Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Hverdagens værktøjer til at tackle mentale problematikker

Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard

Journalist, komiker og forfatter - Foredrag om emner som bl.a. mobning, teenagere og kønsroller.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Sanne havde FAT i teenagerne og deres forældre, da hun i foredraget "Fuck normal" talte åbent og ærligt om teenagernes brydsomme liv, men også de håb, der er lagt for dem i det liv, vi alle har til fælles og ikke skal igennem alene."

Otto Lundgaard - Folkekirken Se alle referencer

Et Sanne Søndergaard foredrag giver dig:

  • Sanne Søndergaard er populær både som komiker, foredragsholder og som debattør
  • Sanne tackler igennem sine foredrag vigtige emner som mobning, normer og kønsdebatten
  • Hendes foredrag rammer både unge og voksne med lige stor kraft og betydning
Uforpligtende forespørgsel på Sanne Søndergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sanne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Sanne Søndergaard er entertainer og forfatter. Hun har en fantastisk evne til at ramme præcis den målgruppe, hun er bestilt til, når hun taler om emner, publikum kan relatere til – heriblandt ensomhed, mobning, klikedannelse og angst.

Sannes underholdende og utraditionelle foredrag er utroligt populære rundt omkring i landet.

Et Sanne Søndergaard foredrag giver dig:

  • Sanne Søndergaard er populær både som komiker, foredragsholder og som debattør
  • Sanne tackler igennem sine foredrag vigtige emner som mobning, normer og kønsdebatten
  • Hendes foredrag rammer både unge og voksne med lige stor kraft og betydning

Sanne Søndergaard har skrevet romanerne: ”Kære Dødsbog”, “Proforma”, “Hell man” og autobiografien “Solo – med mit køn på slæb”, som hun også holder foredrag på baggrund af.

I 2021 udgav hun bogen “F-ordet” som handler om feminisme. Politikken gav den fem stjerne og skrev “Ambitiøs, morsom og fuldstændig frygtløs formidling i øjenhøjde. (…) En vægtig og vidende bog.” Foredraget “Kvinders usynlige arbejde” tager udgangspunkt i bogen.

Sanne Søndergaards foredrag handler om at gå skævt af hinanden og af os selv og om de valg, vi træffer i livet. For ingen er jo en ø – eller blot en halvø – og derfor er vi altid sårbare over for andres indflydelse. Og Sanne viser, at selv de tungeste temaer kan formidles med humor, åbenhed og ærlighed.

Når Sanne Søndergaard ikke fungerer som forfatter, entertainer og foredragsholder optræder hun tit på tv og i radioen. Sanne Søndergaard har været klummeskribent ved flere magasiner og dagblade.

Se foredrag med Sanne Søndergaard
Sanne Søndergaard foredrag

Kvinders usynlige arbejde

Det handler ikke kun om, hvem der tager opvasken. Det handler om det usynlige arbejde, kvinder traditionelt har lavet. Og som de stadig forventes at udføre – i hjemmet og på arbejdspladsen. Samt over for fremmede, i alle relationer, ja tilmed i dobbeltsengen.

Kvinders usynlige arbejde er årsagen til work/life-ubalance. Det er grunden til, at kvinder brænder ud. Sanne Søndergaard er på en mission for at synliggøre og værdisætte det “feminine” arbejde. Med udgangspunkt i sin bog, ‘F-ordet’, fortæller hun sjovt og skarpt om alle de områder, samfundet har “glemt” kvinder og ikke mindst kvinders kæmpestore arbejdsindsats.

Det gælder om at få det usynlige arbejde frem i lyset, så kvinder ikke knokler sig selv dødtrætte af både karriere og parforhold. Det handler om projektledelse, om omsorgsarbejde og om det følelsesmæssige engagement, som kvinder tager på sig for at få menneskelige forhold til at fungere. Arbejde som kvinder aldrig har fået hverken respekt eller løn for.

Foredraget henvender sig til virksomheder og organisationer, der vil være bedre til ligestilling og inklusion – og til at fastholde kvindelige talenter. Foredraget henvender sig ligeledes til biblioteker og andre offentlige foredragsudbydere, der vil udbrede viden om det usynlige arbejde.

Foredraget om kvinders usynlige arbejde varer 90 minutter inkl. spørgsmål og debat. (60 minutter uden.)

Sanne Søndergaard foredrag

Voksenmobning for let øvede

Føler du dig udenfor på dit arbejde? Er dine kolleger mindre kollegiale, end de kunne være? Er du træt af sladder og dårlig stemning i kantinen?

Så gør noget ved problemet: Bliv bedre til at mobbe dine kolleger og send de ubehagelige følelser videre til en anden!

I Voksenmobning for let øvede lærer du, hvordan det sociale spil foregår på arbejdspladsen, så selv den med de tykkeste briller kan blive ham, alle vil være ven med.

Alt sammen ved brug af enkle virkemidler som Det Falske Rygte og Pludselig Tavshed ved Kaffemaskinen. Et bidende ironisk og humoristisk foredrag om mobning på arbejdspladsen – et problem, mange virksomheder kæmper med.

For når det kommer til de sociale spilleregler, så befinder vi os stadig i skolegården, hvor de store og de mange dominerer, og Tykke Tove er der ingen, der vil lege med.

Advarsel: Foredraget kan føre til bedre arbejdsmiljø.

Sanne Søndergaard foredrag

Af en kvinde at være

Kønsdebatten raser i medierne og i stuerne. Alle har et køn, så alle har noget på spil. Men skyttegravene bliver gravet dybere, og ingen lytter til hinanden. Det ligner en uendelig kamp mellem mænd og kvinder, og når alle slås, taber alle også.

