Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Fra overlevelse til overskud med Henrik Krogh

Henrik Krogh Foredrag

Henrik Krogh

Stressekspert, ledelsesrådgiver og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5."

Jimmy Gørtz, Director Human Resources - SAS Ground Services Denmark A/S Se alle referencer

Et foredrag med Henrik Krogh giver jer:

 • Et inspirerende samt underholdende foredrag med fokus på trivsel og bekæmpelsen af stress
 • Et foredrag der giver jer konkrete værktøjer og viden, der kan implementeres øjeblikkeligt
 • En anerkendt rådgiver for store virksomheder over hele landet med ekspertise indenfor stress
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Krogh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Stresseksperten Henrik Krogh besidder en unik evne til at formidle sin viden og værktøjer på en usædvanlig underholdende og jordnær måde. Han er kendt for at kunne forklare komplekse problemstillinger og indviklet hjernekemi, så alle deltagere kan forstå stoffet og deraf anvende deres nye viden, direkte efter endt foredrag. Oplev Henriks underholdende, lærerige  og tankevækkende foredrag om stress, trivsel og om dét at være langtidsfrisk.

Et foredrag med Henrik Krogh giver jer:

 • Et inspirerende samt underholdende foredrag med fokus på trivsel og bekæmpelsen af stress
 • Et foredrag der giver jer konkrete værktøjer og viden, der kan implementeres øjeblikkeligt
 • En anerkendt rådgiver for store virksomheder over hele landet med ekspertise indenfor stress

Mindsk stress på arbejdspladsen, og oplev øget trivsel og motivation

Henrik Krogh, også kendt som stresseksperten, har i mange år bidraget til det danske arbejdsmarked ved at udvikle nye metoder og værktøjer, for at fremme forebyggelsen af stress, samt øge trivsel. I den forbindelse introducerede han begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark.

Med 30 års professionel erfaring har Henrik holdt over 2000 foredrag. Han har bl.a. været rådgiver for DR, SAS, Novo Nordisk, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Demenscenter København og Coca-Cola. Han er forfatter til bestselleren ”Fra overlevelse til overskud”, og til ”Fra battlemind til Safemind”, der fik 6 stjerner af Berlingske Business.

Henrik var hovedkilde på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress, som udkom på Børsens Forlag i 2002. Dengang blev han bl.a. brugt som ekspert af DR i serien “Stress den moderne syge”. Henrik har også optrådt som ekspert på DR’s “Ha’ det godt”-magasinerne, om at være langtidsfrisk og forebygge stress. I 2010 fulgte DR magasinet “PENGE”, Henriks projekt i Odense Arrest om at angribe sygefravær fra en helt ny vinkel ved at sætte fokus på dem, der næsten aldrig er syge.

Henrik bygger sine foredrag på strategien ”Humor, håb og handlekraft”, og besidder en unik formidlingsevne til at gøre kompleks stof tilgængeligt for alle. Han har et strategisk fokus på spørgsmålet: Nogle kan holde til mere pres end andre, men hvad skal der til for, at de kan blive ved?

Book Henrik Krogh til jeres næste event – og få mere trivsel og overskud i jeres liv.

Se foredrag med Henrik Krogh
Henrik Krogh foredrag

Godt arbejdsmiljø i en ekstra krævende tid

Flyt fokus fra stress, til fravær af trivselstegn før, under og efter krævende perioder.

I dette spændende og aktuelle foredrag, angriber Henrik Krogh sygefravær, forebyggelse af stress og kunsten at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere fra en helt ny vinkel. Foredraget handler om hvordan man flytter fokus fra stress til fravær af trivselstegn før, under og efter omfattende perioder.

Arbejdspladserne ønsker mentalt robuste medarbejdere, der sjældent er syge og som også har dét ekstra gear. Men hvad har de engagerede, forandringsparate og robuste medarbejdere brug for i en ekstra krævende tid for at sikre, de er langtidsholdbare? Henrik giver Jer konkrete råd til at sikre trivslen på arbejdspladsen, og dermed forebygge stresskollaps og sygefravær.

Henrik Krogh har undervist og holdt foredrag om stress og trivsel i 34 år, og har de sidste 15 år haft særlig fokus på alle de ”langtidsfriske” medarbejdere.

