Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Lær at håndtere jeres konflikter effektivt og kommunikér tydeligere

Lars Mogensen

Lars Mogensen

Forfatter og underviser.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Rigtig godt foredrag. Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de 170 deltagere. Sjovt, interessant oplæg. Man fik virkelig meget med sig hjem - og ikke bare nogle papirer, der kommer til at ligge i en skuffe. Men noget man kan huske og man fik inspiration til måden at tænke konflikthåndtering på."

Henriette Pedersen - Hedensted Kommune Se alle referencer

Et foredrag med Lars Mogensen giver jer:

 • Brugbar viden til håndtering af konflikter og trivsel
 • En bevidsthed om, hvor I selv befinder jer i det kommunikative farvand
 • Indsigt i, hvordan I kan vende konflikter til positive udviklingspunkter
Uforpligtende forespørgsel på Lars Mogensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

Course icon

Kurser

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lars Mogensens oplæg handler om konflikthåndtering, kommunikation, trivsel, ny energi og måden vi møder hinanden på. Lars’ foredrag er tankevækkende og giver en mærkbar virkning allerede under foredraget men i den grad også efterfølgende.

Et foredrag med Lars Mogensen giver jer:

 • Brugbar viden til håndtering af konflikter og trivsel
 • En bevidsthed om, hvor I selv befinder jer i det kommunikative farvand
 • Indsigt i, hvordan I kan vende konflikter til positive udviklingspunkter

Lær at tackle konflikterne rigtigt

Lars er en erfaren og aktiv underviser og foredragsholder gennem 16 år. Har er ligeledes stifter af og underviser på uddannelsen “Konfliktcoach”. Lars er uddannet indenfor Imago, mentalisering, konflikthåndtering, anerkendelse dialog, ledelse, kommunikation og nærvær. Derudover viser hans lange CV en bred erfaring med menneskelige relationer og konflikthåndtering. Lars har tidligere arbejdet som anlægsgartner, friluftsinstruktør, dørmand, skolelærer, leder af fitnesscenter, pædagog på lukket institution. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper i fuld kontakt.

Lars Mogensen har udgivet bogen “Håndbog for hverdagens krigere og Konflikter – sådan tackler du dem”, og henvender sig særligt til personale og teams, der arbejder i relationer med og mellem mennesker – uanset om der måtte være konflikter eller ej på forhånd. Lars ved, hvordan han kan flytte sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler og nærværende indlevelse – Han bruger alle tilgængelige virkemidler i sine foredrag.

Book Lars til et foredrag, hvis I ønsker at blive klogere på

Se foredrag med Lars Mogensen
Lars Mogensen foredrag

Konflikthåndtering og kommunikation i praksis

Et hæsblæsende, interaktivt øjenåbner-foredrag med en af tidens bedste foredragsholdere. Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser? Lars tager jer i dette foredrag med på en rejse gennem sine egne oplevelser og videre ud i jeres virkelighed på jobbet og derhjemme.

Et spændende, lærerigt og underholdende minikursus i effektiv kommunikation med dine omgivelser og en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation og samarbejdet med og relationen til dine omgivelser.

Lars Mogensen foredrag

Elsk dine konflikter

Ovenstående foredrag holdes også som et motiverende indspark målrettet virksomheder. For ledere, ansatte, høvdinge, servicefolk, selvstændige og andre, der kan trænge til et kærligt, motiverende spark bagi.

Med humor, skarphed og nærvær sætter Lars Mogensen fokus på det, der fylder i din hverdag og giver dig ny ballast, som du kan bruge i dit professionelle og private liv.

Lars Mogensen foredrag

Påvirk dine kolleger med din personlighed

I dette foredrag tager Lars jer et skridt dybere ind i konflikthåndteringsverdenen. I lærer, hvordan I bliver bevidst om jeres egen tilstand, og hvordan I bliver bevidste om andres. I lærer at møde mennesker i deres forsvar – der hvor de virkelig er.

