Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Rune Strøm

Humoristisk og kompetent formidler af konflikthåndtering og kommunikation

Rune Strøm

Foto: Michael Kjærgaard

Rune Strøm

Forfatter og kommunikationsekspert.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Et foredrag spot on på dialog og kommunikation på mange planer og niveauer. Man griner og næsten græder med Rune, men han fik alle sikkert i havn. Rune er fuldstændig i øjenhøjde med tilhørerne, og hans billeder undervejs i foredraget sidder printet på nethinden."

Ulla Brommann - Rinkenæs Efterskole Se alle referencer

Et foredrag med Rune Strøm giver jer:

  • Et foredrag der vil styrke jeres kommunikation og effektivitet
  • En dybt passioneret og erfaren foredragsholder
  • Et foredrag inspireret og helt høj på den fantastiske stemning
Uforpligtende forespørgsel på Rune Strøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Rune

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Rune Strøm er en anerkendt, rutineret og skarp formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han er en sjov, dygtig og engageret foredragsholder, der har meget på hjerte, og som formår at kombinere faglige emner med personlige vinkler. Dette er en væsentlig årsag til, at han altid scorer topkarakter i sine evalueringer. Book Rune Strøm og styrk jeres kommunikation og effektivitet.

Et foredrag med Rune Strøm giver jer:

  • Et foredrag der vil styrke jeres kommunikation og effektivitet
  • En dybt passioneret og erfaren foredragsholder
  • Et foredrag inspireret og helt høj på den fantastiske stemning

Forbedre konflikthåndtering og kommunikation på arbejdspladsen

Rune Strøm er en dybt passioneret foredragsholder, som sørger for at nå igennem til alle deltagerne – også på de bagerste rækker. Med sine erfaringer og fortællinger får han typisk sit publikum igennem hele følelsesregisteret, og det er ikke uvant både at have grædt og grint, efter et foredrag med Rune. Det er underholdende, samtidig med at deltagerne lærer en masse, både om dem selv, deres kollegaer og deres omgangskreds.

Runes foredrag anvender personlige historier og eksempler, som vi alle kan genkende fra vores egen hverdag. Til stor fornøjelse blandt deltagerne, er han ikke bleg for at udstille sine egne mangler og fejltrin, i bestræbelserne på at skabe forståelse og motivation hos sine deltagere.

Han er i dag kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master Practioner i meditation. Han holder en lang række foredrag, kurser og workshops indenfor emnerne kommunikation og konflikthåndtering for virksomheder, foreninger, skoler, institutioner m.fl. i det private og offentlige. Oprindeligt har Rune en baggrund som socialpædagog, og har efterfølgende videreuddannet sig som coach og professionel mediator i skoleverdenen. Samtidig har han i en årrække arbejdet som ledelsesrepræsentant og tillidsmand. I kraft af de to titler har han på arbejdspladser derfor siddet på begge sider af bordet –  som henholdsvis tillidsrepræsentant og ledelsesrepræsentant. I 2013 var han aktuel i DR’s “Danskernes Akademi”, hvor han deltog som ekspert og foredragsholder i en udsendelsesrække om indlæring og trivsel.

I oktober 2013 udgav Rune bogen ”Så tal dog pænt for helvede”. I forordet skriver læringsstilseksperten Svend Erik Schmidt: ”Hvad enten du læser denne bog som forælder, medarbejder eller ”som menneske”, giver bogen dig en fantastisk mulighed for at tilegne dig konkrete og tidssvarende kommunikationsredskaber”.

Alle Rune Strøms foredrag kan også bookes som halve- og hele dages kurser. Han kan tilpasse sine indlæg til rene medarbejdergrupper, ledergrupper og blandede grupper.

Læs mere på Rune Strøms hjemmeside.

Se foredrag med Rune Strøm
Rune Strøm foredrag

Det meningsfulde liv

Hvad skal der til for at leve et rigt, vitalt og meningsfuldt liv? Et liv hvor vi som mennesker samtidig kan rumme og acceptere den modstand og tyngde, vi alle møder på vores vej? Hvilken enkeltstående faktor sandsynliggør, at vi lever et langt liv? Kan denne enkeltstående faktor hjælpe os til at håndtere smerte og sygdom?

Hvis du kunne tænke dig at få svarene på disse spørgsmål, kan du komme til foredrag med Rune Strøm. Oplægget baserer sig på den nyeste psykologiske forskning, og de ældste menneskelige mekanismer. Og så er der en masse god gammeldags snusfornuft. Oplægget kommer jordnære redskaber til brug i parforholdet, samt livets andre bærende relationer.

Rune Strøm foredrag

Den gode arbejdsplads

Det er ikke uden grund, at dette humoristiske og lærerige foredrag er populært, med top engagement og feedback fra deltagerne. Med Runes ekspertise som kommunikationsekspert, tildeler han sine deltagere en dybdegående indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på en arbejdsplads.

Med masser af effektive redskaber, og samtidig en enkel og humoristisk tilgang til at forstå den gode kommunikation, styrker Rune deltagernes evne til at forstå kollegaerne. Han skaber en god stemning, og formår samtidig at minimere risikoen for fremtidige konflikter markant. Indholdet er konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor vi som kolleger, ledere og medarbejdere ønsker at se hinanden som medspillere.

Foredraget giver en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer, der utvivlsomt vil styrke personalet.

Rune Strøm foredrag

Konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering

Dette foredrag giver jer en positiv – og effektiv – tilgang til kommunikation og konflikthåndtering i dagligdagen. Hvis I vil møde en foredragsholder, der byder på konkrete redskaber, hvormed man kan håndtere hverdagens kommunikation og konflikter i personalegruppen, er dette Rune Strøm foredrag et rigtig godt bud. Foredraget bygger på vellykket og gennemtestet praksiserfaring, med et solidt teoretisk grundlag.

Gennem “konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering” formidler Rune redskaber, der er centrale i forhold til at mestre konstruktiv kommunikation. Indholdet bliver konkret præsenteret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor I ønsker at se hinanden som medspillere, fremfor modspillere. Foredraget giver jer først og fremmest en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, alvor og et indblik i kommunikationens enorme kraft.

Rune Strøm foredrag

Så tal dog pænt for helvede!

Hvad enten du booker dette foredrag til målgrupper bestående af forældre, pædagoger, lærere eller andre, der arbejder med børn og unge, giver det deltageren en fantastisk mulighed for at tilegne sig konkrete og tidssvarende kommunikationsredskaber. De får ikke blot værktøjer til at styrke deres kommunikation med børn og unge, men også stærk indsigt i og redskaber til forebyggelse og håndtering af de konfliktsituationer, som børn og unge nemt bringer sig selv i.

Foredraget tager udgangspunkt i Rune Strøms bog ”Så tal dog pænt for helvede” fra 2013. Her tager han udgangspunkt i sin uddannelse som pædagog fra socialpædagogisk seminarium og hans efterfølgende arbejde som leder, mediator, tillidsmand og AKT-vejleder.

Referencer

Dagen var morsom og præget af power og Runes meget direkte facon, hvor han ofte brugte sit eget liv som eksempel. Flere af mine medarbejdere, der er "konsulent-trætte" har rost Runes kursus for at være vedkommende, og forklaret at det gode var, at det satte billeder på situationerne. Stemningen var gennem hele forløbet rigtig god, og det er længe siden vi har fået grinet så meget.

J. Birgit Hendriksen

Fødevarestyrelsen

Jeg tror ikke, at mine kollegaer glemmer Rune og hans budskaber foreløbig. Et fantastisk foredrag sidst på dagen, hvor der var behov for lidt ny energi - og det fik vi :-) Cola har fået en helt ny betydning i vores hverdag, og "Elses røv" er printet ind i hukommelsen. Super oplevelse - tak for det :-)

Charlotte Rostrup

NCC Danmark A/S

Rune var som altid oplagt, nærværende og gav sig tid til publikum også efter foredraget

Lene Skovfoged

Hjørring Kommune

Rune Strøm indtog scenen på Arbejdsmiljødagene 2019 for ledere, arbejdsmiljø og tillidsrepræsentanter fra Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring Kommune - og fyldte den helt ud. Rune Strøm er en fantastisk historiefortæller med et relevant budskab. Historierne om colaflasken, elefanten og skraldebilen huskes med stor tydelighed og gengives levende samtidig med, at de giver anledning til refleksion over egen praksis. Rune Strøms workshop var en rutschebanetur, hvor deltagerne kom igennem hele følelsesregisteret. Der blev grint, grædt og krammet.

Jeanett Simonsen

Hjørring Kommune

Et virkeligt godt og "levende" foredrag.

Trine Weje Andersen

VIA University College

Vi har fået gode tilbagemeldinger på at det var et sjovt, underholdende, informativt foredrag, hvor billedsproget gjorde det spiseligt for enhver.

Hanne Sølvkjær

Post Danmark

Han kunne fastholde hele salen, også de unge utålmodige tilhørere.

Iben Kildemand Larsen

Odense Kommune

Rune er en fantastisk formidler - levende, “spot on” og med passende krydderi af humor. Rune ramte på dagen lige ned i en aktuel kompleks konflikt omkring dårligt samarbejde og derved også meget dårligt psykisk arbejdsmiljø. Konflikten var pludselig udstillet for alle tilstedeværende deltagere og ikke særlig behagelig for de implicerede kollegaer/leder, men Rune tacklede det rigtig godt og meget professionelt . Flere har efterfølgende spurgt indtil pris for Rune - da de gerne vil benytte ham på temadage.