Med dette foredrag får I…

 • Et tankevækkende og inspirerende foredrag om at flytte fokus fra stress til fravær af trivselstegn
 • Læring af kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver jer mere overskud
 • Et fagligt, underholdende og lærerigt indspark, der forebygger stress og langvarigt sygefravær
Henrik Krogh foredrag

Kernetrivsel - foredrag om langtidsholdbar arbejdsglæde

Hvad er nødvendigt, for at sikre ens velvære under og efter en krævende periode? Det spørgsmål får du svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag, om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde.

Erfaringerne fra 12 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs, viser tydeligt et behov for en særlig viden om tre trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende.

Dette foredrag giver dig konkrete værktøjer til at bruge den viden i praksis både på jobbet, og i fritiden. Yderligere understreger foredraget, vigtigheden af en høj kernetrivsel. Denne er netop afgørende for hvordan man modtager og angriber udfordringer – både ekstern og internt.

 • Få kendskab til hvordan du kan teste- og sikre din kernetrivsel
 • Genkend alarmsignalerne på en dalende kernetrivsel
 • Få styr på de tre vigtigste trivselstilstande
Henrik Krogh foredrag

Fra overlevelse til overskud – lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

Bedst som man er optaget af en opgave, kommer der to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Dernæst en organisationsændring på jobbet. Derhjemme overfaldes man af to børn, og partneren vil samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever at livet kan være overvældende.

Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?

 • Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver mere overskud.
 • Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv.
 • Få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen.
Henrik Krogh foredrag

Fra battlemind til safemind – foredrag om stress, trivsel og motivation

“Battlemind” er et begreb Henrik omtaler i sin bestseller “Fra battlemind til safemind”. Begrebet dækker over en tilstand, hvor hjernen har ekstra gear og overskud til at imødekomme ekstraordinære udfordringer på jobbet. Denne tilstand er den samme hjernetilstand som soldater, brandfolk eller jordmødre har under aktion. Tilstanden opstår når stærke stresshormoner giver kroppen midlertidige “superkræfter”, suppleret med kraftige trivselsstoffer, der vedligeholder motivation og humør i den periode.

Under og efter battlemind er der behov for en særlig grundviden og en ekstra værktøjskasse. Det understøtter forskningen af langtidsfriske mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs – For alle kan komme op i de ekstra høje gear, men det er ikke kun soldater, der efter en krig kan have udfordringer med at komme helt ned i gear og i “safemind” igen. Det oplever mange andre faggrupper også, efter endte ekstraordinære udfordringer.

 • Lær om dine ekstra gear og tilstanden “battlemind”
 • Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer
 • Bliv opmærksom på trivselstegn og trivselssprog
 • Hør tankevækkende cases fra det virkelige liv fra bl.a. brandfolk fra 9/11.

Referencer

Et meget intenst og sjovt foredrag som alle i vores gruppe kunne bruge til noget.

Helle Dromph

Novo Nordisk A/S

Vi har selv evalueret på vores arrangement, og Henrik Krogh har fået rigtig mange rosende ord. Han var virkelig sjov, og samtidig havde han nogle gode budskaber og redskaber.

Katja Mickley

Assens Kommune

Det var et rigtig godt og givtigt foredrag. Henrik var god til at tage emner frem fra vores hverdag, og på den måde gøre eksempler og episoder genkendelige. Det er ofte med til, at deltagerne får mest ud af et foredrag. Henrik fik hele salen med, ingen "hang", da alle skulle have "det hele med".

Tove Grølsted Thomsen

Silkeborg Kommune

Levende, konstruktivt og inspirerende.

Evy Grønvall

Finansforbundet

Henrik var meget engageret og vi fik tilpasser foredraget til vores tema.

Niels Jensen

Finansforbundet

Det var meget fint at Henrik kontaktede os før foredraget, så han fik den aktuelle vinkel på. Må sige at han ramte lige i plet - alle var meget tilfredse!

Claus B Christensen

Halsnæs Kommune

Fantastisk formidler og super indhold.

Vibeke Alberg

Hørsholm Kommune

Henrik er en dygtig historiefortæller, der uden hjælpemidler fastholdt deltagernes opmærksomhed i to timer.

Kirstine Sidenius

Glostrup Kommune

Oplægget var super, og Henrik havde i høj grad tilpasset det vores ønsker, idet det var 2. gang, vi brugte ham i en konkret sammenhæng.

