Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Erik B. Jørgensen

Hør en eventyrer fortælle om samarbejde, ledelse og personlig indstilling

Erik B Jørgensen Foredrag

Erik B. Jørgensen

Tidl. soldat i jægerkorpset, forfatter og eventyrer.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Erik havde en behagelig og åben nærværende facon, der skabte en god kontakt til tilhørerne, som også i pausen lagde fuld beslag på ham. Tilhørerne fik i den grad noget med sig hjem. Der var mange positive tilbagemeldinger på foredraget efterfølgende."

Thomas B. Berg - Naturama Se alle referencer

Et foredrag med Erik B. Jørgensen giver jer:

  • Et kærligt spark til jeres personlige selvudvikling, og historier fortalt fra en ekstraordinær eventyrer
  • Ekspertindsigt i sammenhold, fælles værdier og samarbejde
  • Viden om- og redskaber til konflikthåndtering og effektiv ledelse
Uforpligtende forespørgsel på Erik B. Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Erik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Den danske eventyrer, Erik B. Jørgensen, har gjort militærkarriere i mere end et årti, herunder længst tid i Jægerkorpset og Sirius Patruljen. Med lune, humor og befriende ærlighed fortæller Erik sine fantastiske historier og anekdoter i foredrag, der er spækfyldt med pointer, som deltagerne kan spejle i deres eget liv og hverdag.

Et foredrag med Erik B. Jørgensen giver jer:

  • Et kærligt spark til jeres personlige selvudvikling, og historier fortalt fra en ekstraordinær eventyrer
  • Ekspertindsigt i sammenhold, fælles værdier og samarbejde
  • Viden om- og redskaber til konflikthåndtering og effektiv ledelse

Ekspertindsigt fra militærkarrieren: Personlig indstilling, samarbejde, konflikthåndtering og ledelse

Af flere omgange har Erik været udsendt som jægersoldat på specialopgaver i Afghanistan og Irak. Som ekspeditionsleder på mange krydsninger af indlandsisen og som patruljefører i Jægerkorpset og i Slædepatruljen Sirius har han stor erfaring med at få grupper til at fungere optimalt under særdeles stressede forhold – samtidig med at humøret har skullet holdes højt i de værst tænkelige øjeblikke. For Erik handler udfordringerne ikke om at søge det ekstreme i at bestige et bjerg eller hoppe ud fra en flyver i iskoldt vand. Det drejer sig om, at vi som mennesker og medarbejdere udnytter de eventyr, vi meget let kan samle op i løbet af hverdagen og i livet generelt.

Erik samler på eventyr. For ham begynder eventyret og vores egen udvikling i baghaven. Han inspirerer sine deltagere til at komme videre og tage det første skridt. Erik er bl.a. kendt fra ”Korpset” på TV2, hvor ham og tre andre tidligere Jægersoldater, testede 30 mænd om de var gjort af det rette stof.

For blot at nævne et udvalg af Eriks lange række af bedrifter, roede han i 2010 Danmark rundt i kajak midt i den danske isvinter. I 2011 roede han Skandinavien rundt – en tur på 6 måneder og 10 timer dagligt i kajakken. I 2012 blev det til 45 dages kano tur i vildmarken, med hans datter på 3,5 år og hund. I 2013 roede han i 28 dage i kajak i Nordøstgrønland. I 2014 krydsede han Alaska på 72 dage. I 2015 tog han sin 2. tur med sin datter, der nu er blevet 6,5 år, 45 dage i Nordsverige. I 2016 padlede Erik og hans kæreste ned af hele Yukon River i Nordcanada og Alaska, 3.220 km over 78 dage.

Erik er derudover blevet optaget som medlem af “Eventyrernes klub” og modtog i 2011 prisen for “Årets Eventyr”. Erik er forfatter til bl.a., ”Oplevelser i ukendt land”, ”Danmark rundt i kajak – isvinteren 2009-10” og ”Skandinavien rundt i kajak”  og “Alaska på tværs – Vildmarken kalder”.

Book Erik B. Jørgensen til jeres næste event, og bliv inspireret ligesom de andre utallige private og offentlige virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, skoler og foreninger. Bliv klogere på samarbejde, ledelse, personlig indstilling, forandringsprocesser og konflikthåndtering.

