Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Utrolige historier fra et liv i SIRIUS-patruljen, samt et perspektiv på ledelse og samarbejde

Asger Fredslund Foredrag

Asger Fredslund

Coach og tidl. medlem af Siriuspatruljen.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Det var meget inspirerende, og folk var efterfølgende virkelig begejstrede. Asger evner at omsætte sine erfaringer fra Grønland til folks hverdag meget levende og konkret. Han brænder igennem og leverer gode pointer og et stærkt billedsprog, som deltagerne tog til sig i det efterfølgende gruppearbejde på seminaret. Jeg vil bestemt anbefale Asger Fredslunds foredrag.

Lise Ebdrup Lund Novo Nordisk A/S Se alle referencer

Et foredrag med Asger Fredslund giver jer:

 • Asger Fredslunds unikke oplevelser fra tiden i Siriuspatruljen skildres i et gribende foredrag
 • En ekspert i ledelse, forandringer og samarbejde, som kan bidrage positivt til jeres organisations udvikling
 • Et unikt mix af eventyrlige fortællinger og lærerige værktøjer
Uforpligtende forespørgsel på Asger Fredslund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Asger

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Med sit nærvær og fantastiske formidlingsevner leverer Asger Fredslund meget levende fortællinger om sine oplevelser og strabadser med SIRIUS Patruljen i Nord-Øst Grønland. Hans foredrag er både lærerige og underholdende, og kombineret med de inspirerende og gribende historier, giver de en helt unik oplevelse for publikum. 

Et foredrag med Asger Fredslund giver jer:

 • Asger Fredslunds unikke oplevelser fra tiden i Siriuspatruljen skildres i et gribende foredrag
 • En ekspert i ledelse, forandringer og samarbejde, som kan bidrage positivt til jeres organisations udvikling
 • Et unikt mix af eventyrlige fortællinger og lærerige værktøjer

Få lærerige værktøjer om samarbejde, omstilling, motivation og ledelse

Asger er en af de absolut bedste foredragsholdere, når det kommer til de helt utrolige historier fra et liv med SIRIUS-patruljen. Hans foredrag giver deltagerne historier, der inspirerer og giver publikum lysten til forandring, motivation, samarbejde og high performance.

Asger er uddannet på Danmarks Tekniske Universitet som produktionsingeniør med speciale i organisationsteori og -udvikling og har en lederuddannelse fra forsvaret. Han er stifter og leder af en virksomhed, der primært arbejder med ledelse, kurser samt udviklingskoncepter for virksomheder. Derudover arbejder han professionelt med samarbejde og teambuilding. I mange år var Asger tjenestegørende ved Slædepatruljen Sirius på Grønland og har derudover også været udstationeret som FN-soldat i ‘brændpunkter’ rundt om i verden, hvilket hans foredrag bærer præg af.

Når I booker et Asger Fredslund foredrag, er det et perfekt mix af eventyrlige fortællinger og lærerige værktøjer, når det handler om samarbejde, omstilling, motivation og ledelse. Deraf har især kommuner, foreninger og virksomheder haft glæde af Asgers mange kompetencer på scenen.

Se foredrag med Asger Fredslund
Asger Fredslund foredrag

Samarbejde gennem tillid

Fornem sneen, kulden og den arktiske natur, når en Siriusmand tager jer med en tur til Nordøst-grønland.

Dette foredrag vil give jer nye måder at tænke på, og I får inspiration til at tage nye initiativer og til at tilføje den ekstra gnist, der gør jer endnu bedre. Det, der skal skabe vores fremtid, findes i hver eneste af os. Lad Asger Fredslund hjælpe jer med at frigøre det og få mulighed for at påvirke virksomhedens resultater positivt.

Dette foredrag belyser vigtigheden af, at alle trives i hverdagen og arbejder som et team. Medarbejdernes indstilling til jobbet kan udgøre forskellen mellem succes og fiasko.

Asger Fredslund & Mia Irving foredrag

Gør det umulige muligt: Slædepatruljen

Asger Fredslund er programinstruktør på tv-programmet “Slædepatruljen” (2023) –  et program som udfordrer stereotyper og viser individer under yderst pressede opgaver.

I slutningen af programmet stod Mia Irving alene tilbage som den eneste af 18 kvinder, der kunne klare de benhårde krav til Siriuspatruljen. Mia vil sammen med Asger give jer en dybt personlig indsigt i deres livsforvandlende oplevelser, samt et blik behind the scenes.

Sammen beviste de at kvinder er kompetente nok til at kvalificere sig til Siriuspatruljen, som ellers hidtil kun har bestået af mænd. Men, hvilke udfordringer stødte de på, og hvordan overvandt de dem?

