Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Psykisk arbejdsmiljø

I dagens samfund er dårligt psykisk arbejdsmiljø en betydelig udgift og en kilde til stressrelateret sygefravær. Det er afgørende at forstå dette komplekse emne, da det ofte er roden til stress og manglende arbejdsglæde.

Foredrag om psykisk arbejdsmiljø giver indsigt og løsninger til både virksomheder og enkeltpersoner. Det kan forebygge stress, øge arbejdsglæde og styrke kommunikation og samarbejde på arbejdspladsen. Det er også en mulighed for at lære konflikthåndtering og øge trivslen.

Uanset om du er en virksomhed eller enkeltperson, har du gavn af et foredrag om psykisk arbejdsmiljø. Investér i dit velvære og succes ved at booke en dygtig foredragsholder. Skab et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø – book et foredrag om psykisk arbejdsmiljø i dag.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om psykisk arbejdsmiljø (14)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Psykisk arbejdsmiljø

Søger du inspiration til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø? Mød eksperterne i vores udvalg af landets bedste foredragsholdere om psykisk arbejdsmiljø. Få værdifuld indsigt og praktiske redskaber til at forebygge stress, øge trivsel og skabe en sundere arbejdsplads. Book talere med ekspertise inden for stressreduktion, kommunikation, samarbejde og innovation. Start rejsen mod en positiv forandring i din organisation i dag.

  • En af de største udgiftsposter i samfundet i dag kommer fra sygemeldinger, der er relateret til stress og dårligt psykisk arbejdsmiljø. Derfor er det så uhyre vigtigt at have fokus på dette i den enkelte organisation.
  • I stedet for, som virksomhed eller privat person, kun at fokusere på stress, så kan det være mere effektivt også at kaste et blik på det psykiske arbejdsmiljø, der meget ofte er grunden til både stress og manglende arbejdsglæde. Derved har man bedre mulighed for at forebygge stress, og derved sygefravær.
  • Der er selvfølgelig ikke blot virksomheder som nyder godt af dette, også privat personer kan igennem et foredrag om der psykiske arbejdsmiljø, få større indsigter i hvad der stresser dem selv, og derved kunne forbedre deres egen hverdag.
  • Foredrag om det psykiske arbejdsmiljø, eller kurser i samme, kan handle om emner som stress, mobning, kommunikation, rummelighed, samarbejde og innovation. Det kan være konflikthåndtering og trivsel. Bliv inspireret af nogle af landets bedste foredragsholdere, med foredrag om det gode arbejdsmiljø.
Spørg på pris og dato