Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Lær mere om relationer, konflikthåndtering og motivation

Frank Knudsen foredrag

Frank Knudsen

Konfliktcoach og mentor.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00."

Lone Jørring - Skovmoseskolen Se alle referencer

Et foredrag med Frank Knudsen giver jer:

  • Et praksisorienteret foredrag om konflikthåndtering og relationer
  • Et åbent og hudløst ærligt foredrag med personlige eksempler fra Frank selv
  • Indsigt i hvordan I skaber trivsel på arbejdspladsen
Uforpligtende forespørgsel på Frank Knudsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Frank

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Frank Knudsen er en dybt engageret- og karismatisk foredragsholder, som giver et jordnært, energisk og inspirerende indblik i relationer, konflikthåndtering og motivation.

Et foredrag med Frank Knudsen giver jer:

  • Et praksisorienteret foredrag om konflikthåndtering og relationer
  • Et åbent og hudløst ærligt foredrag med personlige eksempler fra Frank selv
  • Indsigt i hvordan I skaber trivsel på arbejdspladsen

Opnå indsigt og evner inden for konflikthåndtering, og mærk fordelene på arbejdspladsen

Frank Knudsen er oprindeligt uddannet lærer, og er i dag certificeret Master- og konfliktcoach og har i en lang årrække været efterskolelærer og mentor på en eliteidrætsefterskole. I sine jordnære og praksisorienterede foredrag stiller han skarpt på konflikthåndtering, relationsarbejde, ”ja-dage” både på job og hjemme, samt vores evne til at kigge indad, når vi møder modstand i det daglige.

Kendetegnende for Frank er, at han giver meget af sig selv, og taler åbent og ærligt om de udfordringer, han har mærket på egen krop. Han har selv oplevet stress, angst og depression. Med afsæt i sit kendskab til livskriser har han i dag privat klinik, hvor han dagligt møder unge og voksne, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. I klinikken møder han jævnligt mennesker, der er bundet af, hvad andre tænker om dem i en sammenlignings- og filterverden, der kan være rigtig hård at være en del af.

Frank er optaget af relationsarbejde og feltet mellem mennesker. Han sætter fokus på vores eget personlige ansvar ind i at skabe trivsel på arbejdspladsen. Franks praksiserfaring kombineret med et solidt teoretisk grundlag gør, at Frank formår at give et ægte og nuanceret indblik i kommunikation, trivsel, motivation og det gode kollegaskab.

Når i booker Frank Knudsen, får I et nærværende, humoristisk og jordnært foredrag fyldt med redskaber lige til at prøve af i praksis, et kombineret teoretisk og praktisk perspektiv, der peger direkte ind i jeres hverdag.

Læs mere på Frank Knudsens hjemmeside.

Se foredrag med Frank Knudsen
Frank Knudsen foredrag

Lyt og skab det gode kollegaskab

Hvordan lytter vi til vores kollegaer? Lytter vi for at svare eller for at forstå? Frank tuner ind på vigtigheden af at lige at stoppe op, sætte sig selv på pause og rent faktisk lytte til kollegaen.

Får vi tingene sagt på vores arbejdsplads? Har vi tiltale, omtale eller samtale med vores kollegaer? Frank folder begrebet ”Cappuccino-kultur” ud og giver bud på, hvordan vi kan få tingene sagt. Og hvorfor det er vigtigt.

Hvor ligger jeres fokus, når I møder modstand i det daglige? Er det på de ydre omstændigheder, på de andre, på ting vi ville ønske anderledes? Eller er det på de ting, vi selv har kontrol over og faktisk kan gøre noget ved? Lyt og skab det gode kollegaskab er et foredrag om at tage ansvar og kigge indad – det starter hos mig.

Mange har i årevis snakket om PYT-knappen – Frank er fan af Actionknappen. Der vil være konkrete redskaber og værktøjer til at prøve af med det samme. Alt sammen for at I efter foredraget kan få det bedste arbejdsmiljø.

I får et energisk og jordnært foredrag, der også indeholder saks, målebånd og flipovers.

Frank Knudsen foredrag

Konflikthåndtering - det starter hos mig!

Kender I det, at en anden person bare trykker på alle knapperne hos jer? I kan mærke, hvordan jeres frustrationer vokser, sladderen ved kaffeautomaten på jobbet tiltager, og I kan ikke være i jer selv? Her har I to valgmuligheder: Enten kan I lade det påvirke jer, eller I kan kigge indad os se, hvem der egentlig har lagt de trykknapper ud. Frank Knudsen er meget optaget af den sidste mulighed. Vi er nødt til at møde os selv først i mødet med et andet menneske. Vi skal turde blive i det, der gør ondt og ikke quickfixe os ud af svære situationer. Denne tendens i samfundet og i virksomhederne sætter Frank Knudsen fokus på. Vi må ikke undgå konflikter, uoverensstemmelser og uenigheder – vi skal gå ind i dem, blive i dem og frem for alt finde 2 vindere.

