Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Eskild Ebbesen

Eliteroer med 3 OL-guldmedaljer, cand.scient. i idrætsfysiologi og foredragsholder

I sine foredrag deler Eskild Ebbesen ud af sin erfaring og giver tilhørerne ny energi, motivation og redskaber til videre udvikling. Det er motiverende, underholdende og der bydes på konkret inspiration, som kan styrke teams eller blot give en god oplevelse. Eskild Ebbesen holder mange foredrag årligt, og modtager altid positive evalueringer fra sine tilhørere. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Eskild Ebbesen har som eliteroer vundet 3 OL-guldmedaljer og bruger erfaringen fra sin succesfulde karriere i de underholdende og inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og sundhed. Eskild Ebbesen modtog i 2017 den største hæder, en dansk atlet kan få, da han blev optaget i Sportens Hall of Fame. 

Eskild Ebbesen er uddannet cand.scient. i idrætsfysiologi. Han har siden 2001 arbejdet med at motivere og sundhedsteste medarbejdere i virksomheder landet over.

Eskild Ebbesens største engagement gennem sit voksne liv har været eliteroning. Han har som den eneste mand været en fast del af ”Guldfireren” og har frem til 2008 vundet OL-guld i 1996 og 2004 samt 2008, OL-bronze i 2000 og 2012 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Eskild har, foruden at være verdens mest vindende letvægtsroer, også verdensrekorden i roning på land (ergometerroning), hvor han har vundet 3 verdensmesterskaber siden 1993. Eskild Ebbesen er et konkurrencemenneske, hvilket blandet andet kunne ses i underholdningsprogrammet “Vild med dans”, hvor han sammen med Marianne Eihilt opnåede en flot 2. plads. Efter at have trukket sig tilbage fra “Guldfireren” for en kort periode satte Eskild Ebbesen sig igen i letvægtsfireren, hvor han deltog i og vandt guld ved OL i Beijing i 2008 og bronze i London i 2012 – en uset og enormt skelsættende sportslig præstation.

I 2014 udgav Eskild bogen “Tænk som en vinder”, en bog hvor verdens mest vindende letvægtsroer deler ud af sin erfaring om det at tænke som en vinder, optimere sit mindset og rykke sig i en positiv retning. Bogen giver redskaber til at optimere sin motivation, målsætning og viljestyrke, og Eskild fortæller om vores automastiserede hjerne, der nogle gange leder os i den forkerte retning, især til meget typiske steder. Eskild giver værktøjerne og de gode råd til, hvordan man lærer, de typiske faldgruber, og hvordan man drejer uden om bumpene på vejen til succes. 

Eskild Ebbesen foredrag er især anvendte hos virksomheder, kommuner, foreninger og uddannelsesinstitutioner.

Få en smagsprøve på et foredrag med Eskild Ebbesen i nedenstående video:

  Eskild Ebbesen foredrag

  Verdensmester i samarbejde

  • Eskild Ebbesen tager i dette foredrag afsæt i Guldfirerens historie og sætter fokus på tre målsætninger, der er vigtige for den enkelte men også hele ‘holdet’. Det drejer sig om: Motivation for samarbejdet, at lære at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet, og at være bedst når det gælder
  • Eskild Ebbesen har som den eneste været en fast del af den vindende Guldfireren i alle årene, som vandt flere OL og verdensmesterskaber i verdensklasse. Eskild og sine tre med-roere bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde. Det drejer sig om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst når det gælder, trods forskelle i evner og personligheder. Med fundamentet på plads, lykkedes det Guldfireren at opnå de mål og den succes, som de havde drømt om.
  • I foredraget fortæller Eskild Ebbesen hemmelighederne bag succesen, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet.
  • Foredraget er et blik ind bag kulissen i den professionelle sportsverden med konkurrencer i hele verden, nærkampe og spændende opløb, sjove historier fra felten og følelsen af at vende hjem med guld. Eskild Ebbesen har forenet livet som succesfuld professionel atlet med det at være familiefar og selvstændig erhvervsdrivende – men det har også været krævende. Ofte skal man kæmpe ekstremt, selvom man opnår en lille fortjeneste, og der er det især vigtigt stadig at holde fast ved sit mål. Det handler om prioritering, men også om at  engagere sig i alt det, man ønsker at få ud af livet.

