Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv inspireret og tag handling med små justeringer i hverdagen

Mads Herschend

Mads Herschend

Tidl. cykelrytter og ekspert i adfærd, forandringer og arbejdsglæde.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik".

Tina Westergaard - Amager Fælled Skole Se alle referencer

Et foredrag med Mads Herschend giver jer:

  • Et skarpt foredrag om konkret adfærd og forandringer
  • Indblik i arbejdet med vaner og at skabe og imødekomme forandringer
  • En nærværende foredragsholder med en humoristisk tilgang, så foredraget rammer jer i øjenhøjde
Uforpligtende forespørgsel på Mads Herschend

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Mads Herschend skaber en fantastisk og nærværende energi, når han holder foredrag på både offentlige og private arbejdspladser i hele landet. Mads formår at sætte gang i refleksionerne hos deltagerne. Der er noget at tænke og over – der er noget at handle på. Mads har inspireret og formidlet til tusindvis af medarbejdere og ledere om forandringer, adfærd og arbejdsglæde. Han skaber en motiverende stemning og brænder for at sætte gang i refleksionerne hos deltagerne, så de efterfølgende kan tage de første skridt med små justeringer i hverdagen. Det er altid inspirerende og motiverende foredrag, som flytter overbevisninger hos deltagerne, og hvor Mads undervejs er i åben dialog med deltagerne.

Et foredrag med Mads Herschend giver jer:

  • Et skarpt foredrag om konkret adfærd og forandringer
  • Indblik i arbejdet med vaner og at skabe og imødekomme forandringer
  • En nærværende foredragsholder med en humoristisk tilgang, så foredraget rammer jer i øjenhøjde

Værktøjer og konkret adfærd, der placerer jer bedre i feltet

Mads er tidligere cykelrytter og har kørt på højeste niveau her i Danmark i A-klassen. I 2014 var han ude for en ulykke midt i et cykelløb, hvor han kørte frontalt sammen med en modkørende bil på ruten. Han blev fløjet på Rigshospitalet og lagt i koma med mange brækkede knogler, en ødelagt ryg, et smadret ansigt og flere hjerneblødninger.

Mads’ foredrag er nærværende og intense. Man går fra foredraget med noget at tænke over – og sammen med sine kolleger i den grad også noget at handle på. Mads vil med sin professionelle baggrund give indblik i, hvordan vi kan sidde placeret i feltet – og hvordan vi kan navigere i det; både individuelt og som hold. Han viser, hvordan vejen tilbage ikke altid sker ved bare at skrue op og klø på. Nogle gange må vi et trin ned – evaluere og forberede os – for igen at kunne gå et trin op, og gøre vores indsats endnu bedre.

Mads bringer et smil frem på læben flytter holdninger og motiverer til konkret handling. Det gennemgående tema hos Mads er, at han tror på, at det er de små konstante justeringer, handlinger og tiltag, der er bærende for vedvarende og bæredygtige forandringer – både derhjemme og på arbejdspladsen. Med erfaring fra sin tid i sportens verden kombineret med viden og forskning fra adfærdspsykologi formidler han metaforisk om, hvordan vi som hold placerer os godt i feltet – og hvordan vi påvirker løbet – selv når der kommer modgang. Foredragene er underholdende og vigtigst af alt byder de på konkrete redskaber, som kan tages i brug med det samme.

Book Mads til et foredrag, hvis I står overfor større ændringer, nye procedurer, omrokeringer, sammenlægning af afdelinger eller besværlige implementeringer. Så vil Mads gøre sit bedste for at give jer et fremragende indlæg om forandringer, adfærd og samarbejde.

Se foredrag med Mads Herschend
Mads Herschend foredrag

Psykologisk tryghed og samarbejde

Psykologisk tryghed er kontrasvaret til kulturen på arbejdspladser, hvor medarbejderne er bange for at vise uenighed eller usikkerhed. Det er troen på, at man ikke bliver hængt ud eller voksen-ydmyget, hvis man rent faktisk erkender sine fejl og svagere sider. Den psykologiske tryghed skal være til stede, for at ansatte og kolleger tør og kan udtrykke tvivl, stille reelle spørgsmål ved usikkerhed eller melde ind om faglige uenigheder. En arbejdsplads, hvor medarbejderne rent faktisk tør fejle eller i det mindste tale om egne fejl, er mere innovative og sidder bedre placeret i feltet som et hold.

