Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få lyst til dit arbejde med simple værktøjer

Helen Eriksen

Helen Eriksen

Erhvervspsykolog, forfatter, og trivsels- og forandringsekspert.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var et super godt oplæg, som var sjovt, fængende og fagligt. Man følte at Helen havde uddannelse, viden og erfaring bag sine ord, og endda også forskning. Rigtig godt med eksempler som man kan forholde sig til og sammenligne med hverdagen på arbejdspladsen. Kan klart anbefales!"

Didde Nørgaard - Sikkerhedsstyrelsen Se alle referencer

Et foredrag med Helen Eriksen giver jer:

  • Hør en af de skarpeste og sjoveste foredragsholdere om trivsel, stress og forandring
  • En foredragsholder med 25 års erfaring som integrere den seneste forskning og skræddersyer hendes foredrag til nutidens udfordringer.
  • Helens humoristiske og praktiske tilgang rammer både ledere og medarbejdere
Uforpligtende forespørgsel på Helen Eriksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Helen

Lecture icon

Foredrag

Course icon

Kurser

Video icon

Video

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Der er højt til loftet, når Helen Eriksen holder utallige årlige foredrag rundt i landet, og en intensitet, erfaringsbaggrund og fascinerende fortælleevne. Noget der virkelig flytter holdninger, rykker perspektiver, giver nye visioner og viljen til forandring. Helen Eriksen motiverer, engagerer og giver mange gode grin og værktøjer til fremtidig brug for deltagerne. 

Et foredrag med Helen Eriksen giver jer:

  • Hør en af de skarpeste og sjoveste foredragsholdere om trivsel, stress og forandring
  • En foredragsholder med 25 års erfaring som integrere den seneste forskning og skræddersyer hendes foredrag til nutidens udfordringer.
  • Helens humoristiske og praktiske tilgang rammer både ledere og medarbejdere

Værktøjer og indsigt som giver jeres trivsel et løft

Erhvervspsykolog Helen Eriksens foredrag om trivsel, samarbejde og arbejdsglæde er intense, jordnære og visionære – og uden løftede pegefingre. Trivselsniveauet får et løft, og det samme gør forståelsen for egen og andres adfærd.

Som tidligere idrætshøjskolelærer og udviklingsleder vil Helen Eriksen gøre danskerne mere bevidste om psykologiske samspil og sammenhænge i vore liv. På den måde give hun jer inspiration til at få mere mening i jeres arbejdsliv. Mening er ifølge Helen Eriksen et vigtigt fundament for at skabe god og bæredygtig trivsel.

Helen Eriksen er forfatter til bøgerne ”Giv mens du vokser – fra travlhed til trivsel”, ”Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare” og den første bog i serien ”Mere mening”. I 2002 udgav hun den meget roste ”Frugttræ-strategien – at give samtidigt med at du selv vokser” og er derudover forfatter til en række markante artikler.

Book Helen Eriksen som er en autentisk foredragsholder, der giver jer konkrete værktøjer, vilje og lyst til forandring. Humor og metaforer spiller en betydende rolle i hendes foredrag, der ofte anerkendes for at skabe klare fælles referencerammer hos publikum.
Helen Eriksens foredrag er især anvendt hos arbejdspladser og organisationer, der ønsker at skabe trivsel med mening. Helen Eriksen holder foredrag på flydende dansk, engelsk og tysk.

Se foredrag med Helen Eriksen
Helen Eriksen foredrag

Fremtidens arbejdsplads er lige her, og det er OS, der er kulturen

Træd ind i fremtidens arbejdsplads, hvor kulturen er skabt af os alle. Vi dykker ned i psykologien bag frisættende ledelse, arbejdsglæde og det stærke, trivselsskabende teamsamarbejde, og hvordan vi i fællesskab kan skabe dette i en meningsfuld og psykologisk tryg praksis.

I løbet af de sidste tre år har foredragsholder, erhvervspsykolog, forfatter og ekspert inden for trivsel og forandringer, Helen Eriksen, interviewet modige og visionære frontløbere, fyrtårne og virksomhedsledere. Her udforsker hun emner som for eksempel faciliterende, frisættende ledelse og selvstyrende teams og modellerne ”en fire dages arbejdsuge” og ”90 procent ledelsesløs organisation”.

Lederne, som Helen Eriksen interviewer, er dedikeret til at skabe fremtidens arbejdspladser i Danmark med imponerende trivselsmålinger, markant færre sygemeldinger og ingen udfordringer med rekruttering.

Resultatet er en spændende podcast og et inspirerende foredrag, der er krydret med humor, opmuntrende historier og en overflod af gode og motiverende erfaringer samt praktiske eksempler. Disse kan I og jeres virksomhed gribe fat i og begynde at implementere som prøvehandlinger i jeres eget miljø – allerede fra i morgen, hvis I ønsker det.

Foredragene er baseret på den nyeste forskning og tilpasses jeres specifikke behov, udfordringer og muligheder.

Helen Eriksen foredrag

Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare

Flere og flere virksomheder og organisationer bliver udsat for forandringer i et hidtil uset tempo. Det kræver et konstruktivt og ikke mindst positivt syn på disse forandringer, hvilket Helen Eriksen redegør for i dette foredrag. Det handler om, hvordan medarbejdere bedst reagerer på forandringer individuelt og i grupperinger.

Helen tegner et logisk og menneskeligt billede af, hvorfor vi mennesker reagerer, som vi typisk gør, når vi bliver udsat for forandringer. Det første møde med forandringer kan ofte, helt naturligt, sætte et alarmberedskab i gang. Vi oplever ofte denne reaktion som negativ, selvom den er ganske normal. Foredraget søger derfor at give jer en fælles referenceramme, så I både individuelt og kollektivt får nogle helt andre muligheder for fremadrettet at handle anderledes og mere konstruktivt i mødet med forandringer. Det giver mere overskud, og det er mange gange bevist, at medarbejderes evne til at håndtere forandringer positivt kan måles direkte på trivslen og arbejdsglæden.

Ifølge Helen er forandringer et vilkår. Det gælder således om at få så meget positivt ud af forandringerne som muligt. Vi skal ændre vores mindset, så de nye vilkår ikke er et problem, med mindre vi gør det til et problem. Helen åbner for I får en erkendelse af, at intet bliver, som det tidligere har været. Hvis vi som medarbejder og leder erkender dette, så undgår vi problemerne. Det er derimod faren ved ikke at forny sig og dermed gøre mere af det samme, der er vores største udfordring.

Uden løftede pegefingre giver Helen jer klare anvisninger til, hvad jeres enkelte medarbejder bedst kan gøre for at evne forandringsparathed. Vores holdninger er ofte baseret på antagelser om, hvordan virkeligheden ser ud, altså vores individuelle verdensbillede. Typisk udfolder dette sig i reglen efter devisen, ”når vi er mange, der mener noget, så er det nok sådan”. Ifølge Helen er dette ofte en illusion, og hvis den fjernes, åbner der sig et væld af muligheder.

Helen Eriksen foredrag

Stæreflokledelse – om samskabelse og trivsel i forandringstider

Sort sol er det vilde fænomen, hvor tusindvis af stære bevæger sig synkront og nærmest dansende laver organiske formationer i luften, mens de flyver i ret høj fart.

Med det som den bærende metafor, dykker Helen Eriksen i dette topinspirerende foredrag ned i vejene til den sammenhængende, samskabende og synkrone organisation, som bevæger sig nærmest intuitivt som ét felt, uden at tænke så meget over det. Med øget trivsel og (bæredygtig økonomisk) succes i kølvandet. Eller sagt på en anden måde: Hvad er praksisskridtene og psykologien bag, at stadig flere organisationer stikker af på den gode måde, hvor de rykker sig fra organisation til organisme, fra traditionel ledelse til et mere faciliterende og tjenende lederskab og til en mere ledelsesfri, selvorganiserende og selvbestemmende organisation? Fra medarbejder til medskaber, fra fryns til formål, fra karriere til kald, fra afmagt til mening og fra stress til flow?

For at finde svar på ovenstående spørgsmål tager Helen Eriksen jer med på en energigivende, humoristisk og opløftende “tour-de-fremtid”, hvor I får indsigt i jeres organisations enorme potentiale og i glimt også møder en række andre kloge hoveder såsom Platon, Kant, Kierkegaard, Løgstrup, Bohr og Einstein.

Foredraget skaber en fælles referenceramme og giver jer indsigter, I som medarbejdere og ledere efterfølgende kan anvende til sammen at skabe endnu mere trivsel, arbejdsglæde og til at bane vejen for fremtidens ”sort sol”-organisation.

Ét vingeslag af gangen. Motiverende og meningsgivende enkelt.

Helen Eriksen foredrag

Giv mens du vokser

Hvorfor bliver vi ved, når det ikke virker? Uanset om det er som medarbejdere, ledere eller forældre hjemme i privaten, forsøger vi meget ofte at løse de nye paradigmers udfordringer med gamle paradigmers grundantagelser. Det er lidt som om, at vi af og til tænker, ”tingene normaliserer sig. Der må komme nogen og ordne det”.

