Danmarks største udbyder af online foredrag

generic-cover1

Opnå toppræstationer individuelt og i fællesskab

Mads Herschend Foredrag

Mads Herschend

Tidligere elitecykelrytter i den danske A-klasse. Foredrag om motivation, mål og viljestyrke.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik."

Tina Westergaard - Amager Fælled Skole Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Mads Herschend

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mads Herschend holder motiverende og underholdende foredrag på arbejdspladser og for unge – primært med fokus på forandring, motivation, viljestyrke og teams. I sine foredrag er Mads i åben dialog med deltagerne, der i høj grad får lov til at perspektivere foredragets indhold til deres egen verden, hvad enten det er arbejdspladsen eller skolebænken.

Mads taler dedikeret og passioneret om, hvordan vi holder skruen i vandet, når vi møder forandringer og modgang, og når det kniber med motivationen. Mads er selv et levende bevis på, at mennesker kan flytte sig ufattelig langt på meget kort tid. Mads er tidligere elitecykelrytter i den danske A-klasse, men kom ud for et alvorligt cykeluheld. Med hård fokuseret træning kom han sig ekstremt hurtigt 100% over ulykken, som ellers både kostede brækket ryg, smadret ansigt, hjerneskade og fem dage i koma. Rekordhurtigt gik han fra at være sat helt ud af spillet til at være fit for fight.

Han viser, hvordan vejen til forbedring ikke altid sker ved bare at skrue op og bare klø på. Nogle gange må vi geare ned, evaluere og justere for igen at kunne geare op og gøre tingene endnu bedre.

Mads sikrer en god oplevelse og bringer et smil på læben hos sine deltagere via praktiske fortællinger og positiv dialog. Han efterlader sine deltagere med stof til eftertanke og noget konkret at arbejde videre med – både individuelt og som kolleger. Flere af de pointer, som Mads har med i sine foredrag, kommer ofte til at stå som kulturskabere hos foredragskøberne længe efter foredraget, fordi de skaber et fælles sprog.

Se foredrag med Mads Herschend

  Mads Herschend foredrag

  Fremad – mening, mål og motivation

  • Frygten for at lave fejl, se kundeafslag i øjnene eller overskue forandringer på arbejdspladsen holder meget ofte medarbejderens gode initiativer tilbage og placerer den ansatte bagerst i feltet, hvilket hverken gavner medarbejderen selv, kollegaerne eller afdelingen som hold.
  • Når medarbejdere savner motivation, er det ofte fordi, at de har uhensigtsmæssige overbevisninger i forhold til den retning eller de projekter, mål eller andet, som ledelsen har sat i søen, og som medarbejderne forventes at efterleve og indfri.
  • Forandringer og manglende motivation til at møde forandringer og udfordringer med et positivt fremsyn er en af tidens store problemer for virksomheder, teams, ledere og medarbejdere. Ikke blot skal vi fortsat være forandringsparate – de fleste steder er der også brug for, at vi er forandringsskabende, så vi undgår at hænge fast i status quo, eller det der er værre.
  • I dette foredrag udfordrer, inspirerer og motiverer Mads Herschend jeres deltagere på deres overbevisninger. Han giver dem tro på, at de kan mere, end de går rundt og har en opfattelse af.
  • Han inspirerer jeres deltagere i forhold til alle de muligheder og forhindringer, som de selv kan påvirke, når der kommer afslag fra kunder, tidskrævende IT-systemer, eller man ikke føler sig som en del af holdet.
  • Foredraget ”Fremad – mening, mål og motivation” er et levende indspark, der motiverer jeres medarbejdere til at hæve overlæggeren, til at stramme kæden – og til at forvandle hverdagens forhindringer og problemer til udfordringer i stedet. At kunne se fremad og se det ukendte i øjnene uden at falde over kassen med brok, undskyldninger og manglende tro er ikke en indstilling, man får foræret. Det er noget, man aktivt tager et valg om at gøre og noget man arbejder med hver dag – både individuelt og som hold.

  Mads Herschend foredrag

  Fremad – det er dit valg

  • Et af landets mest populære motivations- og inspirationsforedrag for elever og studerende.
  • Book et foredrag, der giver jeres elever større lyst og motivation til at arbejde med egen udvikling. Og ikke mindst, giver dem motivation til at tage ansvar for deres skolegang og personlige udvikling.
  • Med udgangspunkt i egne erfaringer, konkrete værktøjer og en gribende personlig fortælling viser Mads, hvordan den enkelte elev ved at udfordre sin
   egen komfortzone kan tage ansvar og udvikle sig og nå sine mål om eksempelvis at rykke sig i et bestemt fag.
  • Foredraget udfordrer eleverne på deres egne vaner og giver dem viden og inspiration, der gør det muligt at ændre på de vaner, hvor det er fordelagtigt.
  • Med afsæt i en voldsom cykelulykke, der nær havde kostet ham livet, formidler Mads en række vigtige budskaber om indstillingen til forandringer i ens liv, og hvordan man kan vælge at håndtere og overkomme dem. Med den rette indstilling er der ikke meget, som er umuligt. Mads viser, hvordan arbejdet med og ansvaret for egen udvikling kan komme eleverne til gavn både i skolen, hjemme, til sport og i fremtidigt arbejde.
  • Eleverne får vigtige indsigter om at sætte sig mål, have fokus, vise viljestyrke – altså hvorfor kan det betale sig at lægge en indsats i skolen.