Mads Herschend fortæller jer, hvilken adfærd, der fremmer den psykologiske tryghed, både blandt medarbejdere og i ledelsen – og I vil få inspiration og værktøjer til at løfte den psykologiske tryghed i jeres team, afdeling eller på tværs af virksomheden. Han vil også gøre jer klogere på, hvorfor det velfungerende samarbejde er proportionelt med performance blandt jeres ansatte.

Mads leverer foredraget på en dynamisk, underholdende og relevant måde, og giver jeres ledere og medarbejdere et fælles sprog og konkrete redskaber til at højne den psykologiske tryghed, trivsel og samarbejdet – og jeres arbejdsplads!

Mads Herschend foredrag

Forandringer og vaner: Adfærd og vaner vinder – skab varige forandringer!

Frygten for forandringer på arbejdspladsen er stadig en af tidens store udfordringer for arbejdspladser, som ofte holder gode initiativer tilbage og placerer den ansatte bagerst i feltet, hvilket hverken gavner medarbejderen selv, kollegaerne eller afdelingen som hold.

Mads Herschend arbejder med at bryde gode præstationer ned til en nem og håndterbar tilgang i hverdagen. I foredraget arbejder Mads med jeres medarbejdere i forhold til de muligheder og forhindringer, vi selv kan påvirke, når vi på kontoret sidder med nye IT-systemer, afslag fra kunder, fejlordrer og politiske regler, som vi alle skal forholde os til.

Forbered jer på et levende foredrag, der både indeholder konkrete redskaber og viden om at sidde godt placeret i feltet med et fælles sprog i forhold til kommende forandringer. Med sin baggrund som cykelrytter vil Mads give et indblik i, hvordan I kan sidde placeret i feltet – og hvordan I kan navigere i det; både individuelt og som hold. I foredraget svarer Mads på, hvordan I kan øge kapaciteten og præstere på højt niveau. En tankevækkende og fælles oplevelse for jeres afdeling med et fælles sprog til det fortsatte arbejde. I får en beretning om en stærk oplevelse, som bliver formidlet med indlevelse og humor.

Mads tilpasser sit foredrag med eksempler fra jeres hverdag, så det er aktuelt og brugbart for netop jer.  Formålet med dette foredrag er at inspirere jeres deltagere til at skabe en bevidsthed om vores aktive valg og handlinger og vores placering i feltet. Den kan sørge for, at trivsel og fremgang er i højsædet fremfor det modsatte.

Mads Herschend foredrag

Arbejdsglæde og trivsel: Skab medgang i modgang

Arbejdsglæde er bare en faktor, der fylder meget i vores liv. Mads sætter gang i tankerne hos deltagerne og flytter overbevisninger i forhold til, at vi kan bevare overblikket i pressede situationer – og til hvordan vi kan påvirke arbejdsgangen i vores hverdag positivt.

Foredraget  er et levende indspark, der motiverer jer til at hæve overlæggeren i forhold til arbejdsglæden på jobbet – og til at forvandle forhindringer og problemer til udfordringer i stedet. Arbejdsglæde er noget, man aktivt tager et valg om at gøre – og noget man sammen med sine kolleger arbejder på hver dag.

At møde sine kolleger og forstå hinandens arbejde – det skaber arbejdsglæde. Hvilken indstilling vælger vi at angribe dagen med? Hvad vælger vi at tage med til vores kolleger? Hvordan smitter vi vores kolleger? Mads bringer anekdoter og historier i spil fra sit eget liv kombineret med forskning og viden indenfor arbejdsglæde og trivsel. Bliv præsenteret for, hvordan den enkelte kan bidrage i hverdagen på arbejdet i forhold til at løfte arbejdsglæden for sig selv og resten kollegerne.

Når vi skal arbejde med vores arbejdsglæde, så bliver vi nødt til at forholde os til vores situation og heri udnytte de muligheder den rummer for at præstere og udfolde sig – fagligt som personligt. Vi kan få det til at fungere – også når det er udfordrende, så vi kan tage smilende hjem fra arbejde.

Mads Herschend foredrag

Samarbejde og kollegaskab: Styrk hinanden med placeringen i feltet

Det gode samarbejde og det gode kollegaskab kan berige os og give overskudsenergi. Men det kan også gøre det modsatte og betyde at medarbejdere får slået pusten helt ud i hverdagen med irritation og dårlig kommunikation.

I foredraget viser Mads, hvordan jeres medarbejdere kan øge kapaciteten og præstere på højt niveau. Deltagerne får en beretning om en stærk og vild oplevelse, som bliver formidlet med indlevelse og humor. Gennem Mads’ indlæg får I skabt et fælles sprog til, at I kan møde udfordringer mere åbent frem for det modsatte og arbejde med jeres egen placering i feltet.