Anita Frank

Østjyllands Politiforening

Foredraget indfriede vores forventninger og der var fuld tilfredshed. Vi kunne ikke ønske os bedre foredragsholder.

Hanne Juul

Aalborg Kommune

Vi har lavet vores egen evaluering af foredraget. Der blev brugt ord som: Megagodt, vildt inspirerende, fremragende, Rune var fantastisk, inspirerende og let at overføre til egen hverdag.

Bettina Brix

Ringsted Kommune

Fantastisk som hans foredrag kan ramme så mange faggrupper på en gang og gå lige ind.

Lisbet Sørensen

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltning

God kontakt og indlevelsesevne. Brugbart emne.

Jacob Haugaard

FDDB

Vi var en lille sluttet kreds på 20 personer, så vi havde virkelig en god tid i selskab med Rune. Meget levende foredag og også god dialog.

Lehna Holm

Rødkilde Gymnasium

Jeg vil gerne rose Rune for, at tilpasse sit foredrag til vores målgruppe og indholdet til vores situation. Jeg havde en snak med Rune inden foredraget, og det var meget tydeligt, at han havde forstået mine ønsker og passede det ind i hans foredrag på forbilledlig vis.

Britta Skriver Nielsen

Fredericia Kommune

Rune leverede fuldt ud det forventede, i forhold til det vi havde talt om. En god oplevelse for tilhørerne og de har givet meget positive tilbagemeldinger.

Lise Ringkvist, Sundhed og Omsorg

Slagelse Kommune

Rune er en meget engageret fordragsholder, og hans foredrag fungerede rigtig godt. Vi oplevede, at Rune var rigtig god til at tilpasse indholdet til vores ønske.

Lotte Holck Jensen

Ringkøbing-Skjern Kommune

Det var et meget godt og inspirerende foredrag. Rune var god til at holde de unge fanget - det at det er en autentisk historie han tager udgangspunkt i, tror jeg fanger. Og brugen af coladåsen er genial.

Ulla Lassen

Sønderborg Kommune

Super godt foredrag. Folk var rigtig godt underholdt!

Simone

Arla Foods

Det var en optræden med stort engangement, stor relevans og præcist rent tidsmæssigt. En skarp præstation.

Mette Schrøder

Viborg Kommune

Dejligt at vi kunne skrædesy Runes foredrag/kursus til vores ønsker for vores team. Rune er givtig at være sammen med, som menneske, formidler og fagligt.

Lise Madsen

Viborg Kommune

Rune er meget lydhør overfor input og han er selvkritisk med en god fornemmelse for publikum. Vi havde tre foredrag med ham og han evnede at ændre småting undervejs, så han leverede bedst mulige foredrag til målgruppen. Vors kunder var vilde med ham

Tina Pedersen

Plandent

Rune Strøm var velforberedt og brændte helt sikkert for emnet. Det kunne vi alle i forsamlingen mærke. Han var utrolig energisk og det var flot, så meget han brugte sig selv og sin egen historie i foredraget. Det gjorde det meget autentisk.

Anne Zeeberg

ATP Ejendomme A/S

Levende, sjovt og tankevækkende. Rune scorede toppoint på vores kundeevalueringsskemaer.

Mette Kromand

Mölnlycke Health Care

Gode refleksioner.

Hans Jørgen Slivsgaard

Borupgaard Amtsgymnasium

Rune var super god

Lene Krogh

Psykiatrien, Region Syddanmark

Super godt foredrag. Har fået rigtig god respons fra mine kollegaer, som bruger nogle af værktøjeren i deres hverdag. Foredraget satte tankerne i gang hos de fleste, som nu tænker over deres arbejdsmiljø og deres eget arbejdspres. Fordraget var underholdenede og holdt folk i gang, med livlige historier og demonstrationer.

Tina Jakobsen

Chr. Hansen A/S

Rune Strøm var meget professionel og personlig. Han var meget omhyggelig med at tilrettelægge sit foredrag, sådan at vi fik det vi søgte.

Majbritt Forman

Hillerød Kommune

Rune leverede et stærkt oplæg om kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering - i alt fire underholdende og inspirerende timer med masser af grin og tårer.

Anne Therese Schultz

Hillerød Kommune

Rune opfattede hurtigt vores jargon og målrettede sin stil til os.

Lise Christensen

Region Sjælland

Et foredrag spot on på dialog og kommunikation på mange planer og niveauer. Man griner og næsten græder med Rune, men han fik alle sikkert i havn. Rune er fuldstændig i øjenhøjde med tilhørerne, og hans billeder undervejs i foredraget sidder printet på nethinden...din indre cola bruser over, eller hvordan ser elefanten ud..... Kan varmt anbefale Rune Strøms levende og vedkommende foredrag.

Ulla Brommann

Rinkenæs Efterskole

Ved brug af en dåsecola formådede Rune Strøm at skabe forståelse omkring kommunikation. Dette var både interessant og ganske humoristisk. Rune Strøm er meget levende og har publikum med sig.

Karen Pedersen

Lejerbo

Levede helt op til forventningen - utrolig levende og fangende oplæg. Dejligt at oplægsholder havde god tid til spørgsmål og snak efter oplægget var slut. FOA har fået stor ros fra vores medlemmer, som deltog.

Ulla Mikkelsen

FOA Sydsjælland

Vi var et par stykker, der havde oplevet Rune's foredrag tidligere og alligevel formåede han at gøre det relevant for lige præcis vores personalegruppe, så vi kunne bruge hans pointer til vores efterfølgende temadag/aften. Han formår at få os til at grine, men også få os til at reflektere over vores daglige handlinger på en konstruktiv måde.

Lea Vikkelsø

Hvidovre Hospital

Rune virkede meget oplagt. Det fungerede rigtig godt, at han var meget tæt på tilhørerne.

Ove Østergaard

Holstebro Ungdomsskole

Rigtig godt foredrag med stor indlevelse fra Rune Strøm. Indholdet passede perfekt til målgruppen og var relevant ifht. alkoholkampagnen.

Monica Lisa Warrer

Sundhedscenter Tårnby

Lærerigt og sjovt. Mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne.

Jette Vinther

EUC nordvest i Thisted

Det var en super aften.. Rune formåede på en underholdende, humoristisk og nærværende måde, at behandle temaer og udfordringer, vi alle kender fra hverdagen.. I timerne, dagene og ja ugerne efter foredraget, synes Runes energi at være forblevet i børnehavens personale og forældregruppe.. :O) Ind i mellem får jeg stadig et smil på læben og tænker på den måde hvorpå vi sendte Rune tilbage til Fyn - stående bifald og rungende hujen.. "Rune, Rune, Rune".. Tusind tak!!

Gitte Buch Clemmensen

Vinding Børnehave

Rune var en fornøjelse, med god energi og en masse engagement. Der var meget positiv feedback fra de ansatte på hans foredrag!

Christine Bruun

Roskilde Bibliotekerne

Rune var vildt god! Han er god til at levere nogle skarpe budskaber der umiddelbart efter oplægget kan anvendes i praksis.

Trine Haubro

Stevns Kommune

Det var et sublimt foredrag, og Rune er den mest levende og underholdende foredragsholder, vi nogensinde har oplevet.

Susan Elvekjær

AL Finans

Det var intet mindre end en kæmpe succes. Der var stående bifald efter foredraget og lang kø for at købe og få signeret en af Runes bøger. Jeg har kun fået positiv respons fra tilhørerne efterfølgende. Selv fra de kolleger der normalt er de største skeptikere. Rune Strøm får de varmeste anbefalinger herfra og hans energi niveau er jo uovertruffent med de skarpeste pointer, der ramte lige ned vores organisation.

Ole Sønder

Københavns Politiforening

Levende, klogt, medrivende. God til at fange eleverne, også i dialog undervejs. Foredraget er på bedste vis krydret med konkrete eksempler og "billeder", der gør det let for lærerne, efterfølgende at referere til den fælles oplevelse

Jens Kjær

Tolne Efterskole

Super godt. Var igennem hele følelsesregistret, og så var det virkelig underholdende og tankevækkende

Inge Lindgreen

Fællesbestyrelsen for Stauning skole og børnehave

Meget fængslende og vittigt og alvorligt på en gang. Rune er meget virtuel og fanger sit publikum straks.

Margit Rytkønen

Fagligt Selskab for Gastroenterologiske Sygeplejersker

Rune er nærværende, har god kontakt til tilhørerne og formidler sit budskab lærerigt og humoristisk passende perfekt til tema og målgruppe. Det er anden gang Rune er her. første gang var det bestyrelse og medarbejdere der fik glæden. Alle ville gerne dele denne oplevelse med resten af forældreskaren.

Susanne Lauridsen

Ullits skole

Vægtningen fin i henhold til forudgående samtale mellem undertegnede og Rune. Fangede elegant problemstilling blandt tilhørerne, som fik ekstra opmærksomhed.

Ole Petersen

Bjørnehøjskolen

Meget energisk og formåede at få hele salen med (vi var temmelig mange). Humoristisk men med en klar og forstålig pointe. Kan i den grad anbefales til andre virksomheder.

Sandra Røjgaard

OUH

Rune lever fuldstændig op til jeres PR på ham. Han er virkelig dygtig, vil meget gerne indvitere ham igen engang...

