Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Konkrete indspark og markante holdninger til arbejde, ledelse, og hvordan vi bruger vores tid

Jens Broch

Jens Broch

CEO i Sunset Boulevard

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jens Broch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jens

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Tid er vigtigt, fordi vi aldrig får den igen. Det har de taget alvorligt i Sunset Boulevard – den største danskejede fastfoodkæde. På trods af, at CEO Jens Broch og hans ansatte går på weekend torsdag eftermiddag, er virksomhedens omsætning stigende. Et overvejende flertal af Sunset Boulevards medarbejdere er begejstrede for ordningen, og der er bred enighed om, at en fire-dages arbejdsuge er attraktiv. Men hvordan gør man i praksis? Og hvilke udfordringer ligger der i opgøret med den traditionelle 37-timers arbejdsuge?

Et foredrag med Jens Broch giver dig

  • Konkrete indspark og praktiske forslag til, hvordan vi gør op med den traditionelle 37-timers arbejdsuge til fordel for både medarbejdertrivslen og bundlinjen
  • Praktisk erfaring fra en virksomhed, der med stor succes har formået at indføre en fire-dages arbejdsuge
  • Opfordring til at tage egen og andres tid alvorligt – vi bør stille krav til kvaliteten af det indhold vi fylder i vores egen og andres tid

Jens Broch er CEO for den største danskejede fastfoodkæde og har desuden solid erfaring fra nogle af de største og mest markante virksomheder i Europa; Starbucks, Cadbury, Anheuser-Busch Inbev, Cocio og Arla-food. 

Vores forestilling om, at tid i sig selv er et udtryk for værdi, ønsker Jens Broch at gøre op med. Tid er vigtigt, men primært fordi vi aldrig får den igen. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi bruger den tid, vi har, fornuftigt. Det gælder ikke kun vores egen tid, men også andres. Vi har som kollegaer en forpligtelse til at passe på hinandens tid og ikke forbruge den fuldstændig ukritisk. Derfor er Jens Broch og hans ansatte begyndt at stille større krav til kvaliteten af det indhold, de i arbejdet fylder tiden ud med.

Se foredrag med Jens Broch
Jens Broch foredrag

Fire-dages arbejdsuge

CEO Jens Broch deler sine mange erfaringer med at gøre op med den traditionelle 37-timers arbejdsuge.

I Sunset Boulevard vil de naturligvis gerne skabe vækst og udvikling. Men hvem har sagt, at vi, for at løse den opgave, skal arbejde 37 timer om ugen? Hvorfor acceptere den præmis?  Efter to års træning i en fire-dages arbejdsuge ved CEO Jens Broch nu, at det er muligt at opnå højere vækst, samtidig med at arbejdstiden reduceres. Det kræver, at vi genopfinder måden, vi arbejder på, og at vi forholder os kritisk til gamle, fastlåste spilleregler og antagelser om det at gå på arbejde.

Jens Broch kommer i foredraget ind på konkrete tiltag, der har været centrale for, at en fire-dages arbejdsuge er blevet en succes i Sunset Boulevard, bl.a.:

  • Fordybelsestid hver dag fra kl. 9-11 – ingen tlf, mails og møder
  • Slut med elendige og ineffektive møder – dagsorden sendt senest 36 timer før mødestart og overordnet krav om, at der skal træffes beslutninger på møderne
  • Arbejde efter ‘skoleskema’ – et fælles fastlagt og struktureret skema, der inddeler dagen i blokke – fælles spilleregler for hvad, hvor og hvornår

Jens Broch skaber i foredraget en dynamisk dialog og kommer med masser af konkrete indspark, praktiske erfaringer og ikke mindst markante holdninger til arbejde, ledelse, og hvordan vi bruger egen og andres tid.

Det, jeg er allermest stolt af, er dog, at mere end 84,85% af vores medarbejdere siger, at de har fået mere overskud, ikke bare på arbejde, men i livet generelt – CEO Jens Broch.

Referencer

Super fint foredrag med Jens Broch, som var tilpasset vores ønskes til fokus-punkter.

Helle Søndergaard

HK Kommunal, Midtvest

God foredragsholder der var fantastisk til at holde det på et operationelt niveau. Gode ideer og super emne.

IDA

Super godt - både, indhold, præsentation og Jens gjorde det rigtigt godt - passioneret, ærlig, åben for egne fejl, professionel Ros til IDA også - rammer, satte scenen, agenda - opstart, det tekniske

IDA

Det var fantastisk spændende, tankevækkende og inspirerende. Jeg får helt lyst til at afprøve nogle af tingene i mit firma. Mange tak.

IDA

Det var dejligt konkret, effektivt og lige til pointen. Fine betragtninger han havde gjort der var brugbare og nemt at omsætte til praksis.

IDA

Det var super godt, godt disponeret, godt præsenteret, relevant, gode eksempler, engagement var godt

IDA

Vores deltagere har givet en feedback på 9,5 ud af 10, så det ligger i den virkelig gode kategori af oplægsholdere.

Anne-Mette Hoff

Ingeniørforeningen, IDA

Virkelig fint input og inspirerende redskaber

Heidi Birkler

EASV
Uforpligtende forespørgsel på Jens Broch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jens Broch