Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Michael Svendsen

Sæt forandring, humor og arbejdsglæde på dagsordenen

Michael Svendsen

Michael Svendsen

Forfatter og musiker.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Helt igennem fantastisk! Rørende, sjovt og skønt at få pulsen op :) Vil klart anbefale Michael til alle der vil have en god oplevelse."

Nikoline Grahn - Arbejdsskadestyrelsen Se alle referencer

Et foredrag med Michael Svendsen giver jer:

  • Et humoristisk foredrag med en meget energisk oplægsholder
  • Et anderledes og personligt foredrag om forandringer
  • En underholdende oplevelse, der efterlader alle tilhørere med en glad og motiveret stemning
Uforpligtende forespørgsel på Michael Svendsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Course icon

Kurser

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder, som har oplevet mangt og meget på det danske arbejdsmarked. I dag har hans alsidige baggrund og erfaringer givet ham et stærkt udgangspunkt for at holde foredrag for målgrupper, hvor forandring, humor og arbejdsglæde er på dagsordenen. 

Et foredrag med Michael Svendsen giver jer:

  • Et humoristisk foredrag med en meget energisk oplægsholder
  • Et anderledes og personligt foredrag om forandringer
  • En underholdende oplevelse, der efterlader alle tilhørere med en glad og motiveret stemning

Underholdende foredrag om forandringsparathed og arbejdsglæde

Oplev et inspirerende og underholdende foredrag om at navigere gennem de forandringer man møder.

Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder, der har prøvet mangt og meget på det danske arbejdsmarked. Han har en baggrund som klassisk musiker, fabriksarbejder og HR konsulent, og så er han forfatter til bogen ”Kulturbæreren – mit slag for at skabe den gode arbejdsplads”, som handler om begejstring og relationer på arbejdspladsen.

Michael sætter fokus på vigtigheden i, at alle medarbejdere tager et medansvar for at skabe en god stemning på arbejdspladsen – og fokuserer på de mange fordele enhver forandring bringer med sig for den enkelte medarbejder. Michael bruger levende eksempler og historier til at illustrere, hvordan man kan se forandringer som muligheder frem for hindringer.

Book Michael Svendsen til jeres næste event og få sat forandring, humor og arbejdsglæde på dagsordenen.

Se foredrag med Michael Svendsen
Michael Svendsen foredrag

Kunsten at bære kulturen

Kender du kollegaen, der lyser op, når du fortæller om en god idé eller oplevelse? Personen, der lige bruger lidt ekstra tid på at skabe en god kontakt? Eller personen, der tager ansvar for det, der sker på arbejdspladsen, uanset om det er planlægningen af sommerfesten eller konflikter, der fylder i hverdagen?

Michael Svendsen er sådan en person, og han har været det i mange forskellige stillinger – lige fra at være ferieguide til symfonisk musiker og stort set alt derimellem, hvoraf de seneste år har været som succesfuld foredragsholder. Hans grundlæggende filosofi har dog været den samme alle steder: Respekt er noget, man fortjener i udgangspunktet, og man skal tage ansvar for kulturen på arbejdspladsen. Den bærer ikke sig selv. Det ved han også fra de perioder, hvor han ikke fulgte sin filosofi.

I sin bog ”Kulturbæreren – mit slag for at skabe den gode arbejdsplads” og i sit foredrag sætter han fokus på det, som er særdeles efterspurgt blandt både ledere og medarbejdere, men ofte svært at sætte ord på. Nemlig, hvad vil det egentligt sige at bære en kultur? Hvad er det præcist, der skal bæres? Og hvad får vi ud af det?

Det handler blandt andet om begejstring, relationer, ydmyghed, autenticitet og ikke mindst ansvar. Da det er noget, alle kan praktisere, er foredraget målrettet til stort set alle organisationer, hvor mennesker skal arbejde sammen. Deltagerne går derfra med en underholdende og inspirerende oplevelse og et fælles fodslag på at skabe den gode kultur i dagligdagen.

Alle konklusionerne er testet på virkeligheden og ganske gratis at udføre. Foredraget kan både bruges som begejstret inspiration på 1-1,5 time eller udvides til at være en workshop, hvor deltagerne kan arbejde mere med tingene undervejs.

Michael Svendsen foredrag

Den forandringsparate arbejdsplads - et sjovt foredrag til medarbejdere om forandring, humor og arbejdsglæde

I dette humoristiske foredrag sætter Michael Svendsen fokus på vigtigheden i, at alle medarbejdere tager et medansvar for at skabe en god stemning på den arbejdsplads, de er en del af i hverdagen.

Som arbejdsgiver og ledelse kan man altid understøtte stærkt ved at sætte gode rammer, og inspirere til et højt trivselsniveau, der i bedste fald kan føre til et lavere stressniveau og mindre sygefravær. I sidste ende er det dog den enkelte medarbejders lyst til selv at bidrage til fællesskabet, der afgør om arbejdspladsen lykkes med at være forandringsparat og velfungerende på de andre parametre.

Michael har selv været på en lang række arbejdspladser – både som ansat og som HR konsulent. Han er slet ikke i tvivl om, at en af tidens store udfordringer fortsat er medarbejdernes generelle frygt for forandringer og tanken om at intet bliver, som det var en gang.

I foredraget åbner Michael deltagernes øjne for nødvendigheden af forandringerne. Han fokuserer på de mange fordele enhver forandring bringer med sig for den enkelte medarbejder. Frem for at bruge teoretiske floskler bruger han eksempler fra sin egen verden som medarbejder og HR konsulent.

