Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Konflikthåndtering

Foredragsholdere om Konflikthåndtering

Konflikthåndtering er af stort behov i mange organisationer. Det kan for eksempel bestå i en konfliktløsning på arbejdspladsen, hvor en gruppe af medarbejdere ikke fungerer sammen, en medarbejder bliver mobbet, eller en ledelse der ikke er optimal. Men en konflikthåndtering kan være lige så nødvendig i familien, skolen eller hos et individ.

Her finder du inspirerende foredragsholdere, der taler om emnet ud fra forskellige perspektiver, som gør dem relevante for forskellige målgrupper. Athenas hjælper dig meget gerne med at finde den rette foredragsholder.

Book den perfekte foredragsholder om konflikthåndtering

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til dit event. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om konflikthåndtering

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til dit event. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om konflikthåndtering (17)

Hjælp mig med at vælge

Relaterede emner

Konflikthåndtering
Konflikthåndtering
5 ud af 5 stjerner

"Venligt og imødekommende personale. Altid hjælpsom og god vejledning. Dejligt med mails med oplysninger, som klæder en på til at have de ting klar som kræves af foredragsholderen"

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Om emnet: Konflikthåndtering

Konflikthåndtering

Et af de mest ødelæggende forhold på enhver arbejdsplads er konflikter, der kan true med at splitte et team og samtidig skabe dårlige arbejdsforhold i al almindelighed.

Derfor er det vigtigt, at medarbejderne har kendskab til redskaber, der kan være med til at løse disse konflikter. Få inspiration igennem konkrete redskaber, motivation og sjove anekdoter. Medarbejderne kan få gode værktøjer til, hvordan man bliver hinandens medspiller – og ikke modspiller.

Konflikter kan også stamme fra ledelsen. Det kan for eksempel skyldes, at lederen ikke udfylder sin rolle helt optimalt. Derfor kan et foredrag om dette emne også være i retning af en titel “kursus ledelse”. På den måde kan I forsikre jer, at konflikterne ikke længere kommer til at stamme fra ledelsen.

Måske har I problemer med, hvad I hver i sær gerne vil opnå på arbejdspladsen? Eller også har I konflikter med andre virksomheder, som I forsøger at rabejde sammen med? Ud fra den vinkel fra et foredrag om konflikthåndtering også tage form i forhandlingsteknik kursus. Så ved I præcis, hvordan I skal tackle sådanne situationer.

Foredrag om konflikthåndtering og konfliktløsning kan også være rettet imod unge, hvor det kan skabe bedre ungdomsmiljøer. Få bedre redskaber til konflikthåndtering – nemt og brugbart. Foredrag om konfliktløsning og konflikthåndtering er velegnede til virksomheder, der både vil styrke deres medarbejdere i at løse konflikter, men også i at undgå dem.

Tag endelig kontakt til os hos Athenas, hvis du har spørgsmål eller mangler information. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette foredragsholder om konflikthåndtering.

Spørg på pris og dato