Foredraget er et unikt indblik i, hvordan fysisk styrke går hånd i hånd med mental udholdenhed og beslutsomhed, hvis man skal gøre det umulige. Få indsigt i deres samarbejde, og hvordan de udnyttede hinandens styrker for at opnå deres fulde potentiale.

Hør en fortælling om mod, viljestyrke og de menneskelige potentialer, der kan udnyttes til at yde mere end man troede var muligt. En fortælling om at bryde med grænser og normer.

Med dette foredrag får jeres organisation indsigt og værktøjer til, hvordan I gennem samarbejde, vilje, mental robusthed og beslutsomhed, kan opnå jeres mål.

Asger Fredslund foredrag

Indstilling til omstilling - kan du lide forandringens ønske?

Motivation, forandring og udvikling er på foredragets agenda, når Asger Fredslund fortæller om hvilke metoder og værktøjer, der benyttes ved Siriuspatruljen.

For både enkeltpersoner og store virksomheder gælder det, at omstillingsevnen og det at kunne håndtere forskelligheder er afgørende, hvis vi skal overleve i vidensøkonomien.

“Vi skal se forskellighed som en mulighed, i stedet for et problem”. Hver eneste person er unik, og vi skal benytte den styrke, som vi besidder. Den gamle industrimodel er blevet skiftet ud, og det er på tide, at vi følger med.

Asger Fredslund foredrag

Vidensdeling

Kan det betale sig at dele ud af sin viden?

Foredrag om vidensdeling, forandringer og Gollum-effekten: “My Precious!”. Er viden magt og er toplederne de dårligste til vidensdeling? Er det overhovedet sjovt?

Dette Asger Fredslund foredrag henvender sig direkte til både medarbejderen og chefen. Asger taler om magt, holdninger og vidensdeling. Han går om bag jakkesættet på den enkelte erhvervsleder og rammer chefen mærkbart, men humoristisk, i solar plexus.

Asger Fredslund foredrag

"Culture beats strategy!“ - tankevækkende historier om kultur og motivation

I dag vil vi gerne kunne genkende os selv i en historie, få en oplevelse, identificere os med et sæt værdier eller få aktiveret vores sanser.

Det stiller en række nye udfordringer til måden, vi kommunikerer vores budskaber på. Asger Fredslund arbejder med helstøbte historiefortællinger, der gør indtryk.

Hør om den seneste forskning indenfor kultur, og hvor afgørende den er for, at vi lykkes med vores forandringsprocesser. Kulturen er nemlig mere betydende for vores motivation, end strategien er.

Asger Fredslund foredrag

Ledelse Under Ekstreme Forhold

Hvad skaber en god leder? Grundet sin praktiske erfaring fra tiden med Siriuspatruljen har Asger Fredslund konkluderet, at følgende egenskaber er afgørende for ledere, der ønsker succes:

 • De skal være bevidste om, hvem de selv er – inklusiv styrker og svagheder
 • De skal holde destruktive følelser under kontrol, være ærlige og troværdige, være fleksible og trives i en omskiftelig verden, gribe chancer.
 • De skal kunne se det positive – også i udfordringerne, forstå andres synspunkter og følelser,
 • De skal kunne motivere andre, se og udvikle deres talenter, og så skal de kunne løse konflikter.

Ved Sirius-patruljen bruger man ikke den militære rang til noget – det er de personlige kompetencer, som skaber lederen.

Referencer

Inspirerende og underholdende.

Tobias Kerrn-Jespersen

Rigspolitiet

Det var meget inspirerende, og folk var efterfølgende virkelig begejstrede. Asger evner at omsætte sine erfaringer fra Grønland til folks hverdag meget levende og konkret. Han brænder igennem og leverer gode pointer og et stærkt billedsprog, som deltagerne tog til sig i det efterfølgende gruppearbejde på seminaret. Jeg vil bestemt anbefale Asger Fredslunds foredrag.

Lise Ebdrup Lund

Novo Nordisk A/S

God kombination af teori, praksis og slæde-historier. Asger mestrer den perfekte kombi af at være seriøs og byde på sjove historier.

Sara Bache

Lederne

Asger formåede at fortælle spændende anekdoter samt tviste dem ind i det daglige arbejdsliv. Alle var super tilfredse, både kolleger fra Danmark, Sverige og Norge!