Igennem en række nye øvelser og praktiske værktøjer giver Lars jer en dybere forståelse for konflikten og kommunikationens anatomi, og gør de ubevidste ting synlige. Allerede gennem den indsigt bliver det meget nemmere at kommunikere og løse konflikter – når I går fra ubevidst til bevidst og undgår faldgruberne.

Lars Mogensen kursus

Temadag i konflikthåndtering

Temadagen i konflikthåndtering henvender sig til personale og teams, der arbejder i konfliktfyldt farvand. Du lærer blandt andet:

 • Konflikthåndtering i det virkelig liv – er du rustet til det?
 • Dit kropssprog og din adfærd før, under og efter
 • Forstå psykologien og anatomien bag konflikten
 • Relationen – ansvarlighed og samhørighed
 • Den lille tryllestav – nærvær
 • Få forståelse for hvorfor du reagerer, som du gør i konflikten
 • Minimér stres og udbrændthed ved at undgå, at de uløste konflikter hober sig op
 • Når du trigger – hvad trigger du på?
 • Brandslukning og den anerkendende dialog

Formen er energifyldt og humoristisk med jordnære og praktiske eksempler på, hvad der virker og ikke virker. Lars Mogensen bruger alle tilgængelige virkemidler i undervisningen og inddrager deltagerne i kurset med øvelser, nærvær, humor og masser af eksempler fra egne oplevelser.

Varighed: 6 timer inkl. frokostpause

Lars Mogensen video

Foredrag med Lars Mogensen

Klik på videoen, og du får et kort indtryk af Lars Mogensens fortællestil og motiverende facon.

Se foredrag med Lars Mogensen

Referencer

Jeg har aldrig været til et fordrag, der gav mig så meget med hjem. Der var humør, gode historier jeg kunne relatere til, ny viden. Jeg er straks gået i gang med at læse Lars' bog. Jeg var i går sammen med ti, der var med til fordraget, de var helt høje. De havde som jeg alle tænkt meget på fordraget. Jeg spurgte om de ville have et kursus på et par dage, hvis vi kunne finde penge i kommunen. Alle råbte ja i munden på hinanden og snakken gik om hvordan de havde kunnet genkende sig selv, at det var befriende at vide man ikke har ansvar for alle andre (de er TR). Flere gange under vores TR-møde kom en kommentar, der handlede om fordraget. Så et 13-tal til Lars - et 12-tal er ikke nok.

Pernille Møller

Vejen Kommune

Det var godt og levende i forhold til at være noget, som andre oplægsholdere godt kan formå at gøre lidt kedeligt

Kris Munk Moritsen

Odense Kommune

Lars Mogensen levede til fulde op til vores forventning. han gav et sprudlende og levende foredrag, med gode værktøjer til hverdagen.

Gyde Mortensen

Haderslev Kommune

Lars holdt et super foredrag. Som arrangør kunne jeg have gjort lidt mere ud af, hvilken målgruppe han skulle ramme - men med en kort snak inden foredraget, ramte Lars rigtig godt.

Rita Elsbort

Haderslev Kommune

Meget inspirerende oplæg. Gode pointer og begreber serveret med humor.

Allan Wissmann

Odense Teater

Emnet konflikthåndtering og coaching trak deltagere til - vi var oprindelig 100 personer, men dette tema og evt. også på baggrund af navnet, trak 200 deltagere til vores workshop. Der var rigtig god stemning - og jeg fornemmede også stor tilfredshed.

Birthe Bille Hansen

HK Kommunal

Foredraget var relevant, sjovt og alvorligt.

Karina Hentzen

Danmarks Lærerforening

Super inspirerende og energisk foredrag - som passer til alle typer mennesker ... Mange af de medarbejdere, der deltog, var ekstremt positive og flere kom dagen efter og sagde tak for det spændende foredrag, de var med til og de fortalte alle, at de havde fået noget brugbart med hjem. Lars' ikke-selvhøjtidelige facon tog virkelig kegler.