Louise Aamann

Børnehaven Tumlehøj

Vi er ovenud tilfredse med vores kursusdag "Kommunikation og konflikthåndtering" med Rune Strøm. En dag med stor relevans og udbytte. Vi havde god kommunikation om dagens indhold inden, og Rune levede fuldt ud op til forventningerne. Rune er en fantastisk formidler - er levende og på (and does what he preaches ;-)). På et jordnært niveau har vi fået redskaber til brug i hverdagen, og vi fik dannet basis for et fælles sprog og referenceramme på arbejdspladsen. Det hele formidlet af en motiverende fortæller med en god portion humor og inddragelse af deltagerne. Kort sagt - en fantastisk inspirerende dag! Vi siger "TAK!"

Maja Christiansen

KompetenceCenter Skjern og Ringkøbing

Rune Strøm er en formidabel oplægsholder. Du får humor, du får alvor. Alle dine følelser kommer i spil. Han et mageløst varmt menneske, i løbet af hans oplæg får man en sympati for ham som kun er få forundt. Fagligt er du også mæt, du kommer hjem med nye måder at se dine kollegaer og dig selv på. Vi er 100% tilfreds med Runes oplæg og kan ikke anbefale ham nok.

Jan Kjellstrøm

Sammenslutningen Af Dagsinstitutionsledere (SAD)

Det var rigtigt godt - Rune var både sjov, rørende, og vedkommende. Det var lige som det skulle være.

Maja Seilund

POB User Group

Sjovt spændende lærerigt og noget der gav kant Vi fik en god latter med der var virkelig noget bag ved foredraget vi kunne tage med hjem. mange tak.

Ellen Underbjerg

Erhvervskvinder Sønderjylland Syd

Rune og jeg havde en god dialog inden foredraget og hans foredrag var rigtig godt.

Mette Thompson

Kirstinedalsskolen, Køge

Vi havde arrangeret et forløb på 3 x 3 timer - det fungerede godt

Maiken Madsen

Gladsaxe Bibliotekerne

Runes foredrag gav et godt indblik i metoder til konflikthåndtering på en humoristisk måde. Vi var virkelig godt underholdt og gik derfra med nogle reelle værktøjer.

Maria Berwald

Lemvig Kommune

Det var et meget relevant og tankevækkende foredrag - Rune havde hele salen med sig.

Pernille Harreschou

Hillerød Vest Skolen

Det var et rigtigt godt foredrag, som til fulde indfriede vores forventninger... Han er meget energisk og sprudlende, der var meget god energi i foredraget og vi fik alle nogle redskaber med hjem til det videre arbejde... Så alt ialt en rigtig god dag.

Lene Ditte Nielsen

Kost og ernæringsforbundet

Jeg synes det var et super godt oplæg, med en meget professionel foredragsholder, som bare kunne få alle vores medarbejdere til at få en masse aha oplevelser. Efterfølgende er der blevet snakket meget om Runes fortællinger omkring elefanter og colaer.

Thomas Bornemann

Dillesholm

Virkelig godt formidlet og gennemarbejdet foredrag, hvor pointer og konkrete værktøjer blev leveret med humor og engagement. Vi taler allerede nu om coladåser og elefanter i hverdagen.

Maria Frederiksen

Aarhus Havn

Har selv set Rune nogle gange før, og syntes at han har en fantastik måde til at skubbe til mennesker uden at udlever dem, men samtidigt få overleveret et utroligt vigtigt budskab om kommunikation og konflikt håndtering. Jeg var spændt da denne gruppe af afdelingsleder er meget forhåndsindtaget og sjældent kan se de konflikter de selv er med til at fodre. Rune præsteret at få dem skubbet, og det har givet en god eftertænksomhed samt. et fælles sprog, så stikpiller i stedet er blevet en venlig henstilling, så er MEGET tilfreds. TAK

Mette Heitmann

CR El & Teknik

Jeg havde hørt Rune Strøm til en af Jeres Foredragsdagen, og synes, at han var i en særklasse. Blev på ingen måde skuffet, da han var her. Er absolut den bedste foredragsholder, vi har haft. Og der er mange, som stadig taler om det ig den indre cola. Kan varmt anbefale Rune Strøm til andre.

Pia Von Benzon

Boligforening DFB

Helt igennem fantastisk og med godt afsæt til det fremadrettede arbejdsmiljøarbejde hos os

Rikke Christensen

Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie

super inspirerende og underholdende oplæg der tiltrak mange mennesker

Ute Mammen

Frivilligcenter Tønder

Rigtig godt, levede op til forventningerne.

Henriete Amalie Siff Thomsen

Solrød Kommune

super fint foredrag, og god forventningsafstemning forud for foredrag.

Marianne Weis-Fogh Dyremose

Aalborg Universitetshospital

Det var et SUPER godt foredrag, der helt levede op til vores forventninger.

Tage Sønderby

Service & Beredskab, Horsens Kommune

Medrivende, klogt og underholdende!

Frank Christensen

Center Bakkehuset

Rune Strøm leverede med fuld energi, med nærvær, med personlige historier og med relevant tilgang ift. vores virksomhed. Der har været mange positive tilkendegivelser fra medarbejderne, og Runes gode og sjove eksempler bruges nu som fælles referenceramme. Seriøst og samtidigt godt for lattermusklerne.

Marianne Ringgaard

Vejlefjord Rehabilitering A/S

Det var et meget behagelig, humoristisk og samtidig "alvorligt" foredrag, som alle virkelig kan gøre brug af i fremtiden.

Lone Høj

ÆHF Plejecenter Rytterkasernen, Odense

Rune Strøm var meget nærværende og dejligt at han kendte til vores arbejdsområde.

Tina Hansen

Socialpædagogernes Landsforbund

Rune er en meget tilstedeværende foredragsholder, man føler, at han taler til én selv.

Chris McKay

Nykøbing F. Aftenskoler

En rigtig god dag, hvor Rune formåede at gøre det levende og sjovt, men også relevant for netop vores afdeling. Han havde lyttet til, hvad jeg gerne ville på det telefonmøde, vi havde inden.

Helle Østergaard

Hospitalsenheden Vest

En fin blanding af sjov og alvor samt praktiske tips til daglig kommunikation.

Leni Møllsøe

Sjællands tandlægeforening

Vedkommende og autentisk foredrag, leveret med engagement og personlighed. Vi var tilfredse.

Peter Bernøe

Praktikcenter Viborg, Mercantec

Det var kanon at Rune og jeg talte sammen om hvor meget han kunne gå til personalet.... altså hvor konkret han måtte være, og det at tage ansvar for hinanden, uden at blande sig for meget m.m.

Helen Kristiansen

Gyvelhøjskolen i Galten

Runes "Skraldebil" og sortering af affald er et super foredrag - der går rent ind hos deltagerne.

Kjeld Christensen

Vejen Forsyning A/S

Fantastisk godt; Rune formår virkelig at fange folks opmærksomhed med sin energi, humor og levende fortællinger. Der er meget stof til eftertanke, og en god følelse, og positivitet af at have deltaget nogle timer med Rune.

Nauja Ulsøe

Natur - og idrætsinstitution Klatretræet

Rune giver et energiboost til en organisation, i kraft af hans tydelige billedsprog som sætter fokus på egne udfordringer i kommunikationen.

Flemming Nielsen

Nyborgværkstedet

Ekstremt dygtig og dejlig foredragsholder.

Ghita

Odsherred Forsyning

Super godt og aktuelt foredrag som medarbejderne kan drage nytte af.

Jan Viebjerg Larsen

Odsherred Forsyning

Det passede perfekt til forsamlingen og vi har fået mange positive kommentarer efterfølgende.

Jørgen Dyrskjøt Thorsen

Skolegades Skole

Rune var lige præcis så dygtig og energisk og underholdende, som jeg havde håbet på. Mine medlemmer var opløftede og begejstrede efter hans foredrag/optræden. Kombinationen af masser af solidt indhold og en super-underholdende måde at formidle på, var alle pengene værd.

Lone Varming

Kalundborg Lærerkreds

Rigtig godt foredrag..."Den gode arbejdsplads"...Reaktionerne gik lige fra grineflip til total stilhed. Det har givet meget at tænke på.

Rikke Grønager

Ringsted dagpleje

Runes fortælling er medrivende, energifyldt og humoristisk. Rune skaber en fælles forståelsesramme for de temaer, han italesætter. Flere af kollegaerne kom med positive tilbagemeldinger umiddelbart efter foredraget: Én fik bekræftet sin måde at tænke på de seneste 25 år. En anden fik modet til at færdiggøre en bog, hun var igang med. Alt i alt en rigtig god aften!

Annelise Christensen

Behandlingstilbuddet Munkegården

Virkelig levende og nærværende foredragsholder.

Jeanette Eriksen

Båring Børneunivers

Rune kom, så og sejrede. Det var formidabelt godt. Skolens medarbejdere var voldsomt optaget af emnerne. Det var super relevant. Rune tog sig god tid til efterfølgende at tale med folk. Det var en rigtig god oplevelse

Søren Vestergaard

Kornmarkskolen

Kan varmt anbefales.

Birgitte Bigom Nielsen

Regionshospitalet Horsens

Stor impact - det rørte os dybt. Tak for Rune!

Claudia

FAB

Fremragende energi og kemi.

Rasmus Englund

Stevns Friskole

Rune leverer en fantastisk kombination af faglighed, personlighed og energi.

Johannes Alban

Guldborgsund Ungdomsskole

Nærværende og autentisk foredrag. Rune Strøm rammer noget i enhver person, som lytter, drages og opsluges af hans energifyldte måde at levere sit budskab på.

Evald Lange Rise

Frejlev Skole

Rune Strøms foredrag var en stor succes, mange forældre har efterfølgende kommet med positive tilkendegivelser. Også forældre, som jeg ellers ikke har noget at gøre med. Alt i alt en fantastisk oplevelse for tilhørerne.

