.

Lillian Frederiksen

Aalborg psykiatriske sygehus

Mark er super god fordi han er nærværende og underholdende, mens han på samme tid leverer nogle virkelig gode pointer, som skaber stof til eftertanke. Han favner et publikum på mange forskellige niveauer i organisationen.

Louise Helgren Burmeister

Bech-Bruun

Mark var meget nærværende, og havde sat sig godt ind i, hvorfor vi var samlet - og hvad vi gerne ville have ud af hans oplæg.

Dorte Feldsted

HK Privat Sydjylland

Super godt, gav stof til eftertanke og vi har haft "de grønne briller" på lige siden.

Charlotte Bindseil

Cadeler A/S

Mark har fået fine evalueringer af vores søfolk efterfølgende, så det har været super godt.

Charlotte Bindseil

Cadeler A/S
Uforpligtende forespørgsel på Mark Anthony

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mark Anthony
Mark Anthony

4.5 ud af 5 stjerner

"Udelukkende rosende omtale af hele arrangementet. Lige fra den forberedende aftale om tid, sted, deltagere, parkeringsforhold og udvalg af emne og så til selve afholdelsen af foredraget og endelig den afsluttende evaluering".

Bjarne Andersen Græm - HK Klubben Herning Se alle referencer

Foredragsemner med Mark Anthony