Michael Svendsen foredrag

Et liv fra overhalingsbanen og direkte i nødsporet

I dette morsomme foredrag fortæller Michael Svendsen igennem en hel række anekdoter om et liv, der startede med en målrettet karriere som den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark igennem et af Europas bedste symfoniorkestre og direkte videre til samlebåndet på en fabrik. Siden også som HR-konsulent og foredragsholder på de danske scener.

Hør de underholdende historier om hans oplevelser med Hendes Majestæt Dronning Ingrid, om tiden hos Spies og om de erkendelser, som vi gør os igennem livet, når det ikke altid fører os derhen, hvor vi regnede med, at vi skulle.

Foredraget er ideelt til en forsamling, hvor man ønsker en god og hyggelig stemning. Velkommen til et spændende, varmt og ikke mindst humoristisk foredrag, hvor man går lidt gladere hjem.

Desuden kan foredraget være særlig relevant for en forsamling af seniorer.

Michael Svendsen foredrag

”Sikk’n fest”

Kom med på en underholdende rejse tilbage til de gyldne charterdage i slut 80’erne og få et herligt indblik i Michael Svendsens farverige liv som både rejseleder og airguide i Spies Rejser. Kom med ind bag facaden i det udadtil glamourøse liv som rockstar i rejsebranchen guldalder. Michael fortæller om kunsten at kunne være seriøs guide om dagen, Elvis om aftenen og tjenende ånd som steward ombord på Conair – og samtidig takle ensomhed, hjemve, dødsfald, og konflikter. Levende fortællinger om forsiden og bagsiden af medaljen som guide i Danmarks største rejsebureau . Alt sammen krydret med både billeder og ting fra tiden.

Som udgangspunkt skulle Michael slet ikke have været guide. Han var spået en karrierer som topprofessionel klassisk musiker, som anden generation af en musikerfamilie. Men som så mange unge trak udlængslen i ham, og han vendte musikken ryggen og drog ud i verden. En verden som foldede sig ud på en noget anden måde end han havde tænkt sig. Foredraget er baseret på bogen ”Sikk’n fest! – Mit Eventyr som guide i chartertidens guldalder”.

Velkommen til en forrygende aften i godt selskab med rejseleder, musiker og foredragsholder Michael Svendsen.

Michael Svendsen foredrag

På jagt efter nye udfordringer - et motivationsforedrag målrettet ledige

I dette personlige og humoristiske inspirationsforedrag sætter landets måske mest forandringsparate medarbejder, Michael Svendsen, fokus på vigtigheden i, at vi som ledige tager ansvar for vores egen jobsøgning og ikke låser os fast ved overbevisningen om, at der kun findes et bestemt job, som er det helt rigtige for os.

Med stor selvironi fortæller Michael om sin egen rejse fra medieudnævnt supertalent til Spies-guide, steward, fabriksarbejder, sælger og foredragsholder. Michael har tidlige arbejdet 8 år som HR konsulent i vikar og rekrutteringsbureauet Adecco, hvor han bl.a. holdt foredrag for ledige og varetog deres jobplacering. Han har således en uddybende erfaring fra begge sider af jobcentrets reception, hvilket sætter ham i stand til at gå direkte i øjenhøjde med sine deltagere.

Michael fortæller ærligt om udviklingen i sin egen selvopfattelse, og hvordan han vedholdende har arbejdet med at dyrke de små muligheder, der løbende har budt sig.  Først havde han fokus på egne fortræffeligheder, så ramte skuffelsen ham og han måtte kæmpe mod egne begrænsninger og manglende identitet og selvtillid.

For Michael hedder løsningen åbenhed, mod, vedholdenhed og proaktiv handling.

Michael Svendsen foredrag

Stomp show

Foredragene kan udvides med en workshop, hvor deltagerne sammen og anført af Michael skaber en musikalsk oplevelse med masser af grin, fællesskab, energi og visuelle effekter.

Med hver sin plasticpose som musikalsk middel skal deltagerne samarbejde på tværs af faggrupper. Det hele bygges op til et show, hvor hver deltager får lov til at give det bedste man kan og føle sig som en succes i samarbejdet med sine kollegaer, hvor man fælles kommer i mål med en følelse af at løfte i flok.

Hele programmet foregår stående, med respekt og hensyntagen til den enkelte og med fokus på, at alle kan deltage og bidrage til en rigtig god oplevelse.

MICHAEL SVENDSEN WORKSHOP

Samarbejde med sus i maven - en uforglemmelig workshop med inspiration, aktivitet og refleksion

Så snart en organisation har mere end én medarbejder, er det gode samarbejde altafgørende. Men menneskers forskellige personligheder og fagligheder har det med at udfordre netop samarbejdet. Heldigvis kan det hele også gå op i en højere enhed takket være alles bidrag. Og så er det svært at undgå at føle et sus i maven.

I denne underholdende workshop, vil I blive guidet igennem en række samarbejdsøvelser, som vil styrke det gode kolleskab og den psykologiske tryghed på jeres arbejdsplads. I vil også blive inspireret til, hvad I hver i sær selv kan gøre, for at bidrage til det gode samarbejde.

Glæd jer til en workshop, hvor inspiration, aktivitet og refleksion smelter sammen, så I ikke bare skal lytte, men også selv tænke og tale – og eksemplificere det gennem et konkret samarbejde.

Michael Svendsen video

Michael Svendsen foredrag

Se denne korte video, der giver et godt indblik i den stemning du vil få, hvis du booker Michael Svendsen som foredragsholder.

Se foredrag med Michael Svendsen

Referencer

Det var fint. Svarede meget til vores forventninger. Fint at kunne afstemme detaljer direkte med foredragsholderen inden arrangementet

Johs. Simonsen

VIA University College

Meget levende foredrag. Og fantastisk kædet sammen med en virkelig historie,hvilket gør foredraget meget realistisk.