Ophelia

Erhvervsstyrelsen

Med sit nærvær og fantastiske formidlingsevner leverer Asger Fredslund en levende fortælling om sine oplevelser og strabadser med SIRIUS Patruljen i Nord-Øst Grønland. Vi blev ikke alene fascineret af fortællingen; Vi blev klogere på hvordan vi skaber gode samarbejdsrelationer og et godt arbejdsmiljø. Det var lige præcis det, som 200 arbejdsmiljørepræsentanter, ledere og tillidsrepræsentanter fra Ringkøbing-Skjern Kommune var kommet for, og vi giver derfor Asger den bedste anbefaling.

Lotte Holck Jensen

Ringkøbing-Skjern Kommune, Intern Udvikling og Personale

Budskaberne blev meget levende formidlet, og det var muligt at fastholde deltagernes interesse i halvanden time unden pauser, hvilket er ganske godt klaret

Gert Johansen

Rigspolitiets Koncernservice

Super godt foredrag med nogle gode vinkler. Asger var super god, og der var stor tilfredshed hele vejen rundt.

Mette Juul Hamann

Novo Nordisk

Super inspirerende og mange af vores kunder snakkede efter foredraget om "hytte" ture.

Majbritt

DFF-EDB A.m.b.a.

Det var et godt fordrag med teori, praktiske eksempler og gode historier.

Rasmus Budde

VELUX A/S

Et meget levende og medrivende foredrag - fin blanding af konkrete pointer omkring ledelse og samarbejde og spændende beretninger om ekstreme oplevelser.

Rikke Rasch

Midt- og Vestsjællands Politi

Fantastisk spændende og fremført med en faglig dybde og en god indlevelse i publikummets behov.

Brian Venneberrg

Kildegårdskolen Herlev

Asgers foredrag var - som forventet - både underholdende og inspirerende.

Rie Krukow

Personaleforeningen Asmild (LMO)

Asger gjorde det virkelig godt og koblede det sammen med vores hverdag.

Michael Schmidt

Lemvigh-Müller A/S

Asger var blevet briefet om vores dag og hans foredrag passede derfor perfekt til den setting vi havde og fik stor ros af alle deltagerne.

Marianne Langhorn

Bisnode A/S

Fantastisk foredrag. Vores konferencedeltagere har været meget begejstret.

Kristina Samsøe Mosbæk

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Meget spændende foredrag og høj kvalitet som ventet

Pernille Boerjesson

Mars

Det var et super godt foredrag, Asger var god til at formidle budskabet og bød på nogle rigtig gode eksempler på Grønlandstur kontra den hverdag vi arbejder i. Tilbagemeldingen fra medarbejderne har været meget, meget positive. Han kan kun anbefales til andre.

Martin Cordt Christensen

Rigshospitalet, IT-afdeling

Det er 3. gang vi bruger Asger, og vi har været meget tilfredse hver gang. Passer perfekt til skoleverdenen og i særdeleshed efterskoleverdenen.

Anders Bøje Jørgensen

Næsgaard Efterskole

Glimrende foredrag; alle var meget tilfredse med Asger Fredslund. Kan varmt anbefales.

Gunnar Christiansen

Papyrus A/S

Passende selvafsløring

En meget vigtig faktor i at opbygge og udvikle tillidsforhold til andre mennesker er evnen til at turde fortælle om sig selv – det vil sige at man besidder lysten og modet til at overføre en passende og betydningsfuld information om sig selv til en anden.

Dette er særlig vigtigt, når man ønsker at opbygge ligeværdige forhold, idet denne viden omkring hinanden forpligter og samtidig tillader mere af det »virkelige jeg« at komme frem.

Teamarbejde kræver en høj grad af forståelse for at give hinanden informationer, og det kan derfor være vigtigt, at teamet kender hinanden for at kunne arbejde effektivt sammen. Løs opgaven efter dette afsnit – passende selvafsløring, og du vil opleve, hvad der kunne være vigtigt at vide om hinanden. Du skal som leder være i stand til at lede dit team til en rimelig grad af åbenhed. I denne forbindelse skal du være opmærksom på, at der ofte er to vigtige fordele forbundet med at fortælle om sig selv:

Når man fortæller om sig selv, opnår man:

Større grad af selvbevidsthed, mental sundhed (eks. har færre oplevelser af negative følelser og depressioner) og et dybere og tættere forhold til venner og kolleger

Når man fortæller om sig selv, opnår de andre:

At de bliver opmuntret til også at fortælle mere om sig selv, hvilket vil udvikle en kontakt til hinanden, der rækker ud over det trivielle, overfladiske eller neutrale niveau, og fører relationen over i særlige områder, hvor idéer, følelser og gensidighed er gældende. Dette øger i høj grad den tillid og sympati, vi viser hinanden fremover.

