Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Tim Frank Andersen

Oplev en foredragsholder der evner at gøre AI, IT, marketing og digitalisering forståeligt

Tim Frank Andersen

Foto (coverbillede): Vicki Maddison

Tim Frank Andersen

Serieiværksætter og IT-ekspert indenfor teknologi, fremtiden og digitalisering i samfundet.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Det var virkelig godt. Både informativt og underholdende. Hverken for kort eller for langt, og uhyre debatskabende efterfølgende. Stor ros til Tim Frank Andersen."

Bjarke Hansen - Fynsk Erhverv Se alle referencer

Et foredrag med Tim Frank Andersen giver jer:

  • Værktøjer til, hvordan I kan blive bedre til at skabe innovation
  • Et spændende foredrag om fremtiden for den digitale udvikling ser ud
  • Indsigt i, hvordan den store AI eksplosion påvirker vores erhvervsliv
Uforpligtende forespørgsel på Tim Frank Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tim

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Tim Frank Andersen er en inspirerende foredragsholder, der evner at gøre AI, IT, marketing og digitalisering forståeligt. Tims foredrag har den helt rette sammensætning af faglig tyngde og let forståelig viden, hvilket gør foredragene egnet til et bredt publikum. Forstå den digitale udviklings påvirkning på jer, og vær ‘up to date’ med det nyeste teknologier. Udover at være en eftertragtet foredragsholder, er Tim også en erfaren ordstyrer, der formår at skabe overblik og binde arrangementer sammen. 

Et foredrag med Tim Frank Andersen giver jer:

  • Værktøjer til, hvordan I kan blive bedre til at skabe innovation
  • Et spændende foredrag om fremtiden for den digitale udvikling ser ud
  • Indsigt i, hvordan den store AI eksplosion påvirker vores erhvervsliv

Fremtidens digitale udvikling og muligheder

Tim Frank Andersen er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere. Han er daglig partner og bestyrelsesformand i et af Danmarks førende digitale bureauer In2media. Virksomheden med omkring 100 ansatte og afdelinger i New York og Zürich, står bag en række af de mest succesfulde digitale løsninger, bl.a Mobilepay. Helt tilbage i 1995 søsatte Tim et af Danmarks første webbureauer, Networkers. I 1999 fusionerede Networkers med svenske Framtidsfabrikken, og blev som det første og største webbureau i Europa børsnoteret. Han skrev i 1998 den populære bog “Mærkevarer på Internettet” sammen med Martin Lindstrøm, der i dag er udkommet på dansk, engelsk og kinesisk.

Tim har også som medejer og adm. direktør været med til at opbygge medievirksomheden WHERE2GO, som blev købt af Aller i 2005. Han har været med til, at etablere en af Danmarks mest succesfulde ventureselskaber, IVS. Tim har udviklet succesfulde internetstrategier for blandt andet Tele Danmark, Dansk Tipstjeneste, Danske Bank og Pandora. Desuden har han arbejdet med digitale brandstrategier for internationale virksomheder som Mars, Kellogg´s, Nike og Unilever.

Igennem 8 år var Tim IT-ekspert på Godmorgen Danmark og vært på tv-programmet, ”Danmarks bedste idé”. I dag sidder han i en række bestyrelser og advisoryboards, og har bl.a. siddet i regeringens IKT-råd i 6 år. I 2013 udkom Tims bog “10 digitale strategier”.

Tim har altså befundet sig i epicenteret for den digitale udvikling de sidste 30 år og hjulpet virksomheder med at forstå og udnytte en lang række nye teknologier. Nyest i IT-verdenen er AI, hvor organisationer står overfor implementeringen af AI, for at skabe forretningsværdi og være opdateret med omverdenen. Her er Tims ekspertise på området et værdifuldt værktøj for jeres organisation.

Tim er en engageret og dygtig foredragsholder, som kan servere faglig viden om fremtidens teknologi og den digitale skole på en måde, så alle forstår det. Samtidig giver Tims foredrag deltagerne mulighed for at se en demonstration af de nye digitale og teknologiske områder.

Book Tim Frank Andersen til jeres næste event og få viden indenfor innovation, AI og den digitale udvikling.

Se foredrag med Tim Frank Andersen
Tim Frank Andersen foredrag

Den store AI eksplosion ‒ Fra Science Fiction til Science Fact

Siden introduktionen af Generativ AI i 2022, har vi været vidner til en hæsblæsende udvikling indenfor kunstig intelligens (AI). Et teknologiområde, der vil få indflydelse på alle virksomheder, og den måde vi driver vores forretning på. Med den høje aktualitet af AI, følger der også problemer med at følge med og være opdateret. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man som virksomhed eller organisation skal håndtere implementeringen af AI.

I dette foredrag, får I derfor en masse inspirerende og konkrete eksempler på de forskellige typer af AI og hvad I kan bruge dem til. Samtidig får I en masse gode råd til, hvordan I kommer i gang med at skabe værdi ved brug af AI på en struktureret og systematisk måde.

Tim Frank Andersen har befundet sig i epicenteret for den digitale udvikling de sidste 30 år, og har igennem årene hjulpet virksomheder og organisationer med at forstå og udnytte en lang række nye teknologier.

Tim Frank Andersen foredrag

Digital Disruption

Hvordan kan virksomheder blive bedre til at skabe innovation?