Trivselsekspert og erhvervspsykolog Helen Eriksen sætter i dette forandringsforedrag fokus på netop denne udfordring. Hun tager afsæt i sin populære bog ”Giv mens du vokser – fra travlhed til trivsel”.

Med enorm humor, varme, entusiasme og indsigt giver Helen jer et tydeligt billede på, hvad vi sammen og hver især kan gøre for at få mere energi, og vigtigheden af at vi direkte kan se en mening med det. Mere mening er den direkte vej til større forståelse, arbejdsglæde og trivsel. Helen udfordrer væsentlige grundantagelser. Fx den, at det er god arbejdsmoral og helt normalt, at komme energiforladt hjem til børn og ægtefælde, efter en arbejdsdag og tænke, ”Jeg må bare spænde ballerne og tage mig endnu mere sammen”. Selvfølgelig skal vi give alt, hvad vi har som ledere og medarbejdere. Men det er helt essentielt, at vi samtidig sørger for egen vækst, både i løbet af den enkelte arbejdsdag men også i et helt arbejdsliv.

Med sin store autoritet, viden og overskud, sender Helen en stærk besked til vores hjerte, hjerne og mave.

Helen Eriksen foredrag

Arbejdsglæde - hvad er egentlig meningen?

Helen Eriksen har gennem mange år arbejdet på at skabe mest mulig mening for medarbejdere og ledere – både som ansatte og som mennesker. Helens store tese er, at vi som mennesker skal give, samtidig med at vi selv vokser. Det er således ikke nok at gå på arbejde blot for at give til arbejdspladsen og modtage sin løn for det. Arbejdspladsen må aldrig blive et sted, hvor vi dagligt kommer for at blive drænet. Arbejdspladsen skal også give noget tilbage og bidrage til, at vi vokser som mennesker.

Foredraget tager afsæt i, hvad medarbejderen og arbejdspladsen konkret kan gøre, så medarbejderen i stigende grad kan gå fra arbejde med samme energiniveau, som man mødte frem med – eller endda med et højere energiniveau. Mange medarbejdere kommer hjem til børn og ægtefælle som brugte karklude, trætte og uoplagte. Det fordrer ikke en god og givende aften for familien.

Inspireret af den nyeste forskning og mangeårige engageret praksiserfaring på området beretter Helen Eriksen på humoristisk vis om hvilke ”helt nede på jorden” meningsgivende faktorer, som helt naturligt kan reducere sygefraværet gennem udviklingen af robusthed og et langtidsholdbart trivselsniveau.

Helen Eriksen foredrag

Fra stress til trivsel og arbejdsglæde

I dette foredrag forklarer Helen Eriksen jer, hvad der egentlig ligger bag stress, og hvorfor vi ofte opdager stress alt for sent. Selvom stress i sig selv er et alvorligt emne, formår Helen alligevel at levere et opløftende og humoristisk budskab. Foredraget giver den helt rette motivation og fører jer til efterfølgende handling.

Helen tager afsæt i de arbejdsforhold og vilkår, som I rent faktisk møder i jeres hverdag. Udgangspunktet er, at vi ikke selv kan løse de nye udfordringer med de gamle paradigmers grundantagelser. Det er i denne forbindelse ofte antagelserne, som skaber stressen. Stress er i sig selv udtryk for et sundt system, der i kraft af stadig større advarselstrekanter reagerer og fortæller, at der er behov for justeringer. Evnen til at håndtere stress er betinget af, hvordan vi tolker disse advarselstrekanter i praksis. Vi skal være bevidste om, hvad de egentlig prøver at fortælle os.

Stressforebyggelse drejer sig om at bevidstgøre vores adfærd. Vi skal være bevidste om vores adfærd, så vi også kan handle mere bevidst, når vi ser advarselstrekanterne blive tændt – både hos os selv og hos andre. En bevidstgørelse om, hvad det egentlig er, der er årsag og virkning, hvad der skal justeres indeni og udenfor en selv. Det er ubevidst territorium for mange. Derfor havner de i negative spiraler, hvor de gør endnu mere af det samme.

Hvorfor er det så svært at indrømme over for sig selv, at man er stresset? Hvad er sammenhængen mellem kroppen og psyken i relation til stress? Hvordan skaber vi større trivsel og øget livskvalitet? Helen giver i foredraget svar, som deltagerne kan bruge til fremadrettet handling. Erfaringer fra den proces, som Helen selv var igennem, da hun i 1994 gik ned med stress grundet stort arbejdspres, afspejles i den praktiske karakter, som foredraget indeholder.

Helen Eriksen foredrag

Brug hele din fantastiske hjerne!

Helen Eriksen åbner låget op til vores hjerne og stiller i dette foredrag skarpt på dens fortræffeligheder og enorme potentiale. Mange af os udnytter slet ikke de ressourcer, vores hjerne byder os. De seneste års hjerneforskning byder på mange gode nyheder – ikke mindst at vi selv kan bidrage effektivt til at udvikle og træne vores hjerne i positiv retning. I foredraget præsenterer Helen konkrete mentale og fysiske værktøjer samt inspiration, som fremmer deltagernes udvikling i retning af at få en mere hel hjerne.

Mange voksne bruger slet ikke den 6-sporede neurale motorvej, som vi potentielt besidder. De fleste af os udnytter kun inderbanen – og en sjælden gang imellem lykkedes det med en overhaling. Vi ved samtidig i dag, at hjernen og kroppens samspil er uhyre vigtigt for vore medarbejderes trivsel og arbejdsglæde. Helen giver derudover også en indsigt i følgende: Hvordan vi konkret kan udfordre hjernen og udvide hjernekapaciteten. Hvordan hjernen har direkte og indirekte indflydelse på vores trivsel.  Hvordan vores underbevidsthed i virkeligheden dominerer langt mere end bevidstheden. Forskellen på kvinder og mænds hjerner på en række essentielle områder, og ikke mindst hjernens evne til kreativitet, nytænkning og idégenerering.

Foredraget kan desuden tilpasses, så det målrettes den enkelte deltagergruppe.

Helen Eriksen foredrag

Synger vi nok på gangene?

Hvilke lyde præger gangene i din organisation? Er det lyden af trivsel, team-ånd og sammenhold? Summer det med fælles værdier, og er der en rumklang med inspirerende højt til loftet? Eller er det måske lidt med selvmotivationen og toppræstationerne – udfoldelsen af suiterne, operaerne, musicalerne, rockshowene, rap-seancerne og alt det andet sjove?

I foredraget forsøger Helen Eriksen at forklare, hvordan vi som mennesker bedre kan være selvansvarlige og dermed inspirere og motivere os selv og hinanden. Det handler om at arbejde sammen, kommunikere, skabe rum og kreativitet, udvikling og lyst til at synge hver især og sammen. I kor for eksempel. Hvilke psykologiske mekanismer er det, der holder sangen på gangene tilbage – og hvordan får vi sangen og klangene til at udfolde sig ikke bare på gangene men til at spredes helt ned, ud, hen, over, i kantinen, og videre ud på parkeringspladsen? Både internt og eksternt!

Helen Eriksen foredrag

Følgeskab, sammenhæng og mere mening

Tænk, hvis man kunne gå et sted hen og i praksis få inspirerende og opløftende indsigt i, hvad man i det daglige arbejdsliv kan gøre for, at medarbejderne i organisationen ikke bare fungerer, men faktisk får en øget livskvalitet og et velfungerende arbejdsmiljø. Et arbejdsmiljø, hvor der vedvarende, i fællesskab og med gejst skabes social, miljømæssig og økonomisk mérværdi. Hvor ledere og medarbejdere giver hinanden excellent opbyggende følgeskab og skaber meningsgivende sammenhæng.

Lyder det som noget, I kunne tænke jer at få bare lidt mere af i jeres organisation? Så er erhvervspsykolog og forfatter Helen Eriksens foredrag svaret.

Helen Eriksen har i et par årtier valgt at fordybe sig i videnskaben om, hvad det egentlig er, der gør, at planetens to sejeste levende systemer – kroppen og naturen – har formået at overleve i årtusinder. Hun har undersøgt, hvordan man kan overføre denne viden til stor trivselsopbyggende nytteværdi for organisationer.  Det er der kommet en bog ud af, som hun giver en forsmag på i dette nye foredrag.

Helen tager os med ind i kroppens og naturens fascinerende, rige og opløftende univers. Det er kendetegnet ved høj intelligens, ansvarlighed, sammenhæng, integritet, stærk resiliens og nærmest ukuelig evne og vilje til samarbejde, meningsskabelse og trivsel.

Med fra foredraget får deltagerne fornyet energi og masser af inspiration, der viser mulighederne for i praksis at overføre naturens og kroppens enorme styrker ud i samarbejde, kommunikation, følgeskab, motivation, innovation til deltagerne selv og deres organisation.