Tove Staunsbjerg Pedersen

Nibe Skole

Et meget engageret og nærværende møde mellem Rune og 98 tilskuere

Birgitte Davidsen

Langsøskolen

Rune er en fantastisk mand. Han kommer med en energi, hvor han formår at få deltagerne med. Både med de sjove bemærkninger og hans meget alvorlige private historie med familien. Den rørte flere af deltagerne dybt. Eller I hvert fald emnet om, at vi er os selv nærmest, har for travlt og er en smule berøringsangst, og ikke tør spørge ind til, hvordan en kollega har det. Rune var fantastisk til at tage sig tid til at tale med en kollega, der havde brug for at vende nogle ting med ham. Meget stort af en "fremmed" mand, som virkelig gav vores søde medarbejder en super god oplevelse. Tak Rune ;-)

Vivi Hornbæk

DSB Kommunikation

Han var bare helt fantastisk - og han fangede i den grad publikummet. Han kan varmt anbefales :-)

Ulla Milling

Ikast-Brande Kommunes entreprenøafdeling

På alle måder fantastisk!

Jeanette Bonde

Hørning Dagtilbud

Tilhørerne var helt høje da de gik hjem. Har også efterfølgende modtaget mange positive tilbagemeldinger. Runes service forud foredraget var meget grundigt.

Ulla Kappel

Sydvestjysk Sygehus

Fra vores deltagere: Fantastisk underholdende og informativt, super inspirerende foredrag Meget given - fuld af energi - sjov måde at illustrer på. Fantastisk fordrag!!

Jacob

Akon AS

Fantastisk foredrag - nærværende og fed energi.

Line Bøgelund

Dan-Foam ApS

Det er sjældent, at jeg har oplevet en foredragsholder, som indfanger alle deltagere på samme måde som Rune formår - han taler til hjertet af os alle. Det nærvær og den ærlighed, som Rune deler med hans publikum er unik og han har helt sikkert sat nogle meget dybe fodspor her i DEIF.

Marjanne Grønhøj

DEIF A/S

Det var et rigtigt nærværende foredrag som rørte mange og satte mange refleksioner igang hos mange. Det var rigtig fedt at mange efter foredraget blev og talte med Rune og personlige oplevelser - og rigtig dejligt at Rune tog sig tid til det.

Bjørn Egekvist

Vodskov Skole

Runes evne til at gøre noget meget komplekst meget forståeligt. Og ikke mindst sætte nogle billeder på, så det bliver noget, vi kan begynde at handle udfra. Vi har fået et fælles sprog at snakke udfra til glæde for vores fælles arbejdsmiljø. Tusind mange tak for det.

Lone

Jobigen Viborg

Glimrende - veloplagt og behagelig. God til at aflæse målgruppen.

Cathrine

Ungdomsskoleforeningen

Rune er eminent dygtig til at vinkle sit foredrag, så det passer perfekt til tilhørerne.

Anette Jensen

FTF

Foredraget sad lige i skabet. Rune kom i den grad ud over rampen og fik alle deltagere med ombord. Kæmpe ros til Rune - meget stærk "performance" - alvor, humør og ikke mindst med budskaber. Gav sig også tid til at blive hængende bagefter i en times tid - noget alle værdsatte og som Rune også fik kredit for.

Jørn (Luffe) Sodborg

Jyske Bank

Rune tog alle med storm. Et meget morsomt og tankevækkende indlæg. På en anonym tilfredshedsmåling på kurset scorede Runes indlæg - på en skala fra 1-10 - 9,6 på relevans og 9,5 på udbytte. En deltager skrev: Rune Strøm var fantastisk. Noget jeg helt sikkert kan tage med videre og vil bruge".

Lisbeth Larsen

DSB Arbejdsmiljø

Fantastisk foredrag, som giver stof til eftertanke vedrørende intern kommunikation i virksomheden. Samtidig får man nogle små, sjove "værktøjer" med, som man efterfølgende kan bruge i hverdagen, hvis kommunikationen bliver svær.

Heidi Knudsen

Nordjyllands Politi

Stor ros.

Martin Kofoed

Byskovskolen

Rune Strøm er en fantastisk foredragsholder der tryllebinder publikum til det sidste. Kommentar fra publikum - tiden gik for stærk - vi ville hører mere - fantastisk formidler - virker stærkt når Rune snakker ud fra egne oplevelser - giver stof til efter tanke. kommer han igen...

Bente Linnemann Nielsen

FOA

Super godt. Medarbejderne var meget begejstrede. Alvor fortalt på den fede måde. Vi var hele følesesrigesteret igennem. Vi havde formøde med Rune, hvor vi talte om, hvad vi gerne ville have med, og det fik han inddraget på bedste vis. TAK.

Inge Randbæk

Risingskolen

Brugbart, sjovt og skarpe pointer

Pernille Wessel

Risingskolen

Rune Strøm tager sine tilhørere i hånden og om hjertet gennem svære og humoristiske temaer. Rune inddrager modigt sin egen fortælling i sine foredrag og tager os gennem en personlig rejse, der skaber referencer til vore egne oplevelser og gør foredraget til en autentisk og nærværende oplevelse, der sidder i kroppen i lang tid efter Rune har forladt rummet.

Anna Mette Bonde

Ungdomscenter Knudmosen

Rune gjorde det igen! Han er stadig knivskarp og spot-on på at fange den puls, der er i rummet. Rune veksler i hurtigt tempo mellem alvor og humor på fineste vis. Alle deltagere var berørte og begejstrede. R-E-S-P-E-C-T og TAK!

Lisbet Kjærgaard

Vanløse Privatskole

Meget indragende, og med fuld energi

Torsten Ross

Fagforening BUPL

Sjovt og livsbekræftende. Alvorlige og relevante emner, men gjort billedlige og humoristiske. Noget man husker og kan referere til.

Cecilie Svenningsen

Benløse Børnegård

Stærkt medrivende og tankevækkende oplæg!

Steen Frederiksen

SOSU Nykøbing Falster

Virkelig fantastisk foredrag og utroligt godt klaret, at han nåede ud til os alle sammen, selvom vi var på Webex! Hans entusiasme trang virkelig igennem, og man blev virkelig påvirket af det, han sagde. Flere af denne slags mandag morgener til at kick-starte ugen.

Lene Stuhr

Agilent Technologies Denmark ApS

Tak for et super relevant og meget tiltrængt foredrag i en til tider stresset tilværelse. Rune formidlede på en måde, så man blev helt ærgerlig over, at vi kun havde ham i en time - sikke en fantastisk fortælleglæde og et smittende humør. Skøn kick-start på dagen og ugen. Skraldevogn, indre cola, coladåser, isbil og elefanter - altid godt med så gode metaforer. TAK.

Lene Stuhr

Agilent Technologies Denmark ApS

Rune gjorde det rigtig godt og han kunne trods online skabe en god forbindelse med vores medarbejdere. Der er mange som har skrevet om rystede sodavand osv. Kan varmt anbefale Runes foredrag til andre, som gerne vil sætte gang i tanker om relationer og konflikter

Lene Klejs Stuhr

Agilent Technologies Denmark ApS

Rune gav et helt fantastisk foredrag hvor han virkelig fik inkluderet alle i salen

Kira Lüthje Davidsen

Aabenraa Kommune

Rune Strøm stod for en underholdning, som vi i afdelingen sent vil glemme. Der var ikke sparet på hverken energi, stof til eftertanke eller humor og det blev leveret på en fantastisk morsom og tankevækkende måde. Der er ingen tvivl om, at Rune kan noget med ord, kropssprog og en fynsk accent, der rammer lige i hjertet :). Samtidig var han ikke bleg for at uddele krammere og skubbe til grænser på en yderst befriende måde mens han åbnede op for dagligdags situationer, på en måde, som vi stadig sidder tilbage og griner af. Rune efterlod vores afdeling med en ny energi, en bevidsthed om hvor fedtet et gulv kan blive og hvor forskelligt vi alle oplever, de ting vi står overfor i det daglige. En helt igennem herlig oplevelse :)

Anita Laursen

Randers Kommune

Vi blev underholdt fra første minut. Rune var simpelthen så nærværende.

Charlotte Jensen

SUH Roskilde

Meget nærværende og autentisk og mange fine billeder at forstå verden ud fra.

Lone Rosenørn Jakobsen

Eli Lilly

Vi oplevede et fantastisk foredrag med Rune Strøm, hans indlevelse og nysgerrighed omkring os som skole var virkeligt godt. Han ramte spot on med sine råd, moraler og livssyn. Vi fik rigtig meget med os fra Runes foredrag som vi allerede anvender hjemme i praksis! Personale gruppen tog virkelig godt imod Rune og hans metoder, så det har virkelig været en berigende og en stor fornøjelse at opleve Rune Strøm! Vi har kun varme anbefalinger til Rune Strøm, som foredragsholder! Mange hilsner fra Søs

Søs Hågensen

Tybjerg privatskole

Rigtig godt og brugbart foredrag. Rigtig god kontakt og kommunikation med Rune strøm før, under og efter foredraget.

Claus Rasmussen

Søndervangskolen Hammel

Rune er i stand til at formidle vigtige arbejdspsykologiske pointer gennem en oplevelse.

