Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Det hele handler ikke om dig – stoisk filosofi i et moderne perspektiv

Niels Overgaard

Niels Overgaard

Journalist og forfatter, arbejder til daglig som medie- og kommunikationschef hos Gyldendal. Holder foredrag om stoisk filosofi og antikke dyder i den moderne verden.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Niels Overgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Niels

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Niels Overgaard betegner sig selv som ”hverdagsstoiker” – og med god grund, for udover at være forfatter til den anmelderroste bog Det hele handler ikke om dig, der giver en moderne og jordnær introduktion til stoicismen, lever han selv i stort omfang efter den antikke tankegang.

Niels er oprindeligt uddannet journalist og arbejder til daglig som medie- og kommunikationschef hos Gyldendal, hvor han også er en del af koncernledelsen. Han har en årrække arbejdet med virksomhedskommunikation og har et særligt fokus på bæredygtighed og de bæredygtige krav, virksomheder i dag skal leve op til.

Et foredrag med Niels Overgaard giver dig:

  • Et indblik i antikkens filosofi samt en overførsel af de stoiske principper til det moderne samfund.
  • Konkrete råd til, hvordan vi i en tilværelse med stigende krav til os selv og hinanden kan skabe et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv.
  • Et kærligt spark bagi med en opfordring til at tage personligt ansvar og tjene det fælles bedste.
Se foredrag med Niels Overgaard
Niels Overgaard foredrag

Det hele handler ikke om dig

Med udgangspunkt i sin bog Det hele handler ikke om dig tager Niels Overgaard jer med tilbage til antikkens stoiske filosofi og tydeliggør, hvordan de gamle principper kan bruges i nutidens samfund.

Den vestlige verden har aldrig haft større velstand og frihed. Alligevel lever mange en stresset tilværelse med angst og depression, og i vores higen efter selvrealisering i et liv med uendelige muligheder, mister vi meningen. Moderne ledere agerer samtidig i en stadig mere kompleks verden i konstant forandring, hvor medarbejderne stiller større og større krav om at opnå mening gennem arbejdet.

Med sin stoiske tilgang giver Niels sine bud på, hvordan man kan skabe et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv. Han bidrager med fem jordnære og konkrete principper, som både kan anvendes i arbejdsmæssige og private sammenhænge for at opnå sindsro, frihed og mening.

Niels Overgaard foredrag

Bæredygtigt lederskab – hvad kan moderne ledere lære af antikkens filosofi?

Det er i dag ikke længere nok at tjene penge uden at gøre det med tanke for, hvordan man gør det. Niels Overgaard præsenterer jer for, hvordan I kan oversætte antikke dyder som selvbeherskelse, retfærdighed, mod og visdom til bæredygtigt lederskab, hvor stærke præstationer og trivsel følges ad.

Referencer

Det hele handler ikke om dig

I Det hele handler ikke om dig giver Niels Overgaard en introduktion til de antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening.

Den vestlige verden har aldrig haft større velstand og frihed. Alligevel lever mange en stresset tilværelse med angst og depression, og i vores higen efter selvrealisering i et liv med uendelige muligheder, mister vi meningen. I denne tankevækkende, humoristiske og til tider provokerende bog giver Niels med udgangspunkt i stoisk filosofi og sit personlige liv et svar på, hvordan vi finder ind til et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv.

På trods af flere tusind år siden sin oprindelse giver den stoiske filosofi stadig værdifuld indsigt i et meningsfyldt liv for det moderne menneske. Niels præsenterer de klassiske dyder på underholdende og vedkommende vis med personlige anekdoter om hans tidligere meget ikke-stoiske liv samt introducerer, hvordan filosofien kan anvendes konkret i arbejdsmæssige og private sammenhænge.

Udgivelse: Februar 2020
Forlag: People’s Press

Uforpligtende forespørgsel på Niels Overgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Niels Overgaard