Helens foredrag giver på levende og humoristisk vis samtidig indsigt i hvilke størrelser, vi mennesker egentlig er og dermed også i hvilke former for organisationer og under hvilke arbejdsforhold, vi rent faktisk kan trives og give, mens vi vokser af det. Helen viser vejen for den mere meningsgivende organisation, som på bæredygtig vis tilfører såvel menneskelig som økonomisk værdi.

Helen Eriksen kursus

Faciliterende og frisættende ledelse: skab trivsel og meningsgivende resultater på arbejdspladsen

I dagens komplekse arbejdsmarked er det afgørende at kunne lede på en måde, der motiverer medarbejdere og fremmer en sund arbejdskultur.

På dette et-dagskursus dykker vi ned i faciliterende og frisættende ledelsesmetoder, der både skaber trivsel og forandring i arbejdsmiljøet – og bæredygtige resultater. I bliver præsenteret for en bred vifte af strategier og koncepter, der vil styrke jeres ledelsespraksis og jeres teams trivsel. Kurset er sammensat af teoretisk viden og praktiske eksempler, der trækker på den seneste forskning og erfaringer fra succesfulde virksomheder og kommuner.

I vil få indblik i seks centrale begreber inden for faciliterende ledelse samt forståelse for vigtigheden af involvering af medarbejdere. Gennem præsentationer og diskussioner vil I lære, hvordan faciliterende og frisættende ledelse kan implementeres i praksis, herunder modeller for beslutningsinvolvering og forskellige ledelsesstile afhængigt af konteksten.

Kurset vil udforske, hvordan I kan designe beslutnings- og strategiprocesser lige fra styrende til totalt selvstyrende, samtidig med at I bevarer overblik og retning. I vil også få indsigt i, hvordan jeres egen selvforståelse og psykologi påvirker jeres ledelsesstil, samt hvordan I kan delegere ansvar og fremme selvledelse blandt medarbejderne.

Der vil blive diskuteret håndtering af kriser, og I vil få mulighed for at høre om inspirerende erfaringer fra andre organisationer i Danmark og globalt. Desuden vil der være fokus på implementeringen af en 4-dages arbejdsuge, og hvordan man bedst samarbejder med forskellige generationer på arbejdspladsen.

Alt i alt vil denne kursusdag udstyre jer med de nødvendige værktøjer og perspektiver til at skabe et trivselsfremmende arbejdsmiljø og styrke jeres ledelsespraksis på en måde, der fremmer psykologisk tryghed, medarbejderengagement og bæredygtige resultater.

Helen Eriksen tilpasser kurset til jeres specifikke udfordringer og behov som leder, så I kan implementere de tillærte principper direkte i jeres organisationer.

Helen Eriksens kursus i faciliterende og frisættende ledelse giver jer redskaberne til at skabe en arbejdsplads, hvor det giver mening at være, og hvor medarbejderne trives og præsterer deres bedste.

Varighed: op til 7 timer

Helen Eriksen video

Foredrag med Helen Eriksen

Se i videoen, hvad du kan se frem til i et foredrag med Helen Eriksen.

Se foredrag med Helen Eriksen

Referencer

Vi bookede Helen Eriksen til et online foredrag om Forandringer, trivsel og arbejdsglæde for vores kunder, og det var en stor succes. I løbet af foredraget var der masser af øjenåbnere, gode grin og stof til eftertanke. Og Helen formår at formidle stoffet, så publikum er fanget og underholdt fra start til slut. Vi vil helt bestemt anbefale Helen Eriksen, hvis ønsket er et foredrag baseret på faglig indsigt og anvendelige redskaber formidlet gennem underholdende og nærværende eksempler.

Christine Nielsen

Azets

Helen holdt et oplæg for os i Sundhedsdatastyrelsen, som del af en række webinarer, om hvordan man arbejder i en Corona-tid, og hvordan man holder motivationen og sammenhængskraften oppe – selvom man sidder hver for sig. Helen formåede at brænde igennem på skærmen, og fik formidlet en række gode pointer og konkrete ideer, som kan bruges af både medarbejdere og ledere. Oplægget var målrettet vores organisation, og Helen tog sig i forberedelsen tid, lyttede til vores ønsker til oplægget og forholdt sig til vores konkrete kontekst.

Lisbeth Nielsen, Direktør

Sundhedsdatastyrelsen

Helen fik i sit webinar foredrag: ”Farvel coronatræthed og andre trætheder”, med sin gode energi sat fokus på det, vi alle går og tænker på i forhold til corona-tiden. Hun målretter sit foredrag og formår at holde modtagerens fokus fra start til slut, og man går derfra med en følelse af, at ”jeg er ikke alene med disse følelser”. Med humoren som passager og sine gode råd fik Helen løftet humøret og givet stof til eftertanke.

Gitte Hanson

Dansk Jounalistforbund

Helen kom med gode forklaringer på vores reaktioner under forandringer og glimrende inspiration til at håndtere forandringer. Hendes forklaringer og gode råd blev leveret med nærvær, stor energi og meget humørfyldt. Der er både gode råd til ledere og gode råd til alle i en hverdag med travlhed og mange opgaver.

Carsten Smidt

Forsyningstilsynet

Helen’s fokus passede spot on ift. vores forventninger og hun blandede de faglige budskaber med en god portion humor. Alt var godt!

Gitte Adamsen

Hjørring Kommune

Et energibundt der i dén grad levede op til vores forventninger, og jeg vil helt klart bruge hende igen!

Jette Feldthaus

Kalundborg Kommune

God formidler af sine budskaber og rigtig god energi. Vi brugte Helen i afslutningen af et seminar mhp. få deltagerne til at gå opløftet hjem, og det lykkedes rigtigt fint pga. tempo, engagement og fortællestil.

Jesper Graff Thøger

Gladsaxe Kommune

Helen Eriksen was delightful. In a very funny and relaxed way, she spoke about the science of motivation and well-being. She inspired us to be more aware of negativity traps and shared ways to generate a healthy and positive mindset. She is a very lively speaker who captivates you and gets your full attention.

Eva Papamoniodi

Novo Nordisk A/S

Vi havde fornøjelsen af Helen Eriksens oplæg forleden i forbindelse med en inspirationsdag om social kapital og fokus på kerneopgaven. Formålet var at inspirere til arbejdet med udvikling af social kapital gennem fokus på kerneopgaven i vores børne- og ungerådgivning? Den udfordring tog Helen Eriksen imod, og leverede et fængslende oplæg, der holdt alle ca. 150 medarbejdere og ledere tryllebundet i ca. 2 timer. Helen formåede på underholdende via at bygget bro fra den overordnede kommunale fremtidsvision om at møde borgerne i øjenhøjde, og til sammenhængen mellem social kapital og kerneopgaven. Vi blev alle klogere på de centrale begreber, fik mere fælles sprog og inspiration til hvordan vi hver især personligt og i vores respektive team kan præge udviklingen i ønsket retning” - og så var vi alle super godt underholdt hele vejen.

Christell Erichsen

Ballerup Kommune, Børn & Unge

Levende , sjov , inspirerende. Hudløs ærlig - mange gode paraleller til en selv og til samarbejde på en arbejdsplads.

Trine Julin Johnsen

Granbohus

Formidler kompliceret viden på en enkel og forståelig måde med nogle gode eksempler og et godt blink i øjet. Man kan sidde og se sig selv i situationerne og smile af sig selv og sine egne reaktioner. Helen virker fagligt dygtig

Lene Boersting

Finansforbundet

Helen leverede et super professionelt oplæg, med humor, glimt i øjet og stor fleksibilitet i forhold til konferencedeltagernes spørgsmål og kommentarer. Jeg vil anvende Helen igen om muligt.

Gitte Bjørn Johannesen

Odense Kommune

Fantastisk inspirerende.

Charlotte Heigaard Jensen

University College Nordjylland

Fantastisk foredrag - underholdende, inspirerende samt stof til eftertanke.

Tina Abrahamsen

Energinet.dk

Helen er livgivende, morsom og inspirerende! Særligt hendes evne til at fortælle og visualisere med letforståelige billeder på vores reaktioner på dagligdagens mange forandringer. Hun tager vanskelig viden om, hvordan vores hjerne fungerer og gør den let og levende, mens hun kravler op i de fiktive træer! Fører en højlydt dialog mellem 'maven' og 'hjernen' - herligt og samtidig underholdende. Tak for en givende eftermiddag, Helen!

Jette Nissen

Sygehus Lillebælt

Helen var meget vidende, inspirerende og givende, - og sjov. Vi fik alle gode refleksioner med hjem til både vores eget lille lønkammer, til teamsamarbejdet med vores kolleger og til det store - og ind i mellem svære - samarbejde mellem "dem" og "os". Vi er en meget bredt sammensat medarbejdergruppe som både er fagligt stolte og dedikerede til kerneopgaverne, - og ikke mindst derfor bliver vigtigheden af nærvær, forståelse og fælles mening meget essentiel. Det satte Helen mange kloge ord på.