Poul Jensen

Vestfyns Gymnasium

Så fint, at Rune tager kontakt pr. tlf. nogen tid inden arrangementet, så man får forventningsafstemt, hvad man ønsker fokus på i forhold til virksomheden. Rune bruger på bedste vis billeder/metaforer, som alle kan forstå og man kan bruge efterfølgende. Rune er det perfekte valg til et trivselsarrangement i relation til et godt arbejdsmiljø med humor og eksempler fra hverdagen, som var spot-on på genkendelige situationer fra såvel arbejdspladsen som i familielivet. Så mange medarbejdere kom efterfølgende og sagde tusind tak og de oplevede at få noget vigtigt med derfra. Vi er meget glade for, at vi fik Rune anbefalet og han er en supergod formidler og evner at danne relationer og vise nærvær og bygge bro til tilhørerne. For os, der har været så hårdt medtaget af mere end 1 mdr. med mange positive medarbejdere og beboere, så var det simpelthen et energi-boost for os allesammen.

Lena Schmidt

Plejecenter Kong Frederik IX

Autentisk, nærværende, inspirerende og aktuelt foredrag af mennesket Rune Strøm.

Lars Carlsen

Nordbyskolen

Fint foredrag til en stor kreds af medarbejdere, hvor alle fik et smil på læben.

Lone Dueholm

Region Syddanmark

Rune Strøm var helt eminent. Han formåede at holde publikum i hele 6 timer uden der var nogen der tjekkede ud undervejs. Intet mindre end fantastisk!!

Christina Langhoff

Sundbyøster Skole

Som altid - levende, nærværende og sublimt leveret.

Anders Frøkjær

Holbæk Lilleskole

Rune ringede en måneds tid inden foredraget for at høre mere om vores organisation, og hvilken kontekst hans foredrag skulle passe ind i. Det var en rigtig god oplevelse, da foredraget blev tilpasset vores konkrete behov. Rune mødte op i god tid inden foredraget og var forberedt og nærværende.

Sofie Støvring Nielsen

Geodatastyrelsen

Rune var velforberedt og gennemførte et meget inspirerende foredrag.

Palle Hansen

Jammerbugt Kommune

Rune satte simpelthen strøm til alle. Han er professionel og fuld af energi. Han fik sagt en masse gode og relevante ting omkring, hvordan det er i samarbejdet, men fik det serveret på en sjov og anderledes måde. Alle var super tilfredse med Rune... og alle reflekterede meget over hans foredrag.

Christina H Østergaard

Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Vi havde en fantastisk aften sammen med Rune. Han er meget inspirerende og nærværende.

Marianne Dupont

Børnehusene i Vonsild afd Designbørnehuset SanseSlottet

Fantastisk energisk og inspirerende foredrag. Det var tydeligt, at samtlige medarbejdere fik en masse aha-oplevelser og konkrete værktøjer med sig.

Mikael Thulin

EET Danmark A/S

Stor tilfredshed med foredraget. Generelt positiv feedback fra lærerne. Stor tilfredshed med Runes forarbejde - det gav foredraget et præg af nærvær og autenticitet.

Helene Dalsgaard

Frelloskolen

Foredraget levede helt op til forventningerne - og mere til. Det var underholdende og tankevækkende. Der var mange roser fra deltagerne, og citaterne er blevet brugt flittigt siden. Vi har ikke tidligere haft en oplægsholder, hvor så mange stod i kø for at købe bøger, snakke og give kram efter foredraget - håber Rune vil tage den ekstra ros med for det. Stor anbefaling herfra.

Neia Andersen

Dommerfuldmægtigforeningen

Det var et super nærværende foredrag som helst sikkert nåede ud over scenekanten og fangede publikum. Ud over rigtig mange grin så har har foredraget givet os et fællessprog til at italesætte arbejdsmiljøet. Alle burde forkæle sin arbejdsplads med et foredrag med Rune Strøm.

Tina Petersen

Struer Jobcenter

CESA havde i går fornøjelse af et internt workshop- og foredrag med den kendte og energiske Rune Strøm med temaet kommunikation og konflikthåndtering. Rune Strøm er en god entertainer og formidler om det svære og komplekse, og gav alle deltagere en fælles sproglig referenceramme gennem forskellige metaforer som fx: skraldebilen, en rystet cola, cola sovs, kæmpe bambus mm. Alle er metaforer for de følelsesmæssige påvirkninger, oplevelser og udfordringer fagpersoner og mennesker møder i dagligdagen, samt hvordan man kan håndtere det for at opnå en positiv udvikling og det bedste resultat. Der blev lyttet, reflekteret, snakket, grinet og næsten grædt. Nogle fik genopfrisket deres viden mens andre fik nye perspektiver og redskaber til at håndtere svære situationer på. Fra CESA skal der lyde en kæmpe tak til Rune Strøm.

Mathias Dahl Jensen

Center for Socialt Arbejde

Rune leverede et underholdene, humoristisk, men også indsigtsfuldt oplæg, med konkrete redskaber til, hvad vi hver især kan gøre anderledes i hverdagen. Han gør i den grad brug af billedsproget på eminent vis.

Kristina Krohn

Center for social indsats

Det var et rigtig sjovt og vedkommende foredrag, der gav hverdagsperspektiver et ny sus, i form af "indre cola", og "sidder du på din røv Else". Det var sjovt, da der var involvering af deltagerne og colabrus til den store guldmedalje.

Gitte Vejby

Bostedet Solsiden

Rune gode fin kontakt med publikum, som var fuldt engagerende hele vejen. Ingen småsnak undervejs. Meget engageret og relevant.

Helle Postholm

Familievenner Gribskov

Rune Strøm var som sædvanlig en fornøjelse at have på besøg. Oplægget var levende, inddragende og med fuld blæs på humorparameteret - Men med dybde og meningsfulde referencer.

Rasmus Permin

Opholdsstedet Godt på vej

Mange år på arbejdsmarkedet med mange seminarer og konferencer med utallige oplægsholdere med de bedste intentioner men med varierende kvalitet - men aldrig har jeg oplevet en dygtigere og mere engagerede person end dig Rune. Vi var blown away og alle var enige om, at du var next level med din energi og tankevækkende pointer. Tak for det - det er noget særligt

Ramus Frimodt, Chief Executive Officer

Zealand

Rune er virkelig god og trods, at han trækker på foredrag han har holdt for andre, så formår han at få det tilpasset til de ting vi har talt om er vigtige for os.

Søren Renner Sørensen

Kyndryl ApS

Meget brugbart foredrag til hele personalegruppen-alvorsord sagt, så alle kan forstå budskabet.

Anne-Marie Madsen

Ravnekæret Nyborg Kommune

Vi havde brug for et boost og et skub. Det fik fik sammen med et godt grin.

Anne Øbo

Lykkesgårdskolen

Det var et fantastisk foredrag, og der har kun været positive tilbagemeldinger fra alle deltagere!!!!!

Karin Lykke

Dagtilbuddet Christiansbjerg

Som altid tog Rune hele forsamlingen med storm - andet er næsten umuligt med den energi han bringer med sig. Bestemt ikke sidste gang vi benytter Rune.

Carina Sjørup

Renta A/S

Rune leverede til fulde et fantastisk oplæg med god energi, skarpe pointer og brugbare redskaber, som vi efterfølgende har gjort brug af i mange sammenhænge.

Janne Paaske

Daginstitutionen Under Egen

Rigtig god dialog op til og super engagement på selve dagen

Max Mogensen

Nordstern ApS

Det var det sjoveste foredrag jeg længe har hørt. Lige meget hvor jeg kiggede hen, så skraldgrinede mine kollegaer. Der var så mange gode pointer, serveret på en yderst humoristisk og levende måde. Men vi forstod alle vigtigheden af kommunikation og der blev draget en rød tråd igennem hele foredraget.

Maj-Britt Larsen

Affaldplus

Forandringsværdigt, humoristisk og fagligt kvalificeret

Katrine Thøstesen

BUP syddanmark

Rune Strøm leverede et helt igennem nærværende, relevant og seriøst foredrag fyldt med god energi og masser masser af humor. Kan på det varmeste anbefale Rune Strøm.

Esben Fuglsang

Recover ApS

Det var SUPER godt. Gode værktøjer serveret med fantastisk humør og humor. Efterfølgende havde vi ERFA-grupper, hvor et af vores spørgsmål var, hvilken Stand Up komikker man havde som favorit. Flere grupper havde skrevet Rune Strøm.

Tina Schreiner

AarhusBolig

Det var en fantastisk aften, hvor vi gik hjem med rigtig meget at tænke over.

Marina Due

Eventyrhaven

Fremragende foredrag

Lone Andersen

Børnegården Vester Nebel

Engageret og meget positiv oplevelse.

Ib Poulsen

Socialt Lederforum

Det var fedt, at du fik givet et budskab, der gik rent ind hos både rengøring og bogholder - og det virkede efter hensigten - nemlig som en god start på en hyggelig aften og med input til eftertanke og samtale.

Anne Mette Barfod - Koncernøkonomidirektør

Almindelig Brand

Rune fik fat i samtlige tilhørere, han var meget levende og medrivende og tryllebandt forsamlingen, som det sjældent er oplevet tidligere. Det var en gave at få Rune ud og fortælle om konflikthåndteringen for vores hårdt prøvede HF-elever. Der tales endnu om foredraget.

Githa Steffensen

Egedal Gymnasium

Hej Rune Jeg overværede dit foredrag på Egedal Gym. og HF i tirsdags. Det var en meget lærerig og inspirendede fornøjelse! Jeg er imponeret over, hvordan du kan formidle dit stof så hylende morsomt samtidig med at det står helt klart, at budskabet er dødsens alvorligt. Jeg håber, du kan komme og tale til os og vores nye 1. års elever igen til næste år.