Der vil altid være bakker og modvind at kæmpe med. Mads fokus på især samarbejde bunder I erfaringen og indsigten fra sportens verden i, at gode relationer øger effektivitet og kvaliteten i arbejdet. Værktøjet ”1NED / 1OP”, der går hånd i hånd med forandringsparathed og tillader medarbejdere at gribe nye ting på forkant og være forandringsskabende.

I foredraget kommer Mads også ind på: “et indblik i samarbejde i sportens verden – og bygger bro direkte til jeres
hverdag”, “Hvordan påvirker I hinanden på arbejdspladsen? Bliver folk drænet for energi og overskud – eller løfter I hinanden og sidder i front af feltet?” “Samarbejde i både udfordringer og forandringer – samt i medgang kræver en indsats af alle
i afdelingen” og “Hvordan I kan arbejde med tilgangen til samarbejde og det gode kollegaskab – og får bragt smilet frem på læben undervejs samt skabt plads til refleksion og perspektivering”

Mads Herschend video

Foredrag om forandring og placeringen i feltet

“SKAB MEDGANG I MODGANG” – foredrag om forandring og udfordringer på arbejdspladsen med Adfærdsmekaniker og foredragsholder Mads Herschend. Er Jeres medarbejdere altid placeret rigtigt i feltet…? Eksisterer der overspringshandlinger og dårlige undskyldninger på arbejdspladsen? Hvilken adfærd vil I gerne ændre? Mads hjælper ledere med at udvikle deres medarbejdere, så de kan fokusere på deres kerneopgaver og skaber en kultur, hvor de støtter hinanden som teams i stedet for at blive slået ud af forandringer og modgang.

Mads Herschend video

Fra på mandag af...

Adfærd på arbejdspladsen.

Se foredrag med Mads Herschend

Referencer

Mads' personlige fortælling var både rørende og inspirerende i sig selv.

Anina

Landbrug & Fødevarer

Mads Herschend var dagens "overraskelse" på vores teamdag, og Mads formåede med stor energi, humor og gode analogier fra cykelverdenen at få samtlige deltagere til at reflektere over sin egen livsindstilling og tilgang til sit arbejde. Det var perfekt og et godt afsæt for os, der som ny sammenbragt afdeling med stor diversitet både i forhold til kompetencer og personprofiler har en masse at lære i forhold til samarbejde med forskellige roller og ansvar. 1 NED / 1 OP er blevet en fælles referenceramme i vores afdeling.

Pernille Guldager, Head of Pilot Plant Material Processing

Coloplast A/S

Tusind tak for besøget til Mads. Det var vildt godt, at han kom med et perspektiv fra en anden verden end vores, og hjælpsomt hvordan han relaterede det til os – med lod os hver især være klogest på os selv. Det var også fedt at sætte ord på, hvornår vi læner os op ad teamet, hvordan vi kan reflektere og planlægge, samt hvornår vi tager lead og eksekverer på opgaverne. Ikke mindst at vi selv bestemmer, hvad vi stiller op med de vilkår, forandringerne byder.

Sine Espenhain

LEO Pharma A/S

Forandringsledelse er noget, vi arbejder med hver eneste dag. Dels for at sikre at vores ambitiøse mål nås, men også for at udvikle os selv og virksomheden. I forandringsprocesser er det ofte svært at få alle med. Men via eksempler fra hans tidligere karriere som cykelrytter var Mads på en indlevende og engageret måde god til at perspektivere til vores hverdag og give os nogle simple og effektive værktøjer, som vi alle kan bruge i en travlt hverdag.

Jens Baand Larsen

Arla Foods

Jeg overværede foredraget på Amager Fælled Skole på sommerens sidste solskins-fredags-eftermiddag i 2016. Der var en høj andel af to-sprogede elever i gruppen, og formentlig ingen, der havde noget særligt forhold til cykelløb. Mads naglede dem fast til stolen fra første anslag, og formåede at perspektivere til den situation de stod i, som 8. klasser på en skole i Urban-planen hele vejen gennem foredraget. Der spirede simpelthen en identifikation frem mellem Mads og gruppen; den storebror, de gerne ville have haft, den udgave af dem selv, de drømte om på en virkelig god dag. Super autentisk og nærværende hele vejen.