Anne Lemcke

Viborg Kommune, HR og Kvalitet

Det var over al forventning.

Lilly Pedersen

Frederikshavn Kommune

Henrik Krogh formidlede et seriøst og til tider sårbart emne på en sjov og inspirerende måde - både for personalet og ledelsen.

Anita Kleischmann

Børnehuset Louisegården

Vi syntes det var et meget livligt, underholdende, humoristisk og inspirerende foredrag, hvor vi fik en masse gode værktøjer, som vi både kan bruge privat og på arbejdet. Henrik var meget nærværende og levende i sit foredrag og han havde "skræddersyet" det godt, så det var relevant for vores faggruppe.

Mimi Paustian Hummelmose

Steno Diabetes Center

Henrik har en enestående evne til at kunne fortælle om komplicerede emner på en ikke-akademisk måde, så vi alle kan forstå det, og bruge det til noget, så snart vi går ud ad døren.

Lars Green, adm. direktør

Novo Nordisk Corporate Finance

Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5.

Jimmy Gørtz, Director Human Resources

SAS Ground Services Denmark A/S

Henrik er en af de få, der kan begejstre en samling vestjyder, der lige har spist.

Koncern HR

Arla Foods

Fantastisk inspirerende, humørfyldt, engageret, energiladet, brugbart, interaktivt, informativt, personligt og med en god portion selvironi. Virker desuden, som om Henrik Krogh har viden og passion nok omkring emnet til minimum 20 timers foredrag! Man kan mærke, at han brænder for sagen, han er jo næsten ikke til at stoppe igen! :-) - Fedt, også, med personlig opringning fra Henrik.

Vibeke Juul Nielsen

Carletti A/S

Foredraget var fuld af energi og Henrik er meget professionel. Det har det hele og passede godt til vores målgruppe - facts, humor og lethed. Og så smitter Henrik på en positiv måde og man får noget med hjem at tænke over. Dejlig oplevelse.

Ditte Brændgaard

Fredensborg Kommune

Vi havde 300 medarbejdere med til 3 foredrag med Henrik Krogh. Har fået gode tilbagemeldinger på det - de har haft en lærerig og spændende dag med Henrik Krogh. Han leverer varen og ved hvad han taler om! Fantastisk levende og det er nu flere måneder siden første foredrag i Varde Kommune, og det er mit indtryk, at det absolut ikke er glemt endnu!

Heidi Birkler

Varde Kommune

Henrik talte lige ind i de kommunale lederes og tillidsvalgtes verden. Hans facon er sjov - man bliver underholdt, men på en meget begavet måde. Det er jo ikke nyt, at vi altid skal se på det positive, men Henrik tvister de kendte dagsordener, så man bliver bragt videre og får nogle øjenåbnere.

Anne Lemcke

Viborg Kommune

Meget relevant og vedkommende ift. vores fokus i kommunen.

Michael Bendix Hansen

Viborg Kommune

Henrik begejstrede en række controllere som arbejder inde for Erhvervsskoleverden og hans emne var meget relevant syntes de fleste. Vi har selv en evaluering af vores arrangement og Henrik scorede top karakter.

Kirstine Linhart Mortensen

Selandia, Center for Erhvervsrettet uddannelse

Det er svært at sige andet end, at det var et fuldstændig fantastisk indlæg på vores Projektdag 2010.

Charlotte Cordua

Mannaz A/S

Henrik er en mønsterforedragsholder. Fantastisk morsom formidling af et budskab med substans.

Carsten Ammitzbøll

Odsherred Kommune, HR og Personale

Et dejligt livsbekræftende foredrag - med både humor og alvor. Mange af tilhørerne kunne nikke bekræftende og genkende situationer fra egen hverdag.

Babcock & Wilcox Vølund

Humoristisk, god til at opfange stemningen, gode historier til at opsummere pointer i foredraget. Bruger dagligt både privat og arbejdsmæssigt de små pointer - såsom at trække vejret ordentligt - at sige gode ting i stedet for dårlige/negative ting til sig selv.

Camila H Bang

Syddjurs Kommune, Natur og Vejservice, Materielgården i Ebeltoft

Henrik Krogh fangede sit publikum lige fra første minut. Han var meget engageret, levende, havde noget på hjertet og så var det hele krydret med en god portion humor. Super foredrag. Vi var alle enige om, at tiden desværre gik alt for hurtigt!

