Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Events

KICK OFF DAGEN
Onsdag den 21 september 2022

Onsdag den 21 september 2022 – Bremen Teater

Oplev blandt andet: Ledelseseksperten Nils Villemoes som er klar med et sjovt oplæg om ledelse og samarbejde. Med masser af humor, spidder han samfundsudviklingen, og de ledelsesteorier og begreber vi bruger både professionelt og privat.
Se mere
KICK OFF DAGEN
Mandag den 26. september 2022

Mandag den 26. september 2022 – Hermans, Tivoli Friheden

Oplev blandt andet: Skuespiller og tv-vært Martin Brygmann som er klar med et underholdende og sjovt musikalsk foredrag om sin karrieres kringlede vej – og om humor, mod, musik og kreativitet.
Se mere
InspireX
Onsdag den 26 oktober 2022

Onsdag den 26 oktober 2022 – Tivolis Koncertsal

Oplev en inspirerende dag i Tivolis Koncertsal i København med seks fantastiske oplæg om ledelse, motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste oplægsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge dine personlige kompetencer.
Se mere
KICK OFF DAGEN
Onsdag den 16. november 2022 - Odense Teater

Onsdag den 16. november 2022 – Odense Teater

Oplev blandt andet: Den kendte tv-kok Claus Holm som er klar med et underholdende foredrag om trivsel og sundhed.
Se mere
KICK OFF DAGEN
Mandag den 16. januar 2023 - Bremen Teater

Mandag den 16. januar 2023 – Bremen Teater

Oplev bland andet: TV-vært Clement Kjærsgaard som er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.
Se mere
KICK OFF DAGEN
Mandag den 16. januar 2023 - Bremen Teater

Tirsdag den 7. februar 2023 – Tivoli Friheden

Oplev blandt andet: TV-vært Clement Kjærsgaard som er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.
Se mere
InspireX
Tirsdag den 28 februar 2023 - Hermans, Tivoli Friheden

Tirsdag den 28 februar 2023 – Hermans, Tivoli Friheden

Oplev en inspirerende dag i Aarhus med seks fantastiske oplæg om ledelse, motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste oplægsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge dine personlige kompetencer.
Se mere
KICK OFF DAGEN
Tirsdag den 7. marts 2023 - Odense Teater

Tirsdag den 7. marts 2023 – Odense Teater

Oplev blandt andet: Tidligere tv-vært og iværksætter MORTEN RESEN er klar med et underholdende foredrag om arbejdsglæde. I dette positive og ærlige foredrag serverer Morten en lang række idéer til, hvordan den enkelte medarbejder kan bidrage til at skabe en arbejdsplads præget af arbejdsglæde.
Se mere

Stryg til venstre