Claus Poulsen

Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune

Tak for en fantastisk aften! Mads sagde mange rigtige ting i forhold til vores hverdag – og en ting, som jeg oplever, at alle har taget med, er at det er ens egen mindset, der er afgørende for, hvilken dag vi får. Humør smitter - og det oplever vi alle hver dag. Jeg tror på, at vi alle – både her på arbejdspladsen og derhjemme – er blevet meget inspirerede af Mads' oplæg hos os! Det var levende og helt fantastisk med parallellerne, der gjorde, at man ikke føler sig alene med sin følelser i forhold til de forskellige ting i hverdagen. Jeg er meget imponeret over hans kamp, og det har været til stor inspiration for os!

Solveig Uhre

Esbjerg Kommune

1000 tak for et super godt foredrag med masser af energi. Det har uden tvivl efterladt et aftryk hos ikke kun mig, men også hos mine kolleger. På resten af vores konference brugte vi flere gange Mads’ input som referenceramme. I deltagernes efterfølgende evaluering af de forskellige indlæg på konferencen fik Mads’ foredrag en rigtig flot samlet bedømmelse. I ledelsen var vi begejstrede og har kun god feedback. Vi er enige om, at foredraget vil fænge på alle niveauer i en organisation.

Gitte Neve Sørensen

VELUX A/S

1000 tak for skubbet Mads, og ikke mindst metaforen 1 OP og 1 NED. Det var meget relevant for vores ledergruppe ift. vores situation i Danmark, hvor vi har skulle forene forskellige gamle kulturer til én ny. Vi fik sat gange i tankerne og noget at arbejde med fremadrettet.

Tomas Rotovnik

Fiskars

Vi havde fornøjelsen af at have Mads som et motivationsboost til et nationalt salgsmøde, hvor det for os var afgørende, at det ikke tog udgangspunkt i vores hverdag - men i hvad andre har gjort, når de møder store udfordringer. Dette skulle give os et andet perspektiv på udfordringer, som ofte bliver små i en kontekst som den oplevelse, Mads har været igennem. Ligeledes er der ikke noget, som går renere ind, end når det er rigtige følelser og tanker, der kommer på bordet. Mads leverede et indlæg med humor, nerve og et stærkt mantra, som den dag idag stadig bruges i vores salgsorganisation.

Tony Nybo Ebbesen

British American Tobacco

Det var hamrende spændende at overvære og være med til! Du fik skubbet godt til os, og vi fik snakket videre om det i klassen i pausen bagefter. Tak for et fedt foredrag! Fremad!

Casper, elev

Aalborghus Gymnasium

Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik. Oplæggets røde tråd er klar og pointerne skarpe. Eleverne bliver inddraget undervejs, hvor de bl.a. forholder sig til udfordringer og muligheder i eget liv, og der bliver sat streg under, at de selv kan skabe forandringer og forme egen tilværelse.

Tina Westergaard

Amager Fælled Skole

Mads er en fantastisk formidler, han er tydelig, og han giver meget af sig selv. I betrækning af Mads aldrig har holdt foredrag for vores målgruppe før, så må jeg sige han var i øjn høje, og han var super til at inddrage vores borger. Sender de bedste anbefalinger herfra.

Susanne

Vejle Kommune

Det var et meget fint foredrag. Mads Herschend nåede helt ud til alle og havde humor og nærvær - kunne sit stof. Foredraget blev taget godt imod blandt AS3's medarbejdere og gav anledning til gode refleksioner.

Thea Volk

AS3

Vi havde stor glæde af Mads' foredrag, da Executive Cognito afholdte et gå-hjem-møde. Mads fik med sin meget ligefremme og hudløst ærlige tilgang åbnet op for nogle vigtige dialoger og refleksioner blandt vores medlemmer. Hvordan forholder man sig, når lynet pludselig slår ned, og man skal genopfinde sig selv - forventningerne til og fra sin omverden og måske endnu mere forventninger til sig selv? Det er både inspirerende og rørende at lytte til. Tak til Mads for at dele sit mindset med os alle: én op, én ned og fremad! Jeg vil anbefale Mads' foredrag til enhver gruppe, der trænger til et kærligt skub.

Frank Ewert, Direktør

Executive Cognito

Vi havde Mads på som foredragsholder i forbindelse med vores "anderledes arbejdsdag", hvor alle vores 160 medarbejdere bruger en dag på inspiration og læring. Mads formåede virkelig at få hele salen med, i hans særdeles engagerende foredrag - han bruger en kombination af humor, alvor og involvering af tilhørerne - til at få placeret nogle budskaber, som vil komme enhver organisation til gode. Her et par uge efter, kan vi konstatere, at nogle af begreberne allerede er blevet en del af vores naturlige forståelse her i virksomheden.