Gine Tougaard

IDA Mødecenter

Morsomt og underholdende, men også lærerigt.

Jytte Birthe Jensen

Røde Kors

Super godt, levende og aktuelt.

Mette Bergmann

DFL, Fagforening for ansatte i forsikring

Meget levende og tankevækkende. Der var stor aktivitet efter foredraget og flere havde spørgsmål til Lars. Det er jo altid et godt tegn.

Birgitte Frederiksen

HK Kommunal, Hovedstaden

Foredrag fuld af energi og humor. Lars Mogensen var rigtig god til at lave både sjove og rammende billeder og eksempler på svære problematikker uden at latterliggøre eller tale ned.

Inger Larsen

Ringkøbing-Skjern Kommune

Kanon godt arrangement med Lars Mogensen, som fik alle i lokalet med. Masser af grin og sjov, men bestemt ikke uden at forstå budskabet bagved. Mange medarbejdere har bagefter rost Lars til skyerne, super foredrag som har givet os alle noget med hjem.

Anders Kudera

Sønderborg Kommune

Foredraget indfrier forventninger på alle tangenter. Havde egentlig også oplevelsen af, at det gav mere end forventet.

Henriette Hemmingsen Gersvang

Næstved Kommune

Fantastisk formidler, dejligt at få noget indenbords, både fagligt og underholdende på højt niveau. Dejligt at modtage og ikke skulle i grupper og lave rollespil, da vi i det daglige altid bare giver og giver. Det var føde for vores hjerner.

Sigrid Nøhr Hansen

Vejen Kommune

Lars er forrygende og en helt formidabel formidler.

Helle Pedersen

Esbjerg Kommune, Personale & Udvikling

Jeg har fået meget positive tilbagemeldinger på Lars' foredrag på vores temadag d. 5. oktober. Selvom jeg privat har hørt ham 2 gange før (og anbefalet ham til denne temadag) synes jeg han formåede at tage udgangspunkt i det besvarede spørgeskema vi sendte til ham. Alle fik noget med hjem, og så er det jo fantastisk når det bliver leveret med en god portion humor. Hans personlighed og kropsprog er helt unik, og hans måde at inddrage "os som tilhører" bliver gjort på en fin men samtidig sjov måde. Hans selvironi er helt i top og de dagligdagssituationer han beskriver, kan vi mere end forholde os til. Bøgerne vi fik er allerede i gang med at blive læst - "folk har bare suget til sig".

Helle Møllegård Dahl, Klinisk Fysiologisk afdeling

Region Sjælland

Spændende og konstruktivt foredrag, formidlet på en sjov og professionel måde

Annette Kjær

Stevns Kommune

Fantastisk inspirerende.

Nina Gelardi Madsen

Ebeltoft Skole

Meget inspirerende og humoristisk foredrag, hvor han var god til at inddrage eksempler fra sit eget liv, som medarbejderne kunne relatere til.

Dorthe Kraglund

Ergonomic Solutions

Helt fantastisk inspirerende foredragsholder, med en masse energi og et godt humør. Fint med cases fra det virkelige liv

Anne-Grethe Mortensen

OUH

Fantastisk "optræden", der blev grinet og grædt:-). Lars er meget medrivende, åben og tilstede. En oplevelse som sidder i kroppen længe. Vi bruger stadig nogle af hans sjove begreber i vores kommunikation. Lars leverede varen til UG med kryds og slange.

Anita Øbakke

Naviair

Lars var sjov og underholdende. Lars kom med mange brugbare tips til en bedre kommunikation, og til hvordan og hvorfor konflikter opstår. Alle fik fiduser med hjem i bagagen. Der blev bestemt grinet under foredraget. Tak for et godt foredrag.

Camilla Kolte Hartmann

NCC

Budskabet blev formidlet på en let forståelig og humoristisk måde - og har sat nogle refleksioner i gang hos deltagerne.

