Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få ny energi, motivation og redskaber til personlige udvikling

Eskild Ebbesen Foredrag

Eskild Ebbesen

Eliteroer med 3 OL-guldmedaljer og ekspert inden for motivation, samarbejde og sundhed.

Forespørg nemt på pris og dato

4.5 ud af 5 stjerner

"Fantastisk - motiverende - fuld af energi. Det blev tilrettet, så det passede som fod i hose, til det vi havde arbejdet med."

Mai Laustrup - Finansforbundet Se alle referencer

Et foredrag med Eskild Ebbesen giver jer:

  • Eskild er den mest vindende dansker i OL-historien, med 5 olympiske medaljer ved 5 forskellige OL
  • Eskild er desuden en meget erfaren foredragsholder, med flere hundrede foredrag bag sig
  • Hans foredrag motiverer, styrker samarbejde og er ideelt til arbejdspladser og organisationer, der skal arbejde sammen
Uforpligtende forespørgsel på Eskild Ebbesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Eskild

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

I sine foredrag deler Eskild Ebbesen ud af sin erfaring og giver deltagerne ny energi, motivation og redskaber til videre udvikling. Det er motiverende, underholdende og der bydes på konkret inspiration, som kan styrke teams eller blot give en god oplevelse. 

Et foredrag med Eskild Ebbesen giver jer:

  • Eskild er den mest vindende dansker i OL-historien, med 5 olympiske medaljer ved 5 forskellige OL
  • Eskild er desuden en meget erfaren foredragsholder, med flere hundrede foredrag bag sig
  • Hans foredrag motiverer, styrker samarbejde og er ideelt til arbejdspladser og organisationer, der skal arbejde sammen

Tænk som en vinder

Eskild har som eliteroer vundet 3 OL-guldmedaljer og bruger erfaringen fra sin succesfulde karriere i de underholdende og inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og sundhed. Eskild modtog i 2017 den største hæder, en dansk atlet kan få, da han blev optaget i “Sportens Hall of Fame”. Eskild er uddannet cand.scient. i idrætsfysiologi og har siden 2001 arbejdet med at motivere og sundhedsteste medarbejdere i organisationer landet over.

Eskilds største engagement gennem sit voksne liv har været eliteroning. Han har som den eneste mand været en fast del af ”Guldfireren” og har frem til 2008 vundet OL-guld i 1996, 2004 og 2008, OL-bronze i 2000 og 2012 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Eskild har, foruden at være verdens mest vindende letvægtsroer, også verdensrekorden i roning på land (ergometerroning), hvor han har vundet 3 verdensmesterskaber siden 1993. Efter at have trukket sig tilbage fra “Guldfireren” for en kort periode, satte Eskild sig igen i letvægtsfireren, hvor han vandt guld ved OL i Beijing i 2008 og bronze i London i 2012 – en uset og enormt skelsættende sportslig præstation.

I 2014 udgav Eskild bogen “Tænk som en vinder”, en bog hvor verdens mest vindende letvægtsroer deler ud af sin erfaring, om dét at tænke som en vinder, optimere sit mindset og rykke sig i en positiv retning. Bogen giver redskaber til at optimere sin motivation, målsætning og viljestyrke, og Eskild fortæller om vores automastiserede hjerne, der nogle gange leder os i den forkerte retning, især til meget typiske steder. Eskild giver værktøjerne og de gode råd til, hvordan man lærer, de typiske faldgruber, og hvordan man drejer uden om bumpene på vejen til succes. 

Eskild Ebbesen foredrag bookes især hos virksomheder, kommuner, foreninger og uddannelsesinstitutioner.

Se foredrag med Eskild Ebbesen
Eskild Ebbesen foredrag

Verdensmester i samarbejde

Eskild tager i dette foredrag afsæt i Guldfirerens historie og sætter fokus på tre målsætninger, der er vigtige for den enkelte, men også hele ‘holdet’. Det drejer sig om: Motivation for samarbejdet, at lære at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet, og at være bedst når det gælder.

Eskild Ebbesen har som den eneste været en fast del af den vindende Guldfireren i alle årene, som vandt flere OL og verdensmesterskaber i verdensklasse. Eskild og sine tre med-roere bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde. Det drejer sig om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst når det gælder, trods forskelle i evner og personligheder. Med fundamentet på plads lykkedes det Guldfireren at opnå de mål og den succes, som de havde drømt om.

