generic-cover1

Lær mere om relationer, konflikthåndtering og motivation

Frank Knudsen foredrag

Frank Knudsen

Foredragsholder, konfliktcoach og mentor. Holder foredrag om relationer, konflikthåndtering og motivation.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00."

Lone Jørring - Skovmoseskolen Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Frank Knudsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Frank

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Frank Knudsen er en dybt engageret- og karismatisk foredragsholder, som giver et jordnært, energisk og inspirerende indblik i relationer, konflikthåndtering og motivation.

Frank Knudsen er oprindeligt uddannet lærer og er siden blevet livsstils- og konfliktcoach og har i en lang årrække været efterskolelærer og mentor på en eliteidrætsefterskole. I sine jordnære og praksisorienterede foredrag stiller han skarpt på konflikthåndtering, ”ja-dage” både på job og hjemme samt vores evne til at kigge indad og starte med os selv, når vi møder modstand i det daglige.  

Kendetegnende for Frank er, at han giver meget af sig selv, og taler åbent og ærligt om de udfordringer, han har mærket på egen krop. Han har selv oplevet stress, angst og depression. Med afsæt i sit kendskab til livskriser har han i dag privat klinik, hvor han dagligt møder unge og voksne, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. I klinikken møder han jævnligt mennesker, der er bundet af, hvad andre tænker om dem i en sammenlignings- og filterverden, der kan være rigtig hård at være en del af. Denne praksiserfaring samt et solidt teoretisk grundlag gør, at Frank formår at give et ægte og nuanceret indblik i den sammenligningskultur, der præger vores hverdag.

Hos Frank Knudsen får I et nærværende, humoristisk og jordnært foredrag fyldt med redskaber lige til at prøve af i praksis, et kombineret teoretisk og praktisk perspektiv, der peger direkte ind i jeres hverdag.

Se foredrag med Frank Knudsen

  Frank Knudsen foredrag

  Ta’ en god dag

  • Alt går stærkt i vores quickfix-samfund, mange symptombehandler fremfor at årsagsbehandle. Både mentalt og fysisk.
  • Mange af os venter ofte på motivationen, på inspirationen, på den ”rette følelse”, der siger, NU er jeg klar. Kender du fx udtrykkene ”burde, bare, lige og men” fra din dagligdag? Foredraget dykker ned i de ting, der som oftest står mellem os og vores mål. Har du oplevet mellemtilfredsheden indfinde sig, hvor du kan mærke, der er en beslutning, der skal tages, men aldrig bliver truffet? Hør Frank åbent fortælle om egne oplevelser og erfaringer om livet mellem 2 stole. Hvis der én ting, der er hårdere ved at skulle træffe en svær beslutning – så er det, at vi ikke træffer beslutningen.
  • Hvor ligger dit fokus, når du møder modstand i det daglige? Er det på de ydre omstændigheder, på de andre, på ting vi ville ønske anderledes? Eller er det på de ting, vi selv har kontrol over og faktisk kan gøre noget ved? Ta’ en god dag er et foredrag om at tage ansvar og kigge indad – det starter hos mig.
  • Frank Knudsen tuner bl.a. ind på historie og historik og vigtigheden af at kende forskellen. Mange har i årevis snakket om PYT-knappen – Frank er fan af Actionknappen. Der vil være konkrete redskaber og værktøjer til at prøve af med det samme og Frank vil udforske andre begreber såsom paradigmer og mediationsfaser, som for ham er afgørende redskaber i en travl og hektisk hverdag.
  • I får et energisk og jordnært foredrag, der også indeholder saks, målebånd og flipovers.

  Frank Knudsen foredrag

  Konflikthåndtering – det starter hos dig!

