Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vi formidler mødet mellem mennesker

Om Athenas

Hos Athenas formidler vi foredrag i direkte samarbejde med landets skarpeste foredragsprofiler. Foredraget er en ældgammel disciplin, der gang på gang har vist sin eksistensberettigelse til at øge motivation, trivsel, glæde eller større viden hos grupper af mennesker med samme tilhørsforhold. Vi elsker hos Athenas at bidrage til udviklingen af denne formidlingsform, fordi vi dagligt kan se, hvordan det skaber mærkbare resultater hos både store og små organisationer. 


Vi kan hjælpe - uanset behovet

Athenas’ direkte arbejde med foredragsholderne sikrer, at både kvalitet og pris af de enkelte foredrag er optimale. Vores gedigne erfaring sikrer et professionelt og trygt samarbejde med vores kunder. Uanset behovet, kan vi hjælpe både kunder og foredragsholdere - selvfølgelig landsdækkende. 

Hvad får du ud af et foredrag?

Hvis din erfaring med deltagelse i foredrag er begrænset kan du se denne video, for at få en forsmag på et professionelt afviklet foredrag, samt hvilken værdi det skaber for din organisation.

Hvem hjælper vi?

Vi hjælper virksomheder, kommuner, sygehuse, fagforeninger, skoler, børnehaver, institutioner og mange andre typer af organisationer med at opnå større viden inden for områder som eksempelvis bedre ledelse, øget motivation, større arbejdsglæde eller stressreducering. Vi har hundredvis af emner, få et overblik over dem her.

Vi hjælper både store organisationer og de helt små spirende forretninger eller foreninger. Vi har foredragsholdere i forskellige prisklasser med vidt forskellige baggrunde. Uanset størrelsen på din virksomhed eller forening finder vi en løsning, der passer til behovet. Tøv ikke med at kontakte os, vi svarer lynhurtigt.

Vi scorer 4,8 ud af 5 i kundetilfredshed

- baseret på tusindvis af afviklede foredrag. Se et udpluk af virksomhedernes udtalelser her:

5 af 5

"Jeg var meget glad for den hurtige respons fra jeres side, da jeg var meget sent ude med hensyn til at booke. Jeg fik meget hurtigt 3 yderst relevante muligheder ud fra de stikord, som jeg gav jer"


Velux Danmark A/S

5 af 5

"Jeg har oplevet super god service hos Athenas - I svarer altid hurtigt med gode konkrete svar, og jeg er aldrig i tvivl om, at I står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer eller spørgsmål omkring arrangementet. Meget professionel service"


Stenhus Gymnasium

5 af 5

"Jeg er meget tilfreds med måden I følger op på. Og måden som ting hele tiden bliver bekræftet på. Man føler ikke på noget tidspunkt at man er glemt"Novo Nordisk Aalborg

Athenas er blevet kåret til “Årets foredragsbureau” tre år i træk - som det eneste bureau i Danmark.

Athenas’ historie

Athenas blev stiftet for mere end 15 år siden. Allerede fra dengang har der været et stærkt fokus på at arbejde direkte med foredragsholderne og at arbejde hårdt for at finde den helt rette foredragsholder til det rette event eller arrangement.

Tanken om det tætte samarbejde og direkte kontakt med foredragsholderne består den dag i dag og og er en af grundstenene i virksomhedens mangeårige succes.

Athenas har altid arbejdet ud fra devisen, at du kun har én enkelt chance med dit arrangement Det betyder, at vi er nødt til at ramme plet allerede første gang. Vi er i dag stolte over den meget høje karakter, som vores kunder giver både os og især vores foredragsholdere.

Navnet Athenas stammer fra den græske gudinde Athena, der var gudinde for blandt andet visdom. Det er Athena der pryder vores logo, som du ser øverst i venstre hjørne.

Mød medarbejderne

Jeg elsker min arbejdsplads

"Jeg elsker min arbejdsplads. Hele virksomheden er drevet af en gejst og iværksætterånd, der giver en stor arbejdsglæde. Vi kan se, at det vi laver giver pote, og vi har stor medbestemmelse i, hvilken retning virksomheden skal drives i. Lige så vel som vi også tager vores foredragsholdere med på råd, så vi bliver en så attraktiv samarbejdspartner for dem som muligt."

Speaker Relations Manager
Anne B. Rasmussen
Masser af tillid til ens arbejde

“Det er fedt at mærke, hvor meget tillid der er til det arbejder man udfører. Ingen døre er lukkede, og ens ideer bliver lyttet til og vurderet objektivt. Tonen er uformel og hyggelig på arbejdet, og der stor fokus på den generelle trivsel blandt medarbejderne"Marketing Specialist
Andreas Larsen
Udfordrende opgaver til studenter

“Som studentermedhjælper hos Athenas indgår man på lige fod med de andre ansatte. Det er fedt, så meget tillid der bliver givet til os studentermedhjælpere. Arbejdet passer helt perfekt ved siden af mit studie, både fagligt og mht fleksibilitet og arbejdstid.”Tekstforfatter - Studentermedhjælper
Camilla D. Christensen

Har du spørgsmål?

Kontakt os på