Jette Sylvestersen

Rigshospitalet

Fantastiske tilbagemeldinger fra deltagerne ved Coloplast symposiet ”Fokus på kvinder”. Vi kan ikke sige det bedre selv, men tilslutter os: Sprudlende, så fantastisk, super inspirerende. Stof til eftertanke – mere tid til det, super godt inspirerende indlæg, fantastisk oplagt foredragsholder, en inspirerende bombe. Tak for et højt fagligt indlæg, pakket ind i en sprællevende og humoristisk Helen Eriksen.

Gitte Sørensen

Coloplast A/S

Meget dygtig til at tale ind til vores enme for dagen, og de problemstillinger vi gerne ville have i fokus.

Mette Martinsen

Coloplast A/S

Helens budskab gik lige ind. Hun er en rigtig god formidler, som bruger fantastiske billeder og har et vidunderligt kropssprog. Dbios repræsentanter forlod kurset meget opløftede - og nu er det så bare op til os andre, at holde billederne fast på deres nethinde, så de også anvender budskabet i praksis. Flot at stille op på så kort tid. Tusind tak for det.

Hedvig Hasselbalch

Danske Bioanalytikere

Helen Eriksen er en engageret og vital oplægsholder, som forstår at formidle komplicerede teorier som kompleksitet og nyt paradigme på en ukompliceret måde, som sætter gode billeder på fænomenerne, så de kan huskes og videreformidles af hendes tilhørere. En utrolig givende aften i hendes selskab...

Jane Grønager

Varde Kommune, Pædagogisk UdviklingsTeam

Energigivende, rammende, morsomt. Passede perfekt ind i det øvrige program, som vi havde sammensat.

Mette Brinch Hoff

Svendborg Kommune

Tak for den gode og givende dag, som du gav os. Jeg kan mærke at alle medarbejdere stadig er "høje" ovenpå de 2 dages inspiration. Det vil helt sikkert komme til at stå som en begivenhed i organisations historie, der vil leve videre gennem gode fortællinger og gennem et løft i personlige og kollektive kompetencer både hvad angår relations-, reflektions- og meningsegenskaber.

Erik Sørensen, overtandlæge

Silkeborg kommunale tandplejes medarbejdere

Helen ramte igen plet i forhold til det efterspurgte. Hun formidler levende og engageret.

Marianne Valentin

Tønder kommune, Personale og Udvikling

Helen er en suveræn oplægsholder der griber sine tilhørere.

Helle Pedersen

Esbjerg Kommune, Fællesforvaltningen

Frisk formidler, bruger humor og får alle med.

Peter Jerichau

Danmarks Lærerforening, Kreds 9

Helen brænder bare igennem, når hun er på. Tak.

Conni Smith

KBA Regionshospitalet, Herning

Helen formåede på en både humorristisk og lærerig måde at formidle sit oplæg. Alle var meget begejstrede.

Heidi Lindberg Jensen

Dansk Røde Kors, Bo- og Dagcenter

Herligt og livgivende, og med gode billeder til vores hukommelse, og som fælles udgangspunkt for videre drøftelse.

Britta Ellebæk

Børnehaven Uglebo, Assens kommune

Helen Eriksens oplæg ramte plet ift. den virkelighed, der står for døren i Assens kommune. Hun formåede med humor og alvor at give indsigt i menneskelige muligheder og reaktioner.

Gitte Kai Nielsen

Assens Kommune, Børn & Kultur, Dagtilbud & Skole

Formåede at holde folks opmærksomhed en hel dag. Helen Eriksen har en enkel og humoristisk tilgang til arbejdsglæde og forandringer. Hun er god til at give medansvar til alle i organisationen for at ville forandringer.

Susanne Hesner

Hjørring Kommune, Handicapområdet

Helen var god til at læse personalegruppen og var god til at spørge ind til i pausen, om vi var på rette vej.

Maj-Britt Schou Buch

Idrætsefterskolen Ulbølle

Super inspirerende og energigivende. :)

Ingelise Jakobsen

Frederikshavn Kommune

Et super godt foredrag, der gav stof til eftertanke.

Anne Schriver

Frederikshavn Kommune

Fandt hurtigt melodien i forhold til deltagerne/fangede dem på en god måde.

Hanne Jensen

Silkeborg Kommune, Sundheds- og Omsorgsafdelingen, Rehabiliteringssektionen

Helen en fantasitsk performer med en super faglig viden. Livligt.

Michael Olsen

Betterways

Helens energi nåede helt ned på de bagerste rækker, og hun fik alle 1300 medarbejdere til at stå med armene i vejret. De positive tilbagemeldinger fra medarbejderne har været overvældende, og vi kan kun sige, at hun fuldt ud leverede lige, hvad vi ønskede!

Lise Eeg Guldvang

Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg

Rigtigt godt fremført. Kunne let fange de 470 personer vi var samlet.

Jette Husth Larsen

Hjørring Kommune, Sundheds og Ældreområdet

Meget livlig og god måde at formidlet et budskab på. Man kunne kende sig selv på en sjov og underholdende måde.

Gitte Bertelsen

Sønderborg Kommune, Senhjerneskadeområdet

God dialog med Helen om indholdet inden afholdelsen. Hun formåede at ramme lige ind i de dilemmaer som mange af vores ledere står med i med en hverdag, der er under konstant forandring.

Inge Helboe Kruhøffer

Silkeborg Kommune, Skoleafdelingen

Vi har været meget tilfredse. Vi har fået gode tilbagemeldinger fra deltagerne. Helen fortæller på en meget levende måde, som også er med til, at deltagernes fokus holdes igennem hele foredraget. Jeg har allerede anbefalet hende videre til en anden kommune.

Tina Elling Willadsen

Vordingborg Kommune

Helen Eriksen er enormt sprudlende og fanger sit publikum fra første minut. Hendes uhøjtidelige fremtoning og væremåde tager kegler hver gang :) Derudover har hun er virkelig godt budskab som trænger ind under huden på publikum og skaber eftertænksomhed. Kombinationen af egne historier og hard core facts skaber troværdighed omkring emnet.

Tina Eisenhardt, souschef

Middelfart Erhvervscenter

Helen var i stand til at holde alle deltagere fanget i 2 timer - hun serverede sine pointer med humor og energi og jeg er sikker på at de fleste fik værdifulde take-aways med sig.

Gitte Petersen

LEO Pharma A/S

Helen Eriksen er en super formidler levende og medinddragende. Samtidigt er hendes budskab forankret i solid viden. Hun er fantastisk inspirerende. Levede 100% op til det vi havde ønsket

Lise

Aalborg Universitet

We had the pleasure of having Helen Eriksen doing a virtual employee seminar on the topic of corona and the fatigue many of us experience. Helen is a fantastic presenter that also knows what she is talking about. She is very energetic and managed to keep all engaged during the entire session delivering insights in why we feel as we do, and what we can do about it. The session was a good mix of science in plain language and funny anecdotes that we could all relate to. We believe all participants left the session uplifted, knowing that there is nothing wrong with feeling the way we do – and that there is hope. We can highly recommend Helen Eriksen.

Leif Høy

ALK A/S

Helen Eriksen og "Stæreflokledelse" er ubetinget noget af det bedste, vi nogensinde har hørt. Helen Eriksen var i kontakt med os inden foredraget, så hun kunne få en fornemmelse af, hvad vi var for en slags organisation, og hun formåede som ingen anden, at lade denne viden være underlægningsmusik i et sandt festfyrværkeri at inspiration, skarpe pointer og klare holdninger. Hun tryllebandt ca. 100 medarbejdere fra rengøring til akademiker i 2 timer med vid, bid og humor - flyvende på scenen og nærværende kommunikerende med hver og en.

Nina Nielsen

Horsens Ungdomsskole

Helen er en energisk og givende foredragsholder - meget i øjenhøjde med sit publikum.

Louise Overlade

Slagelse Kommune

Jeg synes, jeg vil give dig lidt feedback efter dit foredrag for os om corona-træthed i tirsdags. Som jeg sagde til dig på dagen, syntes jeg, at det gik rigtig godt. Efterfølgende var medarbejderne sendt ud i deres teams for at drøfte foredraget, og hvad det gav anledning til i de respektive teams, og afslutningsvist havde vi fælles opsamling. Tilbagemeldingerne var enstemmigt, at de syntes, det var super godt og havde ramt lige ind i noget, der gav mening for dem. Og at det havde skabt en større forståelse for egne reaktioner, hvilket de var glade for. Jeg kunne desuden høre, at de syntes, de havde fået inspiration til gode værktøjer og parametre, der kunne skrues og justeres på – og en afsluttende bemærkning fra en medarbejder var, at hun simpelthen havde fået så meget energi af dagens personalemøde. Så endnu engang mange tak for dit meget brugbare foredrag for os – det var lige, hvad vi trængte til!

Lise Friis

Ringkøbing-Skjern Kommune

Super god energi.

Gitte Bjørn-Lüthi

Sønderborg Kommune

Helen havde fået nogle stikord om, hvad vi gerne ville have ud af foredraget - og var rigtig god til at tage udgangspunkt heri.