Trine Anker

Egedal Gymnasium

Det var et dejligt boblende og inspirerende (og ikke mindst underholdende) foredrag. Alle synes, de fik noget ud af det og der var livlig diskussion. Jeg kan varmt anbefale Rune til andre.

Paulina Ulfstjerne

Elleslettegård Bosted

Udtalelser fra den skriftlige evaluering fra kursisterne: Har fået rigtig meget brugbart med hjem. Det var meget relevant og spændende. Meget levende, med mange illustrative eksempler. Meget dynamisk og inspirerende. Inspirerende og klar undervisning. Meget anbefalelsesværdigt – også efter frokostpausen! Værd at tænke over – også i forhold til privatlivet. Jeg oplevede, at der blev tilført nogle givtige nye elementer til måden at kommunikere på. Det var underholdende og der var mange eksempler til praksis. Indholdet var praksisrelateret, jeg kan bruge det direkte. Rigtig fint, underholdende og engageret. Der var gode værktøjer, der kan bruges og eksempler man kan relatere til. Rune var rigtig energisk, levende og god. Rune var super inspirerende og energisk. Det er materiale, der er brugbart i hverdagen på en nem og hurtig måde. Fed, anderledes og frisk form.

Anette Schjødt Thorsen

Rudersdal kommune, Skole og Familie

Kære Rune Måske en hobbit af størrelse, men en cyklop af format. At gå ubevæbnet ind til et par kritiske årgange x 2 af en flok udskolingselever er noget, der kræver mere end mod. Rune tog os alle med storm med sin ligefremme, venlige, nede-på-jorden, humoristiske facon. Han lod sig kaste for løverne, og blev hyldet efterfølgende. 8.y mener klart, at han mindst kom på højde med noget, der minder om "kage-i-alle-timerne"- agtigt. Jeg vil meget gerne, om vi kan få Rune til at komme til en pædagogisk dag og ruske godt og grundigt op i alle lærerne også :o). Tak for en rigtig god oplevelse Rune. Mange hilsner Marianne R "Mandag den 5. marts havde vi på Rungsted private Realskole fornøjelse af, at have Rune Strøm ude og holde foredrag for stort set alle klasser fra 1. til 9. klasse. Omdrejningspunktet var konflikthåndtering og elevernes trivsel. TAKKE VÆRE RUNES FANTASTISKE VÆSEN OG INDSTILLING BLEV DET EN STOR SUCCES…. Tre af vores lærere skriver følgende: Kære Rune Tusind tak for et inspirerende og lærerigt foredrag i mandags. Jeg har, ud over en positiv oplevelse, fået nye øjne at se konflikter med, og et sprog at møde mine elever med. Og så er det i øvrigt længe siden, at jeg har siddet til et foredrag og ønsket, at det ville vare bare en lille smule længere. Bedste hilsner fra Anne Sofie Kære Rune Det var en stor fornøjelse at have besøg af Rune i sidste uge. Han optrådte veloplagt og energisk og var rigtig hurtig til at fange elevernes opmærksomhed. Han formåede at gøre seancen rigtig nærværende og relevant for eleverne. Et rigtig godt og brugbart input til vores trivselsdage. Hans måde at forklare de forskellige kommunikationsformer på var rigtig brugbar og forståelig for eleverne. Desuden gjorde Rune det på en meget humoristisk måde og fik ligeledes inddraget elever og lærere. Et levende og inspirerende foredrag, som vi brugte megen tid på at tale om bagefter. Eleverne fik fyldt gode ting i rygsækken! Knus Rikke Fra skolens side kan vi kun sige, at kvaliteten af dette foredrag gør, at vi bestemt har til hensigt at bruge Athenas i fremtiden.

René Leiholm

Rungsted Private Realskole

En blond bitch, en hulemand og kunsten at dyrke kæmpe bambus. I forbindelse med årets skolestart havde vi på Rudersdal Lilleskole besluttet at lave en dag med fokus på kommunikation og konfliktløsning og inviteret Rune Strøm til at være foredragsholder, inspirator og igangsætter. Et valg vi ikke har fortrudt. Allerede fra dagens start mærkede vi, at Runes passion for emnet er indiskutabel. Rune har noget på hjertet, en sag der er vigtig og båret af et personligt engagement. På en ukompliceret måde præsenteres hans kommunikationsteorier parallelt med personlige historier og relevante eksempler fra hverdagen. I en unik balancegang mellem det tankevækkende og det humoristiske udfordrer Rune deltagerne i eksempler, der både er vedkommende og genkendelige. Vi oplevede, at der i Runes program var plads til refleksion og spørgsmål, og at Rune umærkeligt kunne implantere disse i forløbet, så det på en naturlig måde gav os ejerskab til problemstillingerne. At Rune Strøm ud over at være en karismatisk fortæller også kan dramatisere og levendegøre sine teorier gør kun forløbet mere nærværende og lærerigt. Når Rune med en paryk giver den som den blonde bitch fra 7. klasse, eller den primitive hulemands-kommunikator, der forsvarer sin nedlagte dinosaur er det både underholdende og en befriende letforståelig formidling af hans teorier. Vi kan se tilbage på en lærerig dag, hvor der både blev tid til fordybelse og samtaler om emner vi alt for ofte glemmer i hverdagen. Runes evne til at igangsætte en proces for en bedre kommunikation samt præsentation af en række gode værktøjer, når konflikten opstår, er en gave til en hver medarbejdergruppe. At dagen også bød på iagttagelse af elefanter og hemmeligheden bag dyrkning af kæmpe bambus kan ikke forklares, med skal opleves. Vi er i hvert sikre på, at det ikke er sidste gang Rune besøger skolen – næste gang skal han helt sikkert også møde vores elever!

Jesper Staunstrup

Rudersdal Lilleskole

Rune ramte særdeles fint målgruppen, der bestod af både elever og forældre. En rigtig god formidling med både humor og alvor. Budskabet blev leveret på en charmerende og tydelig måde. Det er en kunst at kunne fastholde 150 tilhører 1½ time en fredag eftermiddag.

Jens Lau Pedersen

Kragelund Efterskole

Tusind tak for en super spændende, inspirerende og lærerig dag i dag. Jeg føler virkelig, at jeg har fået meget ud af det, og jeg kiggede ikke på uret en eneste gang. Dagen fløj bare af sted!

Signe Bille Melgaard

Vedbæk Skole

Rune var rigtig god til at rette ind efter vores behov. Dejlig energi.

Helle Krauthammer

Rosengården

Rune levede til fulde op til vores forventninger. Foredraget var humoristisk, men holdt sig hele tiden til det overordnede emne.

Jane Vagner Pedersen

Danmarks Lærerforening, Kreds 80

TAK til Rune for besøget. Det giver stadig ekko.

Kirsten Laborn

Ans Skole

Det var vigtigt for os at foredraget var i øjenhøjde med de børn, som var målgruppen. Det var spot on. Vi er meget tilfredse med den udvikling, Rune har sat i gang, og som vi kan bruge fremover.

Marie Krone

Egumvejens Skole

Rune Strøm har bidraget med en fælles tilgang til konfliktløsning på vores skole. Rune har holdt oplæg for alle medarbejdere, alle børn og endelig for forældregruppen. Det giver mulighed for en bred fælles forståelse af hvorfor konflikter kan opstå og hvordan de kan løses. Godt med fælles begreber. Kan klart anbefale denne model.

Susanne Nilsson

Herlev Byskole

Jeg var overrasket over hvor meget, vi faktisk lærte fra det foredrag om konflikthåndtering. Rune Strøm var ude og tale i forbindelse med et lederarrangement blandt spejderlederne i min gruppe, og det gjorde han rigtig godt, så alle var fængende af hans historier. Vi har snakket en del om rød, gul, grøn og grå kommunikation i det efterfølgende - for det kan ikke bare bruges i spejdersammenhænge, men også i parforhold, venskaber og alle mulige andre relationer. Faktisk har flere af dem jeg kender, der ikke engang var med til foredraget, kunnet bruge de gode fif om konflikthåndting, som blev nævnt af Rune Strøm.

Sidsel Ernstsen

1. Holte Spejdergruppe

Tiden fløj af sted. En god fornemmelse at være deltager, med input til eftertanke og mange smil.

Annette Duch

DUKS

Dejligt at man kan skræddersy Runes foredrag, så det rammer bredt og alligevel lige i plet. Skolens pædagogiske personale fik billedlig talt set elefantens mange vinkler, rystet deres indre cola og gødet bambussen, så de er klar til et styrket samarbejde.

Søren Jakobsen

Aarupskolen

Hold da op en oplevelse! Det var lige det, vi havde brug for. Underholdende og tankevækkende. Mange var udsagnene, da vi som opstart på dette års skoleår havde Rune Strøm som oplægsholder. Vores baggrund er to skoler, der er nyfusioneret og scenen var 160 medarbejdere fra alle funktioner på skolen. På en let forståelig måde tilsat en god portion stand up-komik, fik Rune sat fokus på de opmærksomhedspunkter og potentielle konflikter, som en fusion kan have. Rune gik ind hos dem alle. Vi har nu fået et fælles afsæt, der blev formidlet på en yderst humoristisk og kompetent måde. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Rune, og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, Rhan er i Århus. Det var bare godt.