Kender I fornemmelsen af at have taget offer-kappen på, og det er de andres skyld? Eksempelvis kollegaen, naboen, ægtefællen, chefen, kassedamen, bilisten på motorvejen eller køen i venteværelset? Vores fokus er altafgørende, og ikke mindst hvilke tanker, vi tænker omkring vores fokus. Det er lige præcis her god konflikthåndtering starter ifølge Frank.

Vi hører kroppens signaler, der fortæller, at vi skal reagere – men lytter vi? Søvnløshed, tankemylder, dårligt humør og kort lunte var blot nogle af de signaler Frank Knudsen overhørte i sit eget arbejdsliv. Mentalisering, menneskelige behov og mediationsværktøjer er for Frank Knudsen nøglebegreber i forståelsen af os selv og andre. Ud fra egne erfaringer kommer Frank med bud på, hvordan vi får mere trivsel, optimerer vores relationer og skaber mere nærvær.

Arbejdet kan fylde meget, både mentalt og tidsmæssigt – for nogle mere end andre. Frank Knudsen tuner ind på ja-dage, trivsel og god konflikthåndtering. Det er ifølge Frank Knudsen vigtigt, at vi stiller skarpt på, hvad vi selv bidrager med til det gode arbejdsmiljø, samt hvordan vi håndterer konflikter. Der vil i foredraget komme redskaber og strategier til konflikthåndtering – lige til at prøve af i praksis.

Oplev et oprigtigt, engagerende og nærværende foredrag, hvor Frank inviterer jer ind i jer selv, op i hovedet og ned i maven.

Referencer

Frank var god til at omsætte hans viden, så det blev let forståelig. Endvidere var han god til at sætte hans teori på praksis. Han får de varmeste anbefalinger her fra.

Trine Hebsgaard

Ringkøbing-Skjern Kommune

Det var super godt og relevant. Jordnært, så alle fik noget med hjem.

Mette Hindhede

Ringkøbing-Skjern Kommune

Meget inspirerende foredrag vedr. konflikthåndtering eller relationsarbejde som Frank kalder det. Der er rigtig mange gode pointer og observationer om hvordan vi taler, og er sammen på, som man ikke normalt tillægger så stor værdi i hverdagen. Pointer som man børe være meget mere opmærksom på - lidt af en øjenåbner. Jeg kan varmt anbefale Franks foredrag til andre, som interesser sig i hvordan vi er sammen som mennesker.

Kristian Eriksen Behrendt

Per Aarsleff A/S

Frank var veloplagt og leverede et meget personligt og kompetent oplæg, som var helt i tråd med vores team om kommunikation og konflikter. Hans oplæg var både humoristisk og lærerigt og medarbejderne har efterfølgende sagt, at de fik nogle gode værktøjer med hjem. Frank var god til at fange, hvad der fyldte for for medarbejderne og gav tid til, at dette kunne drøftes med indgående. Mange ville gerne have hørt mere på Frank.

Jan Mortensen

Esbjerg Kommune

Vores deltagere var meget begejstrede for foredraget.

Gitte Mølgaard Nielsen

BUPL Nordjylland

Vanvittigt godt foredrag! Frank leverede virkelig et super godt og meget nærværende foredrag, hvor han fangede alle med det samme. Det var tydeligt, at han var velforberedt, har en dyb passion for emnet, og så var han virkelig god til at formidle budskabet med god humor og på et niveau, hvor alle kunne være med - selv på en sen fredag eftermiddag, hvor alle havde haft en lang arbejdsdag forinden. Alle gik fra foredraget med smil på læben og stof til eftertanke, og vi fik masser af gode redskaber, som vi kan arbejde videre med i afdelingen. Vi kan varmt anbefale Franks foredrag, så stor ros herfra.

Charlotte Panduro

OUH

Rigtig god formidler og godt og interessant emne, det levede op til vores forventninger.

Mia Lund

OUH

Vi har haft stor fornøjelse af at booke Frank Knudsen, som kom med et professionelt og kærkomment old-school foredrag (med blot flipover og tusch). Frank formidlede med få og enkle greb og med et særligt nærvær. Feedback fra tilhørere var rigtig god, og folk registrerede, hvordan de lænede sig frem af iver for at høre mere! Franks måde at bruge sig selv og egne erfaringer kombineret med sjove forkortelser har givet os nye sjove ord for måden at være (sammen) på. Ingen løftede pegefingre men en anderkendelse af, at det kræver løbende fokus fra den enkelte at være en god kollega.