I foredraget fortæller Eskild hemmelighederne bag succesen, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet. Foredraget er et blik ind bag kulissen i den professionelle sportsverden med konkurrencer i hele verden, nærkampe og spændende opløb, sjove historier fra felten og følelsen af at vende hjem med guld. Eskild har forenet livet som succesfuld professionel atlet, med det at være familiefar og selvstændig erhvervsdrivende – men det har også været krævende. Ofte skal man kæmpe ekstremt, selvom man opnår en lille fortjeneste, og der er det især vigtigt stadig at holde fast ved sit mål. Det handler om prioritering, men også om at engagere sig i alt det, man ønsker at få ud af livet.

Eskild Ebbesen foredrag

Sammen er vi bedst

Med afsæt i sin mangeårige karriere som professionel roer og Guldfirerens beundringsværdige præstationer, sætter Eskild i dette foredrag fokus på trivsel og fællesskabets betydning for at kunne præstere optimalt på jobbet, så motivationen og arbejdsglæden holdes oppe – særligt i tider, hvor det kan være svært at holde fanen højt.

I sparetider, opsigelsesrunder eller andre forhold, hvor arbejdspladsen og medarbejdergruppen på andre måder bliver udfordret i dagligdagen, er fokus på teamets sammenhold ekstra vigtigt.

Som en del af Guldfireren har Eskild vundet medaljer til OL fem gange i træk, med fem forskellige hold over en periode på 20 år, og har masser af erfaring med samarbejde og at opbygge teamspirit og motivation, som han kan bruges i alle former for teams. Eskild giver konkrete eksempler på, hvordan man kan styrke sammenholdet og arbejdsglæden på arbejdspladsen og i andre teams.

Eskild har efter sin rokarriere arbejdet med at skabe succes på de danske arbejdspladser og erfaret, at det ikke er mål og strategier, der mangler:

Målet og strategien får først rigtig værdi, når der samarbejdes om at skabe trivsel, arbejdsglæde og motivation hos hinanden. Det er først og fremmest den daglige gejst, der gør at man lykkes i den sidste ende og ikke målet i sig selv, der gør, at man får den ekstra succes mange teams drømmer om”.  

Med foredraget giver Eskild levende billeder og indlevende historier, der giver tilhørerne både redskaber og ny energi.

Eskild Ebbesen foredrag

Vejen til at blive en vinder

Ifølge Eskild går vejen til at blive en vinder gennem hårdt arbejde, motivation og samarbejde! Som han selv har erfaret, skal der hårdt arbejde til (både fysisk og mentalt) for at opnå guld ved OL og verdensmesterskaberne.

Men hvordan opnår man den form for motivation? Hvordan skaber man et samarbejde, der bygger på hinandens stærkeste sider? Kommer det af sig selv, eller er det noget, som kan læres?

Når Eskild fortæller, er det med stort engagement, underholdning og inspiration til den enkelte.

Eskild Ebbesen foredrag

Motivation til en sund livsstil

For Eskild er motivation en forudsætning, når han skal have folk i gang med en sundere livsstil. Gennem uddannelse og træning har han beskæftiget sig med sundhed, men i en lang årrække har han også arbejdet med at fremme sundheden i de danske virksomheder.

I de sundhedsfremmende projekter har Eskild beskæftiget sig med en bred række målgrupper – alt lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk. Opskriften på den sunde livsstil er, at sætte ind i hverdagen, hvor det er lettest, for dermed at forbedre sin sundhed og energiniveau mest i forhold til det, som kræver mest fysisk og mentalt.

På dette grundlag tager Eskild i foredraget fat på områderne: Fysisk aktivitet og træning, kost og ernæring, vægttab og 10 motivationsråd til den sunde livsstil.

Spørgsmålet er, hvordan vi finder motivationen til at komme igen, og hvordan vi holder fast på lang sigt?

Eskild kombinerer praktiske erfaringer med forskningsresultater, hvilket ikke kun giver et fagligt stærkt udgangspunkt for deltagerne, men gør det samtidig levende og underholdende.

Eskild Ebbesen video

Foredrag med Eskild Ebbesen

Her har du muligheden for at få en lille bid af energien i Eskild Ebbesens foredrag.

