Henter Indhold ...

Michael Svendsen

Foredragsholder, musiker og HR-konsulent

Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder, der har prøvet mangt og meget på det danske arbejdsmarked. I dag har hans alsidige baggrund givet ham et stærkt udgangspunkt for at holde foredrag for målgrupper, hvor forandring, humor og arbejdsglæde er på dagsordenen. Med sin sjove unikke evne til at fastholde publikum er Michael Svendsen en af de foredragsholdere, der scorer højt i alle sine evalueringer, og som man sent glemmer!

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Med Michael Svendsen får tilhørerne en aften fyldt med godt humør og musik, lærerige anekdoter og redskaber til at arbejde hen mod en forandringsparat tilværelse. 

Michael Svendsen selv var i udgangspunktet en dedikeret ung mand med øjnene rettet på egne behov. Han var på ingen måde forandringsparat. Han blev i 1982, som kun 18-årig, den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark og levede længe som professionel musiker. Et erhverv, hvor du træner meget på egen hånd og plejer egne interesser. Vejen drejede dog skarpt, og han blev tvunget til at foretage et markant karriereskifte og blev først guide og steward ved Spies Rejser.

Senere blev Michael Svendsen som ledig sendt ud som fabriksarbejder, hvorfra han blev sælger. Senere blev han HR-konsulent i vikar- og rekrutteringsbureauet Adecco, hvor han i 8 år bl.a. holdt foredrag for ledige og de HR afdelinger, han samarbejdede med. Den lange rejse har lært Michael at være forandringsparat og tage et medansvar både på arbejdspladsen men også i sit eget liv. Det er de vigtige erfaringer, som han deler ud af i sine inspirerende og autenstiske foredrag, hvor publikum virkelig får rørt lattermusklerne.

I dag lever Michael Svendsen som foredragsholder og er en glad familiefar, der kender til hverdagen med madpakker, fritidsinteresser og interessekonflikter som far til to aktive teenagere.

  Den forandringsparate arbejdsplads
  – et sjovt foredrag til medarbejdere om forandring, humor og arbejdsglæde

  • I dette humoristiske foredrag sætter Michael Svendsen fokus på vigtigheden i, at alle medarbejdere tager et medansvar for at skabe en god stemning på den arbejdsplads, de er en del af i hverdagen.
  • Som arbejdsgiver og ledelse kan man altid understøtte stærkt ved at sætte gode rammer og inspirere til et højt trivselsniveau, der i bedste fald kan føre til et lavere stressniveau og mindre sygefravær. I sidste ende er det dog den enkelte medarbejders lyst til selv at bidrage til fællesskabet, der afgør om arbejdspladsen lykkes med at være forandringsparat og velfungerende på de andre parametre.
  • Michael har selv været på en lang række arbejdspladser – både som ansat og som HR konsulent. Han er slet ikke i tvivl om, at en af tidens store udfordringer fortsat er medarbejdernes generelle frygt for forandringer og tanken om at intet bliver, som det var en gang.
  • I foredraget åbner Michael deltagernes øjne for nødvendigheden af forandringerne. Han fokuserer på de mange fordele enhver forandring bringer med sig for den enkelte medarbejder. Frem for at bruge teoretiske floskler, bruger han eksempler fra sin egen verden som medarbejder og HR konsulent.

