Henter Indhold ...

Lars Mogensen

Foredragsholder, forfatter og underviser

Lars Mogensen er en af landets mest eftertragtede og benyttede foredragsholdere og undervisere. Hans oplæg handler om konflikthåndtering, kommunikation, trivsel, ny energi og måden vi møder hinanden på. Lars Mogensen foredrag er tankevækkende og giver en mærkbar virkning allerede under foredraget men i den grad også efterfølgende hos kunderne. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Lars Mogensen ved, hvordan han kan flytte sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler og nærværende indlevelse. Han bruger alle tilgængelige virkemidler i sine foredrag, og bagefter vil du ønske, at du havde hørt foredraget for mange år siden.

Gennem de sidste 14 år har Lars Mogensen undervist personale på skoler, i institutioner, kommuner og på virksomheder. Han er en erfaren underviser og foredragsholder og er efterspurgt i virksomheder, kommuner, skoler og organisationer. Derudover er han igangsætter af og underviser på uddannelsen Certificeret Konfliktcoach Level 1 og 2. Lars Mogensen er uddannet indenfor Imago, mentalisering, konflikthåndtering, anerkendelse dialog, ledelse, kommunikation og nærvær. Derudover viser hans lange CV en bred erfaring med menneskelige relationer og konflikthåndtering. Lars har tidligere arbejdet som anlægsgartner, friluftsinstruktør, dørmand, skolelærer, leder af fitnesscenter, pædagog på lukket institution. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper i fuld kontakt.

Lars Mogensen har udgivet bøgerne Håndbog for hverdagens krigere og Konflikter – sådan tackler du dem.

Lars Mogensen henvender sig til personale og teams, der arbejder i konfliktfyldt farvand i relationen mennesker imellem, og holder mange foredrag årligt for virksomheder, foreninger og kommuner.

  Lars Mogensen foredrag

  Konflikthåndtering og kommunikation i praksis

  • Et hæsblæsende, interaktivt øjenåbner-foredrag med en af tidens bedste foredragsholdere. Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser? Lars Mogensen tager deltagerne med på en rejse gennem sine egne oplevelser og videre ud i deres virkelighed på jobbet og derhjemme.
  • Et spændende, lærerigt og underholdende minikursus i effektiv kommunikation med dine omgivelser og en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation og samarbejdet med og relationen til dine omgivelser.

  Lars Mogensen foredrag

  Elsk dine konflikter

  • Ovenstående foredrag holdes også som et motiverende indspark målrettet virksomheder. For ledere, ansatte, høvdinge, servicefolk, selvstændige og andre, der kan trænge til et kærligt, motiverende spark bagi.
  • Med humor, skarphed og nærvær sætter Lars Mogensen fokus på det, der fylder i din hverdag og giver dig ny ballast, som du kan bruge i dit professionelle og private liv.

  Lars Mogensen foredrag

  Påvirk dine kolleger med din personlighed

  • I dette foredrag tager Lars Mogensen tilhørerne et skridt dybere ind i konflikthåndteringsverdenen. Du lærer, hvordan du bliver bevidst om din egen tilstand, og hvordan du bliver bevidst om andres. Du lærer at møde mennesker i deres forsvar – der hvor de virkelig er.
  • Igennem en række nye øvelser og praktiske værktøjer giver Lars Mogensen deltagerne en dybere forståelse for konflikten og kommunikationens anatomi og gør de ubevidste ting synlige. Allerede gennem den indsigt bliver det meget nemmere at kommunikere og løse konflikter – når du går fra ubevidst til bevidst og undgår faldgruberne.

  Lars Mogensen foredrag

  Temadag

  • Temadagen i konflikthåndtering henvender sig til personale og teams, der arbejder i konfliktfyldt farvand. Du lærer bl.a.
   • Konflikthåndtering i det virkelig liv – er du rustet til det?
   • Dit kropssprog og din adfærd før, under og efter
   • Forstå psykologien og anatomien bag konflikten
   • Relationen – ansvarlighed og samhørighed
   • Den lille tryllestav – nærvær
   • Få forståelse for hvorfor du reagerer, som du gør i konflikten
   • Minimér stres og udbrændthed ved at undgå, at de uløste konflikter hober sig op
   • Når du trigger – hvad trigger du på?
   • Brandslukning og den anerkendende dialog
  • Formen er energifyldt og humoristisk med jordnære og praktiske eksempler på, hvad der virker og ikke virker. Lars Mogensen bruger alle tilgængelige virkemidler i undervisningen og inddrager deltagerne i kurset med øvelser, nærvær, humor og masser af eksempler fra egne oplevelser.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lars Mogensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lars Mogensen

Foredragsemner med Lars Mogensen