Se foredrag med Erik B. Jørgensen
Erik B. Jørgensen foredrag

Eventyret starter i baghaven - et foredrag om personlig indstilling

I dette tankevækkende foredrag fokuserer Erik på, hvad der skal til for at man fungerer og handler optimalt som individ. Hvordan bliver det mulighederne, man ser frem for begrænsningerne? Deltagerne erfarer, hvad der yder indflydelse på os som mennesker livet igennem, og hvad vi aktivt kan gøre ved dette? Hvilke værktøjer og huskeregler kan bringe os videre og give os overskud som mennesker?

Foredraget tager udgangspunkt i Eriks egne erfaringer fra et liv, hvor han har oplevet mange ekstreme situationer, men efterfølgende fastslår én ting, nemlig at det, vi oplever i ekstreme situationer, ikke adskiller sig stort fra det, vi som medarbejdere, ledere, ægtefæller og forældre oplever i hverdagen.

Erik B. Jørgensen foredrag

Sammenhold eller gå kold - et foredrag om at skabe fælles fodslag

I dette foredrag er fokus rettet mod skabelsen af et unikt sammenhold via stærkt samarbejde. Et stærkt sammenhold kommer ikke af sig selv. For at vi mennesker samarbejder bedst, har vi brug for nogle fælles værdier og en fælles historie – nogle oplevelser til at knytte os sammen. Udgangspunktet for et hvert velfungerende samarbejde er den enkelte persons indstilling til samarbejdet. Hvad skal der til for at sikre, at vi altid bevæger os mod et styrket samarbejde frem for det modsatte?

I foredraget tager Erik udgangspunkt i egne erfaringer fra bl.a. Jægerkorpset og Sirius Patruljen. Han giver sit klare bud på, hvilken personlig indstilling der kræves, for at være konstruktiv over for sine kolleger – og for at blive mødt konstruktivt af andre, hvad enten man befinder sig i en ”fredstid” eller ”krigszone”.

Erik B. Jørgensen foredrag

Korpset: Personlig indstilling og samarbejde

Erik har igennem mange år præsteret mange resultater som eventyrer/ekspeditionsmand og før det i specialenheder som Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset. Alt sammen noget der kræver mål, personlig indstilling, samarbejde og en erkendelse af, at det ikke kan lykkes egenhændigt, men via et stærkt samarbejde.

Hvad der skal til for at blive specialsoldat, viser Erik og tre andre instruktører i de populære programmer på TV2 ”Korpset”, og foruden inddragelsen af sine egne erfaringer fra diverse ekspeditioner, fortæller Erik bla. om de prøvelser deltagerne i ”Korpset” udsættes for, herunder hvorfor de skal igennem de øvelser og temaer de skal, og ikke mindst hvad meningen er med de forskellige ting. Publikum får et indblik i, hvad det kræver at blive specialsoldat og hvordan det kan bruges i livet fremover. Erik inddrager masser af sine egne oplevelser fra Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset, og fortæller, om hvordan han bruger det i dag i sit liv, både som eventyrer og i det daglige liv.

Foredraget handler om at turde at gå efter sine drømme og at holde ud, når det er hårdt, fordi på den anden side venter personlig indsigt og store oplevelser. Men alt afhænger af, om man kan samarbejde og forståelsen af vigtigheden af dette, og at man intet kan alene i livet. Alt sammen leveret med den gode historie og fortælling i centrum.

Erik B. Jørgensen foredrag

Værdien af værdier - skab sammenhold via fælles værdier

Hele vores samfund, vores arbejdsliv og vores private relationer er hængt op på værdier. Især i virksomheder arbejder man med værdier, og bruger meget energi på at finde sine værdier, og få hele organisationens og dens ansatte til at forstå og bruge værdierne. Målet er et fælles værdisæt, som hele organisationen arbejder ud fra, men hvordan sikrer man dette på mange måder uhåndgribelige mål?

Erik har gjort tjeneste både i Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset, hvor et fælles værdisæt netop er afgørende for at få patruljens mandskab til at arbejde sammen, hjælpe hinanden og derigennem skabe et stærkt team i fællesskab. Erik fortæller om, hvordan man arbejder med værdier i specialenheder og hvordan han har kunnet tage det med i sit arbejde som eventyrer – både når han arbejder ”alene” og i et team.

Værdier er vigtige, men værdier er svære at kommunikere og videregive. Det kan kun lade sig gøre via historie og handlinger, da det binder os mennesker sammen og derigennem skabes sammenhold. Erik fortæller om ”Værdien af værdier” i sit foredrag på en anderledes og sjov måde, ud fra egne erfaringer i arbejdet med værdier, og ikke mindst krydret med en masse sjove historier og anekdoter.