Flemming Paasch, direktør

Easyfood

Fuglsanggårdens køkken havde et super godt foredrag med Mads, man får klart følelsen af, at hvor der er vilje er der vej, og man kan bruge simple redskaber i Kulturen til at ændre kommunikationen og følges ad. Han serverede foredraget med engagement og indføling. Vi kan klart anbefale MADS herfra.

Helle

Fuglsanggården

”…. Meget levende gengivelse af en fortælling, som i hvert fald i min optik nok tog udgangspunkt i cykling – men så absolut er relevant for netop det, vi står i. I forbindelse med et heldagsmøde for vores funktionærer med fokus på: ”hvor står vi nu?”, ”hvad skal vi opnå?”, ”ny træner ombord” og ”hvad stiller det af krav?” havde vi besøg af Mads, som rundede dagen af med et indlæg, som var virkelig godt og bandt de forskellige emner, som vi havde haft fokus på i løbet af dagen, godt sammen. Der var en fin rød tråd i relation til hele dagen. Særligt sektionen med ”1 NED” og det at forberede sig og nogle gange stoppe op og evaluere var et budskab, som vi kan arbejde med. Heri var cykelretorikken og -referencerne et billede, vi kunne forholde os til ifht. at træde et skridt tilbage for at få overblik og lave en plan for at komme FREMAD. Der var mange forskellige indtryk hos mine medarbejdere i forhold til Mads’ ekstreme oplevelse med ulykken kontra hverdagen. Og forskellige holdninger blandt medarbejderne ifht. det at ”lægge på hjul i hverdagen”. Særligt forsøger vi at italesætte vores ”placering i feltet” --> er det forrest i feltet, hvor man selv kan definere og har indflydelse – eller er det bagerst, hvor der opstår frustration og irritation over ikke at kunne følge med?”

Kirsten Sønderskov Anderse – Adm. Direktør

Hilding Anders

Den feedback, der er kommet fra vores medarbejdere i flere afdelinger, er udelukkende af positiv karakter! Inspirerende er det udtryk, flest har brugt, og jeg har på kontoret hørt ”1NED / 1 OP – FREMAD citeret flere gange om ugen. Det med at stoppe op og reflektere har været en god påmindelse. Ligeledes at man selv har indflydelse på, hvordan dagen den bliver. Mads fortalte med stor indlevelse og var god til at fastholde sit publikum. Tak for at få sat gang i tankerne hos os!

Didde Rein

H. Lundbeck A/S

Fantastisk levende foredrag

Lisbeth Nissen Sørensen

Klub roskilde Vest

Dine pointer og din levering af dine pointer gav god mening for folk og var nemme at forstå. Det var nogle forholdsvis enkle værktøjer. Alle metafoerne fra cykelverdenen gav mening for folk - alle var med på sjargonen og kunne overføre universet til sig selv samtidig med, at de kunne grine af det, fordi det var forholdsvis distanceret. Den, der bed sig mest fast, var en ned og en op. Men det kræver noget at få den ud at leve. Det ligger hos os i arbejdsmiljøgruppen og hos ledelsen. Du kan også sig noget, som man som leder ikke kan sige; det der med at være proaktiv og tage ansvar. Det bliver sagt og opfattet på en anden måde, når det kommer fra dig og ikke en leder. Umiddelbart efter vi havde besøg af dig, gik vi på efterårsferie, så vi har ikke haft mulighed for at søsætte det ordentligt.

Rikke Dahl Jensen

Randersgades Skole

Forrygende spændende, energifyldt og relevant foredrag, som med en uventet vinkel dragede rammende paralleller til den måde, vi vælger at agere på ift. forandringer og udfordringer. Vi fik sat tankerne i gang i forhold til de små ting, vi kan gøre for at spille hinanden gode, og tanker om hvordan vi påvirker hinanden på tværs af organisationen. Mads' fokus 1NED/1OP er allerede en del af vores kommunikation og fællessprog. Derudover var det enormt motiverende at høre om Mads' rejse, og om hvordan den rette indstilling kan få et menneske igennem selv de mest håbløse situationer. Tusind tak!

