Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Steen Broen Jensen

Personaleudvikler og foredragsholder

Få konkrete redskaber der bunder i en solid mængde erfaring med teambuilding, motivation og forandring fra den tidligere patruljefører i Slædepatruljen Sirius, Steen Broen Jensen. En mand der om nogen ved, hvad det vil sige at arbejde sammen under komplicerede forhold. Steen trækker så at sige på sine erfaringer fra 40 graders frost til lune danske organisationer. Det er inspirerende, lærerigt og tankevækkende. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Steen Broen Jensen foredrag egner sig især godt som peptalks, til kick-off møder og seminarer/konferencer. Derudover er Steen også en ofte anvendt foredragsholder til personalearrangementer og underholdende foredrag i foreninger mv. 

Steen Broen Jensen har de seneste 15 år drevet virksomheden SiriusUnity, hvor han holder foredrag og fungerer som ekstern ledelseskonsulent og personaletræner for en række store og mellemstore organisationer i Danmark og Norge. Blandt hans kunder finder vi bl.a. Lego Coloplast, COWI, FLSmidt, Lundbeck og Lego.

Tidligere har Steen Broen Jensen været produktchef hos Brüel og Kjær og aktiv patruljefører i Slædepatruljen Sirius i Grønland, hvor han senere blev medlem på den legendariske ”Ekspedition Sirius 2000” vist i en programserie på DR1. Steen er uddannet eksporttekniker og har læst en Master i organisatorisk læring, hvor han blot mangler sin hovedopgave.

Steen holder foredrag, kurser og workshops inden for områder som forandring, ledelse, medarbejderkultur, teambuilding og konflikthåndtering. Alle hans foredrag kan målrettes enten medarbejder eller ledergrupper. Hans foredrag og kurser udmærker sig ved at have en stærk variation mellem teori og praksis.

  Steen Broen Jensen foredrag

  Forandringer – ”Forandringer – hvor svært kan det være?”

  • Mange organisationer og virksomheder vil gerne optimere deres procedurer. Men ofte kan medarbejderne allerede det, som der skal til for at skabe resultater, og processerne er allerede fuldt optimeret. Men hvorfor går det så galt, når der skal forandres?
  • Vi er nødt til at flytte vores fokus over på interaktionen mellem de menneskelige ressourcer – dvs. de indbyrdes relationer mellem medarbejderne og den enkeltes holdning til sig selv, og de forandringer som foregår privat såvel som på arbejdspladsen.
  • Ved at have fokus på den personlige udvikling og teamforståelsen forøger vi motivation, trivslen og fleksibiliteten. At være parat til forandring afhænger altså i høj grad af proceslaget mellem. Identiteten skal flyttes fra job til menneske.
  • Gudskelov er vi alle forskellige og reagerer derfor forskelligt på de forandringer, som vi bliver sat over for. Derfor skal vi have en indsigt i de faser af forandringen, som kan være med til at løsne op for modstanden mod det nye. Det gælder om at se muligheder i forandringer, fremfor at fokusere på det negative.
  • Steen Broen Jensen forklarer, at vores holdninger er med til at præge alt, hvad vi foretager os, især hvordan vi håndterer forandringer. Steen tager afsæt i sine erfaringer som teamcoach og giver sine bud på, hvordan organisationer bedre kan håndtere forandringerne. Sin tid ved Slædepatruljen Sirius giver Steen erfaringer fra første række, som allerede er prøvet af i praksis, og som virker.

  Steen Broen Jensen foredrag

  Samarbejde – ”Fra ord til handling”

  • I Siriuspatruljen får man noget nært det bedste kendskab til teamwork i praksis. Det at samarbejde på et hold mod et fælles mod er nærmest umuligt, hvis ikke man behersker både forståelse for andre men også selvindsigt. Noget Steen Broen Jensen selv har erfaret.
  • Langt de fleste af os vil gerne udvikle vores eget samarbejdspotentiale, men det er svært, hvis ikke man modtager hjælp fra andre, og især sig selv.
  • Samarbejdet må aldrig blive et ønske om at ændre de andres væremåde, for det er noget nært umuligt. Vi skal lære at tænke anderledes, hvis vi vil ændre vores egen adfærd, og det gør vi bedst ved at tænke nuanceret og positivt og samtidig opbygge nogle samarbejdsrelationer, som tager afsæt i gruppens styrker. Der skal være plads til forskelligheden og vi skal acceptere den.
  • Når vi først er nået dertil, vil den positive energi bidrage til, at vi får bedre resultater i samarbejdet.
  • Steen Broen Jensen krydrer forståelige teorier med sine egne erfaringer fra sit arbejde ved Siriuspatruljen.

  Steen Broen Jensen foredrag

  Ledelse – ”Ledelse under ekstreme forhold”

  • Det at være leder på ekspeditioner som Siriuspatruljen kræver ofte de samme kompetencer og egenskaber, som der anvendes hos ledere i erhvervslivet. Men som leder skal man kunne mange ting. På Siriuspatruljen er det ikke den militære rang, som anvendes til noget, det er lederens personlighed, som skaber den gode leder.
  • Træning, vedholdenhed, disciplin, talent og empati, er hvad skaber en god leder.
  • Og så handler det især også om, at lederen er fokuseret på at skabe resultater. Dine unikke egenskaber hjælper ikke meget, hvis du ikke er resultatorienteret samtidig. Det er her, at lederen skal benytte sig af sit team og deres ressourcer, men samtidig være realistisk omkring teamets mål, og være i stand til at tage chancer.
  • Hos patruljen er der nogle egenskaber, som vi vægter højt ved hinanden, men også hos lederen. Det er blandt andet humor, tålmodighed, tolerance, selvkritik og fleksibilitet.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Steen Broen Jensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Steen Broen Jensen

Foredragsemner med Steen Broen Jensen