Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Positiv tænkning

Positiv tænkning er en kraftfuld livsindstilling, der kan forvandle din hverdag. Det handler om at fokusere på det positive, se muligheder i stedet for hindringer og skabe en optimistisk tilgang til livet. Ligesom motivation og peptalks er positiv tænkning en nøglekomponent, der styrker innovation og arbejdsglæde.

Når du står over for udfordringer som nye lanceringer eller omstruktureringer, kan et foredrag om positiv tænkning være nøglen til succes. Det giver energi, optimisme og kan afgøre, om forandringer lykkes. Disse foredrag er ikke kun informative, men også underholdende, inspirerende og motiverende.

Vores liste over foredragsholdere om positiv tænkning indeholder landets førende eksperter, der kan hjælpe med at inspirere og guide dig mod en mere positiv og succesfuld fremtid. Så tøv ikke med at kontakte os for at booke et foredrag om emnet i dag!

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om positiv tænkning (21)

Hjælp mig med at vælge

Relaterede emner

Positiv tænkning
Positiv tænkning
5 ud af 5 stjerner

"Rigtig god vejledning hele vejen igennem, god opfølgning og altid en munter tone."

Fredericia Kommune

Foredrag om positiv tænkning

Oplev Danmarks bedste foredragsholdere inden for positiv tænkning på vores hjemmeside. Positiv tænkning er ikke blot en filosofi, det er nøglen til innovation og arbejdsglæde. Med blot få redskaber kan du anspore dig selv til at skabe forandringer, både personligt og karrieremæssigt.

Vores eksperter inden for positiv tænkning er særligt velegnede til nye lanceringer, omstruktureringer og andre vigtige forandringer, hvor en positiv tilgang kan være afgørende for succes. Et vellykket skifte kan ofte afhænge af den rette indstilling, og vores foredragsholdere er specialister i at motivere og inspirere.

Vores liste inkluderer landets førende foredragsholdere inden for positiv tænkning. Gå ikke glip af chancen for at lære redskaberne til at skabe innovation og arbejdsglæde. Book en inspirerende keynote speaker i dag og lad positiv tænkning åbne døre for dig og din organisation.

  • Ligesom med foredrag om motivation og peptalks er positiv tænkning typisk en forudsætning for både innovation og arbejdsglæde. Ofte er det få redskaber, der skal til at anspore os som mennesker, hvorefter vi kan arbejde videre og flytte os selv både privat og karrieremæssigt.
  • Foredrag om positiv tænkning benyttes især i forbindelse med nye lanceringer, omstruktureringer eller forandringer, hvor det er vigtigt at have en positiv tilgang. Dette kan betyde forskellen imellem en vellykket og en mislykket omlægning af eksempelvis struktur.
  • Oftest er foredragene også utrolig underholdende, inspirerende og motiverende. For netop foredrag om positiv tænkning kan ikke begrænses til redskaber – men kræver derimod også en indstilling til den positive tænkning, som kommer igennem motivation.
  • Her finder du landets førende foredragsholdere indenfor positiv tænkning.
Spørg på pris og dato