Pia Miltoft

Novo Nordisk A/S

Dejligt at der var mulighed for at få det tilpasset til vores målgruppe.

Jette Pedersen

Silkeborg Kommune

Super levende oplægsholder som hurtigt fanger publikum og ikke mindst hans spil på trommerne får folk op af stolene.

Susan Thorenfeldt

Finansforbundet

Det var en fornøjelse at have Michael på besøg, han var meget levende og formidlede et seriøst budskab på en humoristisk og underholdende måde.

Heidi Sørensen

Region Midtjylland

Skide godt! Han er sprudlende, formår at inddrage tilhørerne.

Karina Andersen

Odense Kommune

Michael Svendsen er yderst faglig kompetent, men især hans sprudlende formidling gør indtryk. Han formår at kombinere humor, skarpe og korte pointer, som er fulgt op af mange konkrete eksempler, hvilket gør foredraget meget levende og vedkommende. Michael formåede at fange en meget blandet målgruppe, både aldersmæssigt, fagligt og kulturelt og alle deltagere har efterfølgende udtrykt begejstring for foredraget og efterspurgt flere foredrag med Michael. Foredraget passede som fod i hose til hvad jeg som arrangør forventede, og fulgte op på de emner, Michael og jeg havde talt om. Der var ingen tvivl om, at Michael vil gå langt i forhold til at møde forventninger og hans niveau af forberedelse er imponerende. Michael formår at møde deltagerne i øjenhøjde – og det løfter foredraget til et helt specielt niveau. Alt dette gør, at det bestemt ikke er sidste gang jeg vil booke Michael til et foredrag.

Karina Andersen

Odense Kommune

Den sad lige i skuret. Michael kunne med fordel have brugt mere tid - men det kunne vi ikke give ham. Så foredraget var barberet helt ind til benet.

Gitte E. Jensen

Haderslev Kommune

Meget levende og inddragende. Autentisk med en mand som selv har oplevet hvad han formidler.

Tine Hejlesen

Aalborg Kommune

Foredraget var super relevant.

Torben Maarbjerg

Aalborg Kommune

Rigtig godt!Vildt, at han kunne lave sit foredrag om, så det passede til gymnasieelever!

Marlene Thomsen

Kold College

Michael var meget hurtig til at fange tilhørerne, det til trods for, at det var et fyraftensmøde

Annelise Sørensen

Faxe Kommune

Super godt - leveret med charme og god energi.

Tina Asmussen

Faxe Kommune

Som altid var Michael Svendsen veloplagt. Han fik virkeligt rusket op i publikum.

Camilla Sommer

ATP

Personalet fra B.S. Ingemanns vej havde en forrygende dag med Michael, hvor han indførte os i emnet arbejdsglæde og forandringsparathed på en autentisk og ærlig måde. Foredraget, som blev fremført med stor veloplagthed, dynamik og velsignet humor, efterlod i den grad energi til tilhørerne.

Karin Fog Bentzon

Sønderborg Kommune

Upåklageligt. De hjalp med valg af foredragsholder i forhold til hvad vi havde af ønsker om indhold og formidlede enkelt og simpelt hvad der skulle formidles.

Linda Jensen

Varde Kommune

Michael var meget fleksibel og imødekommende: )

Mette Jung Christensen

Næstved Kommune

Åbenhjertigt, indlevende og nærværende. Godt krydret med humor, så alle kunne være med.

Marlene W. Olsen

Næstved Kommune

Vi oplevede Michael Svendsen som en engageret foredragsholder, som fyldte rummet med god energi og humor.

Kirsten Winkler

Nordea Bank Danmark A/S

Mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne

Ragnhild Andersen

Aarhus Kommune

Rigtig mange af deltagerne har kun haft en meget positiv oplevelse med et foredrag med masser af grin og alvor.

Søren Silving

DAB

Vi ville gerne afslutte et internt arbejdsmøde med et smil - og det gjorde vi i den grad. Michael var godt forberedt og imødekommende. Han er en god formidler.

Charlotte Hansen

Kompetencehuset Næsborg A/S

Super foredrag, som hurtigt fangede alle så de ville høre mere.

Martin Arildslund

Topdanmark Forsikring A/S

Meget nærværende foredrag som kunne få publikum med. Høj energi niveau og godt humør.

Jesper Thomsen

Arla Foods, Birkum Ost

Michael Svendsen var på Ådalskolen i Ringsted ifm. et personalearrangement for 100 medarbejdere. Emnet var planlægning af kommende skoleår, men vi ønskede et oplæg på omkring 1 times tid, som var relevant ift. forandringsparathed og arbejdsglæde – særligt ift. personalets medansvar og eget mindset, for at organisation kan lykkes med at skabe arbejdsglæde og trivsel for sine ansatte. Dette gjorde Michael med stor indlevelse og engagement. Ud fra personlige erfaringer fortalte Michael om egne erfaringer med arbejdsglæde og trivsel. Michael krydrede oplægget med trommespil og stor humor. Udtalelser fra personalet efter oplægget: ”han var bare skidegod”, ”meget relevant indhold omkring arbejdsglæde”, ”dejligt at få grinet sammen, og af sig selv”.

Flemming Nielsen, Viceskoleleder

Ådalskolen

Vi var få til arrangementet, men vores interne vurdering var 9 af 10 mulige point. Man havde muligheden for at stille spørgsmål og at komme i dialog med foredragsholderen. Deltagere har givet udtryk for, at de var tilfredse allerede da de var på vej hjem efter foredraget.