De forhold, man på den måde opbygger til andre, kan efterhånden udvikle sig og medføre en »lyst til« at ville dele mere af vort »virkelige jeg«. Før denne udvikling sker, kræver det altid, at der er en af personerne, der er villig til at tage denne »chance«.

Nøglefaktoren i »selvafsløring« er begrebet passende. Jo mere man taler om sig selv op til en bestemt grænse, desto mere er den anden villig til på samme måde at tale om sig selv.

Passende er baseret på vor kultur, tid og omstændigheder og på niveauet af »selvafsløringen«. F.eks. vil den person, der afdækker en information for tidligt, og som ikke er passende i sammenhængen, risikere at blive holdt på afstand.

Ligesom den person, der »afslører alt« uden nogen indlevelsesevne for på hvilket trin, relationen er nået, vil opnå, at den anden trækker sig bort.

Joharis vindue

Passende »selvafsløring« skaber tætte relationer. Upassende »selvafsløring« vil forhindre relationer i at udvikle sig. Derfor kan evnen til at vide, hvad man nu kan at fortælle om sig selv, og hvornår og hvordan man vil gøre det, være en afgørende faktor for at opbygge gode og sunde forhold til andre. Det handler om at kunne skabe tillid.

En god model for selvafsløring er Johari’s vindue.

joharis vindue

Det åbne: I øverste venstre felt er det åbne omrade. Her er det, man deler med andre.

Det blinde: I øverste højre felt er det område, som man ikke selv har erkendt, men som andre iagttager. F.eks. dårlig ånde, som kan være meget generende for en ansigt til ansigt kommunikation. Det er adfærdsmønstre, som vi ikke erkender selv. Det er et område, hvor konstruktiv feedback kan være meget værdifuld.

Det skjulte: I nederste venstre hjørne er det område, man selv kender, men ikke bryder sig om, at andre kender. Den skjulte dagsorden eller en hemmelig forelskelse.

Det ukendte: Her kan ligge årsager til adfærd, som hverken man selv eller omgivelserne har erkendt.

Teorien er den, at jo mere man afslører i et af felterne – desto mere vil også de andre felter åbne sig – til gavn for gensidig tillid og respekt.

Teammedlemmerne må lære at kende hinanden bedre, før de kan udvikle tillid og arbejde effektivt sammen. Mennesker er forskellige med hensyn til, hvor meget de fortæller andre om sig selv.

Nogle mennesker »afslører« næsten ikke noget, og andre oplever dem som tilbageholdende, udenfor, på afstand, ukendte osv. Nogle taler næsten kun om sig selv og ser ikke ud til at være interesserede i eller opmærksomme på andre. Ideelt ønsker vi at skabe en fin balance ved at »selvafsløre« og give informationer om os selv og lytte aktivt til andre.

Johari’s vindue kan også anvendes i forbindelse med en klargøring af den enkelte medarbejders »skyggekvalifikationer« og de behov, virksomheden/organisationen har, og som medarbejderen ikke har kendskab til. Her vil det ukendte område repræsentere de kvalifikationer, som der i fremtiden vil være behov for, men som hverken virksomheden eller den enkelte medarbejder i dag har viden om.

Se foredrag med Asger Fredslund

Styrk styrkerne

Hvad er dine vigtigste
karakterstyrker? Ledelsesrådgiver og tidligere medlem af Slædepatruljen Sirius,
Asger Fredslund, sætter med Styrk Styrkerne fokus på karakterstyrker og
på modet til at turde sætte dem i spil og dermed blive et både gladere menneske
og en langt mere værdifuld medarbejder. Med specifikke øvelser, oversigter og
illustrationer giver Styrk Styrkerne konkrete redskaber til, hvordan man
identificerer og arbejder med sine egne karakterstyrker og finder sin indre
motivation. Asger Fredslund inddrager fascinerende og rammende eksempler fra
sin tid i Slædepatruljen Sirius, hvorfra han blandt andet har udviklet
konceptet ’at gå i hytte’, et sted, hvor man er ude af driften, væk fra
travlheden og har ro til at reflektere og finde den rigtige retning – på jobbet
og i livet generelt.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Uforpligtende forespørgsel på Asger Fredslund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Asger Fredslund
Asger Fredslund

5 ud af 5 stjerner

Det var meget inspirerende, og folk var efterfølgende virkelig begejstrede. Asger evner at omsætte sine erfaringer fra Grønland til folks hverdag meget levende og konkret. Han brænder igennem og leverer gode pointer og et stærkt billedsprog, som deltagerne tog til sig i det efterfølgende gruppearbejde på seminaret. Jeg vil bestemt anbefale Asger Fredslunds foredrag.

Lise Ebdrup Lund Novo Nordisk A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Asger Fredslund