Karsten Pedersen

Randers Realskole

Et meget lærerigt, brugbart og morsomt arrangement med Henrik Krog! Alle var begejstrede og havde taget meget noget med hjem. Mange af os "boblede" og måtte fortælle familie og medarbejdere om de nye måder hvorpå man kan betragte friskhed og sygdom.

Elna Madvig

Bornholms Regionskommune

Det var et helt forrygende foredrag...nærmest stand-up-show. Vi blev underholdt i samtlige 90 min.

Henrik Terp

Mariagerfjord Kommune, Det Lokale Beskæftigelsesråd

Henrik ramte lige i øjet i forhold til vores tema. Attraktive arbejdspladser i en forandringstid, hvor langtidsfriske er en vigtig ressource.

Dorthe Jensen

Næstved Kommune

SUPER, PERFEKT, SAD LIGE I SKABET.

Tina Ellesgaard

Allerød Kommune

Det var et rigtig godt foredrag med en engageret foredragsholder.

Laila Marschall

Allerød Kommune

Fantastisk formidler med stand-up komik, reelle fakta og selvhjælpsmetoder i tilpas doser. Desuden meget imponerende at Henrik er i stand til at underholde i to timer uden manuskript.

Line Yde Søndergaard

Lolland Kommune

Henrik har en fremragende evne til at "nå" folk, om emner der påvirker det daglige arbejdsliv. Han har en behagelig måde at formidle stoffet på - krydret med eksempler og god humor. Foredraget langtidsfrisk og langtidsholdbar et er rigtig godt foredrag, der giver stof til refleksion, og en masse redskaber, der er anvendelige.

Sanne Aaskov

Greve Kommune, Center for dagtilbud

Underholdende og indsigtsgivende, Henrik har en imponerende evne til at fastholde tilhørernes opmærksomhed og til at tilpasse foredraget efter målgruppen.

Lisbeth Madsen

Region Syddanmark, Regionshuset

Det var rigtigt godt - underholdende og gav samtidigt stof til eftertanke.

Hanne Skjerning

Århus Kommune, Lokalcentrene Frederiksbjerg

Et spændende foredrag som fik sat fokus på hverdagens helte i en tid, hvor arbejdslivet på en og samme tid er udfordrende, spændende og tilmed kan være en stressende faktor.

Pia Schmidt

Faaborg-Midtfyn Kommune

Vi havde en rigtig god aften i selskab med Henrik Krogh. Vi fik i allerhøjeste grad rørt lattermusklerne. Han er fantastisk til at formidle budskaber på en sjov måde.

Henriette Kramer

Odense Kommune, Hyldestenten

Meget positiv tilbagemelding fra deltagerne. Et meget inspirerende foredrag.

Pia Nielsen

Vejdirektoratet

Henrik formåede at ramme plet og favne målgruppen.

Anne Torp

Odense Kommunale, Ældreplejen

Tak for et godt foredrag, der også indeholdt humor. Henrik kom og var meget oplagt og var god til at opsnappe "stemninger" i salen. En god ting var at henrik vidste besked med vores efterfølgende foredagsholdere og kunne lægge "spor" til dem. Meget fint.

René Schouw

Skolelederforeningen i Københavns Kommune

Vi var meget begejstrede for Henrik Kroghs foredrag omkring stress. Det er fantastisk at han formår at holde et oplæg i næsten to timer uden at bruge en eneste PowerPoint, og samtidig holde folks opmærksomhed. Vi kan varmt anbefale Henrik Krogh som foredragsholder.

Line Lindberg

Herlev Hospital, Sundhedsudvalget

Lærerigt og morsomt.

Tina Mikkelsen

Vejle Kommune, Teknisk Forvaltning, Drift og Anlæg

Henrik var meget professionel og bød på mange gode budskaber. Han var til stor inspiration for vores ledere, og så var han mildest talt hylemorsom. Jeg har ikke oplevet så stor tilfredshed fra vores målgruppe før.

Kirsten Brandenborg

Odense Kommune, Ældre og Handicapforvaltningen

Henrik er super god og meget levende i sin formidling!

Sanne Peitersen

Vasac Slagelse

Henrik formidlede budskabet på en god og underholdende måde.

