Hvordan introducerer man en foredragsholder?

Kontakt os

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og repræsenterer en bred vifte af landets mest populære og professionelle foredragsholdere. I tæt samarbejde med både vores foredragsholdere og kunder arrangerer vi foredrag af enhver art og til ethvert formål.

Kontaktoplysninger
Flakhaven 1, 1. sal
5000 Odense C
35 11 21 31
[email protected]

Vi arbejder for altid at kunne give de bedste priser og de hurtigste svartider – vi sidder klar ved telefonerne og er i direkte kontakt med vores foredragsholdere. Og vi sikrer altid en god dialog direkte imellem arrangør og foredragsholder for derved at skabe det bedst mulige foredrag.

Hos Athenas arbejder vi seriøst og professionelt med formidling af foredrag og kurser, og vi hjælper med udviklingen af arrangementer i hele landet. Vi arbejder hver dag for at give rådgivning og inspiration til netop dit arrangement.

Spørg endelig
Du er altid velkommen velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vi sidder klar ved telefonen, alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00, til at hjælpe dig og besvarer alle mails hurtigt. Du kan også helt uforpligtende udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.