Dette foredrag er et rigtig godt udgangspunkt for organisationer eller teams som inspiration til, hvordan I kan arbejde videre med jeres værdier.

Erik B. Jørgensen foredrag

Punktér jeres konflikter, før de opstår - et foredrag om konflikthåndtering og forebyggelse af konflikter

Når man er 4 måneder i Nordøstgrønland sammen med den samme makker i ét tomandstelt, får man hurtigt et ustyrligt behov for til at undgå konflikter – alt andet er uudholdeligt. Her gælder det om at kende hinandens meninger, holdninger, styrker og begrænsninger. Det gælder om at kunne tale åbent om tingene – og om at tie, selv når man har lyst til at sætte tungen på glid.

For Erik hænger konflikter og samarbejde 100 % sammen. Langt de fleste konflikter opstår fordi vores forudsætninger for godt samarbejde ikke er på plads. Medarbejdernes evne til at lytte til andre og acceptere forskelligheder, er en stor udfordring på mange arbejdspladser.

Mange konflikter kan kommes i forkøbet, hvis vi blot ændrer vores indstilling til vores arbejde og kolleger. Dialogen med andre mennesker, herunder kolleger, skal være noget vi vitterligt “vil, kan og gør”, ikke noget der bare skal overstås og ses som et nødvendigt onde.

Erik B. Jørgensen foredrag

Få det bedste frem i andre - et foredrag om effektiv ledelse

Mange ledere udfører et stort stykke arbejde, som desværre bærer præg af for store arbejdsmængder, og manglende evne til uddelegering. Mange ledere oparbejder derfor en negativ og ustruktureret ledelsesstil.

For Erik handler ledelse kort og godt om, at trække det bedst frem i andre mennesker. God ledelse handler om at inddrage, når der er tid, og skære igennem, når der er behov for det. Ledelse er sjældent et en-mands-projekt, men et samarbejde hvor alle er inddraget og bidrager.

Hør hvorfor medarbejdere vil ”gå i døden” for den gode leder. For den leder, der formår at lytte, at tildele andre ansvar og udnytte sine medarbejderes kompetencer og færdigheder til fulde. Ingen leder er i princippet stærkere end sin gruppes svageste led.

I dette foredrag inspirerer Erik med erfaringer og anekdoter fra egne oplevelser i Jægerkorpset, Sirius, og fra de mange ekspeditioner han har ledet på Grønland for helt almindelige civile, der har villet afprøve deres egne grænser.

Ledelse er et nonstop projekt, der skal fungere optimalt i den helt almindelige hverdag, og i situationer, hvor tingene stresser til og presset er markant.

Erik B. Jørgensen foredrag

Andre foredrag

Slædepatruljen Sirius: Hør om hvordan man bliver optaget og om årets gang i Nordøstgrønlands fantastiske natur. Oplev historiens vingesus.

Oplevelser i ukendt land: En tomandsfærd med kite og ski, 2700 km over Grønlands indlandsis og videre over land nord om Grønland. Hvor en blindtarmsbetændelse ændrede ekspeditionens udfald.

Danmark rundt i kajak – isvinteren 2009-10: Hør Eriks fantastiske beretning om kampen Danmark rundt under den hårdeste isvinter i 23 år. Der var flot natur og stor gæstfrihed fra danskerne rundt i landet.

Skandinavien rundt i kajak: I 2011 drog Erik ud i på en 175 dage lang rejse i sin havkajak og tilbagelagde 6.443 km langs Norges, Sveriges og Finlands kyst. Fra vinter over forår, sommer og efterår.

Nordøstgrønland: En fortælling om det fantastiske Nordøstgrønland. Den røde tråd er en 4-mands kajak-tur i 2013. Erik fortæller skrøner og historier fra de mange oplevelser i Nordøstgrønland undervejs, for at give et godt billede af dramaet og den helt enestående natur (fra jan. 2014).

Alaska på tværs: Hør om den 72 dage lange tur på tværs af Alaskas vildmark, med alle de udfordringer det giver. Et fantastik eventyr, i den storslåede natur og rige dyreliv.

Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano: Et fantastisk eventyr, hvor Erik på 36 år, Karen på 3 år og Dino, hunden på 2 år, forlod moderen, Kirsten, hjemme og tog ud i Vildmarken (Norge og Finland).

