Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Niels Anders Thorn

Skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter

Niels Anders Thorn er en underholdende og inspirerende foredragsholder, der formår at give tilhørerne både gode råd, inspiration og konkrete redskaber hvormed man bliver bedre til at kommunikere godt, humoristisk og præcist – både med sprog og med krop. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Niels Anders Thorn er skuespiller og instruktør, han underviser på Statens Teaterskole, arbejder som tekst- og manuskriptforfatter og som kreativ konsulent på flere danske virksomheder. Kort sagt er Niels Anders Thorn en erfaren og glimrende kommunikator, og han er en unik foredragsholder, der også er i stand til at tage publikum med på gulvet.

Han er uddannet skuespiller på skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1980 og har siden medvirket i et utal af film, tv-serier og teaterstykker herhjemme og i udlandet.

Som skuespiller kender vi ham fra bl.a: Forbrydelsen, Store drømme, 2900 Happiness, Lærkevej, Nynne, Edderkoppen, Nicolai & Julie, Strisser på Samsø, Juletestamentet, Nattevagten, Blinkende lygter, Kærlighed på film og Vikaren. Samt fra teatre som Dr. Dante, Østre gasværk og det kongelige Teater.

  Niels Anders Thorn foredrag

  Nærværende kommunikation

  • Dette foredrag handler om at skærpe din personlige formidling, bruge dig selv og din måde at kommunikere på mere hensigtsmæssigt, mere direkte og mere nærværende.
  • Vi kender det alle sammen – der er ikke noget så skønt, som at opleve en dyb og meningsfuld kontakt til et andet menneske. Den form for kontakt, hvor vi helt naturligt forstår hinanden, hvor tingene flyder frit og ubesværet imellem os, får os på en måde til at føle os afslappede, kreative og tilstede i os selv og i samtalen. DET er nærværende kommunikation. Og det er det foredraget handler om: Om at skabe en åben, fri og direkte kontakt i din kommunikation.
  • Ud fra sine erfaringer som skuespiller, efter 35 år på scenen foran et publikum, piller Niels Ander Thorn sammen med publikum kommunikationens DNA fra hinanden og oversætter det til redskaber, I kan tage med jer hjem – og bruge direkte professionelt og personligt.
  • Vi skal snakke om meningsfuldhed, om fokus, om modstand og om det at kommunikere frit og nærværende – og vi vil kombinere teori med praktiske øvelser på gulv, der alle vil foregå i respekt for den enkelte. Jo mere vi oplever, hvad det handler om – jo mere vil kroppens hukommelse tage med fra kurset.
  • Varighed: 1 time og 30 min med humor, teori og stof til eftertanke.

  Niels Anders Thorn foredrag

  Kend dine signaler

  • Alt hvad du gør, signalerer til omverdenen, hvem du er, lige fra måden du hilser godmorgen på, til dit tøjvalg, dit skrivebord og din ledelseskommunikation. Signaler er en integreret del af vores måde at kommunikere på, på arbejdet og i dagligdagen og det meste af den foregår ubevidst gennem kropssprog og stemmeføring – hele tiden, uafbrudt!
  • Er dine signaler i overensstemmelse med din natur? Og er du dine signaler bevidst? Sender du de signaler, der åbner for et konstruktivt møde og en god kontakt til kollegerne eller sidder du fast i gamle vaner og ubevidste mønstre, der slører det du egentlig mener?
  • I det her foredrag taler vi om signaler, hvordan vi bruger dem i vores dagligdag, hvad der styrer vores brug af signaler og endelig hvad vi kan gøre for at blive bedre til at sende de rette signaler og blive klarere i vores kommunikation.

  Niels Anders Thorn foredrag

  Autentisk kommunikation (kursus)

  • Der er nogle talere, der har det der helt specielle ”noget” der kan fange din opmærksomhed og ramme dig lige I hjertet… Og så er der andre du har glemt efter 5 minutter. Den store forskel ligger i deres evne til at gøre sig tilgængelige og til at fremstå med en naturlig autenticitet og ærlighed, der får dig til at sænke dit forsvar og åbne op for at lytte fra et dybere sted. Folk der er autentiske i deres tilstedevær skaber en oplevelse af forbundenhed. Af at være på bølgelængde. Af at der bliver talt direkte til dig. Det er det store talere kan.
  • I Autentisk kommunikation arbejder Niels Anders Thorn med præsentationsteknikker og med kommunikation generelt, med fokus på autenticitet. Hvor ligger dine stærke sider og hvor er der mulighed for udvikling? Vi arbejder med kropssprog, kontakt, åbenhed, indre ild, lytte teknikker og med modet til at blive en tydeligere version af dig selv – med andre ord med autenticitet.
  • Målet med kurset er at kommunikere med tydelighed, gennemslagskraft og autenticitet. Det opnår I sammen med Niels Anders ved at fokusere på jeres personlige kommunikationsfærdigheder, styrke jeres evne til at åbne op og skabe kontakt til et publikum og øve jer i kunsten at lytte og forstå de underliggende dynamikker omkring autenticitet.
  • Kurset består af en kombination af teori, individuelle præsentationer og forskellige øvelser i grupper, par og individuelt. Alle vil deltage i feedback til hinanden i løbet af dagen, og alle kommer til at give to præsentationer: En på forhånd forberedt præsentation (om morgenen) og en præsentation med kort forberedelsestid (om eftermiddagen).

  Niels Anders Thorn foredrag

  Derudover holder Niels Anders Thorn følgende foredrag:

  • Talentudvikling (om udvikling og ledelse af talenter)
  • Den kreative intelligens (om det kreative menneske)
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Niels Anders Thorn

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Niels Anders Thorn

Foredragsemner med Niels Anders Thorn