Eva Olsen

IDA

Michael Svendsen leverer altid på 1. klasse. Han er super god til at indarbejde de oplysninger, man giver ham om egen organisation, og han leverer altid på en dejlig personlig måde, hvor han via egne eksempler giver sig selv 100 %. Så mangler man et super positivt, sjovt og samtidig seriøst indspark på områderne arbejdsglæde og forandringer - så kan jeg klart anbefale Michael Svendsen

Michael Jørgensen

Esbjerg Kommune

Foredraget var perfekt til målgruppen

Jytte Knudsen

Esbjerg Kommune

Michael Svendsen leverede et tankevækkende foredrag fuldt med alvor og humor.

Stine Nielsen

Esbjerg Kommune

Foredraget levede fuldt ud op til det formål vi havde sat os og som var aftalt. 3 metal afdelinger i det østjyske der er fusionerede hvor over 100 års traditioner og arbejdsprocedure giver store udfordringer for såvel ledelse som for med arbejdere. På humoristisk vis fik vi redskaber og tanker til at vores omstillings proces bliver en succes

Finn Andersen, afdelings formand metal Østjylland

Dansk Metal Østjylland

Fantastisk og medrivende foredrag. Stor humor. Det var både lærerigt og underholdende

Susan Elvekjær

AL Finans

Michael´s historie var varm, humoristisk og fremragende formidlet.

Lone Brøndum

Langmark, Horsens

Underholdende og samtidig meget givende. Det fik os til at se ind ad - meget relevant og med en god portion humor.

Linda Engelbreth

Socialpsykiatrisk Center Syd, Brande

Spot on. Ramte hele forsamlingen.

Anna Ljungberg

Herlev Hospital

Indholdet og formidlingen matchede præcist i forhold til den stillede opgave/målgruppe

Jens Østerby

BG Holding A/S

Vi var rigtig tilfredse med Michaels foredrag. I starten virkede det som om han lige skulle se hvilket publikum han stod overfor, og da han havde styr på det, så gik det super fint.

Dorte Bailey

Novo Nordisk

Det var bare godt

Helge Petersen

Lungeforeningen

Han var en livlig foredrags holder der formåde at få alle inddraget. et rigtigt godt foredrag

Charlotte Frost Andersson

Plejecenter Øster Elkjær

Super godt og inspirerende foredrag. Mikael er så meget foredraget, rigtig god oplevelse.

Anette Meier

Leder- og Specialist Klubben i Arbejdernes Landsbank

Tilhørerne hørte efter og snakkede ikke i krogene. Det havde jeg frygtet. Det var en flok orange jord og betonarbejdere, som ikke er gode til at sidde stille. Men Michael Svendsen fangede dem

Mette Sørensen

Sejlstrup Entreprenørforretning A/S

Underholdende og forplanter tanken om hvad JEG sender ud i verden, og kommunikere med mine kollegaer.

Tina Rowland

OUH

Humorfyldt oplæg. Giver stof til eftertanke. Evner at nå ud til store forsamlinger.

Tina Rowland

OUH

Michael skabte en god stemning. Fordraget "velplanlagt" og han kunne fange de kommentarer mm der kom. : )

Ilse Vrist

Odense Kommune, Hjemmeplejen

Det var Michaels første foredrag med Sikk'n fest, han gjorde det virkeligt godt, Det var både underholdende og gav os et indblik i det du ikke ser som gæst ved rejse selskabet. Der har kun været positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer. Så den varmeste anbefaling herfra mvh. Jens Pedersen sektorformand HK Handel Midt.

Jens Pedersen

HK Midt

Michael var rigtig god til at anvende erfaring fra eget liv. Evnen til at spille trommer var jo en kæmpe oplevelse. At han så startede op på Safri Duo i 30 sekunder og så stoppede var lidt ærgerlig. Den ville vi gerne høre til ende. Bagefter fortalte han så at han havde et foredrag mere hvor han spiller hele nummeret og her inddrager personalet med Stomp. Så det overvejer vi om vi har råd til her omkring julefrokosten.

Jan Kjellstrøm

Børnecenter Nord

Michael Svendsen holdt et meget engageret og medrivende foredrag. Det var det helt rigtige til vore tillidsvalgte, som udgjorde konferencedeltagerne (ca. 70). Stort kompliment for den måde Michael brugte sig selv og sine egene oplevelser og erfaringer i foredraget. Det gjorde indtryk og gav anledning til eftertænksomhed.

Tonni Hansen

3F Sydfyn

Glad for den tætte kontakt der var til Michael før, under og efter hans besøg hos os

Tonni Hansen

3F Sydfyn

Rigtig godt foredrag. Inspirerende og aktuelt.

Rasmus Schmidt

Frontmatec

Han levede op til vores forventninger. Jeg havde selv hørt ham på en af Athenas dage på Comwell Sorø, så jeg havde høje forventninger.

Nina Jæger

Børnehuset Stjernen

Alle var tilfredse og positivt overrasket over fordraget.

Jannik

Johnson Controls Denmark

Perfekt afpasset foredrag til formålet, gode enkle budskaber der kan bruges til noget. Fantastisk engagement og godt mix af humor og alvor.

Asbjørn Karlsson

Samtank

Michael gjorde det super. Meget medrivende og engageret. Formidler budskabet på en underholdende måde.

Louise Enghave

LESSOR A/S

Helt igennem fantastisk! Rørende, sjovt og skønt at få pulsen op :) Vil klart anbefale Michael til alle der vil have en god oplevelse.

