Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Fokus på kultur og adfærd. Skab fremgang i modgang

Mads Herschend

Mads Herschend

Tidligere elitecykelrytter i den danske A-klasse. Foredrag om motivation, mål og viljestyrke.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik."

Tina Westergaard - Amager Fælled Skole Se alle referencer

Et foredrag med Mads Herschend giver dig:

  • Stærke budskaber, der skaber et fælles sprog og forståelse hos deltagerne til gavn for fællesskabet efterfølgende, uanset om det er til elever, medarbejdere eller ledere
  • En levende og personlig fortælling, hvor Mads inviterer til dialog med publikum undervejs
  • Stof til eftertanke og noget konkret at arbejde videre med efter foredraget
Uforpligtende forespørgsel på Mads Herschend

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mads sikrer en god oplevelse og bringer et smil på læben hos sine deltagere via praktiske fortællinger og positiv dialog. Han efterlader deltagere med stof til eftertanke og noget konkret at arbejde videre med – både individuelt og som kolleger i afdelingen. Vi oplever gang på gang, at Mads’ budskab og pointer står som kulturskabere hos vores foredragskøbere længe efter foredraget, fordi de skaber et fælles sprog, som nemt implementeres i hverdagen.

Adfærdsmekaniker Mads Herschend hjælper ledere med at udvikle deres medarbejdere, så de kan fokusere på deres kerneopgaver og skaber en kultur, hvor de støtter hinanden som teams i stedet for at blive slået ud af forandringer og modgang.
Han holder inspirerende og motiverende foredrag, som flytter overbevisninger hos deltagerne. I sine foredrag er Mads i åben dialog med deltagerne.

Et foredrag med Mads Herschend giver dig:

  • Stærke budskaber, der skaber et fælles sprog og forståelse hos deltagerne til gavn for fællesskabet efterfølgende, uanset om det er til elever, medarbejdere eller ledere
  • En levende og personlig fortælling, hvor Mads inviterer til dialog med publikum undervejs
  • Stof til eftertanke og noget konkret at arbejde videre med efter foredraget

Mads taler dedikeret og passioneret om, hvordan vi placerer os ordentligt i feltet i hverdagen – hvordan vi holder skruen i vandet – når vi møder forandringer og modgang, og når det kniber med motivationen. Mads er selv et livende bevis på, at placering i feltet er altafgørende, og at mennesker kan flytte sig ufatteligt langt på meget med fokus på det rette: placeringen i feltet i hverdagen.

Mads er tidligere cykelrytter i den danske A-klasse, men kom ud for en alvorlig ulykke i et cykelløb. Med hård fokuseret træning kom han sig ekstremt hurtigt over ulykken, som ellers både kostede brækket ryg flere steder, et smadret ansigt, tre hjerneblødninger og koma i flere dage. Rekordhurigt gik han fra at være sat helt ud af spillet til igen at være at tilbage.

Han viser, hvordan vejen til forbedring ikke altid sker ved bare at skru op og klø på. Nogle gange må vi 1 NED – evaluere, reflektere og forberede os for igen at kunne gå 1 OP og gøre vores indsats endnu bedre. Placeringen i feltet med 1 NED og 1 OP.

Udover sit virke som adfærdsmekaniker i den private og offentlige sektor, så sætter Mads en ære i at besøge uddannelser som gymnasier, efterskoler og folkeskoler med foredrag for at sætte gang i perspektiveringen hos unge mennesker.

Se foredrag med Mads Herschend
Mads Herschend foredrag

Skab medgang i modgang

Eksisterer der overspringshandlinger og undskyldninger på arbejdspladsen? Frygten for forandringer på arbejdspladsen er en af tidens store udfordringer for virksomheder, teams, ledere og medarbejdere, som meget ofte holder gode initiativer tilbage og placerer den ansatte bagerst i feltet, hvilket hverken gavner medarbejderen selv, kollegaerne eller afdelingen som hold.

Mads Herschend arbejder med at bryde gode præstationer ned til en nem og håndterbar tilgang i hverdagen. I foredraget arbejder Mads med jeres medarbejdere i forhold til de muligheder og forhindringer, vi selv kan påvirke, når vi på kontoret sidder med nye IT-platforme, afslag fra kunder, fejlordrer og politiske regler, som vi alle skal forholde os til.