Referencer

Forandringsledelse er noget, vi arbejder med hver eneste dag. Dels for at sikre at vores ambitiøse mål nås, men også for at udvikle os selv og virksomheden. I forandringsprocesser er det ofte svært at få alle med. Men via eksempler fra hans tidligere karriere som cykelrytter var Mads på en indlevende og engageret måde god til at perspektivere til vores hverdag og give os nogle simple og effektive værktøjer, som vi alle kan bruge i en travlt hverdag.

Jens Baand Larsen

Arla Foods

Jeg overværede foredraget på Amager Fælled Skole på sommerens sidste solskins-fredags-eftermiddag i 2016. Der var en høj andel af to-sprogede elever i gruppen, og formentlig ingen, der havde noget særligt forhold til cykelløb. Mads naglede dem fast til stolen fra første anslag, og formåede at perspektivere til den situation de stod i, som 8. klasser på en skole i Urban-planen hele vejen gennem foredraget. Der spirede simpelthen en identifikation frem mellem Mads og gruppen; den storebror, de gerne ville have haft, den udgave af dem selv, de drømte om på en virkelig god dag. Super autentisk og nærværende hele vejen.

Claus Poulsen

Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune

1000 tak for skubbet Mads, og ikke mindst metaforen 1 OP og 1 NED. Det var meget relevant for vores ledergruppe ift. vores situation i Danmark, hvor vi har skulle forene forskellige gamle kulturer til én ny. Vi fik sat gange i tankerne og noget at arbejde med fremadrettet.

Tomas Rotovnik

Fiskars

Vi havde fornøjelsen af at have Mads som et motivationsboost til et nationalt salgsmøde, hvor det for os var afgørende, at det ikke tog udgangspunkt i vores hverdag - men i hvad andre har gjort, når de møder store udfordringer. Dette skulle give os et andet perspektiv på udfordringer, som ofte bliver små i en kontekst som den oplevelse, Mads har været igennem. Ligeledes er der ikke noget, som går renere ind, end når det er rigtige følelser og tanker, der kommer på bordet. Mads leverede et indlæg med humor, nerve og et stærkt mantra, som den dag idag stadig bruges i vores salgsorganisation.

Tony Nybo Ebbesen

British American Tobacco

Det var hamrende spændende at overvære og være med til! Du fik skubbet godt til os, og vi fik snakket videre om det i klassen i pausen bagefter. Tak for et fedt foredrag! Fremad!

Casper, elev

Aalborghus Gymnasium

Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik. Oplæggets røde tråd er klar og pointerne skarpe. Eleverne bliver inddraget undervejs, hvor de bl.a. forholder sig til udfordringer og muligheder i eget liv, og der bliver sat streg under, at de selv kan skabe forandringer og forme egen tilværelse.

Tina Westergaard

Amager Fælled Skole

Det var et meget fint foredrag. Mads Herschend nåede helt ud til alle og havde humor og nærvær - kunne sit stof. Foredraget blev taget godt imod blandt AS3's medarbejdere og gav anledning til gode refleksioner.

Thea Volk

AS3

Vi havde stor glæde af Mads' foredrag, da Executive Cognito afholdte et gå-hjem-møde. Mads fik med sin meget ligefremme og hudløst ærlige tilgang åbnet op for nogle vigtige dialoger og refleksioner blandt vores medlemmer. Hvordan forholder man sig, når lynet pludselig slår ned, og man skal genopfinde sig selv - forventningerne til og fra sin omverden og måske endnu mere forventninger til sig selv? Det er både inspirerende og rørende at lytte til. Tak til Mads for at dele sit mindset med os alle: én op, én ned og fremad! Jeg vil anbefale Mads' foredrag til enhver gruppe, der trænger til et kærligt skub.

Frank Ewert, Direktør

Executive Cognito

Vi havde Mads på som foredragsholder i forbindelse med vores "anderledes arbejdsdag", hvor alle vores 160 medarbejdere bruger en dag på inspiration og læring. Mads formåede virkelig at få hele salen med, i hans særdeles engagerende foredrag - han bruger en kombination af humor, alvor og involvering af tilhørerne - til at få placeret nogle budskaber, som vil komme enhver organisation til gode. Her et par uge efter, kan vi konstatere, at nogle af begreberne allerede er blevet en del af vores naturlige forståelse her i virksomheden.

Flemming Paasch, direktør

Easyfood

Fuglsanggårdens køkken havde et super godt foredrag med Mads, man får klart følelsen af, at hvor der er vilje er der vej, og man kan bruge simple redskaber i Kulturen til at ændre kommunikationen og følges ad. Han serverede foredraget med engagement og indføling. Vi kan klart anbefale MADS herfra.

Helle

Fuglsanggården
Uforpligtende forespørgsel på Mads Herschend

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Herschend
Mads Herschend

5 ud af 5 stjerner

"Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik."

Tina Westergaard - Amager Fælled Skole Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Herschend