Kasper Ryttersgaard

Royal Unibrew A/S

Vi har oplevet stor tilfredshed med Mads' besøg hos os i Beredskabsstyrelsen. Vi oplevede foredraget som en inspiration til og indsigt i, at vi ikke alle kan trykke hele tiden - men at vi derimod lykkes bedst, når vi formår at udnytte bredden på holdet. Erfaringer fra sportsverdenen viser ofte, at succes ligger gemt i evnen til at udnytte bredden maksimalt - og eksekvere på de rette tidspunkter. Dette formidlede Mads på en klar og original måde med referencer og paraleller fra cykelsporten. Tak for dit besøg.

Martin Vendelbo

Beredskabsstyrelsen Sjælland

Tak for et godt indlæg! Vi oplevede stor tilfredshed blandt vores 80 medarbejdere i CIMT i Region Hovedstaden efter foredraget med Mads. Han er humoristisk – og er en sjov formidler, der formår at koble de underholdende elementer sammen med input, der giver stof til eftertanke. Vi oplevede mange gode pointer i oplægget fra Mads, som skabte gode dialoger undervejs i foredraget og talte ind i vores hverdag.

REGION H - CIMT

Vi har netop fået feedback fra Forskningsservice – og tilbagemeldingen var meget positiv! Den måde Mads samler sin fortælling, om det hanhar gået igennem, med en balancering mellem alvor, humor og dialog med vores ansatte virkede rigtigt godt. Det har givet en høj grad af reflektion, både i forhold til hvordan vi påvirker hinanden, når vi hver dag møder ind på arbejdspladsen, men også hvordan vi kan bruge 1 NED og 1 OP i løbet af vores arbejdsdag på fakultetet.

Lykke Sennels-Andersen

Juridisk Fakultet, KU

Tak for et godt foredrag! Efter Mads var gået, havde vi en rigtige god drøftelse i teamet. Vi fandt frem til ca. 10 ord  og begreber fra Mads' indlæg, som vi fandt motiverende og relevante i forhold til vores arbejdsgang. Vi har nu lavet en plakat, som hænger på kontoret, med de begreber – og som skal få os til at tænke, at vi selv har ansvaret for at få en god dag i afdelingen. Det var særligt det her med eget ansvar i forhold til resten af holdet, som blev fremhævet – og som vi vil gøre brug af fremadrettet. Hele afdelingen synes, at det var et godt, relevant og underholdende indspark!

Louise Kennet

Center Psykiatri og handicap, Region Bornholm

Tak for et rigtigt godt indlæg til vores salgsmøde!! Masser af positive tilbagemeldinger.... De tre aspekter med alvoren i en nær dødsoplevelse, humoren med bl.a. de barberede ben, og sidst 1 NED og 1 OP-tilgangen som helt sikkert kan hjælpe alle - og specielt udvalgte af mine medarbejdere til at stoppe op, når der er allermest travlt og sikre, at vi nu gør det rigtige, inden vi tilsætter endnu flere ressourcer. Konklusionen er, at alle er glade og positive – og oplevede Mads' indlæg som et super indspark til vores salgsmøde. 1 NED er allerede i spil!

Per Alfsen

SANDVIK A/S

Mads var rigtig god i forhold til vores elever.

Jacob Trøjborg

HEG

Mads kom med en fremragende energi og fortælling, som vi som tilhørere var inddraget i fra start til slut. Mads formåede med sin udtryksfulde- og virksomhedstilpassede tilgang at levere en stærk kombination af underholdning og stof til eftertanke i den time vi havde fornøjelses af ham.

Anders Gammeljord

KMD A/S

Super fint, en personlig historie rammer bredt og ved nogen dybt. Ydermere var der mange ting vi kunne genkende fra vores egen hverdag. Publikum var også gode til at byde ind, det er jo typisk fordi vi har ramt rigtigt.

Bjarne Nielsen

Tekniq Arbejdsgiverne Trekanten

Jeg er meget tilfreds med Mads' foredrag! Det levede helt op til det, der var beskrevet på hjemmesiden og det, vi havde brug for. Mads formår at holdet et foredrag, hvor han bruger sin historie i et tilpas omfang til at illustrere nogle begreber og værktøjer, som er relevante for både enkeltpersoner, samarbejdet og fremdriften. Vi havde brug for en udefra til at sætte ord på og sætte ting i perspektiv - og det gjorde Mads i høj grad. Vi har allerede taget nogle værktøjer til os, som vi bruger direkte direkte i vores dagligdag!

Lene Bader

Aabenraa Kommune IT
Uforpligtende forespørgsel på Mads Herschend

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Herschend
Mads Herschend

4.75 ud af 5 stjerner

"Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik".

Tina Westergaard - Amager Fælled Skole Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Herschend