I foredraget svarer Mads på, hvordan jeres medarbejdere kan øge kapaciteten og præstere på højt niveau. Deltagerne får en beretning om en stærk oplevelse, som bliver formidlet med indlevelse og humor, som skaber et fælles sprog til, at de kan møde udfordringer mere åbent frem for det modsatte og arbejde med deres placering i feltet.

Værktøjet ”1 NED / 1 OP” går hånd i hånd med forandringsparathed og tillader medarbejdere at gribe nye ting på forkant og være forandringsskabende. Deltagerne til foredraget får indsigten i, hvordan vi holder tempoet og undgår at falde bagud – ikke ved at holde fast i at gøre tingene, som vi plejer. Men ved at placere os ordentligt i feltet med ”1 NED / 1 OP”.

Mads sætter gang i tankerne hos deltagerne og flytter overbevisninger i forhold til, at vi kan bevare overblikket i de pressede situationer, og til hvordan vi kan påvirke arbejdsgangen i vores hverdag positivt. Han inspirerer jeres deltagere i forhold til alle de muligheder og forhindringer, som de selv kan påvirke, når der kommer afslag fra kunder, tidskrævende IT-systemer, eller man ikke føler sig som en del af holdet.

Foredraget ”SKAB MEDGANG I MODGANG” er et levende indspark, der motiverer jeres medarbejdere til at hæve overlæggeren og til at forvandle hverdagens forhindringer og problemer til udfordringer i stedet. At kunne se fremad og se det ukendte i øjnene uden at falde over kassen med brok, undskyldninger og manglende tro er ikke en indstilling, man får foræret. Det er noget, man aktivt tager et valg om at gøre og noget man arbejder med hver dag – både individuelt og som hold.

Mads Herschend

Fremad – det er dit valg

Et af landets mest populære motivations- og inspirationsforedrag for elever og studerende. Et foredrag om at tro på sig selv, at turde fejle og de svære valg.

Book et foredrag, der giver jeres elever større lyst og motivation til at arbejde med egen udvikling. Og ikke mindst, giver dem motivation til at tage ansvar for deres skolegang og personlige udvikling.

Med udgangspunkt i egne erfaringer, konkrete værktøjer og en gribende personlig fortælling viser Mads, hvordan den enkelte elev ved at udfordre sin egen komfortzone kan tage ansvar, udvikle sig, opnå større tro på sig selv og nå sine mål om eksempelvis at rykke sig i et bestemt fag.

Foredraget udfordrer eleverne på deres egne vaner og giver dem viden og inspiration, der gør det muligt at ændre på de vaner, hvor det er fordelagtigt.

Med afsæt i en voldsom cykelulykke, der nær havde kostet ham livet, formidler Mads en række vigtige budskaber om indstillingen til forandringer i ens liv, og hvordan man kan vælge at håndtere og overkomme dem. Med den rette indstilling er der ikke meget, som er umuligt. Mads viser, hvordan arbejdet med og ansvaret for egen udvikling kan komme eleverne til gavn både i skolen, hjemme, til sport og i fremtidigt arbejde.

Eleverne får vigtige indsigter om at sætte sig mål, have fokus, tro på sig selv og turde fejle i hverdagen – for at udvikle sig. Og får en overordnet indsigt i, hvorfor det kan betale sig at lægge en indsats i skolen.

Mads Herschend video

Foredrag om forandring og placeringen i feltet

“SKAB MEDGANG I MODGANG” – foredrag om forandring og udfordringer på arbejdspladsen med Adfærdsmekaniker og foredragsholder Mads Herschend. Er Jeres medarbejdere altid placeret rigtigt i feltet…? Eksisterer der overspringshandlinger og dårlige undskyldninger på arbejdspladsen? Hvilken adfærd vil I gerne ændre? Mads hjælper ledere med at udvikle deres medarbejdere, så de kan fokusere på deres kerneopgaver og skaber en kultur, hvor de støtter hinanden som teams i stedet for at blive slået ud af forandringer og modgang.

Se foredrag med Mads Herschend

Referencer

Mads Herschend var dagens "overraskelse" på vores teamdag, og Mads formåede med stor energi, humor og gode analogier fra cykelverdenen at få samtlige deltagere til at reflektere over sin egen livsindstilling og tilgang til sit arbejde. Det var perfekt og et godt afsæt for os, der som ny sammenbragt afdeling med stor diversitet både i forhold til kompetencer og personprofiler har en masse at lære i forhold til samarbejde med forskellige roller og ansvar. 1 NED / 1 OP er blevet en fælles referenceramme i vores afdeling.