  Skab bedre samvær på arbejdspladsen

  • Verden har fået øjnene op for danskernes evne til at hygge sig. Alene i 2016 blev der i England udgivet ni bøger og 200 artikler om hygge, og ordet var tæt på at blive årets ord i landet. Det er da også forståeligt, at evnen til at skabe afslappet, konfliktfrit samvær kan være en værdifuld eksportvare.
  • Men hvorfor ikke også eksportere den til en anden vigtig del af vores eget liv – nemlig arbejdslivet? Hvis vi kan tage arbejdet med hjem, hvorfor kan vi så ikke tage det hjemlige med på arbejde? Det betyder ikke, at vi skal droppe kerneopgaven og i stedet begynde sammen at strikke sangskjulere 37 timer om ugen. Men vi søger hele tiden at finde svarene på, hvordan vi undgår stress og destruktive konflikter og i stedet skaber gode relationer på arbejdspladsen, og det er der kommet mange komplekse og kedelige teorier ud af. De har mest af alt det til fælles, at de ikke bliver en del af hverdagen.
  • Imens har hyggen hele tiden stået derude og banket på. Den kommer af og til snigende ind ad døren, når vi fejrer succeser med kage, synger fødselsdagssange, holder julefrokoster, ryste-sammen ture og hyggesnakker inden mødet ”rigtig” går i gang. Men hvorfor ikke tage skridtet fuld ud og anerkende og velkomme hyggen som en faglig, naturlig og nødvendig bestanddel af organisationen? Der sker mange fantastiske ting med mennesker, når de formår at hyggesig sammen til gavn for den enkelte, organisationen og kunderne/borgerne. Men det er selvfølgelig en balancegang. Hyggen kan blive ekskluderende, opretholde janteloven, skabe falsk konsensus og tage tid fra kerneopgaven.
  • Michael Svendsen ved om nogen, hvad hyggen gør ved en arbejdsplads, da han efterhånden kun mangler at kunne skrive løvetæmmer og kunstskøjteløbskommentator på sit CV. Han har oplevet hyggen i alle dens fantastiske og forfærdelige former på en lang række arbejdspladser, og nu deler han på sin sædvanlige energiske og smittende vis ud af sine erfaringer krydret med teoretiske pointer, for som han siger: ”Så længe vi kan hygge os sammen, kan vi jo meget mere end det”.
  • Med dette foredrag, så får i en hyggelig stund med en sprudlende foredragsholder, indsigt i, hvorfor hygge er det originale fundament for mere trivsel og bedre samarbejde på arbejdspladsen, fem veje til mere seriøs hygge i hverdagen, og gode råd til at gå uden om hyggefælderne tidsspilde, stilstand og sammenspisthed.

  Et liv fra overhalingsbanen og direkte i nødsporet

  • I dette morsomme foredrag fortæller Michael Svendsen igennem en hel række anekdoter om et liv, der startede med en målrettet karriere som den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark igennem et af Europas bedste symfoniorkestre og direkte videre til samlebåndet på en fabrik. Siden også som HR-konsulent og foredragsholder på de danske scener.
  • Hør de underholdende historier om hans oplevelser med Hendes Majestæt Dronning Ingrid, om tiden hos Spies og om de erkendelser, som vi gør os igennem livet, når det ikke altid fører os derhen, hvor vi regnede med, at vi skulle.
  • Foredraget er ideelt til en forsamling, hvor man ønsker en god og hyggelig stemning. Velkommen til et spændende, varmt og ikke mindst humoristisk foredrag, hvor man går lidt gladere hjem.

  På jagt efter nye udfordringer
  – et motivationsforedrag målrettet ledige

  • I dette personlige og humoristiske inspirationsforedrag sætter landets måske mest forandringsparate medarbejder, Michael Svendsen, fokus på vigtigheden i, at vi som ledige tager ansvar for vores egen jobsøgning og ikke låser os fast ved overbevisningen om, at der kun findes et bestemt job, som er det helt rigtige for os.
  • Med stor selvironi fortæller Michael om sin egen rejse fra medieudnævnt supertalent til Spies-guide, steward, fabriksarbejder, sælger og foredragsholder. Michael har tidlige arbejdet 8 år som HR konsulent i vikar og rekrutteringsbureauet Adecco, hvor han bl.a. holdt foredrag for ledige og varetog deres jobplacering. Han har således en uddybende erfaring fra begge sider af jobcentrets reception, hvilket sætter ham i stand til at gå direkte i øjenhøjde med sine deltagere.
  • Michael fortæller ærligt om udviklingen i sin egen selvopfattelse, og hvordan han vedholdende har arbejdet med at dyrke de små muligheder, der løbende har budt sig.  Først havde han fokus på egne fortræffeligheder, så ramte skuffelsen ham og han måtte kæmpe mod egne begrænsninger og manglende identitet og selvtillid.
  • For Michael hedder løsningen åbenhed, mod, vedholdenhed og proaktiv handling.

  Stomp show

  • Foredragene kan udvides med en workshop, hvor deltagerne sammen og anført af Michael skaber en musikalsk oplevelse med masser af grin, fællesskab, energi og visuelle effekter.
  • Med hver sin plasticpose som musikalsk middel skal deltagerne samarbejde på tværs af faggrupper. Det hele bygges op til et show, hvor hver deltager får lov til at give det bedste man kan og føle sig som en succes i samarbejdet med sine kollegaer, hvor man fælles kommer i mål med en følelse af at løfte i flok.
  • Hele programmet foregår stående, med respekt og hensyntagen til den enkelte og med fokus på, at alle kan deltage og bidrage til en rigtig god oplevelse.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Michael Svendsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Michael Svendsen

Foredragsemner med Michael Svendsen