Christina Knakkergaard

Roskilde Kommune, Børn og Kultur

Spændende, levende og vedkommende.

Mette Elsig

Gladsaxe Kommune, Børne- og Kulturforvaltningen

Det er 2. gang vi har haft glæden af Henrik Kroghs besøg og det var igen super godt og meget brugbart til arbejdet omkring vores arbejdsmiljø :-)

Christina Aitken

Aarhus Kommune

Henriks foredrag var både relevant og interessant for deltagerne. Der var både humor og alvorlige temaer i foredraget, der blev leveret med stort engagement.

Erik Jensen

Forsikringsselskabet Vejle Brand G/S

Det var et helt igennem fantastisk foredrag med Henrik Krogh, som vi alle fik stort udbytte ud af. Henrik er utrolig veltalende, humoristisk og dejligt passioneret. Man kan kun blive smittet af hans engagement, men udover at være underholdende så gav han også masser af stof til eftertanke og mange gode diskussioner efterfølgende. Vi kan kun anbefale Henrik på det varmeste!

Mette Bregninge

GEA Process Engineering A/S

Meget inspirerende og levende. Henrik er en dygtig foredragsholder og præsenterer en spændende og "ny" vinkel på et svært spørgsmål.

Thomas Moerup-Petersen

GEA Process Engineering A/S

Godt og nærveærende foredrag. Gode pointer og god humor

Jacob Madsen

Novo Nordisk

God hjælp fra start til slut. Vi fik det vi havde bedt om. Henrik havde deltagerne med gennem hele oplægget.

Britt Breuer

Frie Skolers Lærerforening

Kan varmt anbefale Henrik Krogh til andre, der vil arbejde med begrebet langtidsfrisk og det gode arbejdsmiljø.

Søren Andreasen

Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie

Henrik fanger tilhørerne og er meget inspirerende at høre.

Bente Lund Larsen

Sygehus Thy- Mors - Personaleforeningen

Henrik Krogh leverede et tempofyldt foredrag om work life balance for omkring 80 medarbejdere fra Danfoss i Silkeborg. Tilhørerne var fortrinsvis produktionsmedarbejdere, og de mandlige tilhørere var i overtal. Henrik Krogh fangede alle ind fra starten og gav et humoristisk men samtidig dybt alvorligt foredrag om stress, udbrændthed, trivsel og langtidsfriskhed blandt medarbejdere. Vi fik nogle gode "værktøjer" til brug på arbejde og for så vidt også derhjemme. Jeg kan varmt anbefale Henrik Krogh.

Conny Skovgaard

Danfoss A/S

Henrik Krogh har fået utroligt mange fine evalueringer med herfra de godt 200 deltagerne i Sorø Kommune. Indgangsvinklen til de langtidsfriske var spot on, og jeg fornemmer et ændret mindset i organisationen. Mere kan jeg ikke forlange!

Rikke H Mauritzen

Sorø Kommune

God og levende foredragsholder.

Rikke Kristensen

FTF Region Sjælland

Henrik er utroligt nærværende - det er et plus, at han ikke bruger Powerpoint. Selvom jeg havde hørt foredraget før, så fortælles det hver gang på en ny måde - dog med de samme pointer. Henrik har sit baggrundsmateriale i orden - der ligger forskning og viden bag det han siger. Og han har selv været med til at forske!

Carina Holm

BUF, A Klynge I

Det var et super godt foredrag. Henrik fik gjort det meget levende og det at det var 100% uden PowerPoint og papirer gjorde det meget intenst. Jeg har også fået meget god feedback fra kollegaerne der var med (både medarbejdere og ledere/managere).

Christian Blynø

Coop Danmark A/S - ServiceDesk

Fint foredrag med en person der havde forståelse for sit publikum. Han fik rosende ord fra flere af deltagerne.

Julian

G4S

Meget levende foredragsholder, som deltagerne kan bruge i deres videre arbejde. Vi kunne tænke os at vide, hvordan man kommer ned i gear.

Helle Kjærager Kanstrup

FTR

Foredraget "Fra battlemind til safemind" er et friskt pust i en travl hverdag, som alle har brug for. Vi fik underholdning og faglighed pustet ind i vores overfyldte hovder, en masse informationer fyldt med nærhed. Der var ingen brug af PowerPonits eller lignende. Henrik var 100 % tilstede. Han gik rundt iblandt os, imens han talte og Henrik var sindsyg god til at koble sig på det mindset som publikumet havde. Tak for et godt og lærerigt foredrag.