Pernille Guldager, Head of Pilot Plant Material Processing

Coloplast A/S

Forandringsledelse er noget, vi arbejder med hver eneste dag. Dels for at sikre at vores ambitiøse mål nås, men også for at udvikle os selv og virksomheden. I forandringsprocesser er det ofte svært at få alle med. Men via eksempler fra hans tidligere karriere som cykelrytter var Mads på en indlevende og engageret måde god til at perspektivere til vores hverdag og give os nogle simple og effektive værktøjer, som vi alle kan bruge i en travlt hverdag.

Jens Baand Larsen

Arla Foods

Jeg overværede foredraget på Amager Fælled Skole på sommerens sidste solskins-fredags-eftermiddag i 2016. Der var en høj andel af to-sprogede elever i gruppen, og formentlig ingen, der havde noget særligt forhold til cykelløb. Mads naglede dem fast til stolen fra første anslag, og formåede at perspektivere til den situation de stod i, som 8. klasser på en skole i Urban-planen hele vejen gennem foredraget. Der spirede simpelthen en identifikation frem mellem Mads og gruppen; den storebror, de gerne ville have haft, den udgave af dem selv, de drømte om på en virkelig god dag. Super autentisk og nærværende hele vejen.

Claus Poulsen

Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune

1000 tak for skubbet Mads, og ikke mindst metaforen 1 OP og 1 NED. Det var meget relevant for vores ledergruppe ift. vores situation i Danmark, hvor vi har skulle forene forskellige gamle kulturer til én ny. Vi fik sat gange i tankerne og noget at arbejde med fremadrettet.

Tomas Rotovnik

Fiskars

Vi havde fornøjelsen af at have Mads som et motivationsboost til et nationalt salgsmøde, hvor det for os var afgørende, at det ikke tog udgangspunkt i vores hverdag - men i hvad andre har gjort, når de møder store udfordringer. Dette skulle give os et andet perspektiv på udfordringer, som ofte bliver små i en kontekst som den oplevelse, Mads har været igennem. Ligeledes er der ikke noget, som går renere ind, end når det er rigtige følelser og tanker, der kommer på bordet. Mads leverede et indlæg med humor, nerve og et stærkt mantra, som den dag idag stadig bruges i vores salgsorganisation.

Tony Nybo Ebbesen

British American Tobacco

Det var hamrende spændende at overvære og være med til! Du fik skubbet godt til os, og vi fik snakket videre om det i klassen i pausen bagefter. Tak for et fedt foredrag! Fremad!

Casper, elev

Aalborghus Gymnasium

Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik. Oplæggets røde tråd er klar og pointerne skarpe. Eleverne bliver inddraget undervejs, hvor de bl.a. forholder sig til udfordringer og muligheder i eget liv, og der bliver sat streg under, at de selv kan skabe forandringer og forme egen tilværelse.

Tina Westergaard

Amager Fælled Skole

Mads er en fantastisk formidler, han er tydelig, og han giver meget af sig selv. I betrækning af Mads aldrig har holdt foredrag for vores målgruppe før, så må jeg sige han var i øjn høje, og han var super til at inddrage vores borger. Sender de bedste anbefalinger herfra.

Susanne

Vejle Kommune

Det var et meget fint foredrag. Mads Herschend nåede helt ud til alle og havde humor og nærvær - kunne sit stof. Foredraget blev taget godt imod blandt AS3's medarbejdere og gav anledning til gode refleksioner.

Thea Volk

AS3

Vi havde stor glæde af Mads' foredrag, da Executive Cognito afholdte et gå-hjem-møde. Mads fik med sin meget ligefremme og hudløst ærlige tilgang åbnet op for nogle vigtige dialoger og refleksioner blandt vores medlemmer. Hvordan forholder man sig, når lynet pludselig slår ned, og man skal genopfinde sig selv - forventningerne til og fra sin omverden og måske endnu mere forventninger til sig selv? Det er både inspirerende og rørende at lytte til. Tak til Mads for at dele sit mindset med os alle: én op, én ned og fremad! Jeg vil anbefale Mads' foredrag til enhver gruppe, der trænger til et kærligt skub.