Far og datter i Vildmarken – 45 dage i Nordsverige: For anden gang har Erik rejst på en lang tur med sin datter, de denne gang var 6,5 år. Hør om oplevelserne sammen, tanker om dét at være far og finde farrollen ved at vise sit barn sin passion. Alt sammen krydret med flot natur og dejlige dyr.

Yukon River, Eventyrlige Yukon: En kæreste-rejse ned ad hele Yukon River, igennem Canada og Alaska, i dobbeltkajak. I alt 3.220 km over 78 dage, hvor de også gik Chilkoot Trail. Alt sammen for at opleve naturen, dyrelivet, de lokale indianer og eskimoer og det helt vanvittige ”Gold Rush” i 1898 og årene omkring.

Referencer

Erik havde en behagelig og åben nærværende facon, der skabte en god kontakt til tilhørerne, som også i pausen lagde fuld beslag på ham. Tilhørerne fik i den grad noget med sig hjem. Der var mange positive tilbagemeldinger på foredraget efterfølgende.

Thomas B. Berg

Naturama

Vi har fået positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer, der var meget tilfredse med foredraget.

Bodil Haugaard

Frie Funktionærer

Levende og spændende og super formidling. Kunne virkelig holde tilhørerne fanget i halvanden time.

Niels Hermansen

DNP Denmark AS

Vi var en meget blandet flok og Erik formåede at give noget til os alle. Vi har efterfølgende fået megen ros for at have afholdt ararangementet med ham.

Jytte Kjær Frederiksen

Langeland Kommune, Folkeoplysningsudvalget

God dialog med Erik B. Jørgensen i forhold til lokale snitflade til de fokusområder, kommunen også arbejder med.

Dorthe G. Jensen

Ringkøbing-Skjern Kommune

Lederne fra Sundhed & Handicap i Faaborg Midtfyn Kommune skriver om Erik B Jørgensens foredrag; Fredstid eller krigszone – om at skabe fælles fodslag. Mange elementer i Eriks oplæg, som vi kan tage med os i f. t ledelse og teamsamarbejde; klare mål, tydelig kommunikation m.m. Spændende at høre Erik og interessant at sætte fokus på disciplin, nødvendig kontrol og ansvar m. h. p. at sikre fremdriften. Erik nævnte mange inspirerende elementer bl. a nødvendigheden af at træne og gøre brug af specialisterne. Erik kom med mange input til, hvordan vi spiller hinanden gode. Man kan ikke score uden et mål og Erik ramte plet med sit oplæg om motivation, dedikation og ikke mindst – viljen til at sejre!

Birgit Søgren Nielsen

Faaborg-Midtfyn Kommune, Sundhed & Handicap

Super spændende fortælling.

Susser Murel

Halstedhus Efterskole

Foredraget var godt bygget op og blev leveret levende med masser af energi

Susanne Foldager

Psykiatrien, Region Syddanmark

Tak for en eventyrlig aften i kajak ned af Yukon floden i Canada og Alaska. Erik B. Jørgensen er en fantastisk fortæller, der tryllebinder publikum med fortællingen om en enestående rejse med fantastiske naturoplevelser og et rigt dyreliv, der spænder lige fra millioner af myg til Grizzlybjørne med unger og stampende og fnysende elgtyre! Undervejs fik deltagerne også et godt indblik i de historier, der har udspillet sig langs Yukon flodens bredder med bl.a. det store Gold Rush i slutningen af 1800-tallet og indianernes skæbne og livet i små isolerede bysamfund. En tur, der kræver sin mand – og sin kvinde, og så levende berettet, at man med god samvittighed kan blive hjemme og alligevel føle at man har været afsted.

Sabine

FOF Syd- og Vestsjælland

Erik formåede på meget levende vis, at fortælle og formidle vigtigheden af ejerskab og gruppesammenhold, hvis opgaven skal udføres. Meget inspirerende og præcist med foto og videoklip. Erik var på som 1 foredragsholder efter en længere kammeratskabsaften, og han formådede at "vække" alle deltagere.

John Hansen

Politiforbundet

Sød oplægsholder som kontaktede os inden for at afstemme forventinger mm. Super.

Tom Nielsen

AOF

Det var bare et rigtigt godt foredrag!

Merete Riber

Foreningen NORDEN

Erik B. Jørgensen var meget populær og har efterfølgende fået stor ros. Vi var meget tilfredse med indholdet og oplægget i sin helhed.