Stefan Møller Christiansen

Tranbjergskolen

Tusind tak for sidst og tak for et super godt foredrag. Der var blandt mine kolleger stor enighed om, at du leverede et sjovt, dynamisk og relevant foredrag. Vi blev revet med af dine personlige fortællinger og måtte gang på gang overgive os til latteren og smilet, fordi du præsterede at vende fortællingen og vise, at der altid er flere indgangsvinkler - deriblandt altid en humoristisk og/eller positiv indgangsvinkel. Vi er gået derfra med et helt andet syn på boblerne i en cola, dyrkningen af bambus og lysreguleringens farver, som styrer meget mere end blot trafikken. Det var en rigtig god oplevelse. Tak for det!

Rikke Glintborg

Besko A/S

Rune Strøm har holdt et blændende oplæg om konflikthåndtering på vores pædagogiske weekend i oktober. Såvel lærere og pædagoger som ledelse var optaget af Runes formidling, som både var personlig, godt fagligt funderet og ikke mindst fuld af humor – lige hvad vi havde brug for en lørdag formiddag i Grenå.

Henrik Holm Nielsen

Nyvangsskolen

Rune formåede både at charmere, underholde og gøre os alle klogere på emnet kommunikation. Han holdt foredraget på et plan så vi både kan bruge det almenmenneskeligt, i forhold til kolleger og i arbejdet med elever. Et perfekt foredrag/emne til vores ryste-sammen-tur i forbindelse med, at vi har fået mange nye kolleger i afdelingen.

Preben Gade

Skive Handelsgymnasium

Vi har på Hørsholm Lille Skole haft besøg af Rune Strøm til en trivselsdag, hvor alle børn fra børnehaveklasse til 9. klasse og forældre hørte og så Rune i løbet af dagen. Når jeg skriver så og hørte, så er det fordi Rune er et levende og engageret menneske, som både vil ses og høres. Runes formidling er top-underholdende, højtråbende og konstant i bevægelse. Det er ikke mange mennesker, der kan formidle et så kompliceret og dog så enkelt budskab på en så overbevisende måde. Showet foregår i en blanding af dybt alvorlige og personlige fortællinger, standup, rollespil og præsentation af kommunikationsmodeller. Alt sammen leveret med timing og et glimt i øjet. Rune fanger børn og voksne der hvor de er, og derfor er hans show ikke bare klogt og underholdende, det er også noget, som kan sætte en ny og konstruktiv retning på hverdagens konflikter.

Simon Svenstrup

Hørsholm Lille Skole

Jeg synes det var et fantastisk, hylende morsomt, alvorligt, tankevækkende og meget lærerigt foredrag. Han er så underholdende, at jeg helt glemmer, at jeg i virkeligheden er i færd med at tage læring til mig. Jeg synes han er en af Danmarks absolut bedste formidlere. Skide godt arrangement. Morsomt forståeligt og tankevækkende – noget at arbejde videre med. Jeg synes at hans måde at forklare på, skabe billeder, var meget nede på jorden og let forståelig. Jeg synes også at hans brug af humor og egen person, var meget underholdende og gjorde at det budskab han forsøgte at viderebringe var let at fange, og ikke mindst at huske. Det var en inspirerende og fængslende performance. Enkle konkrete virkemidler skabte forståelse af komplekse teorier. Mandens charmerende og stærke udstråling gav krydderi til hele oplægget. Det var et godt indslag. Var ikke kedeligt på noget tidspunkt. Han var levende og spændende – var god til at få alle med. Og ikke mindst var det godt at reflektere over. Også et godt signal at sende – at ledelsen gerne vil vores arbejdsmiljø. Det var en berigende eftermiddag. Humor og vedkommende informationer leveret med ægte engagement.

Birthe Laursen

Jammerbugt Kommune, Social, Sundhed & Beskæftigelse

Vi havde en lang tema-dag i "Center for Indsatser til Børn og Unge" i Odense Kommune. Programmet var pakket med super kompetente landskendte foredragsholdere! Rune Strøm havde den svære rolle at sætte dagen igang. 150 professionelle medarbejdere sad klar. Med en blanding af relevant teori, gode personlige historier og sjove "indspark" formåede Rune at fange alle i 90 minutter! Dagen derpå går snakken om den gode dag vi sammen havde i "CIBU", og i særlig grad går snakken om; Rune Strøm. Flere taler allerede nu om, hvornår og hvor vi igen kan få lejligheden til at benytte os af Rune. At Rune er en af de mest eftertragtede foredragsholdere i Danmark er ikke mærkeligt - STOR respekt og 1000 mange tak for et fantastisk kompetent, fagligt og sjovt foredrag!

Kasper Riedl

Familiekoordinator ATA – Alternativ til anbringelse

God formidling og professionelt.

Helle Michelsen

Frederikssund Private Realskole

Rune leverede i dén grad et foredrag, hvor vi blev tryllebundet, dels af det han havde på hjertet, dels af hans evne til at formidle.

Lene Brandt

Skanderup-Hjarup forbundsskole

Dejlig oplevelse at arbejde sammen med Rune Strøm, som holdt et meget relevant foredrag for vuggestue- og børnehavepersonale. Han får mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Janie Furesø

Områdeinstitutionen Sydvest, Furesø

Det var det bedste foredrag vi har oplevet. Sjovt og med et seriøst budskab.

Annette Filthuth

Behandlingsstederne Søbæk

Supergodt, og med mange positive tilkendegivelser fra medarbejderne efterfølgende.

Britt Rosendahl

Center for Sundhed & Omsorg, Egedal Kommune

Fantastisk hvordan Rune Strøm formåede at få folk inddraget i emnet.

Tina Væggemose

Borbjerg-Hvam Borgerforening, Holstebro

Det var et fantastisk foredrag, som rørte os alle.

Dorte Kofod

Attendo A/S Danmark

Passende til formålet og med humoristisk fremstilling.

Ann Jensen

Frederiksberg Kommune, Hjemmeplejen

Stor ros fra deltagerne.

Else Bergman

HK-klubben på KMD A/S i Ballerup

Uroligt underholdende samtidig med at der var en masse at refkeltere over. Rune Strøm er virkelig en super foredragsholder.

Winni Juul Sørensen

Ankestyrelsen (Socialafdelingen)

Fantastisk givende, indsigtsfuldt og meget nærværende.

Maibritt Iversen

Stenurten

Foredraget var dækkende i forhold til, hvad der var aftalt med Rune Strøm.

Ole Graversen

Alkjærskolen
6. januar 2016

Interview med Rune Strøm

Rune Strøm er en sjov og dygtig og engageret foredragsholder, som tydeligt har meget på hjerte. Han formår at kombinere faglige emner med personlige vinkler, hvilket helt sikkert er en væsentlig årsag til at han altid scorer højt i sine evalueringer fra både foredragsdeltagere og købere.

Hvad er baggrunden for, at du holder foredrag om konflikthåndtering og kommunikation?

Jeg har oplevet, hvor meget kommunikation og konflikthåndtering kan resultere i relationer fyldte af tillid, nærvær og udvikling Jeg har også oplevet det modsatte. I min nærmeste familie har jeg oplevet mennesker, der blev slidt op og mistede livslysten på grund af konflikter med dem, de holdt mest af. Jeg var selv tæt på skilsmisse og oplevede, at jeg hurtigt mistede overblik og blev en hulemand i konflikter på blandt andet arbejde. Jeg har i en årrække levet og åndet for at opnå en konkret forståelse for, hvad der kan fremme eller hindre sunde relationer.

Hvorfor skal vi være bedre til konflikthåndtering og kommunikation? Og hvordan bliver vi det?

Vi skal blive bedre til kommunikation og konflikthåndtering for at få en udviklende, sund og harmonisk dagligdag på vores arbejdsplads og i hjemmet. Vi bliver bedre ved at få en øget bevidsthed i egne kommunikative styrker og udfordringer samt egne handlingsmønstre i konflikter. Derudover skal vi tilegne os kompetencer, der skal trænes, til de sidder på rygsøjlen. Konstruktiv kommunikation kan skabe udvikling, tillid og respekt både på vores arbejdsplads såvel som i vores privatliv. Med fokus på vores kommunikation kan vi få ny energi, øget selvværd og selvtillid. Vi kan tilegne os indsigt og redskaber, der giver os modstandskraft til at håndtere de svære tider, livet byder os alle. Kompetent konflikthåndtering kan give nye vinkler på uoverensstemmelser og bryde fastlåste problemer og drænende relationer. Vi kan blive inspirerede af andre og inspirere dem frem for at skabe situationer med kun en vinder, eller kun tabere.

Hvad adskiller dit foredrag fra andre foredrag om samme emne?

Mine egne oplevelser danner basis for mine foredrag. Dagligdagsoplevelser som publikum kan forholde sig til og koble til deres egen hverdag. Oplevelser der er glade, triste, intensive og fængende. Jeg hører ofte fra deltagerne i mine foredrag, at foredraget har været det mest jordnære, de har oplevet. De har fået let tilgængelige og håndterbare redskaber med sig hjem, som er lige til at bruge i deres liv. Derudover får deltagerne en fælles oplevelse fyldt af energi og med masser af humor. De får en stor mængde tydelige billeder at tale kommunikation og konflikthåndtering ud fra. De får et “fælles sprog”, som kan bruges i hverdagen.

Hvem henvender foredraget sig til?

Mine foredrag henvender sig mennesker på steder, hvor fællesskaber er vigtige. Til steder, hvor man ønsker at berige hinanden frem for at bekrige hinanden. Mine foredrag henvender sig til mennesker, der ønsker øget selvindsigt og personlig udvikling.

Hvad ser du som det vigtigste at publikum tager med fra foredraget?