  Eskild Ebbesen foredrag

  Sammen er vi bedst

  • Med afsæt i sin mangeårige karriere som professionel roer og Guldfirerens beundringsværdige præstationer, sætter Eskild Ebbesen i dette foredrag fokus på trivsel og fællesskabets betydning for at kunne præstere optimalt på jobbet, så motivationen og arbejdsglæden holdes oppe – særligt i tider, hvor det kan være svært at holde fanen højt.
  • I sparetider, opsigelsesrunder eller andre forhold, hvor arbejdspladsen og medarbejdergruppen på andre måder bliver udfordret i dagligdagen, er fokus på teamets sammenhold ekstra vigtigt.
  • Som en del af Guldfireren har Eskild Ebbesen vundet medaljer til OL fem gange i træk med fem forskellige hold over en periode på 20 år og har masser af erfaring med samarbejde og at opbygge teamspirit og motivation, som han kan bruges i alle former for teams. Eskild giver konkrete eksempler på, hvordan man kan styrke sammenholdet og arbejdsglæden på arbejdspladsen og i andre teams.
  • Eskild Ebbesen har efter sin rokarriere arbejdet med at skabe succes på de danske arbejdspladser og erfaret, at det ikke er mål og strategier, der mangler: ”Målet og strategien får først rigtig værdi, når der samarbejdes om at skabe trivsel, arbejdsglæde og motivation hos hinanden. Det er først og fremmest den daglige gejst, der gør at man lykkes i den sidste ende og ikke målet i sig selv, der gør, at man får den ekstra succes mange teams drømmer om”.  
  • Med foredraget giver Eskild levende billeder og indlevende historier, der giver tilhørerne både redskaber og ny energi.

  Eskild Ebbesen foredrag

  Vejen til at blive en vinder

  • Ifølge Eskild Ebbesen går vejen til at blive en vinder gennem hårdt arbejde, motivation og samarbejde! Som han selv har erfaret skal der hårdt arbejde til (både fysisk og mentalt) for at opnå guld ved OL og verdensmesterskaberne – og så endda flere gange!
  • Men hvordan opnår man den form for motivation? Hvordan skaber man et samarbejde, der bygger på hinandens stærkeste sider? Kommer det af sig selv, eller er det noget, som kan læres?
  • Når Eskild Ebbesen fortæller, er det med stort engagement, underholdning og inspiration til den enkelte.

  Eskild Ebbesen foredrag

  Motivation til en sund livsstil

  • For Eskild Ebbesen er MOTIVATION en forudsætning, når han skal have folk i gang med en sundere livsstil. Gennem uddannelse og træning har Eskild beskæftiget sig med sundhed, men i en lang årrække har han også arbejdet med at fremme sundheden i de danske virksomheder.
  • I de sundhedsfremmende projekter har Eskild beskæftiget sig med en bred række målgrupper – alt lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk. Opskriften på den sunde livsstil er, at sætte ind i hverdagen, hvor det er lettest, for dermed at forbedre sin sundhed og energiniveau mest i forhold til det, som kræver mest fysisk og mentalt.
  • På dette grundlag tager Eskild Ebbesen i foredraget fat på områderne: Fysisk aktivitet og træning, Kost og ernæring, Vægttab og 10 motivationsråd til den sunde livsstil.
  • Spørgsmålet er, hvordan vi finder motivationen til at komme igen, og hvordan vi holder fast på lang sigt?
  • Eskild kombinerer praktiske erfaringer med forskningsresultater, hvilket ikke kun giver et fagligt stærkt udgangspunkt for tilhørerne, men gør det samtidig levende og underholdende.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Eskild Ebbesen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Eskild Ebbesen

Foredragsemner med Eskild Ebbesen