Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Events

Inspirationsdagen
Mandag den 4. november 2024 - Hermans, Tivoli Friheden

Mandag den 4. november 2024 – Hermans, Tivoli Friheden

Athenas vil gerne invitere ledere, hr-medarbejdere og mødeplanlæggere fra større virksomheder og arbejdspladser med til en gratis inspirationsdag i Hermans, Tivoli Friheden. Her kan I opleve nogle af landets dygtigste, der vil give jer inspiration til jeres kommende arrangementer.
Se mere
Inspirationsdagen
Mandag den 18. november 2024 - Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Mandag den 18. november 2024 – Dagmar Teatret

Athenas vil gerne invitere ledere, hr-medarbejdere og mødeplanlæggere fra større virksomheder og arbejdspladser med til en gratis inspirationsdag i Dagmar Teatret i København. Her kan I opleve nogle af landets dygtigste, der vil give jer inspiration til jeres kommende arrangementer.
Se mere
Et skridt frem
Søndag den 11. august 2024 - Odense

Søndag den 11. august 2024 – Odense

Vær med til en afslappende gåtur ved Odense Å for børn og unges trivsel. Vi vil i Opus Group gerne gøre en markant forskel for unge, som oplever ensomhed, angst og mistrivsel og derfor samler vi ind via gåture og donerer alle pengene til Julemærkehjemmene.
Se mere
Et skridt frem
Søndag den 11. august 2024 - Odense

Søndag den 18. august 2024 – København

Vær med til en afslappende gåtur i Fælledparken for børn og unges trivsel. Vi vil i Opus Group gerne gøre en markant forskel for unge, som oplever ensomhed, angst og mistrivsel og derfor samler vi ind via gåture og donerer alle pengene til Julemærkehjemmene.
Se mere

Stryg til venstre