Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Lad den tidligere jægersoldat styrke jeres motivation og arbejdsglæde

Nicolai Moltke-Leth Foredrag

Nicolai Moltke-Leth

Cand.scient. i Sociologi, fondsstifter, ekstremsportsudøver og tidl. jægersoldat og løjtnant.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Herfra LEO Pharma skal lyde et rungende TAK til Nicolai for hans fantastiske præstation på vores store dag på Arken sidste fredag. Vi, i arbejdsgruppen, som stod for hele arrangementet, har fået SÅ MEGET positivt feedback fra deltagerne – alle synes, det var super underholdende, og det var den helt rigtige beslutning, at vi også havde valgt aktiviteten med Nicolai".

Mette Gjesing - LEO Pharma Se alle referencer

Et foredrag med Nicolai Moltke-Leth giver jer:

 • Kendskab til menneskets naturlige design med henblik på at blive de bedste versioner af jer selv
 • Redskaber til at ændre jeres indre motivation og højne glæden i hverdagen såvel som på arbejdspladsen
 • Indsigt i, hvordan I opnår de gode samtaler og lærer at blive bedre til at lytte
Uforpligtende forespørgsel på Nicolai Moltke-Leth

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nicolai

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Nicolai Moltke-Leth har en helt unik evne til at kombinere sine egne oplevelse og praktiske erfaringer med en solid teoretisk ballast, hvilket har gjort ham til en afholdt foredragsholder indenfor motivation, arbejdsglæde og samarbejde under milde såvel som ekstreme forhold.

Et foredrag med Nicolai Moltke-Leth giver jer:

 • Kendskab til menneskets naturlige design med henblik på at blive de bedste versioner af jer selv
 • Redskaber til at ændre jeres indre motivation og højne glæden i hverdagen såvel som på arbejdspladsen
 • Indsigt i, hvordan I opnår de gode samtaler og lærer at blive bedre til at lytte

Styrk motivationen og arbejdsglæden med sociolog og tidligere jægersoldat

“Udvikling handler om at få adgang til mere af sig selv eller verden. Det meste af det, man ønsker sig ligger udenfor ens tryghedszone, og derfor bliver man indimellem nødt til at bevæge sig ud på ukendt grund”, siger Nicolai om sit udgangspunkt for at arbejde med udviklingen af andres kompetencer.

I sin mangefacetterede karriere har Nicolai gennemlevet udfordringer, som kun de færreste tør drømme om. Han har gennemført Paris-Dakar, besteget bjerge i Himalaya, Europa og Afrika og fuldført verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer, Eco-Challenge og Raid Gauloises. Igennem ekstreme udfordringer og grænseoverskridende prøvelser, voksede drømmen om at gøre en forskel for andre end sig selv og skabe positive forandringer for mennesker, der er villige til at flytte sig. Passionen blev til virkelighed, da Nicolai i 1996 etablerede sin egen virksomhed og udgav bestselleren ”Jo, du kan”, der har solgt over 50.000 eksemplarer.

Nicolai grundlagde i 2006 True North i håbet om at forbedre unges livkvalitet. Da uddannelse er en effektiv vej til at skabe forandring, skabte han True Norths første program: Camp True North. På Camp True North gives teenagere en række oplevelser, der hjælper dem med at udvikle deres personlige styrker og sociale kompetencer, så de kan navigere deres liv i retning af den bedste version af dem selv. Denne form for arbejde har dannet grundlag for Nicolais arbejde som foredragsholder, hvor han aktivt arbejder for at styrke trivslen, forbedre motivationen og højne arbejdsglæden for en lang række andre mennesker og forskellige arbejdspladser.

Book Nicolai til jeres næste arrangement, og få mulighed for at udvikle jer professionelt såvel som personligt med hjælp fra en erfaren mand, der bestemt ved, hvad han taler om.

Se foredrag med Nicolai Moltke-Leth
Nicolai Moltke-Leth foredrag

Bliv dit bedste selv på arbejdet

Hvor ofte er du dit bedste selv på arbejde? Er du det ofte nok? For rigtig mange af os lykkes det desværre ikke.

I vores moderne verden stiger oplevelsen af hastighed. Det går bare hurtigere og hurtigere. Digitaliseringen gør det muligt at være på 24/7. Informationsflowet strømmer konstant ind i vores tilværelse og beder os om at tage stilling.  Dette går ud over både vores effektivitet og glæden i arbejde. Problemet er, at vores hjerne og krop ikke er designet til denne type af tilværelse. Faktisk er der ikke sket synderligt meget de sidste 50.000 år. Respekterer vi ikke vores naturlige design, betaler vi en daglig pris.

