Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Datapolitik

Datapolitik

1. Nyhedsbreve fra Athenas

Med nyhedsbrevet fra Athenas modtager du konkrete tilbud på foredrag, kurser eller workshops, samt invitationer til gratis kundearrangementer. Vi beder dig om at vælge, hvordan vi bør målrette indholdet i vores mails, så de tilbud du modtager fra os, er relevant for lige netop dig. Ved at oplyse dit tlf.nr giver du os mulighed for at ringe til dig, såfremt at det bliver nødvendigt. Derudover bedes du oplyse, hvilken region du bor i, så vi kan invitere dig med til de kundearrangementer, som vi afholder i dit lokalområde. Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail, ved at klikke på afmeld/unsubscribe i bunden af de mails som vi sender til dig. Vær opmærksom på, at når du afmelder nyhedsbrevet er det permanent. Du vil ikke længere modtage uopfordrede tilbud og invitationer fra Athenas.

2. Om Athenas PRO

Athenas PRO er en kundeklub for arbejdspladser, virksomheder og organisationer, der har booket et foredrag, kursus eller workshop hos Athenas. Det er gratis at være medlem af Athenas PRO. Som medlem af Athenas PRO modtager man unikke tilbud og invitationer til vores kundearrangementer, og du kan altid melde dig ud af kundeklubben igen. Vi beder dig oplyse din stillingsbetegnelse, samt at vælge hvordan at vi bør målrette indholdet i vores mails, så de tilbud du modtager fra os, er relevant for lige netop dig. Ved at oplyse dit tlf.nr giver du os mulighed for at ringe til dig, såfremt at det bliver nødvendigt. Derudover bedes du oplyse hvilken landsdel at du bor i, så vi kan invitere dig med til de kundearrangementer, som vi afholder i dit lokalområde

3. Persondatapolitik

Et af Athenas ApS overordnede mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores kunder, foredragsholdere og medarbejdere – dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger. Athenas ApS er formidler af foredrag, kursus eller workshop. Athenas ApS (benævnes herefter Athenas) er dataansvarlig. Athenas’ kontaktoplysninger er: Athenas ApS, Flakhaven 1. 1. 5000 Odense C, Att.: Nichlas Jægergaard.

Athenas udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Athenas er på nuværende tidspunkt i gang med at tilpasse relevante processer og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Når du, ved bestilling af et foredrag, kursus eller workshop hos Athenas, afgiver dine personoplysninger til Athenas, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Athenas.

4. Hvordan indsamler Athenas personoplysninger?

Athenas indsamler personoplysninger på følgende vis: • Når du vælger at købe et foredrag, kursus eller workshop hos Athenas • Hvis du tilmelder dig et af vores kundearrangementer • Hvis vi har ringet til dig, eller mødt dig på en messe, kundearrangement eller på et kundebesøg og fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail. Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

5. Hvilke informationer indsamler Athenas?

Athenas indsamler blandt andet følgende personoplysninger: • Navn, telefonnummer, e-mailadresse, landsdel, samt info om hvilken branche man tilhøre • Tilmeldinger til kundearrangementer • Demografiske oplysninger • Købshistorik herunder evt. interesser • Feedback via vores kundeundersøgelser • Browserinformationer.

6. Hvad er formålet med indsamlingen?

Athenas formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende: • Behandling af din reservation eller booking af foredrag, kursus eller workshop hos Athenas • Kontakt til dig med invitationer til kundearrangementer og konkrete tilbud på foredrag, samt inspiration og nyheder • Forbedring og udvikling af Athenas serviceydelser • Tilpasning af Athenas’ kommunikation og markedsføring til dig • Analyse af din brugeradfærd og re-marketing • Administration af din relation til Athenas • Opfyldelse af lovkrav.

7. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Athenas behandler om dig • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Athenas har registreret om dig • Du har ret til at få slettet de personoplysninger Athenas har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Athenas alle oplysninger, som Athenas ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Du kan ved skriftlig anmodning til Athenas enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også kontakte Athenas, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Anmodningen fremsendes til: Athenas ApS, Flakhaven 1. 1. 5000 Odense C, Att.: Nichlas Jægergaard

Athenas vil indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din postadresse. Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Athenas, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Athenas kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Opdateret marts 2020

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.