Gitte

HMN Naturgas

Vi havde fornøjelsen at have besøg af Helen Eriksen som afslutning på Sparekassens Lederdag. Med sit foredrag "Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare" gav Helen os på en sjov og uhøjtidelig facon indblik i, hvordan mennesker reagerer på forandringer . Hun fik os igen og igen til at grine af os selv, og samtidig anviste hun konkrete ledelsesmæssige handlemuligheder, når vi møder modstand mod forandringer. Helen var inspirerende, nærværende og demonstrerede hele vejen gennem foredragets 2 timer en fantastisk energi. Vi fik præcis den afslutning på Lederdagen, som vi havde håbet på.

Klaus Skjødt, Adm. Direktør

Sparekassen Kronjylland

Helens indlæg passede perfekt som afslutning på en lang og god dag. Hun kom på kl. 19 og løftede stemningen med sine humoristiske og relevante indlæg.

Lotte Ø. Hougaard

Sparekassen Kronjylland

Foredraget var kendt af os, da Helen tidligere har leveret samme foredrag. Så det gik fint.

Lotte Hougaard

Sparekassen Kronjylland

Det var et virkelig godt foredrag, som gav masser af refleksioner og læring til det fremtidige arbejde med den attraktive arbejdsplads.

Jette Kynde Schøtz

Vejen Kommune

Super inspirerende og relevant. Morsomt formidlet.

Anne-Grethe Mortensen

OUH, Svendborg Sygehus

Dejligt levende foredrag - dygtigt, på ingen måde noget der virkede som en "standard" - selvom vi ved, at Helen har tryllet kaninen frem mange gange ;)

Rikke Werner

MSD Danmark ApS

Helen formår at fange de fremmødtes interesse. Der kommer grin og latter med en snert af alvoren i hvordan er vi selv som individ og i grupperinger.

Pia Heidi Nielsen

FOA Sydsjælland

Hun ramte lige ned i vores hverdag med en god omgang humor, seriøsitet og gode refleksioner om eget liv.

Mikkel Villadsen

Ungdomsskolen Kolding

Ramte rigtig på alle måder og fik fortalt det budskabet var.

Irene Falkenberg Baltzer

Teknisk Landsforbund

Super inspirerende foredrag.

Tania Wisén Jørgensen

Norddjurs Kommune

Helen kom med et inspirerende foredrag, og med noget til eftertanke

Mona Vejlgaard

Esbjerg Kommune

Tak til Helen Eriksen for et skønt foredrag om arbejdsglæde – et sprudlende foredrag med masser af energi og kloge ord, som blev serveret på en humoristisk måde til stor fornøjelse for alle deltagerne.

Susanne Laporte

Saint-Gobain ISOVER A/S

Helen har en evne til at formidle et lidt svært budskab med humor og en facon, der gør det meget lettere at forholde sig til ens egen rolle.

Nina Gelardi Madsen

Ebeltoft Skole

Foredraget var virkelig godt, og lige hvad vi kunne bruge, så vi har en fælles reference, når der tales forandring. Helen talte i 1½ time uafbrudt, og sjældent har jeg hørt så meget efter, tror jeg hørte og slugte hvert et ord hun sagde.

Anette Würtz

Regionspsykiatrien Randers/ Lokalpsykiatrisk Center

I selve forberedelsen til foredraget var Helen Eriksen meget lydhør ift. at tilpasse sig vores situation og formål med foredraget.

Pernille Tegner

DONG Energy Thermal Power

Virkelig godt og levende foredrag!

Tenna

OK

Godt foredrag og god planlagt proces ift. gruppedrøftelser og "sjove indslag". Gav bestemt stof til eftertanke.

Konny Riising

Høje-Taastrup Kommune

Helen præsterede nøjagtig på samme høje niveau, som jeg har oplevet hende tidligere. Som sædvanlig veloplagt og hun afleverer sit budskab med både charme og alvor. Forandringsledelse kan ellers være tørt at formidle.

Jan Formann

erhvervSilkeborg

Helen levede til fulde op til vores forventninger, med lige dele skarphed, håndgribelig teori og morsom formidling. Helens foredrag gav god anledning til snak i organisationen efterfølgende - og relevante problemstillinger er blevet belyst på baggrund heraf.

Eva Thornberg

Væksthus Nordjylland

Var meget relevant for os. Og dejligt humoristisk. Vi fik et rigtigt godt grin med rigtig godt indhold. alle var rigtig begejstrede og glade for deres 'julegave' som Helen var.

Lena Hesteng Byrialsen

Aalborg Kommune, Myndighedshuset

Meget engageret, sjovt og dragende

Louise Bender Jensen

Nutricia

Helen gjorde det godt, men var på på 2. dagen af vores arrangement, efter fest. Så det var en forsamling af trætte politifolk. Helen gjorde det godt, men det var svære odds. Syntes det var et spændende emne.

Hans Bæk Nielsen

Nordsjællands Politi

God energi og et relevant emne. Ramte publikum fint.

René Toldbod

Energiselskabet OK

Helen var meget levende og spændende i sin tilgang til emnet. Hun var god til at få hele publikum med og vi har udelukkende fået god respons ang. hendes foredrag.

Jeanne Jensen

Danske Risikorådgivere

Det ramte ret godt plet ud fra den snak vi havde inden.

Lars Busk

Foss

Foredraget virkede som øjenåbner til deltagerne på et seminar, hvor ledelse og samarbejde var temaet. Foredragets tema "giv mens du vokser" blev brugt under resten af seminaret. Foredragsholderens energi og formidling var meget smittende. Kan varmt anbefales.

Erik Vittinghus

Regionshospitalet Viborg

Super velforberedt i samarbejde med HE. Det giver godt resultat- udbytte

Bjarne Nielsen

Tingagerskolen

Foredraget var lige i tråd med resten af vores planlagte temadag. Indholdet var forståeligt og formidlet på fornemmeste vis.

Susanne Rasmussen

Horsens Kommune

Kommentarer - Godt indslag med cand.psych. Helen Eriksen – meget festlig og god humor - Fantastisk program til middag, især med Helen Eriksen - Jeg synes Helen Eriksens underholdning til den fine middag ramte ved siden af. Hun var ikke god. - Hovedtalerne var de mest interessante at se/høre, heriblandt også Helen Eriksen

Mette Borg

Geoforum

Helen er bare en fantastisk oplægsholder - hun indtager scenen og kommer samtidig langt ud over scenekanten med sin autenticitet og humoristiske tilgang til svære temaer.

Majbritt Skov

Aalborg Universitetshospital

Inspirerende og nærværende foredragsholder. Helen var god til at fange deltagerne med sin indlevende og humoristiske tilgang til emnet "forandringer spørger ikke om lov - de kommer bare".

Ann Sørensen

Københavns Lufthavn

Rigtig mange tilbagemeldinger om et godt foredrag.

Jane Gadeberg

EnviDan

Dejligt at foredraget var på sønderjysk.

Birthe Appel

Hjernecenter Syd

Vi fik et super foredrag af Helen. Dybt inspirerende ovenpå en tid med corona og tristesse . En rigtig kickstart, som vores Lokalafdelinger tog i mod med åbne hjerter. Helen formodede hele tiden at tale ind i de frivilliges verden, så de følte sig set og hørt og forstået. Vi vender tilbage!

Anders Reitov

Scleroseforeningen

Et underholdende og godt underbygget foredrag.

Malene

Region Hovedstaden og Sjælland

Super godt og meget relevant for os. Fuld tilfredshed herfra.

Jill Hørdum

Afdeling for Klinisk Patologi, OUH

Rigtig godt, god til at fortælle med levende billeder.

Glen Hviid

Sønderborg kommune/Dybbøl Plejecenter

Fantastisk oplevelse. Spot on, i forhold til det vi havde talt om og ønsket, til Novavis virksomheds konference. Med stor humor og fuld af bevægelse blev selv de svære ting nævnt. Stor tilfredshed fra 90 mennesker.

Dorthe Pedersen

Novavi

Meget inspirerende og livlig. God til at formulere sit budskab - havde alle med i salen :-)

Jens Egsgaard

Techno Danmark

Vi og vores medlemmer var meget tilfredse med Helen, så en rigtig god oplevelse.

Mille Stilling Vind

HK Østjylland

Helen Eriksen var fantastisk! Hun var ude til admininstrationsbachelorernes 10 års jubilæum på UCL i Odense. Publikum bestod af studerende, dimittender, eksterne gæster fra arbejdspladser og vores fagforening. Helen ankom tidligt og fik derfor fanget essensen i vores arrangement. Dette kom flot til udtryk under hendes eget oplæg, hvor hun refererede til de andre, som havde været på scenen. Begejstringen var stor! Flere af vores gæster sagde efterfølgende at Helen var den, der bandt aftenens program sammen. Selve oplægget var meget underholdende og et miks af de foredrag hun tilbyder. Det betød at vores gæster gik derfra med gode fifs til at benytte de ekstra ressourcer, som de har og sikre arbejdsglæde og motivation ved at bruge hele deres fantastiske hjerne i hverdagen.