Se foredrag med Eskild Ebbesen

Referencer

Jeg vil bare lige sige tusind tak for et skønt karismatisk og indlevende foredrag om nogle kæmpe præstationer. Jeg havde lavet et evalueringsskema for hele dagen – inkl. foredraget med dig. Man kunne vælge mellem 1 til 5, hvor 5 var det ypperste – og alle deltagere har givet dig et femtal – tillykke med det." Endnu en gang tak fordi du startede vores dag så suverænt.

Susanne Goth Dencker

Proact Systems A/S

Det var meget levende og mange interessant input om at lykkes i fællesskab.

Lisbeth Jensen

Rigspolitiet

Rigtig godt foredrag. Eskild havde en god energi og levede fuldt op til det vi forventede.

Katrine Adrian Kristensen

Novo Nordisk A/S

Fantastisk - motiverende - fuld af energi. Det blev tilrettet, så det passede som fod i hose, til det vi havde arbejdet med.

Mai Laustrup

Finansforbundet

Meget levende og instruktivt Forventningsafklaring inden mødet, så Eskild vidste hvem han stod overfor

Jens Thiel

TEKNIQ

Alt var perfekt! Eskild var meget nærværende og brændte virkelig igennem. Vi havde super tilfredse medlemmer efter foredraget.

Anker Christiansen

Frie Funktionærer

Vores instruktører siger at de "aldrig" bliver trætte af at være tilstede på kurserne når Eskild Ebbesen kommer på. Flere af dem har jo oplevet Eskild flere gange og er meget begejstrede. Kursister er elle-vilde med indlægget og det giver dem en masse energi og lyst til at arbejde videre mod deres mål.

Helen Tranberg

Nordea, Training & Development

Det var et helt kanongodt foredrag. Eskild Ebbesen forstod at lægge op til pointen, og fik ofte klapsalver herefter. Forstod at sætte paraleller mellem sin sportsverden og vores foreningsverden.

Ninna Dreyer Staugaard

LandboUngdom

Til din information har jeg udelukkende fået positiv feedback på dit indlæg fra mine kolleger. Der var en bred begejstring over at få lov at høre om selve dit sportslige karriereforløb. Det havde også stor interesse at høre om, hvordan du og selve teamet arbejdede både individuelt og som hold for at nå målene. Mange kommenterede den hårdfine respekt, du fortalte om, som man er nødt til at have for hinanden.

Helle K. Hansen

DSV A/S

Eskild Ebbesen er en meget dynamisk personlighed og han formåede at connecte sin sportsverden med vores udfordringer indenfor sundhedsvæsenet. Hans fire pejlepunkter - bedst når det gælder - kommunikation - teamwork - fælles målsætning - er alt sammen noget som vi kan arbejde videre med.

Marianne Lefevre

Rigshospitalet

Det var spændende at høre om både den fysiske og mentale træning. Eskild Ebbesen var god til at knytte en forbindelse til vor situation, som fysisk handicappede. Mange af de ting han mentalt har arbejdet/trænet med kan vi også bruge, f.eks.: 1) tænk dig lykkelig, 2) fokusér på det du har mulighed for at påvirke, 3) tænk positivt og optimistisk, 4) tænk i muligheder og tænk på det du glæder dig til, 5) bliv bedre til det du er god til.

Kurt Simonsen

Scleroseforeningens Lokalafdelinger på Fyn

Eskild Ebbesen var en meget spændende taler, som virkelig havde noget på hjerte, og samtidig havde han en usædvanlig historie at fortælle. Hans måde at tale til forsamlingen på, og blandt dem de unge, var båret af en glød og et engagement, der virkede meget fængslende. Samtidig var Eskild Ebbesen god til at disponere stoffet efter den tid, der var til rådighed.

Birgitte Pallesen

Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole

Der var god kontakt til tilhørerne. En meget engageret foredragsholder.

Lone Kieler

Kold College

Eskild Ebbesen er en supergod formidler og med en dejlig humor. Han er godt forberedt og det er dejligt som arrangør, at han kommer i god tid, så vi er sikre på at alt klapper.

Vivian Glasdam Sørensen

Odense Kommune, Fritidsafdelingen

Eskild Ebbesen ramte fint ind i vores målgruppe og gjorde foredraget levende og spændende.

Karen-Margrethe Lauridsen

AMU Nordjylland

Super inspirerende og engageret performance af Eskild.