Nikoline Grahn

Arbejdsskadestyrelsen

Godt forberedt. God til at få deltagerne til at lytte. God til at bringe egne oplevelser ind uden at være EGO. God til at få foredraget til at slutte præcis. SUPER foredrag, har fået mange positive tilbagemeldinger

Gregers Petersen

Østjysk Business Network

Opløftende og inspirerende

Johnny Pedersen

Renosyd

Det var anderledes i det positive tegn, meget nærværende og ikke mindst underholdende

Maj-britt Schmidt

3F Djursland

Alle faggrupper på skolen fandt foredraget solidt og underholdende.

Knud E. Schack Madsen

Stenhus Kostskole

Michael er en fantastisk foredragsholder. Der var både humor og alvor, en god måde at få viden om de forandringsprocesser man kommer igennem i livet. Michael har også en fantastisk mimik, når han fortæller noget som vores døve kollegaer var rigtig vilde med, det var vi andre også :) Jeg kan kun anbefale Michael på det varmeste.

Lilian Jørgensen

Egebækhus

Michael Svendsen var meget god til at få deltagerne til at føle sit budskab med en en sjov og humoristisk tilgang til emnet. Deltagerne var efter oplægget følelsesmæssigt påvirket, men også høj over oplægget - en sjov og spændende tilstand.

Kirsten Grønvall

Produktionsskoleforeningen

Super foredrag - nærværende, ærligt og relevant. Michael fik med sine meget ærlige og personlige fortællinger formidlet sit budskab klart og tydeligt. Et af de foredrag, hvor man virkelig føler man får noget med derfra - både personligt og fagligt. Kan KLART anbefales.

Sanne Juul

Brdr. Møller A/S

Selv om vi kun var 16 deltagere, så fik vi en fantastisk oplevelse og alle følte sig tilpas, selv om man kom ud over komfortzonen. Har efterfølgende kun hørt positive tilkendegivelser om arrangementet.

Dorte Frost Roelsgaard

HK-klubben ved Tønder Kommune

Meget fint afblancheret foredrag til målgruppen - god dynamik imellem livshistorie-musik-arbejdsmliljø - arbejdsglæde. Skæg humor :-)

Birgitte Bigom Nielsen

Hospitalsenheden Horsens

Vi var ca. 45 medarbejdere fra Slagelse kommunale tandpleje som hørte foredraget. Selv blev jeg fantastisk underholdt, samtidig med der var mange gode tanker der blev født omkring arbejdsglæde. Jeg har spurgt rundt i organisationen, og har kun hørt gode og positive tilbagemeldinger. Alle var glade og tilfredse, følte sig underholdt, men blev også tænksomme på vores egen arbejdsglæde. Reaktioner ligesom jeg har ønsket mig. Så tak til Michael for et professionelt, underholdende og meget lærerigt foredrag.

Lone Mahnfeldt

Slagelse kommunale Tandpleje

Dejligt forfriskende pust til dagligdagen. Dejligt med lidt humor til vores medlemmer.

Anita Illum

Dansk Told og Skatteforbund

Fantastisk.

Klavs Eh

Dagplejen Holstebro

Det var en stor oplevelse at møde og høre Michael i foredraget:Et liv i overhalingsbanen og direkte ind i nødsporet. Han var en meget levende ,interessant og humoristisk fortæller,vi morede os rigtig meget selvom det også var et meget tankevækkende foredrag. Vi gik alle derfra med smil på læben. Vi kan varmt anbefale Michael Svendsen.

Anne Mathea

Veteranklubben BUPL Odense

Et super sjovt og underholdende fordrag om et seriøst og fagligt vigtigt emne. En rigtig god kombination der satte gang I snakken ved frokostbordet efterfølgende. Der blev grint og pointerne blev taget til efterretning af både personalet og ledelsen. Ledelsen udtrykte stor begejstring efter foredraget, som et af de bedste foredrag I længere tid. En dejlig luftig oplevelse om noget seriøst. Michael kan varmt anbefales herfra!

Louise Feldborg

Sorø Kommune

Jeg har modtaget positive tilbagemeldinger fra flere kolleger efter foredraget, og Michael fik selv en del på dagen.

Marianne

Morsø kommune

Michael er meget levende og falder hurtigt og naturligt ind, virkelig et godt foredrag og stomp, lige til at få latterkrampe over. Et foredrag og stomp der giver energi og efterfølgende god karma på arbejdspladsen. Jeg har sendt billeder og video til Michael.

Margrethe Weber

Sydbank Kreds

Michael opfyldte vores forventninger til fulde og gav alle en oplevelse samt noget "med hjem" :-)

Malene Fisker

AVV og MV

Indlevende og humoristisk.

Christina Wiingreen

Kerteminde Kommune

Har sjældent oplevet så objektivt et foredrag.

Claus Pedersen

3F-Aalborg

Det var et meget underholdende foredrag med meget humor.

Liselotte Ebert

Middelfart kommune

God inspiration til arbejdsglæde.

Eva

Opel Danmark

Super godt, med gode sjove og energiske forståelige anekdoter.

Steen Holm

Randers Spildevand A/S

Super underholdende og livgivende foredrag. Vi fik både rørt lattermusklerne og tårekanalerne og var meget imponerede over, hvordan Michael deler ud af sig selv og egne erfaringer - så alle faggrupper er med.

Claudia Pring

FAB

Ekstrem oplevelsesrig oplægsholder med en masse af positiv energi. Kan absolut anbefales til andre.

Susanne M. Modin

Assistancen

Meget ros til Michael. Ikke blot for den humoristiske tilgang, men også for at levere budskabet klart og tydeligt.

Maiken Vestergaard Larsen

Victor A/S

Rammer fint ind i medarbejdernes ønsker og udfordringer.

Bo Pedersen

Skovvejens Skole Holbæk

Super foredrag som virkelig ramte alle og vi fik gode redskaber med hjem.