På workshoppen dykker vi ned i adfærdspsykologien, neurovidenskaben og mange års praktiske erfaringer for at blive klogere på vores naturlige design. Vi vil først se indad, før vi med denne viden kan træffe nye beslutninger, når vi igen ser udad mod vores dagligdag. Lær for eksempel at:

 • Bygge bro mellem jeres aspirationer og jeres egentlige adfærd
 • Identificere jeres største klippeblokke, der forhindrer øget effektivitet og arbejdsglæde
 • Få en ny værktøjskasse, der guider jer over klippeblokkene her og nu
 • Udvikle et nyt vanedesign, som både motiverer og har fremtiden i mente
Nicolai Moltke-Leth foredrag

Kys den gamle verden farvel

Foredraget er en vitaminindsprøjtning, der motiverer jer til at udnytte jeres fulde potentiale, bryde med frygt og tage ansvaret for jeres egne liv. I inspireres til at hæve jeres mentale overlægger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer. Frygten for at fejle, for forandringer, og for afvisningen eller endda for succes dræber rigtig mange initiativer og holder de fleste fast i en tilstand, der ifølge Nicolai hverken gavner den enkelte eller omgivelserne.

Hvad er prisen for at fortsætte, som I plejer? Vejet op imod værdien i at udforske jeres egne grænser og finde ind til jeres kerne? Hvad ville der ske, hvis I fik adgang til mere af jer selv og ikke var så bange for forandringer? Hvis I ønsker at ændre dybtliggende vaner, kræver det mere end bare viljestyrke og små forandringer i hverdagen. Først når I begynder at sætte nye standarder og ændrer jeres selvopfattelse, så lærer I at bryde de gamle mønstre. Den største udfordring er derfor ikke at acceptere de nye veje, men at glemme gamle.

Foredraget inspirerer jer til at:

 • Træde ud af kontrolzonen
 • Opleve jeres underbevidstheds enorme potentiale
 • Bruge jeres fokus til at tage styring i jeres liv
 • Bruge hver dag som platform til at blive endnu bedre og endnu dygtigere
 • Ændre hæmmende overbevisninger til stærke og positive tanker
Nicolai Moltke-Leth foredrag

Motivation og arbejdsglæde

Motivation og arbejdsglæde handler mest af alt om jeres eget fokus, og hvilken indstilling, I møder livet med. I har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at I vælger at tage den. Lyder det lettere sagt end gjort? For summen af det, I føler hver dag, skaber jeres livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis I vil ændre de gamle vaner og negative tanker, er I nødt til at blive bevidst om de mønstre, I gennemlever hver eneste dag.

I den engelske ordbog er der over 4000 ord for følelser. Spørger du nu folk, hvor mange forskellige følelser, de mærker i løbet af en uge, er svaret 12. Med en svag overvægt af de negative følelser. De følelser og tilstande, I giver udtryk for til daglig, spejler sig i jeres omgivelser. Så det, I sender ud, får I tilbage. Det kan være forklaringen på, at I savner motivation og glæde ved at gå på arbejde.

Bliv klargjort til at:

 • Forandre jeres tilgang, tænke anderledes og få større livskvalitet
 • Få mere energi og glæde ind i jeres hverdag
 • Lære at styre jeres egen tilstand
 • Træffe beslutning om, hvad I skal gøre som arbejdsplads
Nicolai Moltke-Leth foredrag

Fra konflikt til den gode samtale

Bag ethvert problem ligger der en frustreret drøm”, skrev Peter Lang, der var teoretiker og praktiker indenfor systemisk organisationsteori. Tænk, hvis vi som mennesker var bedre til at møde hinanden i den andens ståsted og afsøge den andens frustrerede drøm. Tænk, hvis vi var mere nysgerrige på at forstå fremfor at være kritiske for at få ret. Tænk, hvis vi var bedre til at praktisere den gode samtale.

Hvordan bliver vi bedre til at møde hinanden i en respektfuld kontakt, sikre forståelse af den andens behov og for at få disse behov til at mødes i gode løsninger? Et godt sted at starte er at ægte nysgerrighed på verden omkring jer.

