Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

Lær hvordan I kan styrke de unge til at stå stærkere under pres

Frank Knudsen foredrag

Frank Knudsen

Foredragsholder, konfliktcoach og mentor. Holder foredrag om relationer, konflikthåndtering og motivation.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00."

Lone Jørring - Skovmoseskolen Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Frank Knudsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Frank

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato
Frank Knudsen er en dybt engageret- og karismatisk foredragsholder, som giver et jordnært, energisk og inspirerende indblik i relationer, konflikthåndtering og motivation.

Frank Knudsen er oprindeligt uddannet lærer og er siden blevet livsstils- og konfliktcoach og har i en lang årrække været efterskolelærer og mentor på en eliteidrætsefterskole. I sine jordnære og praksisorienterede foredrag stiller han skarpt på konflikthåndtering, ”ja-dage” både på job og hjemme samt vores evne til at kigge indad og starte med os selv, når vi møder modstand i det daglige.  

Kendetegnende for Frank er, at han giver meget af sig selv, og taler åbent og ærligt om de udfordringer, han har mærket på egen krop. Han har selv oplevet stress, angst og depression. Med afsæt i sit kendskab til livskriser har han i dag privat klinik, hvor han dagligt møder unge og voksne, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. I klinikken møder han jævnligt mennesker, der er bundet af, hvad andre tænker om dem i en sammenlignings- og filterverden, der kan være rigtig hård at være en del af. Denne praksiserfaring samt et solidt teoretisk grundlag gør, at Frank formår at give et ægte og nuanceret indblik i den sammenligningskultur, der præger vores hverdag.

Hos Frank Knudsen får I et nærværende, humoristisk og jordnært foredrag fyldt med redskaber lige til at prøve af i praksis, et kombineret teoretisk og praktisk perspektiv, der peger direkte ind i jeres hverdag.

Se foredrag med Frank Knudsen

  Frank Knudsen foredrag

  Fra “frygt for fiasko” til “chance for succes”… Sådan håndterer du præstationspres

  • Mange unge mennesker oplever, at de skal være perfekte. Når der skal præsteres foran andre, kommer tanken om, at tingene måske ikke er perfekte, let til at fylde. De ængstelige tanker om uformåenhed går i hak, og de påtrængende negative følelser om utilstrækkelighed kan være svære at slippe. Den kropslige uro kan virke selvforstærkende på tanker og følelser. Nervøsitet bliver til frygt, som erstattes af angst. Fokus forsvinder, og klappen går ned. Det hele modarbejder den unges forberedelse, performance og selvværd.
  • Frank Knudsen har i årevis støttet unge mennesker i at håndtere pres. Både som underviser i elitesport men også som coach. I dette foredrag giver han unge mennesker indsigt i- og redskaber til at håndtere præstationsangst. Han piller begreberne eksamensangst og den sorte klap fra hinanden og anskuer, hvad der egentlig er positivt ved sådanne situationer.
  • Frank møder de unge i øjenhøjde. Her er ingen tørre teorier og løftede pegefingre. I stedet er der humor, energi, øvelser og værktøjer til brug i dagligdagen.
  • Dette foredrag/oplæg er målrettet studerende, der har brug for redskaber til at stå stærkere under pres, fx til at lære at håndtere deres eksamensangst eller generelt til at styrke dem i situationer, hvor der er fokus på præstation og bedømmelse.

  Frank Knudsen foredrag

  Styrk de unge til at stå stærkere under pres

  • Frank Knudsen stiller skarpt på nutidens ’quickfix-samfund’ og ser på de udfordringer, der kan opstå, når vi hovedsageligt symptombehandler de unge frem for at finde årsagerne til fx eksamensangst, lavt selvværd, selvbillede og frygten for, hvad andre tænker.
  • Undervejs berører Frank Knudsen emner som fokus, selvindsigt, stilladsering og vores mentaliseringsevne, som for ham er nøglebegreber i lærer-elevrelationen. Hvem møder vi først i mødet med et andet menneske? Har vi nok selvindsigt i mødet med fx en sårbar teenager, en frustreret kollega eller en fortvivlet og afmægtig forælder?
  • I får værktøjer til at konflikthåndtere, spørgsmål til at kigge indad og masser af flip-overs i spil i et jordnært, humoristisk og motiverende foredrag, hvor Frank kommer med eksempler fra egne erfaringer efter mange år i lærerverdenen og som mentor samt coach.
  • I vil få masser af konkrete redskaber og værktøjer lige til at prøve af i praksis i klassen eller med teenageren derhjemme.  Det vil være værktøjer, der sætter fokus på den udbredte behagekultur, og som arbejder med comfortzoner og på at få skabt en konstruktiv kommunikation.
  • Foredraget henvender sig til pædagogisk personale, forældre og ledelsesteams, der ønsker at hjælpe de unge til at stå stærkere under pres. Det er til jer, som ønsker, at de unge går fra ydre- til indre motivation. Og det er til jer, der har fokus på eksamens- og præstationshåndtering.

  Frank Knudsen foredrag

  Det starter hos dig selv… Tag ansvar for det gode arbejdsliv

  • Kender du det, at en anden person bare trykker på alle knapperne hos dig? Du kan bare mærke, hvordan dine frustrationer vokser, sladderen ved kaffeautomaten på jobbet tiltager, og du kan ikke være i dig selv? Her har du to valgmuligheder: Enten kan du lade det påvirke dig, eller du kan kigge indad os se, hvem der egentlig har lagt de trykknapper ud! Frank Knudsen er meget optaget af den sidste mulighed. Vi er nødt til at møde os selv først i mødet med et andet menneske. Vi skal turde blive i det, der gør ondt og ikke quickfixe os ud af svære situationer. Denne tendens i samfundet og i virksomhederne sætter Frank Knudsen fokus på.
  • Tager du ejerskab eller følgeskab på dit arbejde? Kender du fornemmelsen af at have taget offer-kappen på og det er de andres skyld?
  • Arbejdet kan fylde meget, både mentalt og tidsmæssigt – for nogle mere end andre. Frank Knudsen tuner ind på ja-dage, trivsel og god kommunikation. Det er ifølge Frank Knudsen vigtigt, at vi stiller skarpt på, hvad vi selv bidrager med til det gode arbejdsmiljø, samt hvordan vi håndterer konflikter. Der vil i foredraget komme redskaber og strategier til konflikthåndtering – lige til at prøve af i praksis.
  • Vi hører kroppens signaler, der fortæller, at vi skal reagere – men lytter vi? Søvnløshed, tankemylder, dårligt humør og kort lunte var blot nogle af de signaler Frank Knudsen overhørte i sit eget arbejdsliv. Mentalisering, menneskelige behov og motivation er for Frank Knudsen nøglebegreber i forståelsen af os selv og andre. Ud fra egne erfaringer kommer Frank med bud på, hvordan vi får mere trivsel, optimerer vores relationer og skaber mere nærvær.
  • Oplev et oprigtigt, engagerende og nærværende foredrag, hvor Frank inviterer dig ind i dig selv, op i hovedet og ned i maven.

Referencer

Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00.

Lone Jørring

Skovmoseskolen
Uforpligtende forespørgsel på Frank Knudsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00."

Lone Jørring - Skovmoseskolen Se alle referencer

Foredragsemner med Frank Knudsen