Liselotte Deans

Roche Diagnostics

Det var et meget inspirerende foredag og Michael er rigtig god til at få folk med.Vild med at han inddrager trommerne i foredraget.

Inge-Lise Dinesen

Østermark Grouting A/S

Inspirerende og ærligt. Masser af humor! Fantastisk oplæg fra en veloplagt Michael Svendsen.

Kenneth Berg

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal

Super godt og merdrivende foredrag. Tiden fløj af sted. Levende og inspirerende foredragsholder.

Hanne Jakobsen

Alumeco A/S

Michael var helt fantastisk. Var rigtig god til at 'mærke', hvor han var og hvilket er personale, han skulle holde oplæg for. Han var sjov, alvorlig, og han havde et budskab, som vi alle kunne bruge fra dag 1. Michael har gjort en forskel for os. Vi er meget taknemmelige, og vil helt sikkert ringe til Michael hvis vi ender i noget 'træls', som vi skal have hjælp til at løse. Michael har været rigtig god til at kommunikere med os inden, under og efter oplægget. Stor ros og anerkendelse. Vi anbefaler ham til alle der er interesseret.

Kirsten Greibe

Strandens Dagtilbud

Overraskende, humoristisk og lærerigt!

Helen Christensen

FOA Frederikshavn og FOA Vendsyssel

En fortælling med charme og med fynsk dialekt, som giver sit eget præg.

Jørgen Bredøl

Seniorklubben Tele Øst

Michael formåede at dreje hans foredrag i den retning vi havde ønsket, så det blev super relevant for kursisterne.

Benita Steen

Salling Group

Meget nærværende fordrag - god energi - sjov - Budskabet blev modtaget af alle der var tilstede.

Susanne Weissenborn

Bislev mejeri

Et levende foredrag. Foredragsholderen havde på forhånd sat sig ind i sit publikums livssituationer.

Lars Frich

Epilepsiforeningen

Meget nærværende og levende foredrag. God til at tilpasse vores behov.

Luise Stærk

Specialområde Udviklingshæmning og ADHD

Michael var fantastisk til at medinddrage alle mine kollegaer. Det var alene en halv times seance i forbindelse med juleafslutning en tidlig morgen efter et personalemøde. Michael gav os alle en særdeles fornøjelig morgen.

Kirsten A. Ask

Lægemiddelindustriforeningen

Vi er en virksomhed der ift. kommende ny lovgivning er under afvikling. Michael Svendsen formåede at tale sig ind i det på en personlig, men også en morsom tilgang til sagens alvor. Michael var i den grad et autentisk indlæg, som den enkelte medarbejder kunne tage til sig. Det var alle pengene værd!

Carsten Bøtker

UU-Vestegnen

Super godt - lærerigt, underholdende og skægt.

Dorte

Mitech ApS

Et par tilbagemeldinger fra kollegaerne der deltog: "God foredragsholder, er omstillingsparat igen med frisk og åbent sind. Tak for en hyggelig dag." og "Tak for en god dag. Super med Michael Svendsen. Vær en glad kollega.".

Jimmi Theis Jensen

Nordvestsjællands Produktionsskole

Foredraget levede fuldt op til vores forventninger.

Jørgen Bukholt

Odd Fellow

Super inspirerende foredrag, hvor Michael virkelig formåede at sætte billeder på sin fortælling og få folk inddraget.

Sebastian Rasmussen

Danbolig

Anderledes og god workshop om samarbejde med en engageret oplægsholder

Peter Poulsen

Dansk Metal

Fantastisk og inspirerende foredrag - kan varmt anbefales!

Nicoline

BC Hospitality Group

Michael Svendsen leverede en fremragende foredrag "Arbejdspladsens kulturbærer". Foredraget kan varmt anbefales til andre.

Mogens Thomsen

3F

Super godt foredrag. Fint tilpasset vore brugere. Kan varmt anbefales.

Erling Hauge Jensen

Depotgården Fredericia

Super underholdende og giver stof til eftertanke.

Anette Jensen

Forenede Service A/S

Det var klart et medlevenden fordrag, der i den grad fik fanget folk i Michaels spændende historie.

Per Søgaard

Element Metech A/S

Et fantastisk foredrag. Michael Svendsen bruger sig selv så meget. Han har en fantastisk humor, så får budskabet ind sammen med humoren.

Dorthe Halberg

Odd Fellow Ordenen

Meget fint med en god portion humor og alvor. En meget veloplagt og vel forberedt foredragsholder.

Peter Overgaard

Odd Fellow Ordenen

Rigtig godt foredrag. Michael formår at få publikum fastholdt med grin og dybde i sin fremlæggelse. virkelig godt.

Helle Westergaard

Friklinikken

Supergodt - troværdigt og autentisk baseret på Michaels egne fortællinger. Gav stof til eftertanke hos deltagerne.

Bente Balling

Center Egegården/Møllegården

Michael leverede et meget levende og humoristisk oplæg som fra tilhørernes tilbagemeldinger var godt afstemt og interessant at lytte til.

Thomas Dam

Tønder Kommune

Michael Svendsen rammer plet hver gang, en fornøjelse at opleve ham.

Britt Strehlau

Fyns Almennyttige Boligselskab

Michael formår at berøre nogle alvorlige og vigtige emner på en måde, så man både griner og er underholdt - og samtidig optaget af indholdet.

Kristine Grauenkjær

De frie grundskoler og børnehuse

Underholdende og givende.

Christa Buch

Køge kommunale Tandpleje

Der en rigtig god stemning, og morskaben fik tårerne til at trille ned af kinderne på flere af deltagerne

Jens Evald Jørgensen

Børnehuset Nattergalen

Energisk, levende og nærværende.

