Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
David Owe

Værktøjer til at styrke din mentale sundhed

David Owe

David Owe

Skuespiller og cand. psych.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på David Owe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

David er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Efterfølgende har han taget en kandidatgrad i psykologi og sideløbende med sin skuespillerkarriere driver han i dag sin egen psykologpraksis Powerpose, hvor han hovedsageligt hjælper klienter, der lider af stress, angst og depression.

Som noget særligt arbejder David med fysisk træning i sin terapi, da det er håndgribeligt og fordi han oplever gode effekter hos sin klienter. Det er helt i tråd med, at nyere forskning peger på at fysisk aktivitet er en mirakelkur mod mental mistrivsel.

Et foredrag med David Owe giver dig

 • Konkrete værktøjer til at skabe positive forandringer i dit liv
 • Forskningsresultater og fakta formidlet nærværende og humoristisk
 • En unik kombination af viden og teknikker fra skuespillets–  og psykologiens verden

David har altid levet et fysisk aktivt liv og tror på, at krop og psyke hænger uløseligt sammen. Derfor er det at være skuespiller, kombineret med hans psykologfaglige viden, et solidt fundament at stå på. I sine foredrag kombinerer han også sin viden fra skuespillets – og psykologiens verden, som munder ud i en række konkrete værktøjer til at højne motivationen og ændre vaner – alt sammen med positive resultater for den mentale trivsel. Med sin skuespilteknik formår han at charmere sit publikum samtidig med at han brænder igennem med sine pointer.

David Owe har altså en alsidig baggrund. Han har arbejdet som professionel stuntmand på flere film, tv-serier og teaterproduktioner. Som skuespiller har han medvirket i en lang række store og populære tv-produktioner som blandt andet DR-serien Ørnen og tv3 serierne Maj og Charlie og 2900 Happiness, lige så vel som han også har været med i udenlandske produktioner og lagt stemme til Lynet MacQueen i Pixars tegnefillm Biler. Mange husker ham også, da han i 2005 dansede sig ind i danskernes hjerter ved at vinde Vild med Dans med sin dansepartner Vickie Jo.

Se foredrag med David Owe
David Owe foredrag

Snup en træningssnack – styrk din trivsel og giv din hjerne gode arbejdsbetingelser

Vi ved alle, at det er vigtigt at bevæge sig, og vi vil så gerne være sunde og se godt ud. Desværre er den hårde sandhed, at 51% af den voksne befolkning i Danmark er overvægtige, og hvad værre er – stress, angst og depression er ved at blive en folkesygdom, der bestemt ikke er blevet kureret under Corona.

Hvorfor bevæger vi os så ikke bare noget mere, spiser sundere og følger de råd, vi godt ved virker? Vi er fanget i dårlige vaner og det bjerg, vi føler, vi skal bestige ved en livsstilændring, er alt for stejlt, og så giver vi op.

Små ændringer gør en stor forskel, og når man skal lave en vaneændring, skal den nye vane være:

 1. Tilgængelig
 2. Nem at udføre
 3. Attraktiv
 4. Tilfredsstillende

David Owes svar på det er TRÆNINGSSNACKS – korte træningsseancer á 2-5 minutters varighed pr. gang. De kan laves fra din plads på (hjemme)kontoret og du skal hverken være omklædt eller i bad bagefter. Det er nemt, hurtigt og effektivt for din mentale trivsel, og du får det samme ”kick”, som når du spiser en chokoladebar eller drikker en energidrik. Og husk: ”Den bedste træning er den, du laver”

Skab gode arbejdsbetingelser for din nye vaner. Foredraget giver dig redskaber til at blive mindre stresset, øge din koncentration og booste din hukommelse. Med de indlagte træningssnacks forbliver det ikke bare viden vi allerede har, eller fine ord på en slide, men du vil opleve hurtige og mærkbare positive resultater på din mentale sundhed.

Med Davids faglige viden som psykolog og med hans baggrund som skuespiller vil forskningsresultater og fakta blive formidlet på en nærværende og humoristisk måde, samtidig med at David indlægger en træningssnack undervejs. I har også mulighed for et længere forløb, hvor I over en periode får tilsendt træningssnack.