Mette Just

Naviair

I juni måned havde vi på Aarhus Havn inviteret alle medarbejdere til foredrags-arrangement ved Erik. Temaet var “Unikt sammenhold, fællesskab og styrket samarbejde”. I løbet af arrangementet gav Erik en masse gode historier om hvad der skaber sammenhold og fællesskabsfølelse samt hvor stor betydning det har for at lykkes med at skabe unikke præstationer i et team. Desuden har foredraget givet anledning til refleksioner på, hvordan vi selv hver især kan bidrage til at skabe sammenhold og fællesskab – og ikke mindst været en øjenåbner i forhold til, at man kan meget mere end man selv umiddelbart tror, hvis blot viljen er der og man søger hjælp/viden/inspiration hos andre. Foredraget er interessant fordi Erik har nogle gode pointer, som han supplerer med faktiske cases og fortællinger fra sin egne erfaringer som jægersoldat, som ekspeditionsleder og fra individuelle eventyr.

Maria Frederiksen

Aarhus Havn

Det var et meget spændende foredrag, der ramte spot on. Det var super veltilrettelagt, og formidlet på en god måde. Meget inspirerende, lærerigt og brugbart i en næsten konstant travl hverdag.

Margrethe Bisgaard

Aalborg Universitetshospital

Før foredraget skulle finde sted talte jeg med Erik B. Jørgensen i telefon. Samtalen handlede om, om det tekniske udstyr var i lokalet. Det var meget betrykkende både for Erik B. Jørgensen og for vores forening med kontakten inden foredraget. Erik B. Jørgensen er en god fortæller og er meget professionel med billedfremvisning. Det var en god aften for alle deltagere.

Else Bagge Steffensen

Trekantens Familie- og Kulturforening

Super godt foredrag, hvor Erik var god til at dele sine erfaringer på en både morsom og meget inspirerende måde. Vi blev ikke bare godt underholdt, vi fik også "noget med hjem".

Hanne Wick

UdviklingOdder

Super inspirerende menneske, vi blev blæst tilbage af hans historier. Alligevel følte man at mange ting kunne spejles i vores hverdag.

Mette Heitmann

CR El & Teknik A/S

Erik ramte eleverne med hans foredrag - det var super godt.

Frank Rahn

Erhvervsgymnasiet Grindsted

Super godt fordrag og ledelse, og han er god til perspektivere.

Brianne Nybroe Nielsen

Haldor Topsøe A/S

Inspirerende, interessant og satte ting i perspektiv. Fik ros fra samtlige deltagere.

Helene Frausing

Fødevarestyrelsen, Kontrol & Data

"Inspirerende, energisk, motiverende, god til at fortælle og god til at fange alle", "han gjorde det spændende for alle, uanset om man var elev eller lærer". "Dette satte tingene i perspektiv". "God blanding af seriøsitet og humor". "Budskabet kan man bruge til noget, m.h.t. det bare at gøre noget". "Synes han var god til at fortælle om mange ting, uden at det blev for kedeligt". "Der var en god struktur i hans foredrag, som var godt bundet sammen".

Mette Blindbæk

EUC SYD

Der er smæk for skillingerne og mange gode og levende histoirier/eventyr. Efter aftale med os var vinklen ledelse set i hans perspektiv - fordi vi er en erhvervsforening, men det havde ikke været nødvendigt at vinkle foredraget - det kunne rigeligt bære i sig selv.

Martin H. Lund

AKTIVerhverv

Godt spændende emne og gode eksempler.

Karen Van Rijn

BCHG

Rigtigt godt - god humor og fortælleteknik.

Esben Lind

Abild Borgerforening

Meget inspirerende og engageret foredragsholder. Brændte virkelig igennem med sine budskaber.

Ulla Jacobsen

Rise Parken

Erik B. Jørgensen fortalte levende og spændende. Man sad på intet tidspunkt og kedede sig. Det var spændende fra start til slut. Han stillede beredvilligt op til fotografering og en snak bagefter. Det var super.

Susanne Holm

Kulturhuset Leopold Karise

Erik B. Jørgensen fortalte om hans tid i Sirius Patruljen. Vi fik et godt indblik i hvordan det er og være udstationeret og hvilke udfordringer man møder undervejs. Både fagligt, som personligt. Erik illustrerede foredraget med flotte billeder og tryllebandt os alle undervejs.