Johan Djurhuus

Radius Elnet

Henrik Krogh leverede et sublimt foredrag forleden dag. Et par dage forinden foredraget fik vi forventningsafstemt og fortalt Henrik om os, så han kendte sit publikum. Det gav ro. På dagen var Henrik autentisk, professionel og sindssygt underholdende. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger på emne og på Henriks performance fra samtlige niveauer af organisationen. Vi er ellers et svært publikum at begrejstre, så jeg kan godt forstå, at Henrik er kendt for at kunne begejstre en flok vestjyder, der lige har spist. De varmeste anbefalinger herfra.

Camilla Ronja Fullerton

Danmarks Skibskredit A/S

Det var en rigtig god præsentation - dejligt, at der ikke var powerpoint og Henrik er en eksplosion af gode erfaringer, som vi alle kan relatere til og brug.

Maria Søderberg

Nordsjællands Hospital

Henrik gjorde et stort indtryk på vores TR'er og AMR'er, der kom fra foredraget med ekstra energi og en hel del gode ideer til deres arbejde med stress og arbejdsmiljø.

Anders Christensen

DLF Odsherred

Jeg har fået rigtigt gode tilbagemeldinger fra medarbejderne

Pernille Hedehus

Umicore

Relevant viden i forhold til vores arbejdsfelt leveret på en god og humoristisk måde, så man holder fokus gennem hele oplægget.

Laurits Pedersen

Team A, Center for socialpsykiatri og autisme, Aalborg kommune

Altid nærværende Henrik der formår at fortælle både gode historier og faglig viden og samtidig binde det hele sammen.

Søren Dige

WellB

Sprudlende og meget engageret foredrag.

Ingelise Holländer

Køge Kommune, ITC

Henrik Krogh er utrolig levende og inspirerende. Dygtig formidler - får alle med. Det satte et mærkbart aftryk hos alle i salen. Vi fik alle noget med hjem uanset hvilket niveau vi var på ift. viden om emnet. Stor ros og anerkendelse. Vil klart anbefale foredraget til andre virksomheder.

Marianne Schütze

Multidata A/S

Henrik har en fantastisk evne til at kode sig ind på sit publikum - han retter til og fangerbe dem. Han giver utroligt meget af sig selv - og man kan se at han brænder for det han fortæller. Vi fik en rigtig god aften sammen med ham - han satte mange gode vinkler på nærvær / langtidsraske - som vi kan bruge videre frem.

Kathe Storm

Ældreplejen i Odense

Tusind tak til Henrik Krogh fordi han kunne træde til med så kort varsel. Har kun ros og vil helt klart anbefale Henrik som foredragsholder til andre firmaer. Henrik formåede at gøre materialet interessant og inspirerende på en rigtig god og humoristisk måde og med eksempler som alle kunne relatere til. Ikke mindst var det rigtig godt at få brugbare værktøjer og gode råd med hjem.

Annette Holm Nielsen

Dansk Brand og sikringsteknisk Institut

Underholdende og inspirerende. At tage udgangspunkt i noget alle kan nikke genkendende til, tilsat humor og selvironi, gjorde at alle fik en rigtig god oplevelse.

Jan Lagoni Jacobsen

Vorbasse skole

Det var indholdsmæssigt godt og ramte præsist, det vi havde aftalt. Dejligt med en blanding af humor, viden og ting til at tænke nærmere over - noget man selv kan gøre.

Anne Margrethe Jørgensen

Gladsaxe Kommune, Dagplejen Nord

Det var forrygende, og Henrik havde en god fornemmelse for, at sætte fokus på netop den erhvervsgruppe han stod overfor. Selvfed humor og alvor - mange refleksioner efterfølgende og gode gab og måske færre roterende grilkyllinger den nat??

Elsebeth Johannsen

Dagtilbud Hasle

Relevant stof. God formiling og underholdende med god humor.

Lidi Nielsen

Jobcenter Rebild
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Krogh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Henrik Krogh
Henrik Krogh

5 ud af 5 stjerner

"Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5."

Jimmy Gørtz, Director Human Resources - SAS Ground Services Denmark A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Henrik Krogh