Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Et unikt indblik i 20 års håndboldhistorie

Thomas Kristensen og Bent Nyegaard

Thomas Kristensen og Bent Nyegaard

Sportsjournalist og sportskommentator.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Kristensen og Bent Nyegaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas og Bent

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Efter 19 år sammen i kommentatorboksen var EM i Herrehåndbold i 2022 Bent Nyegaard og Thomas Kristensens sidste turnering som makkerpar. I næsten to årtier har de to herrer været lyden af dansk håndboldhistorie. De startede deres rejse sammen til VM i herrehåndbold i 2003 og har nu, ca. 1000 kampe senere, valgt at gå arbejdsmæssigt hver til sit. Thomas Kristensen skal nu kommentere fodbold, mens Bent Nyegaard fortsætter i håndboldens tegn. 

Et foredrag med Thomas Kristensen og Bent Nyegaard giver jer:

  • Et unikt indblik i mange års håndboldhistorie
  • Et blik bag kulissen ved de store mesterskaber
  • Et inspirerende foredrag om et langt venskab baseret på professionalisme og passion

Et unikt indblik i 1000 kampe sammen

Thomas Kristensen og Bent Nyegaard komplimenterer hinanden godt. De er forskellige, men alligevel ens på mange punkter. Forberedelse, passion og respekt for sit hverv og dét at stå ved sine ord, har været nøglerne i deres kommentering. Selvom det er slut med at sidde i kommentatorboksen sammen, så har Bent og Thomas opbygget et stærkt venskab som vil vare ved i mange år fremover.

Thomas Kristensen er journalist og kommentator på TV 2 Sport. Gennem 22 år har han guidet håndboldseerne gennem tusindvis af håndboldkampe og store sportsbegivenheder, men har nu dedikeret sig til fodbolden på TV 2 Sport.

Bent Nyegaard er tidligere professionel håndboldspiller, håndboldtræner og nuværende håndboldkommentator på TV 2. I sin tid som aktiv spillede han håndbold i Odense KFUM i starten af 1970’erne. Senere skiftede han til en trænerrolle, hvor han bl.a. har stået i spidsen for GOG, Ribe HK og Team Tvis Holstebro.

Book Thomas Kristensen og Bent Nyegaard til jeres næste evnet og lad dem berige jeres arrangement med massevis af unikke indblik fra deres  lange samarbejde, og de store sportslige præsentationer der har været igennem tiden.

Se foredrag med Thomas Kristensen og Bent Nyegaard
Thomas Kristensen og Bent Nyegaard foredrag

Guldrejsen

Thomas Kristensen og Bent Nyegaard har lagt stemmer til noget af det største i dansk idræt i nyere tid: Herrelandsholdet i håndbold. Det legendariske kommentatorpar deler ud af anekdoterne fra en helt unik rejse. Mød de to på slap line og få alle historierne fra kommentatorboksen.  

Thomas Kristensen og Bent Nyegaard har været en del af fortællingen omkring herrelandsholdet, som har forført den danske befolkning med et hav af dramatisk opgør og fantastiske præstationer.

Nu kan I få det hele fra en helt ny vinkel, når et af de mest ikoniske kommentatorpar i dansk TV er klar til at tage jer med ind bag kulissen og fortælle et hav af gode håndboldanekdoter fra deres 19 årige lange makkerskab.

Interview med Bent Nyegaard og Thomas Kristensen om deres foredrag Guldrejsen

Se foredrag med Thomas Kristensen og Bent Nyegaard

Referencer

31-01-22

Thomas Kristensen og Bent Nyegaard har kommenteret deres sidste kamp sammen

Læs dette rørende interview med Thomas Kristensen og Bent Nyegaard, der sammen ser tilbage på næsten 20 år med håndbold, rødvin, punktlighed, professionalisme og venskab.

Læs artiklen HER.

Se foredrag med Thomas Kristensen og Bent Nyegaard
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Kristensen og Bent Nyegaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Kristensen og Bent Nyegaard