Henter Indhold ...

Sebastian Dorset

Komiker og foredragsholder

Når Sebastian Dorset holder foredrag, misbruger han på det groveste sin baggrund og sine erfaringer indenfor stand-up, storytelling og revy til at levere dem med humor og indlevelse. Sebastian Dorset kan fungere både som en frisk start på dagen eller en humoristisk afslutning, eventuelt en opkvikkende mellemret midtvejs. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Sebastian Dorset er komiker og særligt kendt for sin hyggelige men også ubarmhjertige morsomme facon. Han er en eminent formidler og tager afsæt i sine mange år på scenen, når han skræddersyer stand-up foredrag til organisationer og virksomheder. 

Sebastian Dorset er student fra Odense Katedralskole i 1990, og debuterede allerede som standupkomiker i 1995 på Britannia i København. Han er desuden uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole  og medvirkede i 1999 medvirkede i to afsnit af tv-sketchprogrammet Casper & Mandrilaftalen. Han har været på flere standup-tourneer og har flere gange deltaget i TV2 Zulu programmet Stand-up.dk. Han har medvirket i det årlige standupshow til fordel for Unicef, Talegaver til Børn i 1997 og i årrækken 2003-2008, hvor han var vært sammen med Anders Fjelsted i 2006.

Sebastian Dorset har derudover en lang karriere som skribent og redaktør på diverse medier og har skrevet materiale til Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen, Jan Gintberg og Tobias Dybvads program Dybvaaaaad! på TV 2 Zulu, ligesom han i 2008 har været medskribent på taler for Villy Søvndal (SF).

Sebastian Dorset tilbyder følgende foredrag, men kan også hyres til at forberede et oplæg om andre emner.

  Sebastian Dorset stand-up

  Skræddersyet stand-up

  • Som komiker er Sebastian Dorset en yderst tilpasningsdygtig art, der afstemmer sit materiale efter publikum. Med over tyve års erfaring håndterer han alle størrelser publikum i en hvilken som helst sindsstemning, og har som sit speciale at levere lige det, der kan få et grin og lidt eftertanke frem hos dem, han står overfor.
  • Sebastian sætter en ære i at showet er henvendt til dem, der har hyret ham, og med en journalistuddannelse i bagagen, kan han hurtigt sætte sig ind i, hvad dit firma eller organisation foretager sig.
  • Sebastian har i løbet af sin gode snes år som stand-up komiker optrådt for stort set alle de største danske firmaer, foreninger, organisationer og kommuner. Men han kommer meget gerne en gang mere.

  Sebastian Dorset foredrag

  Det’ en dansker

  • Et humoristisk, kærligt og komplet ikke-antropologisk syn på hvad der er helt særligt ved vores stolte nation og dens indbyggere.

  Sebastian Dorset foredrag

  En offentlig undskyldning

  • Hvordan kan det være at de flinke mennesker i det offentlige skal være prygelknaber for alle? Sebastian Dorset giver et bud og ikke mindst en stor undskyldning. Også vældig egnet til private ører.

  Sebastian Dorset foredrag

  Hvorfor er der aldrig noget godt i tv

  • Hvis du af og til tænker over hvorfor, der aldrig er noget for dig i fjernsynet, eller hører andre sukke ved synet af en programoversigt, så misbruger Sebastian Dorset sine tyve år bag skærmen til at fortælle lidt om, hvorfor det så kritiserede tv-apparat egentlig bliver fyldt med de ting, vi kan se.

  Sebastian Dorset foredrag

  En sund sjæl i et fedladent legeme

  • 60 minutter om alle farerne ved motion.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Sebastian Dorset

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Sebastian Dorset

Foredragsemner med Sebastian Dorset