Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Peptalk

Peptalks af motiverende foredragsholdere

Mangler I fornyet energi på arbejdspladsen, eller vil du gerne inspirere en blandet forsamling til at give dét ekstra i privatlivet eller professionelt?

Vores dygtige og populære foredragsholdere, som du finder nedenfor, kan alle holde en motiverende peptalk, hvor der er fart over feltet og højt humør. En peptalk vil give jer den inspiration, som I måske går og mangler, når der er gået for meget rutine i dagligdagen eller på arbejdet.

Book den perfekte peptalker

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder, der kan give en peptalk til dit arrangement. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte peptalker

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder, der kan give en peptalk til dit arrangement. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om peptalk (17)

Hjælp mig med at vælge
Peptalk
Peptalk
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Peptalk

Peptalk

Motiverende peptalks

Peptalk er motiverende foredrag med en høj underholdningsværdi. Her er typisk fuld fart over feltet, men det er mere end bare underholdning. En peptalk motiverer også tilhørerne og giver dem redskaber til at holde gejsten oppe. Det giver jer inspiration til at give dét ekstra i jeres hverdag – både privat og professionelt.

Peptalkere er meget efterspurgte. Typisk ved fyraftensmøder, hvor man ønsker at give en gruppe medarbejdere ny energi til den kommende tid. Men også som indledning eller afslutning ved større konferencer og forsamlinger.

En peptalk kan typisk være relevant, hvis I ønsker at sætte fokus på teambuilding. På den måde kan I få en forbedret arbejdsglæde blandt medarbejderne. Med teambuilding blandet ind i en peptalk får I en god anledning til at lære hinanden bedre at kende og få grint sammen uden for arbejdstiden. Det vil i sidste ende give jer større arbejdsglæde, da medarbejderne får et bedre sammenhold, der bygger på mere end blot delte kontorer.

Peptalk er simpelthen ny og forfriskende energi til de forsamlede. Det er ofte nogle af de mest levende foredrag og humøret er højt. Det er typisk den type foredrag, der giver de højeste evalueringer og karakter hos de deltagende. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os fra Athenas. Vi kan have en uforpligtende snak om relevante foredragsholdere, der kan give jer den perfekte peptalk. Du får altid lynhurtigts svar på dine forespørgsler, hvis du ønsker information om for eksempel pris eller dato.

Spørg på pris og dato