Maria Christensen

UCL

Fra deltagernes evalueringer kan nævnes: (1) Dette var dagens højdepunkt! Fantastisk oplæg. (2) 6 stjerner ud af 5! Så godt!! En perfekt afslutning på fagdagen. (3) Godt. Tydeligt. Underholdende. (4) Spændende foredrag. Der var knald på Helen Eriksen. Der var stof til eftertanke. Man kunne nikke genkendende til mange af de ting, hun fortalte. (5) Helen var en fantastisk oplægsholder. Hun var energisk, sjov og ikke mindst en god formidler.

Susanne Schiøler

tandlægen.dk

Helen leverede et glimrende foredag. Tilbagemeldingerne fra deltagerne var meget positive.

Daniel Jørgensen

Eniig Energi A/S

Som et led i vores reboarding efter Corona, havde vi booket Helen til at give os nogle perspektiver på den forandringsproces, vi står i samt nogle værktøjer til at sikre en god indslusning tilbage på den fysiske arbejdsplads. Helen formåede at skræddersy foredraget, så det matchede vores behov og ramte plet ind i vores kultur, og hun overleverede sin viden med humor og høj faglighed. Som organisation tager vi en masse interessante perspektiver med videre fremover.

Kristian Ryom

Gældsstyrelsen

Utrolig engageret, troværdig og humoristisk oplæg.

Nura Reko

Center for socialpædagogik

Der er kommet rigtig mange positive tilbagemeldinger efter foredraget, og ”Lad os få det bedste ud af det” er allerede blevet lidt et mantra i nogle sammenhænge. Og der er flere eksempler på nogle medarbejdere (og ledere), der refererer til nogle af Helens input og pointer, som ser ud til at have lagret sig – rigtig positivt! Helen havde/har en god, autentisk og meget indlevende måde at formidle på, hvor hun sætter dig selv i spil med sine gode og ”mindre gode” erfaringer, og ’det virker’.

Lars Bojsen Jensen

HSHansen A/S

Helen gjorde sin research forud for foredraget grundigt, bl.a. interviewede hun mig pr telefon. Det betød, at hun ramte målgruppen spot on og alle var meget tilfredse med årets temaeftermiddag. Flere følte næsten, at de havde været til et comedyshow med sig selv som objektet, der blev kærligt “behandlet”.

Hanne Skall

Herlev og Gentofte Hospital

Foredraget levede fuldt op til mine forventninger. Indlevende, energisk, sjovt og gav samtidig stof til eftertanke og refleksion.

Tina Lund

Jobcenter Aabenraa

Vi havde hyret Helen til at facilitere en dags-workshop for vores projekterings-afdeling. Temaet for dagen var ”Forandringer og trivsel samt konfliktløsende kommunikation”. Vi havde håbet på en underholdende og lærerig dag, og begge forhåbninger blev indfriet til fulde. Helens humoristiske tilgang til emnet spredte sig til smilebåndet og de sjove aktive øvelser der var indlagt, fik os alle til at grine og løsne op. Vi blev introduceret til Helens egenudviklede transformationsmodel, hvor vi – via gruppearbejde – fik omsat mange af vores ubevidste, og uhensigtsmæssige, grundantagelser omkring forandringer, til bevidste og praktisk anvendelige leveregler. Med disse som månedlige fokus-områder har vi let kunne komme i gang med at arbejde med kulturen hjemme i afdelingen. Jeg kan anbefale Helen til alle der synes det med at overkomme forandringer er en udfordring og som ønsker praktiske, let anvendelige redskaber serveret på en varm og underholdende måde.

Allan Hauge Pedersen

Ambercon A/S

Vedkommende og nærværende.

Mette Molin

Lyngby-Taarbæk Kommune

Helen var på FOA Kost og Service faggruppelandsmøde for faggruppen Ledere. Der var meget ros til Helen, hendes ekspertise og faglighed. De vil meget gerne have Helen om oplægsholder for alle faggrupper til næste år.

Pia Heidi Nielsen

FOA

Jeg kan kun sige, at ALLE deltagerne var yderst begejstrede, og flere har efterfølgende spurgt om, hvor man booker hende. De vil gerne have hende ud på deres egne arbejdspladser.

Anette Hermund

FOA

Vi har haft besøg af Helen som kick-start til en samarbejdsdag mellem tillidsvalgte og ansatte. Det var en helt igennem forrygende begyndelse på dagen – og en oplevelse som fortsat summer hos os. Helen viser stort overskud i formidlingen af sin indsigt i menneskets adfærdsmønstre. Helen gør teorien nærværende og de genkendelige historier sender lattermusklerne til tælling. Vi får sat lys på overvejelser om trivsel, kollegaskab og samarbejde både sagligt og anvendeligt. En helt igennem fantastisk formiddag med en klog og topengageret kvinde.

Trine Godager

FOA

Utrolig godt og inspirerende foredrag med en fantastisk foredragsholder. Vi var meget glade for at have Helen på besøg.

Beya Kebaier Bougoffa

Miljø- og Fødevareministeriet

En meget positiv oplevelse - et meget levende, spændende og udbytterigt foredrag.

Pia Jensen

Øhavets Lærerkreds

Alle de kommunale barnehagene i Stavanger med nesten 1700 ansatte var 2.januar 2020 samlet til oppstartssamling og inspirasjonsdag i Stavanger forum. De kommunale barnehagene er i oppstart av en stor omorganisering av virksomhetsstrukturen. Helen Eriksen hadde i den anledning fått utfordringen med å snakke om hva endringer gjør med oss – både med organisasjonen og med den enkelte medarbeider. Som Helen sier: Endringer spør ikke om lov – de bare kommer! Barnehagene fikk en dag med en sprudlende foredragsholder som evner å holde tak i et stort publikum! Helen byr raust på seg selv, deler troverdig av egne opplevelser og erfaringer, og ikke minst med god og stødig kunnskapsbasert kompetanse som psykolog som fundament. Helen evner å omsette teorier inn i hverdagens hendelser slik at dette blir gjenkjennbart for den enkelte tilhører – og dermed anvendbart for oss alle når vi skal forholde oss til de endringene vi blir utsatt for i arbeidslivet – og kanskje i livet generelt.

Stavanger kommune

Det var et spændende foredrag med en Helen Eriksen, der sprudlede med energi og stor faglig viden. Det hele forklaret på en måde, der var letforståelig, med hverdags situationer, der var genkendelige for alle og stor humor og empati.

Susanne Quedens

Lou Advokater

Så blev vi da lige klædt godt på til at vende tilbage til normale tilstande efter Corona. I et skarpt og motiverende oplæg gjorde Helen Eriksen os klogere på, hvordan og hvorfor vi agerer anderledes, når vi arbejder hjemmefra og ikke kan spejle os i vores kolleger. Vi fik også en række gode råd til at passe på os selv og hinanden, når vi igen mødes på arbejdspladsen. Tak for evidensbaseret inspiration, Helen.

Steen Friis

Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi

Helen er, med sin direkte og dragende personlighed, supergod til, på en humoristisk måde, at få os til at se os selv på afstand i disse COVID-19 tider og bedre forstå hvorfor vi reagerer som vi gør. Hendes oplæg har gjort det tydeligt at vi alle, både privat og arbejdsmæssigt, har muligheden for at tage kontrollen over os selv, ved øget selvindsigt og bevidsthed om, hvad det betyder at fokuserer på det positive.

Simon Plagborg, CCO & Tina Juhl, VP HR

Skamol

Sygeplejesymposium for over 300 engagerede og dedikerede sygeplejersker i Aalborg d. 28. april 2023 En dag som på meget højt niveau var præget af mange præsentationer, som sygeplejersker fra klinik og forskning bragte frem for at udfolde sygepleje i et komplekst sundhedsvæsen. En dag med fokus på sygepleje og omsorg – en dag med fokus på, hvordan vi som sygeplejersker har en afgørende rolle i mødet med patienterne, hvor sygeplejen udfolder sig og en afgørende rolle i mødet med hinanden, når vi skal lykkes i fællesskab. Helen, du sprang bogstaveligt talt ind på den store scene – hvor du med krop og gestik og ord rammede dagen ind i en stærk fortælling om, hvordan vi ER kulturen, hvordan vi selv skal give for at få noget til at gro, og hvordan det nærværende ligger naturligt for os og skal leves i samklang med en undrende, nysgerrig og leende tilgang til mennesker – så ”belønningshormonbutikken” kan åbne. Arbejdsglæde med et varigt glimt i øjet - hvor begejstring og glæde er det styrende element – her gik du netop vejen SAMMEN med os i de 45 minutter på scenen, hvor du greb os fuldstændig og med dig som eksemplet viste os at VI ER KULTUREN. ”Der er en engel i enhver sten – den skal bare hugges ud”.