Pernille Rasmussen

Sydvestjysk Sygehus

Super godt og intenst foredrag med levende fortællinger og med paralleller til teamarbejde og god kollegaskab. Foredraget kan kun varmt anbefales.

Sony Kaur

HK Klubben, Frederikssund Kommune

kan varmt anbefale Erik B. Jørgensen - han taler ind i alle niveauer i virksomheden, og han har en fantastisk god energi. Relevant indhold, hvor flere kollegaer efterfølgende har vendt tilbage med at de kan se både sig selv og topledelsen i det Erik beskriver. Et supergodt foredrag, som er taget rigtig godt imod i hele organisationen

Gitte Jespersen

DEIF A/S

En anderledes vinkel på sammen hold, leveret med kant og humor. Erik formåede at få alle med og med sin levende fortællinger holdt folk fanget under hele foredraget. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, et fedt oplæg til det fokus vi har internt i virksomheden med at løfte i flok - selvom flokken er spredt ud. Et foredrag der varmt kan anbefales herfra

Pia Saaby Sørensen

PS Contact

Foredraget var meget inspirerende og aktuelt (for netop vores videre arbejde på dagen).

Jannie Juhler Hjerrild

MOE A/S

Vi oplevede Erik B Rasmussens foredrag som interessant og underholdende og samtidig var der mange elementer i foredraget, hvorfra vi kunne drage paralleller til vores liv og hverdag på arbejde. Elementer i forhold til samarbejde, teamwork og trivsel som gav et skub i det efterfølgende arbejde og dialog om emnerne, som er fortsat bagefter.

Inge Schultz Jørgensen

Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Erik B. Jørgensen holdt årets tale til medaljemodtagerne på de tekniske erhvervsuddannelser på U/NORD. Som medaljemodtager er de alle kommet igennem et nåleøje, og Erik var sikker, troværdig og ærlig i sin tale, hvor han med lige dele motivation, hyldest og anerkendelse, leverede et overflødighedshorn af gode råd og tips til, hvordan vi alle kan have ambitioner, tale højt om vores mål og fejl, og som det mest vigtige; at gøre det sammen. Tak for en fantastisk oplevelse.

Tina Steinbrenner

U/NORD

Det var et levende og meget spænende foredrag. Vores medlemmer syntes at det var spændende.

Joan Ugur

HK

Erik var super interessant og inspirerende at have ude og holde foredrag. At hører ham fortælle om alle hans oplevelser er mega interessant og han er god til at få det koblet sammen med "vores" hverdag, så det hele er noget man kan relatere sig til. Super godt foredrag!

Stine Nyhøj Kristensen

Hilding Anders Danmark

Super godt foredrag. Dygtig til at formidle sine budskaber om sammenhold - og gøre det interessant at lytte til de mange historier.

Lars Juhl Frandsen

Nordic Computer A/S

Erik er helt fantastisk! Han fanger sit publikum fra første minut og evner at finde rette niveau for sine mange fortællinger i forhold til hvem lytterne er. Fyldt med humor og et spændende indblik i Erik liv og erfaring med både militæret og den vilde natur. Fortællinger om hvad der kan lade sig gøre i fællesskab og som enkelt person - intet mindre end fantastisk :-)

Peter Boltau

Actas A/S

Foredraget levede op til forventningerne - og vi er meget tilfredse.

Kristoffer

Round Table Danmark

Indholdet svarede til forventningerne og mere til, de godt 80 deltagere har kun kommet med positiv feedback

Jan Christensen

3F Randers

Det var et meget inspirerende og spændende foredrag. Sikke et liv, og sikke et overskud.

Ulla Andersen

MPE

Meget inspirerende foredrag om ledelse og det at skabe fælles fodslag - om at fokusere på opgaven!

Birgit Søgren Nielsen

FMK/Sundhed & Handicap - døgntilbud
Uforpligtende forespørgsel på Erik B. Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Erik B. Jørgensen
Erik B. Jørgensen

5 ud af 5 stjerner

"Erik havde en behagelig og åben nærværende facon, der skabte en god kontakt til tilhørerne, som også i pausen lagde fuld beslag på ham. Tilhørerne fik i den grad noget med sig hjem. Der var mange positive tilbagemeldinger på foredraget efterfølgende."

Thomas B. Berg - Naturama Se alle referencer

Foredragsemner med Erik B. Jørgensen