Når deltagerne fra mine foredrag og kurser går hjem, vil jeg have, at de har fået nogle svar på følgende spørgsmål: Hvad kan vi med fordel være opmærksomme på i vores kommunikation, så vi skaber konstruktive og nærværende relationer? Hvilke kommunikative reaktioner kan hindre, at vores relationer præges af gensidig tillid og respekt? Hvordan kan vi tage ansvar for at skabe en positiv dynamik i de relationer, der udgør vores dagligdag? Det er vigtigt, at de har fået håndterbare og effektive redskaber med hjem. Det er vigtigt, at de har fået et fælles sprog indenfor kommunikation og konflikthåndtering, og at de har haft en god og underholdende oplevelse.

Hvad får du selv ud af at holde foredrag?

Når jeg tager hjem fra et foredrag, er jeg altid fyldt op af energi. Jeg har mødt en masse spændende og glade mennesker. Jeg har fået spørgsmål, der gør mig selv klogere, på det jeg formidler. Det jeg har formidlet, har gjort en afgørende positiv forskel i mit eget liv. Det giver mig en stor glæde at vide, at jeg har fået chancen for at give redskaber videre, der kan skabe øget glæde, personlig udvikling og stærkere fællesskaber.

Jeg har droppet Facebook!

Lige før nytår tog jeg en beslutning. Jeg besluttede, at jeg ville droppe ud af Facebook. Jeg ville tage en pause på hele seks måneder. Det bekendtgjorde jeg på FB. Jeg skrev, at jeg ønskede mere nærvær og dybere relationer i mit liv. Ikke at jeg følte jeg havde et decideret Facebookmisbrug, men som menneske kunne jeg konstatere, at jeg til tider (ok indrømmet… snarere ofte) checkede mediet, før jeg kyssede mine børn og kone god morgen. Jeg tog billeder af mine børn i Legoland, uploadede, og var derefter delt mellem nærvær til min familie og mængden af likes, der tikkede ind på min profil. Jeg oplevede, at mine børn og jeg sad om morgenen i hver vores digitale osteklokke. Pludselig var vi sent på den, for herefter at løbe stressede og forvirrede rundt for at møde til tiden. Noget der havde startet som en sjov dille, var gået hen og blevet en rigtigt dårlig vane. Jeg besluttede, at jeg ville have andre ting til at fylde i mit liv. Jeg skulle kort sagt erstatte en dårlig vane med nogle gode.

I den fremragende bog ”Lykkeligere” af Tal Ben Shahaar, havde jeg havde læst, at for at skabe nye vaner, kan vi knytte de nye vaner op på ritualer. Ritualer er handlinger, der er i overensstemmelse med vores værdier. De udføres på et meget specifikt tidspunkt. En af de store fordele ved ritualer er, at de ikke er lette at droppe, når de først er etablerede. Det knap så heldige er, at det tager et godt stykke tid, før de er blevet en fast del af vores liv. De skal ind og sidde på rygraden.

En af de værdier jeg ville have til at fylde mere, var kvalitetstid med mine børn. Med kvalitetstid mente jeg tid, hvor vores fokus var samme sted, og vi var nærværende overfor hinanden. Såvel fysisk- men især også mentalt til stede overfor hinanden. Jeg havde en god erfaring, jeg kunne koble vores forandring op på. I juleferien havde vi haft god tid om morgenen, når vi stod op. Vi havde spist morgenmad sammen, og havde talt om, hvad dagen skulle gå med. Dette lille morgenmadsritual tænkte jeg, kunne fortsætte efter ferien.  Der skulle endvidere være det twist, at elektronik skulle være bandlyst under vores tid sammen. Jeg oplevede simpelthen, at det var svært at dyrke nærvær, når vi sad med næsen i hver vores telefon eller tablet. Det var nok det lille faktum, at vi ikke havde øjenkontakt, der irriterede mest. Jeg tog skridtet og meldte min beslutning ud. Om morgenen skulle der ikke være telefoner- ingen IPads-, intet fjernsyn. Ingen elektronik. Punktum. Til gengæld skulle vi spise sammen, og bare snakke eller ”være”. Jeg satte min fod hårdt i jorden. Jeg trak en linje. Enten er i MED mig- ellers er I MOD mig… Det var IKKE en populær beslutning. Mine børn var så afgjort ikke MED mig. De er glade for Ramasjang om morgenen. De er glade for deres IPads. Mit nye ritual blev ikke købt med høje hurraråb og ”far er den fedeste-sange”. Der var (overraskende nok den brillante idé taget en betragtning) en ret stor del af det, vi forældre kan kalde kollektiv børnemodstand og gruppepres… To børn mod kun én far. Den hårde modstand til trods blev det nye ritual dog indført.

Al begyndelse er svær. Det var det også i denne sammenhæng. Om morgenen var vi alle trætte. At få lidt let ligegyldig elektronisk underholdning serveret var tillokkende. Sidde lidt i hver vores osteklokke. Uforpligtende og let. Nu skulle vi pludselig forholde os til hinanden. Nogle gange var der helt stille ved morgenbordet. Stille. Det føltes godt nok mærkeligt at være stille sammen. Jeg tænker, at det er en af de store udfordringer i dag. Når vi er på arbejde eller i skole, er vi på hele tiden. VI skal forholde os til så meget, at når vi skal geare ned og bare være, skriger hjernen, at den er understimuleret. Den får sit fix, når den let tilgængelige hurtige underholdning bliver serveret. Det er dog en ret, der har sin pris. En af de steder, vi ofte betaler prisen, er på vores dybe og nære relationer. Undersøgelser påpeger, at unge mennesker, har et større netværk end nogensinde. Undersøgelser viser også, at netværket er svært at aktivere, når der opstår kriser i de unges liv. De unge sidder oftere i hver deres lille boble, og selvom de oplever, at de har mange venner, har de det ikke, når krisen kradser. Problematikken går igen i de voksnes rækker. En mand fortalte mig, at de havde indført en telefonkurv, når de holdt fester. De var så trætte af, at alle sad med deres telefoner fremme til deres komsammener. Det fjernede i høj grad følelsen af at være en sluttet enhed og fællesskab. Manden havde med sin kone indført, at når folk kom til deres fester, blev de bedt om at lægge deres telefon i kurven. ”Så kan vi da for en gang skyld bare nyde hinanden”, var hans påstand. De havde også indført, at de gjorde det i familien mellem klokke 18 og 20. Alle telefoner i skuffen. Ekstremt vil nogen mene. Men omvendt skal vi ikke mange år tilbage, før det var normen.

Nu er de første 4 måneder af 2017 gået, og vores lille morgenritual er blevet cementeret i familien. Mine børn minder mig gladeligt om, at jeg om morgenen ikke lige skal checke vejrudsigten på min telefon… For det er altså elektronik. Vi oplever et nærvær og en kvalitetstid om morgenen, der er fantastisk. Faktisk er den så god, at der er indført en halv times nærvær om aftenen også (så bliver min kone, der altid tager tidligt afsted om morgenen heller ikke snydt for nydelsen). Der er indført ritualer andre steder, der har gjort FB tabet lettere. Jeg er på dates med min kone gennem 20 år. Ingen børn, ingen forstyrrelser bare tid med hinanden. Der er Jævnlige gåture med venner og arbejdsbekendtskaber. Jeg bruger stadig min smartphone og elektronik. Men fremfor statusopdateringer til alle og ingen, målretter jeg nu sms´er, e-mails og telefonopkald. I hele processen har det hjulpet, at jeg har haft en lidelsesfælle med. En af de venner, jeg sætter højt, tog facebookskridtet samtidigt med mig. Vi taler- og sms´er når livet skal deles (på nær om morgenen og om aftenen kl. 18.30). Vi har indført live-emojier (billeder frem for emojier), som viser vores sindstilstande. Vi har fået en ny dimension til vores venskab. Jeg må erkende, at jeg hellere vil have en ven, som kender min glæder og sorger rigtigt godt end tusind bekendtskaber, der ikke ved noget om mig.

Her til sidst til spørgsmålet, jeg ofte bliver stillet: ”Hvad gør du så 1/7, når det halve år er gået”. Det har ikke været helt let at beslutte mig. Årsagen er, at jeg fylder 40 den 12. juli. Og en ting, der har været rart ved FB har været mængden af folk, der på næsten magisk vis pludselig kan huske min fødselsdato. Alle de mennesker der har sendt en hurtig lykønskning.  Jeg er dog kommer frem til, at dem, der virkelig betyder noget, ringer eller sender en personlig SMS. Måske en enkelt eller to sender et personligt tillykke kort. Og i min verden er det trods alt de mennesker, der skal fylde i mit liv.

Denne lille tekst har fokuseret på Facebook. Et par spørgsmål til dig kære læser. Hvilke ritualer har du i dit liv, der hjælper dig med at fastholde gode vaner? Hvilke ritualer kunne du tænke dig at indføre i dit liv? Hvilke værdier er disse ritualer knyttet op på?

Tak for din opmærksomhed og dit nærvær

Se foredrag med Rune Strøm
Uforpligtende forespørgsel på Rune Strøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Rune Strøm
Rune Strøm

5 ud af 5 stjerner

"Et foredrag spot on på dialog og kommunikation på mange planer og niveauer. Man griner og næsten græder med Rune, men han fik alle sikkert i havn. Rune er fuldstændig i øjenhøjde med tilhørerne, og hans billeder undervejs i foredraget sidder printet på nethinden."

Ulla Brommann - Rinkenæs Efterskole Se alle referencer

Foredragsemner med Rune Strøm