Jack Enevoldsen

Coop Trading A/S

Eskild gav et super godt og meget inspirerende foredrag. Vi udsendte efterfølgende en evaluering til deltagerne på konferencen, hvori 51 pct svarede "agree" og 37 pct svarede "strongly agree" til, at han gav en god præsentation.

Maria Vilhardt

Danske Bank

Eskild udviste enormt engagement, hvilket gjorde sit til at budskabet kom over på en sigende og underholdenden/overbevisende måde. Meget underholdende og samtidigt kom pointerne klart over - indsatser, mål og samarbejde. Deltagerne var meget begejstret.

Peter Koch

Fujitsu A/S

Verdensmester i samarbejde Altid fedt med oplæg og friske indspark fra eksterne person(er), der giver mulighed for refleksion. Et spændende indlæg med sjove anekdoter og gode pointer – især pointen med vigtigheden af gode synergier, rytme og balance i ”båden” for at lykkes som hold, men bestemt ogå: "Bedst når det gælder" og "Aktiv optimisme".

Helle Noer Kyndal

Topdanmark Forsikring A/S

Superinspirerende, der er en del tilbagemeldinger på at det var fantastisk. Gnisten i foredraget var superb, meget fortællende og nerettende - men blev rundet af med pointer, der var til at føle på

Morten Lapholm

KonditorBager A/S

Vi havde foredraget på engelsk. Vi oplever tit det ikke helt lever op til standarden, men det gjorde Eskilds foredrag

Natascha

MHI Vestas Offshore A/S

Jeg vil sige dig rigtig mange tak for et inspirende og medlevende oplæg. Jeg har mødt en rektor, kolleger og elever, som har været yderst tilfredse med oplægget:) Du formåede at gøre oplægget nærværende med spark bagi til vores sundhed og vigtigheden af motionens betydning for livskvaliteten. Tak for mødet med dig - det var en dejlig oplevelse.

Marianne Østergaard Nielsen

Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus

Vi fik et meget positivt indtryk af Eskild. Han var en levende fortæller, som evnede at skabe en positiv atmosfære. Han fortalte positivt om sit liv med roningen, om at holde formen, osv. alt godt.

Anne Stacey

DuPont Nutrition Biosciences

Det var rigtig positivt at høre hvordan det er at være eliteidrætsudøver og ol-vinder. Der kom flere relevante ting frem omkring teamarbejde, som kan overføres til dagligdagen i en virksomhed, hvor vi arbejder meget i teams.

Anne Holm

Deloitte

Vi havde en god snak med Eskild på forhånd om målgruppe, tema og indhold - og han ramte meget fint ind i vores kontekst.

Else Zippor

Vejle Kommune, Familie & Forebyggelse

Eskild var meget levende og jordnær, og vi havde en fantastisk oplevelse.

Rikke Bødker

Nordea

Nærværende og i den grad vedkommende.

Trine Flørnæss

Scleroseforeningen Nordvestjylland

Godt at Eskild, inden foredraget, kontaktede os for at høre om indhold og målgruppen der skulle høre foredraget.

Peter Jøhnk

Erhvervsskolerne Aars

Eskild Ebbesen er god til at koble sportsverdenen til forretningsverdenen, og vi havde nogle rigtig gode dialoger efter oplægget.

Lena Bach Hansen

BEUMER Group a/s

Eskild er en virkelig dygtig oplægsholder, som formår at holde fokus på gæsterne og samtidig gøre det så interessant, at man faktisk kunne høre på ham i mange timer. Han gør det levende og meget nærværende. Han inddrager publikum.

Didde Nørgaard Pedersen

SE A/S

Et virkelig inspirerende foredrag som ramte præcist ind i dagens tema om tværgående samarbejde

Lise Hundebøll

Aalborg Universitetshospital

Et beringende og inspirerende indblik i en verdensmesters mentalitet, hvor passion og dedikation smittede til hele salen. Eskild var god til at tilpasse indholdet til konteksten (som han forinden havde brugt tid på at spørge ind til og undersøge), hvilket gjorde tilstedeværelsen nærværende og meningsfuld og let at trække gode paralleller til pointer, som gav stof til eftertanke ift. vores egen arbejdsverden og vilkår.

Lene Sommerdahl Bojer

Aalborg Universitetshospital

Eskild leverede den vare, som vi havde brug for. Det gav os gode input til arbejdet med vores trategi i DSV.

