Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Events

Online Inspirationsdag
Tirsdag den 6. december 2022 - Live fra Zevio i København

Tirsdag den 6. december 2022 – Live fra Zevio i København

Oplev blandt andet: Tidligere eliteroer Eskild Ebbesen er klar med et inspirerende oplæg om motivation og samarbejde. Med fem olympiske medaljer ved fem forskellige Olympisk Lege er Eskild den mest medaljevindende danske OL-deltager nogensinde og den mest vindende letvægtsroer i verden.
Se mere
LearnX-dagen
Onsdag den 14. december 2022 - Hermans, Tivoli Friheden

Onsdag den 14. december 2022 – Hermans, Tivoli Friheden

Vi vil gerne invitere virksomheder og arbejdspladser med til tre spændende foredrag om samarbejde, trivsel og adfærd på arbejdspladsen – som vi afholder på Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus.
Se mere
KICK OFF DAGEN
Mandag den 16. januar 2023 - Bremen Teater

Mandag den 16. januar 2023 – Bremen Teater

Oplev bland andet: TV-vært Clement Kjærsgaard som er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.
Se mere
LearnX-dagen
Onsdag den 25. januar 2023 - Musikkens Hus, Aalborg

Onsdag den 25. januar 2023 – Musikkens Hus, Aalborg

Vi vil gerne invitere virksomheder og arbejdspladser med til tre spændende foredrag om samarbejde, trivsel og adfærd på arbejdspladsen – som vi afholder i Musikkens Hus i Aalborg.
Se mere
LearnX-dagen
Tirsdag den 31. januar 2023 - Magasinet, Odense

Tirsdag den 31. januar 2023 – Magasinet, Odense

Vi vil gerne invitere virksomheder og arbejdspladser med til tre spændende foredrag om samarbejde, trivsel og adfærd på arbejdspladsen – som vi afholder på Magasinet i Odense.
Se mere
KICK OFF DAGEN
Tirsdag den 7. februar 2023 - Tivoli Friheden

Tirsdag den 7. februar 2023 – Tivoli Friheden

Oplev blandt andet: TV-vært Clement Kjærsgaard som er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.
Se mere
LearnX-dagen
Onsdag den 8. februar 2023 - Roskilde Kongrescenter

Onsdag den 8. februar 2023 – Roskilde Kongrescenter

Sundhedseksperten Chris MacDonald som er klar med et underholdende foredrag om præstation og trivsel. Chris kombinerer humor, inspiration og solid videnskab, og stiller skarpt på de fundamentale behov, der øger vores motivation og trivsel.
Se mere
InspireX
Tirsdag den 28 februar 2023 - Hermans, Tivoli Friheden

Tirsdag den 28 februar 2023 – Hermans, Tivoli Friheden

Oplev en inspirerende dag i Aarhus med seks fantastiske oplæg om ledelse, motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste oplægsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge dine personlige kompetencer.
Se mere
LearnX-dagen
Onsdag den 14. december 2022 - Hermans, Tivoli Friheden

Mandag den 6. marts 2023 – Bygningen, Store Sal, Vejle

Vi vil gerne invitere virksomheder og arbejdspladser med til en spændende foredragsdag om samarbejde, trivsel og adfærd på arbejdspladsen – som vi afholder i Bygningen i Vejle
Se mere
KICK OFF DAGEN
Tirsdag den 7. marts 2023 - Odense Teater

Tirsdag den 7. marts 2023 – Odense Teater

Oplev blandt andet: Tidligere tv-vært og iværksætter MORTEN RESEN er klar med et underholdende foredrag om arbejdsglæde. I dette positive og ærlige foredrag serverer Morten en lang række idéer til, hvordan den enkelte medarbejder kan bidrage til at skabe en arbejdsplads præget af arbejdsglæde.
Se mere
InspireX
Mandag den 13. marts 2023 - Scandic Falkoner Auditorium, Frederiksberg

Mandag den 13. marts 2023 – Scandic Falkoner Auditorium, Frederiksberg

Oplev nogle af landets mest passionerede oplægsholdere og skab ny energi i din organisation. I får ny viden og indsigt, der vil inspirere og skabe grundlag for jeres faglige og personlige udvikling.
Se mere
LearnX-dagen
Mandag den 27. marts 2023 - Bremen Teater, København

Mandag den 27. marts 2023 – Bremen Teater, København

Vi vil gerne invitere virksomheder og arbejdspladser med til tre spændende foredrag om samarbejde, trivsel og adfærd – som skal afholdes på Bremen Teater i København.
Se mere

Stryg til venstre