Helle Nygård Kristensen

AALBORG UNIVERSITETSHOSPITAL

Tak for et helt fantastisk oplæg i Egå den 14.10.21. Det var lige som vi kunne ønske os og der er efterfølgende kommet rigtig mange positive tilbagemeldinger. Det er sjældent vi oplever at budskaber tages ind og efterfølgende skaber reflektion hos samtlige personalegrupper. Det oplevede vi med dit foredrag – lige fra pedel til rengøringsmedarbejdere, kost personale og plejepersonale. Dine formidlingsevner er formidable… og vi har fået ”nye begreber og udtryk” at relatere til i hverdagen.

Jonna Kjeldsen

OK-Fonden Egå

Helen Eriksen har en skøn humor, er nærværende i sit oplæg og med sin videnskabelige tilgang fik hun guidet os igennem en forståelse for, hvorfor vi som mennesker reagerer som vi gør ved forandringer, hvordan vi sikrer vores arbejdsglæde, de relationer vi har og hvordan vi kan bygge bro. Vi blev klædt godt på og fik os nogle gode redskaber.

Christina Sjølin

Klinisk immunologisk Afdeling

Vi var vældig tilfredse med foredraget. Hun er rigtig frisk og god at høre på. Humor mm. Jeg har kun hørt positive ting fra deltagerne.

Peter Jensen

Aabenraa Lærerkreds

I HK Sydjylland bad vi Helen om at stå i spidsen for vores Trivselsdag 2021. en dag hvor vi samler alle små 100 medarbejdere. Og med afsæt i viden, milde skub og ikke mindst en masse gode refleksioner, kunne vi gå derfra med guldkorn på blokken, vigtige samtaler med hinanden og måske som det mest vigtige et fælles sprog om hvad vi vil med vores fælles trivsel. Helen bandt dagen sammen med højt humør, stor energi og ikke mindst en forståelse af os som organisation. Den tryghed der er i at have en agil og professionel facilitator giver så meget mere rum til at deltage i dagen og de væsentlige samtaler som ledelse, og vi fik alt det med os som vi havde håbet på.

Camilla Madsen

HK Sydjylland

Utrolig inspirerende. Helen fik fanget publikum meget hurtigt og fik skabt en rigtig god stemning. Hun er med sin meget selvinddragende og humoristiske måde en oplægsholder der skaber billeder hos tilhørerne. Der blev skabt et rigtig godt grundlag for efterfølgende refleksion.

Inge Fabricius

Områdeinstitutionen Hestkøb

Super god energi. Nærværende og relevant. Lige i øjenhøjde.

Susanne Holde

Sæther

Helen Eriksen sprang til som en akut erstatning for en anden foredragsholder, der desværre måtte melde fra dagen forinden vores afdelingsseminar. Helen planlagde 3,5 timers foredrag inkl. workshop om arbejdsglæde på kun ét døgn – det må siges at være en imponerende feberredning. På trods af den korte forberedningstid var Helen vanvittig sikker, og drog løbende i foredraget paralleller til mange af de fokusområder, som vi havde snakket om dagen før. Forinden foredraget har der i vores afdeling været en fælles forståelse for, at vi har et rigtig godt psykisk arbejdsmiljø, hvor alle vil hinanden det bedste, både i arbejdsmæssige sammenhænge, men også i private. Helens foredrag/workshop gav alligevel stof til eftertanke, da det altid er muligt at arbejde videre med, hvad vi gerne vil have mere af. Helen fik overbevist de fleste af os om, at det er yderst relevant at snakke arbejdsmiljø, selvom det måske allerede fungerer meget godt. Efter vores afdelingsseminar har vi internt evalueret dagen og dermed også Helens foredrag/workshop. Cirka 70 % af deltagerne har givet Helen topscore, og 25 % har givet hende næsthøjeste score. Tallene taler for sig selv – vi er meget tilfredse, og kan kun give de bedste anbefalinger! :-)

Andy Heineth

Region Syddanmark

Helen havde fuld opmærksomhed hos tilhørerne. Foredraget var både tankevækkende og underholdende Tak fordi vi måtte streame til elever i udlandet

Torben Jensen

Aalborg Handelsskole

Supergodt foredrag, som mange medarbejdere efterfølgende roste - de oplevede at have fået noget med sig, de både kunne bruge og reflektere over.

Anne-Mette Reeckmann

Privatskolen I Frederikshavn

Nu har jeg hørt Helen 2 gange og hun er fantastisk - om det er for 20 eller 120 personer er ligegyldig. Helen får mine varmeste anbefalinger

Trine Helbo Sejersen

Optik vest

Helen Eriksen leverede et virkelig godt tankevækkende og motiverende foredrag for hele vores KS. i Andel Energi. Helen Eriksen formåede at begejstre alle 175 kunderådgivere med hendes gode energi og konkrete eksempler fra hverdagen og livet, som vi alle kan relatere til. STOR ros til Helen Eriksen!!

Anja Berg

Andel Energi

Alt i alt en super god oplevelse og en inspirerende foredragsholder.

Pernille Byrgesen

Herning Vand

Et super godt foredrag både meget inspirerende og underholdende, Helen fik alles opmærksomhed og vi har fået så gode tilbagemeldinger fra vores medarbejdere efterfølgende.

Bettina Nielsen

Tranders Høje Friplejehjem

Vi kan anbefale Helen Eriksen’s foredrag omkring forandringer som hun afviklede hos os den 12/10-23. Hun er kompetent og får formidlet nogle værdifulde pointer på en underholdende måde. Man sidder tilbage med et smil på læben og en eftertanke – ”det må vi gøre noget ved hos os” 1½ time fløj afsted.

Ole Holm, HSE Manager Specialist

Norlys

“Helen gav os et super engageret, underholdende og værdifuldt input til vores arbejde med at skabe en stærk fælles kultur på tværs af forskellige afdelinger i vores hus! Vores medarbejder var begejstrede, fordi Helen´s oplæg var underholdende og morsomt samtidig med, at Helen gav gode eksempler og episoder på hvad arbejdsglæde kan/gøre for at skabe en god arbejdsplads! Tak for dit besøg, det var verdensklasse”

Alex Pedersen

Samn Forsyning

Helen var god til at fastholde deltagerne og der var plads til humor og gode grin.

Vibeke Ulsøe Rasmussen

Samn Forsyning

Helen Eriksens oplæg var meget nærværende og vedkommende - fornemt pakket ind i humor og elegant charme, som gjorde positivt indtryk på gruppen af medarbejdere. Humoren forstærkede budskab og gav anledning til en afslappet og behagelig stemning.

Randi Manny Laustsen

Skolecenter Jetsmark

Sygeplejesymposium for over 300 engagerede og dedikerede sygeplejersker i Aalborg d. 28. april 2023 En dag som på meget højt niveau var præget af mange præsentationer, som sygeplejersker fra klinik og forskning bragte frem for at udfolde sygepleje i et komplekst sundhedsvæsen. En dag med fokus på sygepleje og omsorg – en dag med fokus på, hvordan vi som sygeplejersker har en afgørende rolle i mødet med patienterne, hvor sygeplejen udfolder sig og en afgørende rolle i mødet med hinanden, når vi skal lykkes i fællesskab. Helen, du sprang bogstaveligt talt ind på den store scene – hvor du med krop og gestik og ord rammede dagen ind i en stærk fortælling om, hvordan vi ER kulturen, hvordan vi selv skal give for at få noget til at gro, og hvordan det nærværende ligger naturligt for os og skal leves i samklang med en undrende, nysgerrig og leende tilgang til mennesker – så ”belønningshormonbutikken” kan åbne. Arbejdsglæde med et varigt glimt i øjet - hvor begejstring og glæde er det styrende element – her gik du netop vejen SAMMEN med os i de 45 minutter på scenen, hvor du greb os fuldstændig og med dig som eksemplet viste os at VI ERKULTUREN. ”Der er en engel i enhver sten – den skal bare hugges ud”

Helle Nygaard Kristensen

UCN/Aalborg Universitetshospital

Oplægget var en kæmpe gave, hvor vi fik meget mere end vi havde regnet med. Helen er livlig og gribende at se på og lytte til med sine store armbevægelser og sine billedelige eksempler. Det er fedt, at Helen bringer sig selv så meget i spil i sine eksempler, det skaber en tillid mellem hende og tilskuerne. Og de billedelige eksempler, om det er en pindvin, der har brug for et gruppekram eller en salgschef, der vil udgive en cd, gør at der er mange holdepunkter i oplægget, som gør det til at huske og let at referere til. En klar anbefaling herfra.

Julie Nikolajsen

Lyngby-Taarbæk Kommune

Meget energisk foredragsholder. Var god til at få os alle med.