Sanne Søndergaard har om nogen prøvet at stå i kampzonen, og hun forsøger derfor at gå til de gamle problemstillinger med nye våben; humor og ærlighed. I dette foredrag fortæller hun åbent om de personlige kampe, hun har måtte tage i sit liv og professionelle arbejde, fordi hun altid kun blev opfattet som “sjov af en kvinde at være”. Undervejs runder hun mange af tidens mest betændte kønsdebatter: Metoo-bevægelsen, kønsroller, kvoter, sexisme, hævnporno og børneopdragelse.

Foredraget er altid tilpasset målgruppen, og der skrues gerne op for statistikker og ned for anekdoter, hvis det ønskes.

Sanne Søndergaard foredrag

Fuck normal

”At være teenager er det værste, man nogensinde kommer ud for!”

Fuck normal er et humoristisk foredrag med dybde om at være teenager og for første gang mærke livet sådan rigtigt. Foredraget handler om ensomhed og angst. Om at tage kampen op mod mobning. Om alt det, de voksne ikke forstår. Og om at føle sig helt forkert, selvom man faktisk er helt normal. Og om cybermobning. Fokus i foredraget er på fortvivlelse og forelskelser, på det sociale spil i ungdomsårene: ensomhed, mobning og klikedannelse. Et tankevækkende foredrag for teenagere – og deres forældre.

Foredraget har trukket fyldte sale over hele landet, og teenagere har sammen med deres forældre grinet sig igennem beskrivelserne af teenageårene, ikke mindst hvorfor mor og far bare ikke kan fatte, at de skal banke på døren ind til teenageværelset. Et tankevækkende foredrag for teenagere – og deres forældre.

Sanne Søndergaard foredrag

Skarp og underholdende konferencier/ordstyrer

Står du og mangler en dygtig og erfaren konferencier eller ordstyrer til din debat, firmamøde eller noget helt tredje? Så er Sanne Søndergaard et rigtig godt bud.

Sanne er uddannet journalist og bruger derfor den erfaring, når hun som engageret ordstyrer/konferencier binder dit arrangement sammen, holder den røde tråd og skaber overblik.

Du kan booke Sanne Søndergaard til alle slags arrangementer og får dermed en underholdende og nærværende konferencier.

Referencer

For mange af Stjernevejskolens elever betyder forfatterbesøg et par timer, hvor man ubemærket kan tage sig en lur, mens en eller anden taler løs om den bog, han eller hun har skrevet, og som de så er ude på at gøre lidt reklame for. Men fredag den 7. maj blev det hele vendt på hovedet, og alt det, man gik og troede, man vidste om forfatterbesøg, faldt til jorden med et brag, da Sanne Søndergaard kom forbi (…) alt i alt var det et spændende og virkelig underholdende besøg, hvor tiden fløj af sted. Og hvor ingen faldt i søvn…

Jeppe 8.z

Stjernevejskolen, Hedensted

Spændende og livligt foredrag der vender et hverdags emne på hovedet og sætter tingene lidt på spidsen.

Morten Geil

DONG Energy

Alle som var mødt op til ErhvervsKvinder Aalborgs 25 års jubilæum fik lært en del nye ord den dag, hvor Sanne kom og gav os et indblik i stand-up med et feministisk twist, vi fik i den grad rørt lattermusklerne og nogle blev også klædeligt røde i kinderne når Sanne gav dem fuld gas. Vi morende os kosteligt over Sanne men også over os selv og ikke mindst over mændende, og hvor var det dog morsomt.

Marianne Bislev

ErhvervsKvinder Ålborg

Sanne havde FAT i teenagerne og deres forældre, da hun i foredraget "Fuck normal" talte åbent og ærligt om teenagernes brydsomme liv, men også de håb, der er lagt for dem i det liv, vi alle har til fælles og ikke skal igennem alene.

Otto Lundgaard

Folkekirken, Ringsted Sogn 

Vi anvendte foredraget som led i arbejdet med vores kerneopgave "Læring og Trivsel" - hvor tanken var at give os "fagpersoner inden for læring, pædagogik og forebyggelse" indsigt i verden set fra et børne- og ungeperspektiv - og give os anledning til refleksion over vores praksis. Og dén sad simpelthen lige i skabet - og affødte lige præcis dén refleksion som i hvert fald jeg havde håbet.

Mads Buus Madsen

Holbæk Kommune, UngHolbæk

Relevant og passende til målgruppen.

Henriette Schmidt

Klostermarksskolen

Sanne var på alle måder det, vi - som lærere - ønskede: nærværende, skarp og underholdende; Sanne holdt sig tæt til det aftalte og var meget bevidst om sit publikum (7.-9. klasse). Hendes tid som stand-up komiker fornægtede sig ikke, og de voksne var også rigtig godt underholdt.

Ea Eskjær-Køppen

Kvikmarkens Privatskole

Sannes blanding af personlig fortælling og stand up rammer bare vores udskolingselever lige midt i solar plexus. Både 7. og 8. årgang går derfra med noget at tænke over, og det er fedt!

Marie Osterland

Antvorskov Skole
Uforpligtende forespørgsel på Sanne Søndergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Sanne Søndergaard
Sanne Søndergaard

4.75 ud af 5 stjerner

"Sanne havde FAT i teenagerne og deres forældre, da hun i foredraget "Fuck normal" talte åbent og ærligt om teenagernes brydsomme liv, men også de håb, der er lagt for dem i det liv, vi alle har til fælles og ikke skal igennem alene."

Otto Lundgaard - Folkekirken Se alle referencer

Foredragsemner med Sanne Søndergaard