Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Allan Olsen Foredrag

Et åbent, gribende og levende foredrag om sit liv som både aktiv og ædru alkoholiker

Allan Olsen foredrag

Allan Olsen

Skuespiller og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Rigtig godt! Alvorligt emne - men serveret med stor charme, ærlighed og selverkendelse. "Man er jo aldrig i tvivl, når man oplever en foredragsholder, der taler fra hjertet - og ikke ud fra en teoretisk betragtning. Allan Olsen talte direkte fra hjertet! Det gjorde indtryk, og alle fik rigtig meget med derfra!"

Hanne Heebøll - Jobcenter Nyborg Se alle referencer

Et foredrag med Allan Olsen giver jer:

  • Et gribende, ærligt og humoristisk foredrag
  • Et foredrag med afsæt i bøgerne  “Jeg tog en anden vej”  og “Midt i livet”
  • Et garanteret vellykket arrangement med masser af stof til eftertanke
Uforpligtende forespørgsel på Allan Olsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Allan

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Allan Olsen er en sprudlende foredragsholder, der forstår at fænge publikum. Allan er desuden charmerende og humoristisk i sin fortælling og fremtoning. Der er garanti for et underholdende foredrag.

Et foredrag med Allan Olsen giver jer:

  • Et gribende, ærligt og humoristisk foredrag
  • Et foredrag med afsæt i bøgerne  “Jeg tog en anden vej”  og “Midt i livet”
  • Et garanteret vellykket arrangement med masser af stof til eftertanke

Et hudløst ærligt indblik i alkoholisme

Allan har været ædru alkoholiker siden 1993. Han fortæller i dag åbent, gribende og levende om sit liv som både aktiv og ædru alkoholiker. Allan taler om livet og livskvalitet, om at sætte sig nye mål, og hvad der gør hverdagen så fantastisk som ædru.

I 2018 udgav Allan bogen “Jeg tog en anden vej” om hele processen fra alkoholiker til ædru. Der beretter han levende om sit liv fra barndommen, til sin farverige karriere som landskendt skuespiller. Sideløbende udviklede han et stærkt stigende alkoholforbrug, som til sidst fik hans verden til at krakelere. I bogen fortæller Allan Olsen også om, hvordan han formåede at ændre sit liv, og hvordan han tog ansvar for selv samme. Hvordan han stædigt planlagde nye mål, ved at skifte de gamle vaner ud og sætte fokus på nye vaner. Det er blandt andet det, som mange af Allans foredrag også tager afsæt i.

Allan har tidligere skrevet bøgerne “Et andet liv” og “Midt i livet”, der også er fængende og personlige livshistorier. Allan er ikke bange for at fortælle sin historie uden slør – hverken på skrift eller i tale.

De ærlige og humoristiske foredrag med Allan Olsen er især populære hos biblioteker, oplysningsforbund, kommuner, skoler, foreninger, kirker og menighedsråd. Book Allan til jeres næste event og oplev et hudløst ærligt indblik i alkoholismens mørke sider.

Se foredrag med Allan Olsen
Allan Olsen foredrag

Jeg tog en anden vej

I dette foredrag kan I høre skuespilleren Allan Olsen fortælle om, hvordan han kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år.

Allan lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.

I Allans bog “Jeg tog en anden vej” (2018) fortæller han åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester. I 2018 kunne han fejre sit 40-års jubilæum som skuespiller. I Allans foredrag får I lov til at høre den omvæltende livshistorie.

Allan giver i foredraget et bud på, hvordan man kan samle sig selv op og begynde på en frisk. Som hans figur Charly engang sagde, da han fik at vide, at han ikke kunne tomle på motorvejen: “Så tager jeg da bare en anden vej. Der er da veje nok!”

Glæd jer til at høre en gribende fortælling om Allans op- og nedture i dette foredrag.

Allan Olsen foredrag

Midt i livet

Allan Olsen har i forbindelse med udgivelsen af sin anden bog “Midt i livet” skabt et nyt foredrag, der handler om, hvordan man sætter sig nye mål i tilværelsen, og hvordan det så også lykkes at gennemføre dem. Han fortæller meget levende om sine egne betragtninger om livets forhold: Om at være søn, far, mand, skuespiller og ganske enkelt, om at være et menneske på vej gennem livet. Før fyldte alkoholen meget i hverdagen, nu fylder Allan livet med andre stimulanser som golf, rejser og mange andre oplevelser, der giver en enorm livsglæde og indhold i hverdagen.