Mia Rosman

Region Hovedstaden

Helt igennem fantastisk og med godt afsæt til det fremadrettede arbejdsmiljøarbejde hos os

Rikke Christensen

Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie

Vi har netop haft, et super godt oplæg ved Frank Knudsen. Det var spot on i forhold til det vi havde brug for. Oplægget omhandlede kommunikation, konflikthåndtering og motivation, kan varmt anbefales.

Susanne Kjær Christensen

Nyborg Kommune

Underholdende og samtidig fagligt funderet. Meget god oplevelse at have besøg af Frank.

Maria Bisgaard Fabricius

Holstebro Kommune

Super godt oplæg med sjove og relaterbare anekdoter. Brugbare værktøjer til hverdagen. Frank er venlig og nede på jorden.

Charlotte Lundgaard Hansen

Bestseller A/S

Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00.

Lone Jørring

Skovmoseskolen

Frank er super god både på dansk og engelsk.

Henrik Olsson

ITW GSE

Frank Knudsen fortalte på levende vis om, hvordan vi taler sammen. Kaprer vi samtalen ved at fortælle en "endnu bedre" historie end den en kollega fortæller ,eller lytter vi og stiller spørgsmål? Det kan også være vi bare hurtigt fortæller vores kollega, hvordan de skal løse et givent problem uden at lytte problemet til ende... Frank gav gode og tydelige eksempler på, hvordan vi bedst møder hinanden og hvilke værktøjer, der kan anvendes godt i en samtale. Vi var meget tilfredse med seancen med Frank.

Lene Christensen

Allerød Privatskole

Frank var nærværende og på med en fantastisk energi fra da han trådte ind af døren. Tydeligt og klart budskab. Stor tak til Frank

Jannie Quist

Opholdsstedet Kongsholm

Elever i 7. til 9. klasse og lærere oplevede en jordnær og tydelig Frank Knudsen i sit oplæg omkring præstationspres. Frank kunne hurtig fange alles opmærksom med sin gode energi og tilpas humor, så man kunne relatere det til ens hverdag. Eleverne og lærerne var meget begejstret for indholdet i oplægget, der satte deres refleksioner i gang om temaet, og de fik også nogle brugbare værktøjer med, så de aktivt kan arbejde med et muligt præstationspres. Stige Friskole kan varmt anbefale, at invitere Frank ud og holde sit oplæg for de unge mennesker i grundskolen.

Dan Simonsen Christiansen

Stige Friskole

Jeg synes, det var rigtig godt og brugbart. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger.

Allan Rasmussen

Østre Skole

Godt kald fra Frank inden foredraget og et super godt indlæg, der skubbede til folks opfattelse. Efterfølgende har flere deltagere taget fat i mig og rost indholdet og den måde Frank fik os til at se tingene fra en lidt anden vinkel

Anette Esmarch

MHI Vestas Offshore Wind

Et meget interessant foredrag, der var meget aktuel i forhold til arbejdet med “Vores bedste arbejdsplads”. Jeg synes han kom med mange dagligdags eksempler som gav meget stof til eftertanke om hvordan jeg selv agerer. Jeg har kun hørt positive kommentarer fra kollegaer om Frank og om dagen.

Annette D. Abrahamsen

Velterm A/S

Stor ros til Frank for et underholdende, spændende og inspirerende indlæg om konflikthåndtering. Det var en øjenåbner for alle og vi fik gode og simple værktøjer med hjem, som vi fremadrettet tænker ind både på arbejde og derhjemme. Vi er sikre på, at mange konflikter kan undgås, hvis blot vi tænker ”kommunikation på samme niveau” og ”lytte for at forstå, ikke for at svare”. Vi kan varmt anbefale dit foredrag til alle, der har konflikthåndtering på programmet.

Kirsten Kaad Knudsen

Sydbank

Frank gjorde et godt indtryk på os i sin personlighed og måden han valgte at fortælle på. Emnet var tilpasset så, det var relevant i forhold til de opgaver lærerne står med til dagligt. Hilsen Yvonne Birkedal

Yvonne Birkedal

Vig Skole

Stor ros til Frank for et underholdende, spændende og inspirerende indlæg om konflikthåndtering. Det var en øjenåbner for alle og vi fik gode og simple værktøjer med hjem, som vi fremadrettet tænker ind både på arbejde og derhjemme. Vi er sikre på, at mange konflikter kan undgås, hvis blot vi tænker ”kommunikation på samme niveau” og ”lytte for at forstå, ikke for at svare”. Vi kan varmt anbefale foredraget til alle, der har konflikthåndtering på programmet.