Henrik Fleron

DSV Road A/S

Meget engageret foredrag som var rettet godt med det publikum der var tilstede (studerende ved DTU) Eskild er dygtig til at inddrage publikum, så der er en aktiv interaktion. God humør hvilket også gør flowet i foredraget bedre. Jeg synes det var fedt at der var fokus på hvad han kunne fortælle og ikke brugte for meget tid på slides med grafer.

Naja Nielsen

Ingeniørforeningen Danmark

Det var et meget inspirerende og motiverende foredrag vi overværede. Medlevende og menneskeligt, med gode pointer.

Susanne Helia

Big Dutchman A/S

Eskild er fremragende, god til at få salen engageret og er meget dygtig og veloplagt performer.

Flemming Olsen

Gældsstyrelsen

Tak for et godt foredrag. Eskild er en dygtig og indlevende foredragsholder, som jeg kun kan anbefale til andre - særligt til arbejdspladser, hvor tingene går stærkt.

Jens Ulrick Lousdal

Silvan

Rigtig godt og inspirerende foredrag, alle deltager syntes stoffet var relevant og brugbart. Super service at Eskild kunne komme med så kort varsel.

Patrick Balle

Aldi

Top professionelt og en ren fornøjelse, hvor man føler sig beriget og i centrum. Eskild gav sig god tid til at tale med deltagerne og lytte. Kan virkelig anbefales.

Dorte Frandsen

VisitKerteminde

Foredraget var supergodt - afvekslende og inspirerende.

Kirsten Nissen

Tønder Kommune

Fremragende indlæg, med mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne.

Kenneth Jensen

Danske Regioner

Eskilds foredrag var meget inspirerende og gennem hans egen fortælling medvirkede han til, at vi som embede fik ikke bare en god oplevelse men også en fortælling at tale ud fra. Mange af Eskilds pointer var reflekterende og selvkritiske, hvilket tilbyder en oplagt mulighed for at se forandringer som noget der først og fremmest skal ske ved en selv.

Bettina Mathiasen

Statsadvokaten i Viborg

Super engageret Eskild gav den gas fra start kl 08.00 . Indlevende. Sat sig ind i målgruppen. Fokus på det gode teamarbejde. Kan give vore bedste anbefalinger videre.

Lars Høvenhoff

Randers Kommunes Tandpleje

Foredraget med Eskild Ebbesen på Aarhus Vand nytårskur var en rigtig energibooster. Eskild Ebbesen formåede at få alle med, og hans pointer om behovet for at stå sammen for at opnå sine mål ramte plet. Foredraget var som skræddersyet til vores ønsker.

Jan Tøibner

Aarhus Vand

Eskild leverede et meget professionelt foredrag og jeg er imponeret af at han formårede at linke og aligne til resten af indholdet på dagen.

Mette U Juliussen

DNV Business Assurance Denmark A/S

Jeg har i dag hørt fra flere der mente dine "indspark" inspirerede dem, og "at du gjorde det fantastisk flot". OG DET GJORDE DU OGSÅ !! Jeg synes du "brændte igennem"....og var både levende, sjov og inspirerende.

Lasse Møller Vollesen

HOFFMANN

Tak for et godt foredrag. Tilbagemeldingerne var rigtige gode bl.a. blev følgende fremhævet: Dit engagement og din fortællelyst var særdeles god. Der var en god sammenhæng mellem dine oplevelser som roer og hvad vi som enkeltpersoner eller team/hold kan gøre for at få en bedre kondi, hvad man skal fokusere på og hvad der kan motivere en.

John Jakobsen

Hjemmeværnskommandoen

Sjovt og yderst inspirerende.

Elsebeth Andersen

3F, Als

Eskild var super god.

Lone Svendsen

SGI Håndbold

Det var en super god aften. Alle deltagerne var meget glade efter at have hørt Eskild.

Allan Søstrøm

Østjysk Boligadministration

Godt foredrag, levende og inspirerende.

Peder Veje

Rolfsted IF
28. januar 2016

Interview med Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen har som eliteroer vundet 3 OL-guldmedaljer, og bruger erfaringen fra sin succesfulde karriere i de underholdende og inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og sundhed. Eskild Ebbesen holder mange foredrag årligt, og modtager altid positive evalueringer fra tilhørerne.