I en tid hvor verdens største taxaselskab ikke ejer nogen biler, verdens største hotel ikke ejer nogen værelser, og verdens største medie virksomhed ikke producerer noget indhold selv, er der i den grad behov for at tænke nyt.

Flere og flere brancher bliver ramt af voldsomme forandringer drevet af den eksponentielle udvikling inden for stort set alle teknologiområder. Det ændrer fuldstændig markedsvilkårene for mange virksomheder og kravene til at forstå, hvad der sker og være i stand til at reagere, bliver større og større.

I foredraget forklarer Tim Frank Andersen hvor årsagen til disse omvæltninger skal findes, og hvad man som virksomhed kan gøre for at ruste sig. Han kommer med en række eksempler på, hvordan store og små organisationer har båret sig ad med at øge deres reaktions- og innovationsevne.

Derudover giver han en række konkrete bud på, hvad I kan forvente jer af de næste 5-10 års digitale udvikling

Tim Frank Andersen foredrag

Den digitale eksplosion - fremtidens teknologi

Både privat og på arbejdet oplever vi, at en række nøgleteknologier er godt i gang med at forandre og præge vores hverdag. Det påvirker, hvordan vi lærer, hvordan vi samarbejder, hvordan vi holder os sunde, og hvordan vi bygger fremtidens forretningsmodeller og virksomheder.

Men her stopper det ikke. Vores omgivelser bliver i stigende grad intelligente, og vi vil inden længe være omgivet af et ”Internet of Things”, som skaber helt nye muligheder, men det vil også give en række udfordringer.

Tag med Tim Frank Andersen i det digitale ”TV køkken”, og få et overblik og en demonstration af de væsentligste teknologiske områder, der står foran et gennembrud inden for 3-5 år. Hør om, hvordan det vil ændre alt fra skoler til sygehuse, hvordan det vil påvirke indretningen af fremtidens arbejdspladser og vores hjem, samt hvilke konsekvenser udviklingen kan ende med at få for vores måde at leve og omgås på.

Tim Frank Andersen foredrag

Den digitale skole – fremtiden er nu

Vores skolesystem har ikke ændret sig det store siden halvtredserne. Det samme kan man ikke just sige om den verden, vi lever i!

Men nu er den teknologiske udvikling godt i gang med at gennemtvinge en forandring. Presset kommer fra elever, forældre og lærere, der er vant til at bruge avanceret teknologi derhjemme, og gerne vil have samme muligheder i undervisningen.

Nye platforme som smartphones og tablet computere skaber muligheder, som vi aldrig har set før. Samtidig er der en revolution i gang i måden, hvorpå vi udvikler digitalt læringsmateriale og nye undervisningsmetoder.

I foredraget gennemgås alle mulighederne som Cloud Computing, Augmented Reality, Apps og nye digitale enheder skaber. Og det vil stå tydeligt, at fremtiden allerede er ankommet!

Referencer

Tim leverede en virkelig fin performance som vært og ordstyrer på E-handelsprisen. Han klarede det virkelig godt og fik bundet aftenen rigtig godt sammen. Vi har fået så mange mails med tilfredse og glade gæste også på sociale medier er det væltet ind.

Annette Falberg

FDH

Tim holdt et fantastisk inspirerende oplæg.Det gav en super start på dagens arbejde med vores digitaliseringstema, og vi kan se af tilbagemeldingerne fra gruppearbejdet, at han har inspireret mange.

Lisbeth Møller Hansen

Gladsaxe Kommune

Tims indlæg på vores kundetur til Paris var super – mange fik noget at tænke over :)

Henrik Christensen

Jobindex

Super stærk performance til nytårskuren i går - det var superinspirerende, interessant, velafviklet og skarpt!

Bjørn Laugesen

Rudersdal Kommune

Super inspirerende foredrag.

Birgitte Jensen

Fujitsu A/S

Det var virkelig godt. Både informativt og underholdende. Hverken for kort eller for langt, og uhyre debatskabende efterfølgende. Stor ros til Tim Frank Andersen.

Bjarke Hansen

Fynsk Erhverv

Tim er en meget dygtig foredragsholder og meget velforberedt. Han har fået meget god feed back fra deltagerne på konferencen.

Pauli Laursen

Sydbank

Tim prepared his presentation for us very well, great performance: knowing by heart what was on the slides behind him and with quotes and cases that were were aimed at the international target group. He inspired us all. Not with a generic number of examples, but with actual and recent information. Telling no bullshit, but with love and attention for the work we do. Loved his point of view regarding digital ethics (we can, but must we...?).

Marc

AMIN Worldwide

Jeg har hørt flere indlæg om AI, og aldrig har jeg fundet det mere fængende og relevant, end dit.

Rikke Ekelund - Webdesigner

https://rikkeekelund.dk/

Vanvittigt godt.

Hans Peter Bay

VikingDanmark
Uforpligtende forespørgsel på Tim Frank Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Tim Frank Andersen
Tim Frank Andersen

5 ud af 5 stjerner

"Det var virkelig godt. Både informativt og underholdende. Hverken for kort eller for langt, og uhyre debatskabende efterfølgende. Stor ros til Tim Frank Andersen."

Bjarke Hansen - Fynsk Erhverv Se alle referencer

Foredragsemner med Tim Frank Andersen