Og som Dalai Lama skrev: Når du taler gentager du kun, hvad du allerede ved, men når du lytter lærer du noget nyt”I dette oplæg kommer Nicolai derfor ind på:

 • Elementerne i den gode samtale
 • Menneskets største frygt
 • Hvad der skaber tillid mellem mennesker
 • Bias i vores hjerne, der gør det svært at se verden, som den er
 • Nogle simple effektive værktøjer
Nicolai Moltke-Leth foredrag

High Performance Team - vejen til bedre resultater

Samarbejde er en af de absolut sværeste discipliner overhovedet. Vi er som mennesker meget forskellige, og vi sidder inde med hver vores udgave af sandheden. Hver vores brik. Men når brikkerne passer sammen og samarbejdet fungerer, bliver resultatet enestående. Derfor er evnen til at samarbejde vejen til det bedste resultat.

High performance er et mindset for, hvordan man møder andre mennesker og situationer. Et team udgøres af både talent, mangfoldighed, professionelle og personlige kompetencer samt kultur. Motivationen for at være en high performance teamplayer går dermed foran den enkeltes færdigheder. Så hvis viljen er der, så kan high performance tilegnes og implementeres overalt. I dette foredrag præsenterer Nicolai en proces, hvor I i fællesskab ser på jeres teams styrker og svagheder i forhold til at udvikle eller fastholde high performance.

I vil blandt andet komme opleve at:

 • Få et nyt perspektiv på de essentielle elementer, der kræves for at bygge et high performance team
 • Lære at motivere og blive den bedste leder eller teamplayer, I kan være
 • Få viden om, hvordan I får nye teams op at køre
 • Blive bedre coaches for teammedlemmer og kolleger
 • Styrke high performance-kulturen med nye værktøjer
 • Få indsigt i jeres særlige high performance-bidrag
Nicolai Moltke-Leth foredrag

Bliv en bedre forælder og skab en gladere familie

Er I indimellem usikre på, om I gør det godt nok som forældre? Eller savner I følelsen af at være i tættere kontakt med jeres børn? Er I i tvivl om, hvordan I bedst støtter jeres børns udvikling? Forældreskab er en stor og vigtig opgave, og dette foredrag er til jer, der ønsker inspiration og redskaber til at støtte jeres børn i at blive gladere, mere tillidsfulde og ansvarlige.

I dette interaktive foredrag tager Nicolai udgangspunkt i sine erfaringer fra True North, der gennem de sidste år har haft flere tusinde unge igennem kurser i udviklingen af sociale og personlige kompetencer.

I inspireres til at:

 • Være gode rollemodeller og vise vejen uden at pege fingre
 • Skabe et bedre familieliv – i fællesskab med jeres barn/teenager
 • Blive bedre til at kommunikere med jeres teenagere
 • Sætte pris på forskellighed og anerkende selvstændighed
 • Vende konflikter til læring og udvikling
 • Finde et fælles sprog, der kan skabe klarhed og nærhed
Nicolai Moltke-Leth foredrag

Personligt lederskab – Fundamentet for et godt liv

Den største gave, I kan give jer selv, er evnen til at lede jeres liv. Den evne kommer ikke af sig selv og er samtidig en evne, de færreste mestrer. Har I den livskvalitet, I drømte om? Har I klarhed over, hvad der er vigtigst for jer? Har I har den gennemslagskraft, der skal til for at nå jeres mål? Og har I energien til at arbejde for at nå det?

Vi er i dag omgivet af konstant høje krav, og tempoet er så effektivt, at vi mister kontakten til os selv i farten. Mange er ikke tilfredse med det liv, de lever, men mangler styrken og modet til at ændre på den nuværende situation. Al udvikling starter indefra, og dette foredrag handler om at finde tilbage til sig selv. At finde ind til sine værdier og blive inspireret til at leve et liv i integritet. Et liv, hvor I følger det, I brænder for, og hvor handling og værdier går hånd i hånd, så det, I siger og gør, stemmer overens med det, I står for som mennesker.

Video - Nicolai Moltke-Leth

Foredrag med Nicolai Moltke-Leth

Se foredrag med Nicolai Moltke-Leth

Referencer

Jeg har udelukkende modtaget positiv feedback.

Camilla Jensen

Novo Nordisk A/S

Meget inspirerende og 100% positive feedback - også fra de skeptiske.

Charlotte Garset

Banedanmark

Vi havde fire seancer med Nicolai som gik fantastisk. Nicolai inspirerede og motiverede alle fire gange. Publikum blev involveret og fik mange ting med hjem og tænke over. Tilbagemeldingerne er yderst positive og vi taler stadig om nogle af anekdoterne Nicolai kom med (lommelygten, annemonestien, den hvide ulv Osv.) Nicolai er yderst behagelig at arbejde sammen med, han fangede hurtig vores behov og var i stand til at forny sig i løbet at de fire seancer. Stor anbefaling herfra.