Kirsten Kaad Knudsen

Sydbank A/S

Super godt foredrag, sjovt og underholdende og med mange relevante pointer. Frank er nærværende, imødekommende og sjov.

Malene Skovbakke

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Det var spot on. Rigtig meget var/er kendt viden, men rigtig godt at få nye vinkler og nye eksempler. Frank fangede os med sine gode fortællinger.

Sven Wortmann

Gudenådalens Friskole og Fribørnehave

Jeg har herunder skrevet kommentar, som vores studerende har givet tilbage: "Frank er god til at ramme målgruppen ved at veksle mellem oplæg og dialog med sidemanden" "Han er oprigtig og sindssyg dygtig. Han kan fange en med sine autentiske oplevelser" "Et foredrag som har sat tankerne i gang omkring det, at være til stede i andre menneskers selvskab og have fokus på at lytte mere. Fantastisk foredrag" "Teorien er et godt værktøj, som jeg kan anvende til at reflektere over min egen kommunikation og tilgang til andre mennesker. Det har givet et andet perspektiv på konflikter" "Frank var god til at formidle et komplekst emne om samarbejde på en letforståelig og humoristisk måde"

Medina Dedic

VIA Pædagogudannelsen

Super oplæg med gode relevante facts og ideer til hvordan man er den gode kollega og man opretholder det gode kollegaskab

Anne lise Buus Nielsen

Sundhedsplejen Randers Kommune

Det var et super fint foredrag der ramte mange og mange var begejstrede.

Pernille Ringsted

NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab

Jeg vil gerne takke for en meget inspirerende eftermiddag d. 29.10. på Naturskolen m. Sødal Børnehus. Du er blevet rost mange gang siden og dine begreber bliver nævnt og brugt. Dine ord og din inspiration har sat et godt aftryk hos - mange tak for det.

Heidi Dagmar Hangaard

Sødal Børnehus

Frank Knudsens foredrag rammer spot-on i forhold til de fokuspunkter, der er vigtige at være opmærksom på i forbindelse med et godt og sundt psykisk arbejdsmiljø. Med humor og jordnære eksempler kommer hans budskaber tydeligt frem. Vi har efterfølgende genbesøgt Franks foredrag i personalegruppen i forskellige møderegi. Det er konstruktivt at have en “fælles platform” at stå på, når vi snakker arbejdsmiljø.

Heidi Hangaard

Sødal Børnehus

Vi havde booket Frank Knudsen til vores temadag for sekretærerne på Psykiatrisk Afdeling i Middelfart og vi var super tilfredse og mere til. Frank formår at formidle budskaberne på en både saglig og humoristisk måde, og flere af kollegaerne sagde endda, at de kunne have lyttet på ham hele dagen. Vil klart anbefale Frank Knudsens foredrag til alle andre. Vi har taget det til os, og arbejder løbende videre med den viden vi fik via foredraget.

Maria Svane

Psykiatrisk Afdeling, Middelfart

Frank kom med sit fynske baggrund og holdt en rigtig fin aften sammen med os. Han formår at levere en masse om samarbejde, samtidig med at der også kommer små anekdoter til stor morskab for alle. Frank var fantastisk til at læse hans tilhører så der blev et godt samspil mellem ham og hans publikum. Stor anbefaling herfra.

Jan Kjellstrøm

Gullestrup Børnecenter/SAD

Medarbejderne havde en sjov formiddag med stof til eftertanke og et godt grin i bagagen

Christian Grevelund

Home Servicecenter Syddanmark A/S

Frank Knudsens foredrag var intet mindre end inspirerende. Hans engagerende og relevante præsentation fangede os alle fra start til slut. Med en indlevende fortællestil formidlede han sin viden på en måde, der ikke kun var informativ, men også yderst brugbar i hverdagen. Hans passion og evne til at lære fra sig skinnede klart igennem. Jeg anbefaler varmt alle at opleve Frank live!

Carina Louise Palm

Lomax A/S

Personalet var meget tilfreds. De blev mindet om, om hvad der har betydning for, at vi har et godt kollegaskab.

Rikke Kristoffersen

Haderslev Sprogcenter
Uforpligtende forespørgsel på Frank Knudsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Frank Knudsen
Frank Knudsen

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00."

Lone Jørring - Skovmoseskolen Se alle referencer

Foredragsemner med Frank Knudsen