Frank Ewert, Direktør

Executive Cognito

Vi havde Mads på som foredragsholder i forbindelse med vores "anderledes arbejdsdag", hvor alle vores 160 medarbejdere bruger en dag på inspiration og læring. Mads formåede virkelig at få hele salen med, i hans særdeles engagerende foredrag - han bruger en kombination af humor, alvor og involvering af tilhørerne - til at få placeret nogle budskaber, som vil komme enhver organisation til gode. Her et par uge efter, kan vi konstatere, at nogle af begreberne allerede er blevet en del af vores naturlige forståelse her i virksomheden.

Flemming Paasch, direktør

Easyfood

Fuglsanggårdens køkken havde et super godt foredrag med Mads, man får klart følelsen af, at hvor der er vilje er der vej, og man kan bruge simple redskaber i Kulturen til at ændre kommunikationen og følges ad. Han serverede foredraget med engagement og indføling. Vi kan klart anbefale MADS herfra.

Helle

Fuglsanggården

”…. Meget levende gengivelse af en fortælling, som i hvert fald i min optik nok tog udgangspunkt i cykling – men så absolut er relevant for netop det, vi står i. I forbindelse med et heldagsmøde for vores funktionærer med fokus på: ”hvor står vi nu?”, ”hvad skal vi opnå?”, ”ny træner ombord” og ”hvad stiller det af krav?” havde vi besøg af Mads, som rundede dagen af med et indlæg, som var virkelig godt og bandt de forskellige emner, som vi havde haft fokus på i løbet af dagen, godt sammen. Der var en fin rød tråd i relation til hele dagen. Særligt sektionen med ”1 NED” og det at forberede sig og nogle gange stoppe op og evaluere var et budskab, som vi kan arbejde med. Heri var cykelretorikken og -referencerne et billede, vi kunne forholde os til ifht. at træde et skridt tilbage for at få overblik og lave en plan for at komme FREMAD. Der var mange forskellige indtryk hos mine medarbejdere i forhold til Mads’ ekstreme oplevelse med ulykken kontra hverdagen. Og forskellige holdninger blandt medarbejderne ifht. det at ”lægge på hjul i hverdagen”. Særligt forsøger vi at italesætte vores ”placering i feltet” --> er det forrest i feltet, hvor man selv kan definere og har indflydelse – eller er det bagerst, hvor der opstår frustration og irritation over ikke at kunne følge med?”

Kirsten Sønderskov Anderse – Adm. Direktør

Hilding Anders

Dine pointer og din levering af dine pointer gav god mening for folk og var nemme at forstå. Det var nogle forholdsvis enkle værktøjer. Alle metafoerne fra cykelverdenen gav mening for folk - alle var med på sjargonen og kunne overføre universet til sig selv samtidig med, at de kunne grine af det, fordi det var forholdsvis distanceret. Den, der bed sig mest fast, var en ned og en op. Men det kræver noget at få den ud at leve. Det ligger hos os i arbejdsmiljøgruppen og hos ledelsen. Du kan også sig noget, som man som leder ikke kan sige; det der med at være proaktiv og tage ansvar. Det bliver sagt og opfattet på en anden måde, når det kommer fra dig og ikke en leder. Umiddelbart efter vi havde besøg af dig, gik vi på efterårsferie, så vi har ikke haft mulighed for at søsætte det ordentligt.

Rikke Dahl Jensen

Randersgades Skole

Vi har oplevet stor tilfredshed med Mad's besøg hos os i Beredskabsstyrelsen. Vi oplevede foredraget som en inspiration til og indsigt i, at vi ikke alle kan trykke hele tiden - men at vi derimod lykkes bedst, når vi formår at udnytte bredden på holdet. Erfaringer fra sportsverdenen viser ofte, at succes ligger gemt i evnen til at udnytte bredden maksimalt - og eksekvere på de rette tidspunkter. Dette formidlede Mads på en klar og original måde med referencer og paraleller fra cykelsporten. Tak for dit besøg.

Martin Vendelbo

Beredskabsstyrelsen Sjælland
Uforpligtende forespørgsel på Mads Herschend

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Herschend
Mads Herschend

5 ud af 5 stjerner

"Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik."

Tina Westergaard - Amager Fælled Skole Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Herschend