Rikke Linnemann

SOS International

Der skal lyde et stort tak til Michael for en fortræffelig fortælling/indlevelse/afsendelse af hans historie - han er virkelig god og får alle med.

Linda Pedersen

Zalaris HR Services

Det var et meget godt foredrag med gode input til et godt arbejdsmiljø fortalt med humor og stor inddragelse.

Signe K

Hospitalsapoteket RM, Århus

Michael er virkelig åben og ærlig om sig selv og sine oplevelser. Det bliver meget nærværende når han deler sine egne meget personlige oplevelser om succes og fiasko med en hel forsamling. Og så er han jo mega god på trommer.

Michael Jakobsen

Familielandbruget LRS Vejle

Super dygtig og engageret. Michael var alle pengene værd og har efterfølgende fået vildt meget (fortjent) ros. 5 stjerner herfra

Jeppe

Plejecenter Kastaniehaven

Super godt og fangende foredrag. Det formåede både at fange kontor personale, mekanikere og chauffører. Michael favner bredt og man går derfra med gode input og et smil på læben.

Maria Viese

MAMMOET DENMARK BRANDE A/S

Rigtig godt. Alle kunne lærer noget at dette.

Kasper Panduro

DanBred Opformering

Dejlig energirigt og humoristisk. Vi har brugt jer gennem 8 år med succes hvert år.

Lotte Meilstrup

FOA forbund

Jeg synes Michael gjorde det rigtig godt. Vigtige pointer som jeg tror personalet tog med hjem. God til at sætte sig ind i den gruppe han stod overfor.

Troels Bjørn

Lindrende Behandling, Farsø

Michael Svendsen var veloplagt og sprudlende. Han tog kegler ved sit trommespil, og mange kollegaer har efterfølgende rost foredraget. Desuden har jeg bemærket, at der er hørt godt efter, da nogle af guldkornene bliver brugt i den almindelige samtale.

Bente Sylvest Larsen

Nordic Sugar Nykøbing

Det var bare super godt alle var meget tilfredse

Dorthe Gonzalez

HK

Michael kommer altid med så meget overskud, selv på en lørdag, næsten aften. Han giver sig tid til at snakke både før og efter sit foredrag.

Kirsten Eskildsen

NNF

Michael Svendsen er en kompetent, interessant og underholdende foredragsholder. Vi har haft stor glæde af hans besøg.

Tina Zwisler

Psykiatrisk Center, Sct. Hans

Vi har brugt Michael ifm. en arbejdsmiljøkonference for Horsens Kommune. I den forbindelse har de lavet en evaluering, der gennemgående var meget positiv. Det er nu 5 gang vi bruger Michael, altid med positive tilbagemeldinger :-)

Nis Kjær

Joblife A/S

Vi havde en rigtig god aften med Michael Svendsen. Han er underholdende, har fine værdier, god til at inddrage medarbejderne i foredraget på en sjov måde – og så må jeg nævne, at Michael er et stort talent på trommer. Vi kom vidt omkring og havde alle en dejlig aften. Tak for det til Michael.

Helle Holm

Region Syddanmark

Det var spon on - god humor og Michael fandt ret hurtigt ud af hvad det handlede om.

Lone Drasbeck

Socialpædagogerne

Michael var en meget underholdende mand at have besøg af. Et levende foredrag hele vejen igennem.

Irene K Sørensen

Bostøtten Nykøbing Mors

Virkelig godt foredrag. Michael var meget inspirerende og han havde bare så god energi.

Anne Bergh

Arla Foods Kruså

Michael fik fanget hele salen. Gennem sjov og tydelig kommunikation blev det et foredrag der både var underholdende og lærerigt og gav mulighed for efterfølgende refleksion.

Christina Burgdorf

Specialpædagogisk Landskonference

Michael Svendsen leverede et super godt oplæg, som rundende vores pædagogiske dag af på bedste vis. Han havde mange relevante pointer, som efterfølgende har givet anledning til både drøftelser og selvrefleksion i personalegruppen. Michael er en fantastisk formidler, og han inddrager humor på bedste vis, uden at det slører for hans budskaber. Kan klart anbefale ham

Lone Berg

Dagnæs Børnehus

Michaels fortællerevne er medrivende, sjovt og inspirerende. Man bliver fanget af Michaels personlige historie, men kan drage paralleller til egen hverdag. Sjovt og underholdende med et tvist af morale.

Camilla Tingleff

CO-industri

Dejligt - igen - at høre Michael. Budskaber - humor - musik. Alt i en pakke. Super feedback fra medarb

Lars Høvenhoff

Tandplejen Randers

Meget tilfreds

Hanne Kiehn

OUH/SAF

Helt igennem fantastisk!

Mille Giehm-Reese

Radiograf Rådet

Noget af dét, der særligt stod tilbage, var, hvor meget han gav af sig selv. Et meget ærligt - og underholdende - oplæg. Efterfølgende har der været flere diskussioner af, hvad det vil sige at være uundværlig, og burde vi i virkeligheden sige det mere - eller kan man overhovedet bruge den "pointe" til noget? Men - dét havde Michael fornemmet, og den indlevelse siger noget særligt om ham.

Henriette Kay

AC-klubben i STAR

Michael var supergod, sjov og inddragende. Han var endvidere meget fleksibel ift. tid og indhold.

Frank Lyngsø

NIRAS

Super godt og inspirerende foredrag med Michael. Hans personlige historie og erfaringer gjorde de gode råd og anbefalinger både troværdige og brugbare i dagligdagen. Skønt med et foredrag med masser af liv i, i kraft af både musisk indslag og Michaels gode humor!