Anita Meggers

Pleje- og omsorg Tønder Kommune

Det var et godt, sjovt og lærerigt foredrag. Alle fik noget med derfra og det gav nogle gode konkrete redskaber vi kunne tage med derfra til de enkelte arbejdspladser.

Camilla Jensen

Morsø kommune

Det var relevant i forhold til skolens kerneværdier samt formidlet på en meget proffesionel måde med en kant af humor.

Anne-Mette Hjarsaas

Gedebjerg Skole

Lars Mogensens tilgang til konflikter er meget anderledes og forfriskende, tænk at man kan blive klogere på sig selv og konflikter uden at høre om konflikttrappen:-) Lars bruger sine egne hverdagskonflikter med humor, som gør det legalt at grine af hans eksempler og dermed af sig selv, fordi eksemplerne er så alment gyldige. Der blev høj energi og gode grin i forsamlingen, da Lars gik igang.

Pia Hartivg

HK Øsjtylland

Vi var meget glade for Lars Mogensens foredrag. Det havde en rigtig god kombination af humor og alvor og det var meget målrettet publikum.

Jane Kaae

Plejecenter Blomstergården

Godt og brugbart oplæg. Plads til refleksion og et godt grin (mest af sig selv...).

Carsten Ørum

Assensskolen

Lige i skabet. Lars er en skarp, stærk kommunikator og formidler. Gør det komplekse let. Og rækker ud over kanten til den enkelte, nærværende og humoristisk. Kæmpe fornøjelse. Lars formåede at holde os lyttende og opmærksomme til det sidste minut. Der var ingen oplevelse af "mæthed og træthed" sidst på eftermiddagen. TAK!

Lene Bergstein

Helsingør Kommune

Lars er helt forrygende! Meget inspirerende og direkte. Alle mand var flade af grin og kunne genkende sig selv i situationerne Lars var god til at skitsere. Han gav virkelig stof til eftertanke! Har anbefalet ham til alle, hvor det kan være relevant.

Anna Schøning

HusCompagniet A/S

I medarbejdernes evaluering af programmet til vores konference, var Lars årets klare vinder som bedste indlæg. Lars var som altid energisk, klog og morsom. Vi kan varmt anbefaler Lars, som var alle pengene værd.

Vibeke Højgaard

Erhvervsakademi Dania

Lars kan med sit levende foredrag fange alle 150 medarbejder med en meget humoristisk, energifyldt og nærværende præstation trods et svært og tungt emne. Han give konkrete værktøjer krydret med masser af eksempler til vores hverdag og mange af mine medarbejder har efterfølgende brugt dem. Det har været den bedste oplægsholder jeg nogen siden har oplevet.

Marianne Lange

Herlev og Gentofte Hospital

Meget levende, meget morsom. Fik alle med, selvom det bestemt ikke er mennesker, der er vant til at gå til foredrag - faktisk ville de hellere have arbejdet udendørs i regnvejr end sidde til foredrag. Han evnede at gøre stoffet (Konflikthåndtering)til at forstå ved at bruge eksempler fra hverdagen, og noget alle kunne relatere til.

Marie Ægidius

Nørgaard Anlæg

Det var et super godt foredrag, som gav både inspiration og en masse gode grin, man når langt med at sige tingene med humor. Vi var rigtig ærgerlige over det kun varede 1,5 time. Vi kan sagtens have fortsat en time mere.

Carina Boye

Daginstitutionen Sommerfuglen

En fantastisk dag med plads til stor eftertænksomhed men også gode grin.

Bente Devantie

Dagtilbud Midt

Lars er bare altid 100% inddragende og på. Hans formidlingsevne med et tvist af humor går rent ind.

Henrik Madsen-Mogensen

Socialpsykiatrien Lejre Kommune

Lars er bare rigtig god til at fange publikum... han leverer hver gang!

Allan Nørgaard

Kvik A/S

Vi kendte ikke Lars på forhånd, men var meget tilfreds med hans præsentation. Ud over at være meget underholdende så var der også et klart budskab.

