athenas

Om Athenas

Hvem er vi?

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet og har i alle årene haft fokus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden.

Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Vi er glade for at kunne hjælpe med flere tusinde foredrag årligt, og den erfaring håber vi på kan hjælpe os til i samarbejde med vores kunder at vælge den rette foredragsholder hver gang.

Vi samarbejder både med flere af verdens største virksomheder, men også med den enkelte kommune, det enkelte sygehus, den lokale skole, kirken, foreningen, biblioteket og den mindre virksomhed. Og netop den bredde betyder alt for os.

Athenas repræsenterer nogle af landets største foredragsprofiler – både indenfor ledelse, motivation, kommunikation, stress, organisation, politik, kultur og litteratur – blandt meget mere. Det er igennem disse kompetente mennesker, at vi kan sikre den gode oplevelse for vores kunder.

Derfor skal du benytte Athenas som foredragsbureau

Hos Athenas arbejder vi seriøst og professionelt med formidling af foredrag og kurser, og vi hjælper med udviklingen af arrangementer i hele landet. Vi arbejder hver dag for at give rådgivning og inspiration til netop dit arrangement.

Foredragsholdere i alle prisklasser

Foredragsholdere i alle prisklasser

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning

Lynhurtig svar på din forespørgsel

Lynhurtig svar på din forespørgsel

Vores baggrund

Siden Athenas’ stiftelse har vores fokus været på at give kunderne den bedst mulige oplevelse – lige fra den første henvendelse til selve foredraget og bagefter. Athenas er opkaldt efter den græske gudinde Athena, der var gudinde for blandt andet visdom, hvilket vi dagligt prøver at leve op til. Vi har et brændende ønske om at skabe både oplysning, motivation og ny viden hos vores kunder.

Få hjælp til at vælge den bedste foredragsholder til dit arrangement

Altid super service og altid perfekt valg af talere. Jeg har stor tillid til Athenas" anbefalinger. Ud fra vores briefing ved I med det samme hvem der vil passe ind.

Artic Paper SA

De havde sat sig 100% ind i vores virksomhed

NNE Pharmaplan

Athenas har været professionelle hele vejen igennem, og ydet en helt igennem perfekt service. Der har ikke været den mindste ting at komme efter, og det er ikke sidste gang vi benytter dette selskab.

Gumlink A/S

Rigtig god vejledning hele vejen igennem, god opfølgning og altid en munter tone.

Fredericia Kommune

Har udelukkende modtaget positiv feedback

Novo Nordisk A/S

  Vores team

  Vi bestræber os på altid at give både den bedste og hurtigste service. Vi har tilsammen endog mange, mange års erfaring indenfor foredrag og har desuden specialiseret os i forskellige emner, så du altid får den bedste service.

  Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med alle typer af spørgsmål – uanset om du bare er i de første tanker om et arrangement engang i fremtiden – eller om du står med et afbud og mangler en foredragsholder i morgen. Uanset om det er en stor konference eller et lille foredrag for en håndfuld mennesker – uanset om budgettet er stort eller småt.

  Du er også velkommen til at tage fat i os ved andre spørgsmål – eller hvis du vil høre lidt mere om en enkelt udvalgt foredragsholder. Vi kender vores foredragsholdere og arbejder meget tæt med dem.

  Vores team

  Hvorfor vælge Athenas?

  • Vi bestræber os på altid at give den bedste service
  • Athenas er Danmarks største bureau, hvilket giver en række muligheder i forhold til vores kunder
  • Athenas har flere gange vundet prisen som årets foredragsbureau samt en række andre priser, som vi håber på betyder, at folk værdsætter vores arbejde
  • Vi svarer hurtigt tilbage på henvendelser
  • Vi har foredragsholdere i alle prisklasser og til alle formål
  • Masser af erfaring og et meget, meget tæt samarbejde med vores foredragsholdere
  Hvorfor vælge Athenas?

  Har du spørgsmål? Kontakt os på

  35 11 21 31

  Følg Athenas på instagram

  #athenasforedrag