Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Angst

Foredragsholdere om Angst

Arbejder du med mennesker, der kæmper med psykiske lidelser som angst, eller vil du gerne forebygge angst i din organisation? Så kan et foredrag om emnet være super relevant.

Der er kommet mere fokus på de psykiske sygdomme som depression, stress og angst. Foredragsholderne nedenfor arbejder alle sammen for, at sygdommene skal være mindre tabubelagte. De giver deres absolut bedste råd til publikum, der enten selv døjer med angst, eller arbejder med folk, der lider af det.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om angst (16)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Angst

Angst

For nogle kan det være lettere at forstå et brækket ben end en psykisk sygdom – det kan være svært at forstå, hvad der sker, når et menneske har en form for angst. Angst er en af de mest almindelige psykiske lidelser i Danmark, og der findes mange forskellige former inden for det. Med et foredrag af en af de ovenstående foredragsholdere, kan I få en meget dybere forståelse for den psykiske lidelse.

Det kan være alt fra socialangst til enkelte fobier. Eksperter skønner, at mellem 15 til 25 procent af alle danskere på et eller andet tidspunkt vil blive ramt af en form for angst. For at gøre det nemmere at omgå personer med angst må vi selv blive klogere på sygdommen, og det kan man blive med hjælp fra ovenstående foredragsholdere.

Der er ingen forklaring på, hvad angsttilstande er for noget. Som så mange andre sygdomme kan både arvelige, sociale eller psykologiske aspekter være relevante. Tilstanden kan i nogle tilfælde opstå i følge af depression, eller hvis personen er bipolar. Derudover kan angsten også være katalysatoren for en mild depression eller værre.

Foredrag om angst kan handle både om personlige fortællinger, hjælp til at forstå sygdommen bedre eller redskaber til at behandle angsten. Foredragsholderne fortæller ofte om lidelsen på baggrund af professionel viden om psykologi eller egne oplevelse. Foredragene egner sig både til åbne fora som biblioteker, men også lukkede på skoler og foreninger, hvor man vil være klogere på denne psykiske lidelse.

Spørg på pris og dato