  • Kender du det, at en anden person bare trykker på alle knapperne hos dig? Du kan mærke, hvordan dine frustrationer vokser, sladderen ved kaffeautomaten på jobbet tiltager, og du kan ikke være i dig selv? Her har du to valgmuligheder: Enten kan du lade det påvirke dig, eller du kan kigge indad os se, hvem der egentlig har lagt de trykknapper ud! Frank Knudsen er meget optaget af den sidste mulighed. Vi er nødt til at møde os selv først i mødet med et andet menneske. Vi skal turde blive i det, der gør ondt og ikke quickfixe os ud af svære situationer. Denne tendens i samfundet og i virksomhederne sætter Frank Knudsen fokus på. Vi må ikke undgå konflikter, uoverensstemmelser og uenigheder – vi skal gå ind i dem, blive i dem og frem for alt finde 2 vindere.
  • Kender du fornemmelsen af at have taget offer-kappen på, og det er de andres skyld? Eksempelvis kollegaen, naboen, ægtefællen, chefen, kassedamen, bilisten på motorvejen eller køen i venteværelset? Vores fokus er altafgørende, og ikke mindst hvilke tanker, vi tænker omkring vores fokus. Det er lige præcis her god konflikthåndtering starter ifølge Frank.
  • Vi hører kroppens signaler, der fortæller, at vi skal reagere – men lytter vi? Søvnløshed, tankemylder, dårligt humør og kort lunte var blot nogle af de signaler Frank Knudsen overhørte i sit eget arbejdsliv. Mentalisering, menneskelige behov og mediationsværktøjer er for Frank Knudsen nøglebegreber i forståelsen af os selv og andre. Ud fra egne erfaringer kommer Frank med bud på, hvordan vi får mere trivsel, optimerer vores relationer og skaber mere nærvær.
  • Arbejdet kan fylde meget, både mentalt og tidsmæssigt – for nogle mere end andre. Frank Knudsen tuner ind på ja-dage, trivsel og god konflikthåndtering. Det er ifølge Frank Knudsen vigtigt, at vi stiller skarpt på, hvad vi selv bidrager med til det gode arbejdsmiljø, samt hvordan vi håndterer konflikter. Der vil i foredraget komme redskaber og strategier til konflikthåndtering – lige til at prøve af i praksis.
  • Oplev et oprigtigt, engagerende og nærværende foredrag, hvor Frank inviterer dig ind i dig selv, op i hovedet og ned i maven.

  Frank Knudsen foredrag

  Fra “frygt for fiasko” til “chance for succes”… Sådan håndterer du præstationspres

  • Mange unge mennesker oplever, at de skal være perfekte. Når der skal præsteres foran andre, kommer tanken om, at tingene måske ikke er perfekte, let til at fylde. De ængstelige tanker om uformåenhed går i hak, og de påtrængende negative følelser om utilstrækkelighed kan være svære at slippe. Den kropslige uro kan virke selvforstærkende på tanker og følelser. Nervøsitet bliver til frygt, som erstattes af angst. Fokus forsvinder, og klappen går ned. Det hele modarbejder den unges forberedelse, performance og selvværd.
  • Frank Knudsen har i årevis støttet unge mennesker i at håndtere pres. Både som underviser i elitesport men også som coach. I dette foredrag giver han unge mennesker indsigt i- og redskaber til at håndtere præstationsangst. Han piller begreberne eksamensangst og den sorte klap fra hinanden og anskuer, hvad der egentlig er positivt ved sådanne situationer.
  • Frank møder de unge i øjenhøjde. Her er ingen tørre teorier og løftede pegefingre. I stedet er der humor, energi, øvelser og værktøjer til brug i dagligdagen.
  • Dette foredrag/oplæg er målrettet studerende, der har brug for redskaber til at stå stærkere under pres, fx til at lære at håndtere deres eksamensangst eller generelt til at styrke dem i situationer, hvor der er fokus på præstation og bedømmelse.

Referencer

Frank var veloplagt og leverede et meget personligt og kompetent oplæg, som var helt i tråd med vores team om kommunikation og konflikter. Hans oplæg var både humoristisk og lærerigt og medarbejderne har efterfølgende sagt, at de fik nogle gode værktøjer med hjem. Frank var god til at fange, hvad der fyldte for for medarbejderne og gav tid til, at dette kunne drøftes med indgående. Mange ville gerne have hørt mere på Frank.

Jan Mortensen

Esbjerg Kommune

Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00.

Lone Jørring

Skovmoseskolen

Frank er super god både på dansk og engelsk.

Henrik Olsson

ITW GSE

Jeg synes, det var rigtig godt og brugbart. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger.

Allan Rasmussen

Østre Skole
Uforpligtende forespørgsel på Frank Knudsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Frank Knudsen

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00."

Lone Jørring - Skovmoseskolen Se alle referencer

Foredragsemner med Frank Knudsen