Anne Krüger Tychsen

Tønder Lægehus Nord

I Visma DataLøn & ProLøn har vi brugt Helen Eriksen som gæstetaler ved vores kundeevents i 2023. Helen er dygtig til at sætte fokus på de problemstillinger, som mange af os arbejder med i hverdagen. Hvordan er det lige, vi spiller hinanden gode? Er der plads til at være begejstrede, og hvordan står det til med den følelsesmæssige forurening? Alt dette er Helen super til at formidle med varme, smil og grin! Jeg kan varmt anbefale at invitere Helen ind til et oplæg i virksomheden - der er masser af input og refleksioner, som man kan arbejde videre med". Karina Wellendorph, CEO Visma DataLøn & ProLøn A/S

Karina Wellendorph

Visma DataLøn & ProLøn

Uanset om man arbejder i små virksomheder eller større koncerner er det et vilkår at vi befinder os i et kontinuum af processer og projekter som kræver forandringer. Helen Eriksen har en helt unik tilgang til forandringspsykologi. Hun er en fantastisk performer, som på en begavet måde, fanger folks opmærksomhed og får os til at spørge os selv om vi nu ikke burde gøre tingene lidt bedre. Helen efterlader et stort indtryk, og arbejder sig helt ind bag vores rutiner, fordomme og erfaringer, og er overvældende fantastisk til at få folk til at opleve at de har brug for at interagere med andre. Gennem de sidste 8 år har jeg samarbejdet med Helen, når der skulle laves omfattende organisationsændringer. Hun har en evne til at jonglere mellem humor og fakta på den ene side og historie og innovation på den anden. Jeg har oplevet Helen arbejde med grupper fra 15 til over 500 mennesker, og hver gang er resultatet det samme. Man bliver dybt begejstret, og klar til at gå hjem og gøre en forskel.!

Michael Storm Klausen, sygehusdirektør

Sygehus Thy / Mors

Læn dig trygt frem i stolen" og lyt til Helens energifyldte inspiration og lær mere om dit enorme potentiale til at møde forandringer og forstå forandringens psykologi. Din proces er begyndt, når du rejser dig fra stolen.

Nikoline Meyer

Ledernes Hovedorganisation

Helen Eriksen er i stand til at få alle i en organisation til at se på tingene forfra - at turde prøve forandringen - eller rettere innovation på en menneskelig og forståelig måde - og hun gør det på en inspirerende og meget levende facon. Min allervarmeste anbefaling til næste personalearrangement hos jer.

Flemming Gade Hansen

Sinatur Hotel Haraldskær

Helen Eriksen er i særklasse. Sprællevende. Sød, sjov, aktuel og med et budskab, der rammer plet. Ved Helens første foredrag fik hun plantet dagsordener og udtryk, som vi - med smil - stadig refererer til over et år efter - og ved det seneste foredrag fik hun os igen op af stolene, fik os til at synge sammen og tænke i samarbejde og arbejdsmiljø på en ny og inspirerende måde. Tak for alt hvad du havde med til os.

Inga Ager

Byens Mad

Meget inspirerende. Rigtig mange har meldt positivt tilbage på foredraget. Super god formidling.

Kim Jeppesen

OK-Centret Enghaven

Helen var fantastisk - hun ramte os lige på kornet. Vi morede os, samtidig med at hun bød på mange teoretiske guldkorn.

Pernille Hossy

Helsinge Realskole

Et fantastisk foredrag - indlevende, vedkommende og med en helt tilpas sammensætning af teori og praksis.

Sidsel Lynggaard Sørensen

Team Online A/S

Inspirerende og motiverende med masser af sjæl og engagement.

Tom Filstrup

Scandic Odense

Helen har en enorm energi, og bygger op så alle er med inden pointerne kommer.

Henrik Stærk

Sparekassen Limfjorden

Med kort varsel fik vi i samråd med Helen Eriksen ændret indholdet og temaet for foredraget med baggrund i nogle store forandringer i vores virksomhed fra første foredrag til opfølgningsmødet. Helen viste stor forandringsparathed og vilje til at fokusere på vores ønske. Flot gjort.

Poul Kristensen

Sparekassen Limfjorden

Allerførst rigtig mange tak for godt og inspirerende foredrag der gav stof til eftertanke og som i ordets bogstaveligste forstand fik lytternes arme i vejret - en hurtig genvej til at udløse lykkehormonet (Serotonin). Der blev skabt grobund for en god forståelse for samspillet mellem mennesker, og budskaberne blev leveret med en god portion humor. En rigtig god oplevelse.

Tina Sternest

DI

Helen Eriksen holdt oplægget ”Forandringer og forandringsledelse i en udfordrende tid” på LOS – Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud’s landsmøde i april 2011. På landsmødet deltog 400 mennesker og oplægget varede en time. Helen formåede på både lødig og underholdende vis at formidle et højaktuelt emne for vores medlemmer, og vi kan kun give hende vores bedste anbefalinger.

Sigrid Fleckner

LOS

Helens evne til at sætte forandringer ind i letgenkendelige situationer samt gøre illustrationerne levende, er fantastisk og meget livgivende. Vi har efterfølgende brugt visse af Helens sprogtermer og taler ofte i relation til en forandring om, at 'spille død, flygte eller kæmpe og få et positivt resultat ud af det.' Mange kolleger er efterfølgende blevet mere positive og knap så kritiske over for de forandringer, der bare kommer, og lidt uartigt, glemmer at spørge om lov.

Morten Rottbøll

Peter Justesen Company A/S

Matchede fuldstændigt vores behov og forventninger.

Stig Korgaard

Tabulex

Det var et super godt oplæg, som var sjovt, fængende og fagligt. Man følte at Helen havde uddannelse, viden og erfaring bag sine ord, og endda også forskning. Rigtig godt med eksempler som man kan forholde sig til og sammenligne med hverdagen på arbejdspladsen. Kan klart anbefales!

Didde Nørgaard

Sikkerhedsstyrelsen

Jeg synes, at Helen meget fint brugte vores aktuelle situation i sit foredrag. Det gjorde foredraget meget vedkommende og brugbart for os.

Tina Laurberg

Plejecenter Skovhuset, Hillerød

Helen Eriksen "fangede os alle." Tak for det. Rigtig godt. Super.

Karen Moldrup

I.F.S psyk

Alle har været meget tilfredse og følte at man fik noget med hjem, som man kunne bruge.

Irene Lauritzen

Socialrådgiverklubben i Vejle

Fagligt og humoristisk med den rigtige fordeling af begge dele ift. vores ønsker.

Kirsten Gosvig

Ålholmhjemmet i Hillerød Kommune

Helen var meget god til, på en sjov måde at formidle et tungt emne, så alle kunne forholde sig til emnet og bruge det på egen og andres situation. Rigtig god til at fastholde vores fokus en fredag eftermiddag.

Brian Hummel

Cheminova A/S

Helen Eriksen om magtspillet på arbejdspladsen

Erhvervspsykolog og foredragsholder Helen Eriksen, medvirker i en artikel fra magasinet God Arbejdslyst, der handler om magtspillet og medarbejderens position på arbejdspladsen. Her giver hun sammen med karriererådgiver Dorte Peary gode råd til, hvordan du som medarbejder kommer positivt gennem arbejdslivets magtspil.

Helen Eriksen forklarer blandt andet, hvorfor vi reagerer som vi gør og hvordan vi bør reagere, når der sker forandringer på arbejdspladsen. Dette kan eksempelvis forekomme, når der bliver uddelt bonusser eller fyresedler, når der starter en ny kollega eller når beslutninger bliver truffet i tekøkkenet.

Artiklen sætter også fokus på, at hver medarbejder ikke er ens. Hver medarbejder har individuelle styrker, og man bliver konstant betragtet og målt på ens arbejde, hvilket kan være udmattende: “Ubevidst positionerer vi os hele tiden og sammenligner vores viden, kompetencer, anciennitet og popularitet”.

Læs den fulde artikel her og bliv klogere på, hvordan magtspillet kan bruges til at skabe struktur og tryghed på arbejdspladsen fremfor mobning og stress.

Helen Eriksen: Multitasking er skyld i søvnmangel

En ny undersøgelse viser, at vi danskere sover mindre end de anbefalede syv-otte timer i døgnet. Helen Eriksen er psykolog og trivselsekspert, og hun mener, at den manglende søvn kan hænge sammen med vores stigende behov for multitasking. Det skriver Jyllands-Posten.

– En af de helt store bivirkninger ved multitasking er at det fjerner det naturlige behov for søvn, siger Helen Eriksen til Jyllands-Posten. Hun forklarer, at hver gang vi sætter et flueben ved et gøremål, så får hjernen tilfredsheds- og lykkestoffer, hvilket får kroppen til at glemme dets naturlige behov som eksempelvis søvn.

Helen Eriksen mener, at det ligger i vores kultur, at det kan være tjekket at fortælle, hvor lidt man har brug for søvn, og hvor meget man kan overkomme.

Trods det så opfordrer Helen Eriksen til kun at foretage sig én ting af gangen.

Se foredrag med Helen Eriksen
Uforpligtende forespørgsel på Helen Eriksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Helen Eriksen
Helen Eriksen

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var et super godt oplæg, som var sjovt, fængende og fagligt. Man følte at Helen havde uddannelse, viden og erfaring bag sine ord, og endda også forskning. Rigtig godt med eksempler som man kan forholde sig til og sammenligne med hverdagen på arbejdspladsen. Kan klart anbefales!"

Didde Nørgaard - Sikkerhedsstyrelsen Se alle referencer

Foredragsemner med Helen Eriksen