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Nogle helt konkrete værktøjer og inspiration eller et ændret fokus/mindset, som de kan tage med hjem og rent faktisk bruge i deres hverdag.  Jeg er glad, når jeg får positiv feedback, men det betyder mest, når folk kommer senere og siger, at det stadig virker. Det er det, som driver mig – når der sker varige ændringer hos de, som hører mine foredrag. Jeg er selv resultatfokuseret, og ved at det er vigtigt at have en generel lyst og motivation. Men de efterfølgende ændringer giver den aller største tilfredsstillelse hos den enkelte og troen på at lykkes fremover.

2) Hvad er din bedste oplevelse som foredragsholder?

Jeg skulle holde et foredrag for nogle børnehavepædagoger, som var kede af, at det var hårdt at bære på børnene, rydde op, og de syntes generelt, at der var meget at se til. Målet for arrangørerne og jeg selv var at få dem til at ændre deres mindset, så de ser det at løfte børn som en mulighed for at få motion på sin arbejdsplads. At løfte børn er som at styrketræne. Vi forsøgte at få dem til at ændre deres syn og se det positive og muligheder fremfor udfordringer. Bagefter kom de tilbage og sagde, at de havde et helt nyt positivt syn på de daglige aktiviteter. De havde ændret deres mindset.

3) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud at holde foredrag?

Jeg forbereder mig ved at tale med arrangøren, om hvad deres konkrete udfordringer er, konteksten af foredraget, og hvilke områder som er en del af deres fokus lige nu. Derudover er jeg frisk, det forbereder jeg mig faktisk på. At være bedst når det gælder – som i sportens verden. Et af elementerne er at være frisk. Jeg knokler eksempelvis ikke med krævende arbejde eller hårde trænings-intervaller lige inden et foredrag. Det er egentlig det samme, som jeg inspirerer folk til i mine foredrag. De forberedelser i sportens verden med at være klar i hvilket som helst arbejde, kan man bruge mange andre steder. Det handler om at finde det rette spændingsniveau. Ikke for højt og ikke for lavt.

4) Hvad oplever du af nye trends inden for motivation og pep-talks?

Jeg oplever, at der er en større nysgerrighed på det med at lade sig inspirere fra sportens verden. Det som vi (eliteudøvere) bruger, det at være motiveret i lang tid. Det at blive ved med at være det, igen og igen, over lang tid. Hvad sker der til? Og så stadigvæk toppræstere. Der fornemmer jeg en nysgerrighed, som ikke var der så meget for 10-15 år siden. Dengang var det bare pengene der drev det, og så skulle man bare hjem, når man havde fri. Nu vil man gerne præstere godt og have en god dag samtidig.

5) Har du 3 gode råd om motivation til en sundere livsstil?

Noget af det som jeg prøver at inspirere til er at få lavet den ændring, som vi ved gør en forskel. De fleste ved godt, når det gælder sundhed, ja ja, jeg ved det godt. Vi skal ikke fortælle om hvad den sunde livsstil er. Vi skal tale om, hvordan vi får gjort de ting, som er det rigtige. Og der er nogle psykologiske mekanismer som gør, at hvis vi har for mange ting, eller vi er for langt fra mål, går vi i “what the hell”, og får ikke rykket på noget som helst. Så det gode råd er: Tag fat på en ting, en dårlig vane, og lave den om til en god. Så er du i gang, og på et tidspunkt bliver den automatiseret. Man kan godt bare gå i gang, men chancen er større, hvis man starter med at skrive det ned. Skriv det ned et sted hvor du ser det jævnligt, så er det dit fokusområde, og hav gerne en dato på. Noget så simpelt som, “nu skifter jeg bollen med smør og ost ud med noget skyr og nogle bær”. Start i det små. Og så er du i gang med at træne din viljestyrke. Meld det også gerne ud til din omgangskreds, så har du større chance for at nå det, og aftal evt. en præmie for at nå dit mål.

Se foredrag med Eskild Ebbesen
Uforpligtende forespørgsel på Eskild Ebbesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Eskild Ebbesen
Eskild Ebbesen

4.5 ud af 5 stjerner

"Fantastisk - motiverende - fuld af energi. Det blev tilrettet, så det passede som fod i hose, til det vi havde arbejdet med."

Mai Laustrup - Finansforbundet Se alle referencer

Foredragsemner med Eskild Ebbesen