Bent Horn Andersen

BAU transport og engros

Medrivende og levende oplægsholder med et vedkommende budskab.

Annika Krag-Nielsen

Sundhedsplejen Hjørring

Meget gode evalueringer og medarbejderne taler fortsat om deres gode oplevelser. Alle fik noget med hjem og i afdelingen arbejder vi videre med de redskaber vi fik til konflikthåndtering. Godt samarbejde med foredragsholderen op til foredraget, så det var helt skræddersyet til vores behov.

Pia Kannegaard

Bispebjerg Hospital

Helt outstanding foredrag. Lars formåede på to timer at give os noget med som vi ikke vidste vi manglede men som vi virkelig havde brug for. Lars sætter en god stemning undervejs og så er det helt vildt så god en menneskekender han er. Han læste gruppen som en åben bog. ret imponerende. Der er flere der har været hos mig og spørge om vi kunne få ham ud igen.

Henriette Hald

Nordgårdsskolen

Meget intenst og nærværende foredrag hvor Lars formår at inddrage publikum relevant. Lars fanger publikum og gør at alle er med i fortællingen og får de points med der skal. Han kommer i god tid og tager sig tid efterfølgende til evt. spørgsmål.

Jakob Damgaard Carstens

BeneFiT Stenstrup

Lars Mogensen møder engageret og velforberedt op til foredraget. Han formår med sin store erfaring indenfor konflikthåndtering at få tilhører med sig det være sig på en humoristisk og interessant måde. De bedste anbefalinger til Lars Mogensen.

René Høll

Bravida A/S

Det var et underholdende, fagligt og praktisknært foredrag, som jeg er sikker på vi fremadrettet vil "høste frugterne af" og tage med i vores samarbejde med hinanden. Det har givet os en fælles platform og et fælles sprog at agerer ud fra.

Merete Jensen

Hollænderhusene/Digehuset

Forrygende underholdende og rammende oplæg af Lars Mogensen, det har skabt grobund for mange reflekterende samtaler efterfølgende

Birgitte Buur

Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området

Rigtig godt foredrag. Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de 170 deltagere. Sjovt, interessant oplæg. Man fik virkelig meget med sig hjem - og ikke bare nogle papirer, der kommer til at ligge i en skuffe. Men noget man kan huske og man fik inspiration til måden at tænke konflikthåndtering på.

Henriette Petersen

Hedensted Kommune, HR-afdelingen

Gav stof til eftertanke på en underholdende måde. Indholdet kunne relaters både til personlig og professionelt brug. Lars Mogensen holdt i kraft af sin egen personlighed tilhørerne i ånde.

Merete Fledelius

Møllevangsskolen

God oplevelse, der på trods af emnet blev fremlagt med vid og humor.

Ann Clemensen

Jobcenter Næstved

Lars forstår at fange lytterne og inddrage dem i foredraget. Fagrelevant samtidig med at han er ekstremt underholdende.

Charlotte Bjørkholm

Roskilde Kommune, HR

Meget levende og undeholdende med alvoren bag. Super godt.

Marianne Sjøgaard

Greve Kommune, Rådhuset

Lars er meget morsom, vi fik grinet en masse, samtidig med at der var noget, der gav stof til eftertanke.

Cilie Irke

Toresholm

Det var bare super godt. Morsomt og inspirerende.

Anette Bach Nielsen

Hjemmeplejen Distrikt Ikast Øst

Stor succes - alle medarbejdere var meget begejstrede.

Kari T. Stork

Hjemmeplejen Midt/Vest Varde Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Lars Mogensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lars Mogensen
Lars Mogensen

4.75 ud af 5 stjerner

"Rigtig godt foredrag. Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de 170 deltagere. Sjovt, interessant oplæg. Man fik virkelig meget med sig hjem - og ikke bare nogle papirer, der kommer til at ligge i en skuffe. Men noget man kan huske og man fik inspiration til måden at tænke konflikthåndtering på."

Henriette Pedersen - Hedensted Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Lars Mogensen