Dorthe D. Hansen

Lyngsoe Systems

Michael, var god til at kombinere sit foredrag med den aktuelle situation på vores fabrik - nemlig at fabrikken lukker og alle skal finde nyt job - således at alle fik noget at tænke over i forhold til et kommende job.

Marianne Tønder

Ardo A/S

Vi havde kun 45 minutter og Michael greb bolden fra første færd og så var vi i gang. Et meget opløftende og personligt inspirerende foredrag som sendte os ud i foråret inspireret og forventningsfulde ikke mindst til os selv.

Kent Kordt Röder

Destination NORD

Michael Svendsen var nærværende og imødekommende. Højt humoristisk niveau og indlevende fortællerevne. Vi var glade for at have besøg af Michael.

Rikke Klint Jørgensen

Brandhouse/Amaze

Foredraget var givende personligt og lærerigt. Sjov, alvorligt og meget reflekterende.

Karin Dam Pedersen

Specialcenteret Lundebo

Sprudlende foredragsholder.

Jens Thøsing Andersen

LOF Haslev. Sommerhøjskole

Rigtig god service - dejligt med en der har styr på det når vi har en travl hverdag.

Line Visby Hansen

Sygehusapotek Fyn - OUH - Region Syddanmark

Oplagt og med et glimt i øjet leverede Michael Svendsen et forfriskende og morsomt foredrag om livet som guide i chartertidens guldalder. Ikke overraskende havde mange af deltagerne selv arbejdet i rejsebranchen og kunne med smil og latter nikke genkendende til Michaels beskrivelser.

Michael Poulsen

Assens Bibliotekerne

Et levende og inspirerende foredrag af Michael Svendsen om trivsel og arbejdsglæde, kan klart anbefales.

Kirsten Gjesing

DJ Supply A/S

Gode pointer serveret pragmatisk på en god måde. God kontakt med deltagere

Henrik Horn-Møller

DTU

Levende foredrag med en engageret Michael som leverende budskabet på en personlig, faglig og inddragende måde.

Pia Johannesen

Jobcenter Kalundborg

Virkelig sjovt, humoristisk og man går der fra med noget at tænke over.

Michelle Henriksen

FOA Region Sjælland

Spændende oplæg

Charlotte Bay Greisen

IT og Digitalisering, Haderslev Kommune

Michael var super god og god til at komme udover scenekanten.

Anette

Scandinavian Tobacco Group A/S

Det var dejligt konkret med personlige historier

Ina Hviid

Kolding Kommune - koncern økonomi

Tirsdag d. 23 oktober havde vi besøg af Michael Svendsen på Jobcenter Kolding. Michael holdt foredrag for ca. 50 borgere med forskellig forsørgelsesgrundlag. Michael gav alle deltagere et morsomt, inspirerende og energifyldt foredrag om hvordan han selv har været på toppen af erhvervslivet, og derefter faldet helt til bunden og startet forfra. Michael gav stor inspiration til deltagerene om vigtigheden af at være omstillingsparat, og være indstillet på at se på muligheder frem for begrænsninger. Deltagerene blev ført hele vejen igennem fra ansøgninger til CV, afsendelse af ansøgningen, og frem til personlig fremmøde i virksomheden. Alt i alt et super inspirerende og overbevisende foredrag med Michael Svendsen, og hans slående argumenter med sit, overraskende, trommesæt. Vi kan varmt anbefale ham til andre jobcentre.

Ole Roed

Jobcenter Kolding

Michael Svendsen har en meget bred palet at trække på. Det oplevede vi i Job og Vejledning i HK Østjylland, hvor Michael ”underholdt” os i et par timer. Michael bruger sig selv som eksempler på ”det at komme videre” i sit arbejdsliv, det foregår i et tempo med livsgivende energi. Michael er meget energisk, og med et super humør, og det smitter. Mange fik nogle fif med hjem, som kunne bruges, både i relation til tidligere, nuværende og fremtidige jobs.

Linda Møller

HK Stat, Østjylland

Michael holdt et meget levende foredrag med stor passion og nærvær. Ingen tvivl at budskabet om vigtigheden i arbejdsglæde og forandringsparathed er noget han brænder for. Vi fik nogle gode pointer med hjem vi alle kan bruge i dagligdagen på arbejdspladsen. At Michael så tilmed pakkede det hele ind i megen humor og musikalsk optræden fuldendte aftenen. Jeg kan på det varmeste anbefale Michael til alle der vil have et rigtig godt personligt foredrag med humor, alvor og stort engagement.

Klaus Gaarde

Skiold Damas A/S

Jeg synes det var en fin præsentation/formidling af emnet og nogle gode musikalske kombinationer i kraft af Michaels alsidighed af evner ift. de udfordringer, han har været igennem. Så tak for denne oplevelse - dejligt at møde nogen, som kan forene sådanne forskelligheder og bruge dem som en ressource.

Susanne Wolfsberg

Bosted Vinklen

Rigtig godt! Vildt, at han kunne lave sit foredrag om, så det passede til gymnasieelever!

Marlene Thomsen

Kold College HTX

Vi ville gerne afslutte et internt arbejdsmøde med et smil - og det gjorde vi i dén grad. Michael var godt forberedt og imødekommende. Han er en god formidler.

Charlotte Hansen

Naesborg A/S
Uforpligtende forespørgsel på Michael Svendsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Michael Svendsen
Michael Svendsen

5 ud af 5 stjerner

"Helt igennem fantastisk! Rørende, sjovt og skønt at få pulsen op :) Vil klart anbefale Michael til alle der vil have en god oplevelse."

Nikoline Grahn - Arbejdsskadestyrelsen Se alle referencer

Foredragsemner med Michael Svendsen