Tommy Meyer

Banedanmark

Nicolai foredrag sad lige i skabet, han er sindsyg inspirerende og fangede under hele foredraget deltagernes opmærksomhed. En masse af Nicolais input kunne anvendes i resten af seminaret, hvor ledelse og motivation af medarbejdere var i fokus.

Dan Jensen

DAB

Levende og inspirerende - god energi og synergi med salen

Magnus Andresen

Nordsjællands Politi

Kursusdeltagernes udtalelser: "Moltke er super god. God ide" "Super foredragsholder. Top top"

Anne Marie Hagelskjær Smit

GLS-A

Det var et supergodt foredrag - meget energisk og inspirerende og frem for alt meget konkret og "praktisk" - virkelig dejligt at det ikke bliver flyvsk :)

Ingelise Larsen

V.S. Larsen Holding A/S

Super godt foredrag fra Nicolai. Alle var meget begjstret.

Helle Kanstrup

NCC Danmark A/S

Meget levende/ inspirerende og fagligt på et rigtigt godt niveau.

Per Semmling

CASA A/S

Fantastisk oplevelse!

Louise Winther

Formpipe Software A/S

Det var et super godt foredrag, hvor Nicolai ramte fuldstændig plet ift. det vi gerne ville opnå. God energi og inspiration fra foredraget. God dialog med Nicolai forud for dagen, hvor vi fik mulighed for at afstemme forventninger og ønsker. Fungerede virkeligt godt.

Claus C. Pedersen

The LEGO Group

Super indlæg fra Nicolai. Alle pengene værd. Godt at have pre-møde for at afstemme forventninger

Benny Rahbek

Siemens Gamesa Renewable Energy

Vi har haft Nicolai med til vores interne salgsmøde igennem 2 dage. Forud for møderne bad Nicolai om et møde, således han kunne sætte sig ind virksomheden og opgaven. Det betød at Nicolai på vores salgsmøde, var meget konkret og holdte en rød tråd gennem dagene. Selve indlægget var inspirerende, underholdende og nærværende og flere udtalte sig, både efter 1. og 2. dag, at de havde fundet motivationen til at ændre nogle vaner, med udgangspunkt i indlægget omkring vanedesign. Vi har som virksomhed, sidenhen refereret til Nicolai´s indlæg omkring vaner, for at holde snuden i sporet. Nicolai formåede at levere helt konkrete værktøjer, som alle kunne trække direkte referencer ned i egne vaner. Et underholdende og medrivende foredrag og samtidig leveret med en fantastisk energi.

Thomas H. Jensen

EDC Poul Erik Bech

Nicolai er med hans energi helt unik til at gribe og fastholde sit publikum. Med det rigtige mix af dyb indsigt i adfærd, ledelse og mennesker, inspirerede han på bedste vis vores ledere til at se på sig selv i lederrollen i et anderledes perspektiv. Foredraget var spot on og vi fik enkle begreber – lige til at arbejde videre med.

Mark Palmberg, adm. direktør

GF Forsikring

Nicolai leverede et skønt relevant og humoristisk oplæg med en tilpas mængde teori, øvelser og anekdoter, samt vigtigst af alt et konkret nyt værktøj, som deltagerne kunne tage med hjem og arbejde videre med i dagligdagens udfordringer.

Tina Agger

Novo Nordisk: IFP HI, FP Packaging

Nicolai var godt forberedt på målgruppen, dels ved at vi havde udfyldt hans spørgeskema, dels ved en personlig telefonsamtale. Han ramte spot-on. Fantastisk energi, både fagligt og som speaker.

Charlotte Malasse

Københavns Universitet, ISIM

Nicolai Moltke-Leth præsenterede et meget levende og inspirerende foredrag. Han vekslede mellem tale og forskellige øvelser som tilhørerne blev inddraget i. Dette virkede rigtigt godt.

Louise Jungersen

Randers Kommune, Område Kristrup/Assentoft
Uforpligtende forespørgsel på Nicolai Moltke-Leth

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Nicolai Moltke-Leth
Nicolai Moltke-Leth

4.75 ud af 5 stjerner

"Herfra LEO Pharma skal lyde et rungende TAK til Nicolai for hans fantastiske præstation på vores store dag på Arken sidste fredag. Vi, i arbejdsgruppen, som stod for hele arrangementet, har fået SÅ MEGET positivt feedback fra deltagerne – alle synes, det var super underholdende, og det var den helt rigtige beslutning, at vi også havde valgt aktiviteten med Nicolai".

Mette Gjesing - LEO Pharma Se alle referencer

Foredragsemner med Nicolai Moltke-Leth