Henter Indhold ...

Tim Frank Andersen

IT-ekspert, forfatter og foredragsholder

Tim Frank Andersen er en inspirerende foredragsholder, der evner at gøre IT, marketing og digitalisering forståeligt. Tims foredrag har den helt rette sammensætning af faglig tyngde og let forståelig viden, hvilket gør foredragene egnet til et bredt publikum. Tim er især benyttet hos kommuner og virksomheder, og samtidig er han en eftertragtet ordstyrer, der formår at skabe overblik og binde arrangementer sammen. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Tim Frank Andersen er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere, og har arbejdet med interaktive medier i over 20 år. Desuden har Tim Frank Andersen gennem årene stået bag en lang række stærke startups.

Tim Frank Andersen er daglig partner og bestyrelsesformand i et af Danmarks førende digitale bureauer In2media. Virksomheden med omkring 100 ansatte og afdelinger i New York og Zürich står bag en række af de mest succesfulde digitale løsninger, bl.a Mobilepay. Helt tilbage i 1995 søsatte Tim Frank Andersen et af Danmarks første webbureauer: Networkers. I 1999 fusionerede Networkers med svenske Framtidsfabrikken, og som det første og største webbureau i Europa blev børsnoteret. Han skrev i 1998 den populære bog “Mærkevarer på Internettet” sammen med Martin Lindstrøm, der indtil videre er udkommet på dansk, engelsk og kinesisk.

Tim Frank Andersen har også som medejer og adm. direktør været med til at opbygge medievirksomheden WHERE2GO, som blev købt af Aller i 2005. Han har været med til at etablere en af Danmarks mest succesfulde ventureselskaber, IVS. Tim Frank Andersen har mere end 10 års erfaring med at udvikle succesfulde internetstrategier. Det har han gjort for blandt andre Tele Danmark, Dansk Tipstjeneste, Danske Bank og Pandora. Desuden har han arbejdet med digitale brandstrategier for internationale virksomheder som Mars, Kellogg´s, Nike og Unilever.

Igennem 8 år var Tim Frank Andersen IT-ekspert på Godmorgen Danmark, og han var desuden vært på tv-programmet, ”Danmarks bedste idé”. I dag sidder han i en række bestyrelser og advisoryboards, og har bl.a. siddet i regeringens IKT-råd i 6 år. I 2013 udkom Tim Frank Andersens bog “10 digitale strategier”. Bogen præsenterer ti digitale temaer, som virksomheder bør have fokus på i deres forretningsstrategi.

Tim Frank Andersen er en engageret og dygtig foredragsholder. Han kan servere faglig viden om fremtidens teknologi og den digitale skole på en måde, så alle forstår det. Samtidig giver Tims foredrag deltagerne mulighed for at se en demonstration af de nye digitale og teknologiske områder. De er i den grad kommet for at blive.

  Tim Frank Andersen foredrag

  Digital Disruption

  • Hvordan kan virksomheder blive bedre til at skabe innovation?
  • I en tid hvor verdens største taxi selskab ikke ejer nogen biler, verdens største hotel ikke ejer nogen værelser og verdens største medie virksomhed ikke producerer noget indhold selv, er der i den grad behov for at tænke nyt.
  • Flere og flere brancher bliver ramt af voldsomme forandringer drevet af den eksponentielle udvikling inden for stort set alle teknologiområder. Det ændrer fuldstændig markedsvilkårene for mange virksomheder, og kravene til at forstå hvad der sker og være i stand til at reagere bliver større og større.
  • I foredraget forklarer Tim Frank Andersen, hvor årsagen til disse omvæltninger skal findes, og hvad man som virksomhed kan gøre for at ruste sig. Han kommer med en række eksempler
  • på hvordan store og små organisationer har båret sig ad med at øge deres reaktions- og innovationsevne.
  • Derudover giver han en række konkrete bud på, hvad vi kan forvente os af de næste 5-10 års digitale udvikling

   

  Tim Frank Andersen foredrag

  Den digitale eksplosion – fremtidens teknologi

  • Både privat og på arbejdet oplever vi, at en række nøgleteknologier er godt i gang med at forandre og præge vores hverdag. Det påvirker hvordan vi lærer, hvordan vi samarbejder, hvordan vi holder os sunde, og hvordan vi bygger fremtidens forretningsmodeller og virksomheder.
  • Men her stopper det ikke. Vores omgivelser bliver i stigende grad intelligente, og vi vil inden længe være omgivet af et ”Internet of Things”, som skaber helt nye muligheder, men det vil også give en række udfordringer.
  • Tag med Tim Frank Andersen i det digitale ”TV køkken” og få et overblik og en demonstration af de væsentligste teknologiske områder, der står foran et gennembrud inden for 3-5 år. Hør om hvordan det vil ændre alt fra skoler til sygehuse, hvordan det vil påvirke indretningen af fremtidens arbejdspladser og vores hjem, samt hvilke konsekvenser udviklingen kan ende med at få for vores måde at leve og omgås på.

   

  Tim Frank Andersen foredrag

  Den digitale skole – fremtiden er nu

  • Vores skolesystem har ikke ændret sig det store siden halvtredserne. Det samme kan man ikke just sige om den verden vi lever i!
  • Men nu er den teknologiske udvikling godt i gang med at gennemtvinge en forandring. Presset kommer fra elever, forældre og lærere, der er vant til at bruge avanceret teknologi derhjemme og gerne vil have samme muligheder i undervisningen.
  • Nye platforme som Smartphones og tablet computere skaber muligheder, som vi aldrig har set før. Samtidig er der en revolution i gang i måden hvorpå vi udvikler digitalt læringsmateriale og nye undervisningsmetoder.
  • I foredraget gennemgås alle mulighederne som Cloud Computing, Augmented Reality, Apps og nye digitale enheder skaber. Og det vil stå tydeligt, at femtiden allerede er ankommet!
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Tim Frank Andersen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Tim Frank Andersen

Foredragsemner med Tim Frank Andersen