Kom i gang med et forløb – det indeholder:

 • Et motiverende foredrag.
 • Ti videoer med træningssnacks, der er skræddersyet til jer – I bestemmer frekvensen af videoerne – skal det være hver dag i to uger eller til jeres ugentlige personalemøde de næste 10 uger?
 • Opfølgende onlinetræningssnack ca. midt i forløbet eller som afslutning på forløbet, hvor David motiverer og opmuntrer.
David Owe foredrag

Powerpose - dit kropssprog er kongevejen til bedre selvværd

Vi er tit så opmærksomme på, hvordan vores kropssprog bliver opfattet af andre, at vi glemmer hvilken betydning, det har på os selv.

Står du tit med strakte arme rettet mod himlen, med knyttede hænder og ansigtet flækket som en træsko i et bredt smil når du er ked af det eller uoplagt? Nej vel. Forskning viser, at vi kan påvirke vores humør, når vi ændrer vores kropssprog. Hvis man står i en powerpose i bare 2 minutter kan man ændre kemien i hjernen, så man føler sig mere oplagt, tør tage flere chancer, bliver mere selvsikker og vigtigst af alt styrker sit eget selvværd.

Positivt kropssprog er igennem mange år blevet brugt, som redskabet til at opnå en anerkendelse fra andre. Man kan gennem træning af kropssprog virke mere kompetent, autentisk eller selvsikker. Som psykolog arbejder David Owe med hvordan individet oplever sig selv, altså hvordan man rent faktisk har det.

Hvor kropssprogstræning tidligere havde mottoet ”fake it till you make it”, så er mottoet bag powerposes: ”fake it till you become it”

Foredraget indeholder værktøjer til at:

 • Kunne ændre kemien i din egen hjerne på få minutter
 • Øge selvværd
 • Nedsætte stress og angst
 • Turde kaste dig ud i nye opgaver

Med de indlagte powerposes, forbliver det ikke bare viden vi allerede har, eller fine ord på en slide, men du vil opleve hurtige og mærkbare positive resultater på din egen krop og forbedre din mentale sundhed og selvopfattelse.

David Owe foredrag

Eksternalisering - om kommunikation og konflikthåndtering

Det er problemet, der er problemet, ikke dig! Et morsomt og interaktivt foredrag om konflikthåndtering, hvor David Owe bruger sin skuespillerbaggrund til at underholde og sin psykologfaglighed til at beskrive de positive effekter eksternalisering har på vores kommunikation, vores selvbillede og vores oplevelse af andre.

Konflikter på arbejdspladsen er tit grund til en del mistrivsel og i værste fald stress, sygemeldinger og jobskifte. Det at kunne håndtere konflikter og skabe gode arbejdsrelationer er derfor vigtigt ikke bare for den enkelte medarbejder, men for virksomhedens effektivitet og fastholdelse af medarbejdere.

Eksternalisering er et psykologisk grundbegreb, der dækker over at betragte en situation udefra uden følelsesmæssig involvering. Når man eksternaliserer et problem, så adskiller man problemet fra den person eller den adfærd, som problemet knytter sig til, man med andre ord sige, at man stiller sig over, uden for eller ved siden af problemet.

Man er ikke et problem man HAR et problem. Ved at indtage andre (tale)positioner end den man i udgangspunktet havde, åbner der sig ofte nye muligheder for at tale om eller beskrive en given problemstilling. Man ser nemlig pludselig sig selv, men i særdeleshed andre fra et nyt perspektiv.

Foredraget vil give dig værktøjer til:

 • At indtage nye reflektionspositioner
 • Konfliktnedtrappe
 • Konfliktforebygge
 • Finde løsninger på problemer
 • Handle på et problem, i stedet for at fokusere på det
 • Lægge problemet fra dig, når det ikke er relevant
 • Finde frem til hvad du/I egentlig gerne vil

Når de involverede parter sammen diskuterer de effekter, problemet har på personerne, så skabes hurtigt en fællesskabsfølelse af at være i kamp mod problemet. Det er nemlig meget tit personernes værdier, der er blevet trådt under fode, når et problem kommer til at fylde meget. Derfor tilbyder eksternalisering en effektiv teknik, for at gå fra problem til værdi.

 

Workshop/kursusdag: Foredraget kan udvides til en halvdags workshop eller hel kursusdag med indlagte øvelser og tid til at arbejde i dybden med eksternaliseringsværktøjer.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på David Owe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med David Owe