Allan Olsen foredrag

Allan Olsen holder også foredrag om følgende emner:

Unge og alkohol – hvordan skabes afhængigheden, og hvordan undgås den?

Livskvalitet – at sætte nye mål og nå dem.

Alkohol og erhvervsliv – hvorfor er det et større problem, end mange vil erkende?

Kriminalitet og resocialisering.

Bandekultur og subkulturer.

Referencer

Rigtig godt! Alvorligt emne - men serveret med stor charme, ærlighed og selverkendelse. Man er jo aldrig i tvivl, når man oplever en foredragsholder, der taler fra hjertet - og ikke ud fra en teoretisk betragtning. Allan Olsen talte direkte fra hjertet! Det gjorde indtryk, og alle fik rigtig meget med derfra!

Hanne Heebøll

Jobcenter Nyborg

Vi kunne ikke have ønsket et bedre foredrag. Det var levende, alvorligt, humoristisk, tankevækkende og yderst relevant. Det blev leveret på en super professionel måde. Vi er dybt taknemmelige og har udelukkende fået positiv respons fra deltagerne.

Anna Gerdes

Røde Kors

alle tiders, en meget behagelig person

Lisbeth Villumsen

Hårlev Menighedsråd

Foredraget var levende, alvorligt blandet med humor. Borgerne udtrykte stor tilfredshed med aftenen.

Hanne Zangenberg

Rødovre Sundhedscenter

Charmerende, underholdende og dejligt med et foredrag, hvor det er manden alene, vi kigger på - og ikke PowerPoints. Jeg er fuldt ud tilfreds med foredraget.

Dorte Grout

Herning Bibliotekerne

Det var en kæmpe succes.

Malene Elmøe

Roskilde Kommune

Allan var god til at få kursisterne til at lytte, og da han fik talt sig varm, gik det rigtig godt. Jeg tror, mange fik nogle aha-oplevelser, som de kan bruge fremover.

Anne-Marie Meller

SSP Ringkøbing-Skjern

Allan er en fantastisk person. Han er underholdende i sin fremstilling af et liv, der ikke altid har været så morsomt. Mange af de eksempler, han kom med, kan mange sikkert nikke genkendende til.

Lone McColaugh

Leverforeningen

Et super og rørende foredrag som jeg gerne bestiller igen på et tidspunkt

Susanne Christensen

HK Nordjylland

Allan er super levende i hans fortælling, og en stor inspirationskilde. Hans foredrag ramte fuldstændig plet i vores forening af tidligere alkoholikere. Hils ham rigtig mange gange :-)

Tina Findsen Nielsen

Værestedet Liljen

Det var fint Allan selv ringede et par dage forud for foredraget.

Vivi Petersen

Behandlingscenter Stien

Allan fortalte en ærlig historie om sit liv og misbrug. Han fangede folk med hans måde at formidle tingene på - en rigtig god aften.

Peter Nielsen

Næstved Boldklub A/S

Meget inspirerende foredrag og leveret med en hudløs ærlighed. Det giver stof til eftertanke at man som person skal så langt ud, før man indser at nu skal det være slut. Vi kan helt klart bruge det i vores hverdag til at prøve at hjælpe patienter i samme situation. Allan Olsen vinder helt klart ens hjerte ved kendskab...

Karen Lise Lorentsen

RIV, Sammenslutning af lægesekretærer og sygeplejersker hos praktiserende læger

En personlig fortælling, der rummer stor alvor, men som også præsenteres med varme og humor. Som fagperson (misbrugsbehandler) tager jeg det til mig, at det i den grad er vigtigt at tydeliggøre for misbrugere, at hvis man vil ud af det her, skal man være villig til alt og bruge de råd, man får!

Birgit Blum Andresen

Blå Kors "Rold Skov"

Super godt! Levende, inspirerende, god kontakt med tilhørerne!

Annelise Uhrskov

Greve Kommune

Det var et fantastisk foredrag hvor man levede sig helt ind i historien på både godt og ondt. Foredragsholderen var god til at veksle mellem det seriøse og det sjove og jeg er overbevist om at han havde alle i sin hule hånd.

Betina Bornhøft

Starup Byfestudvalg

Allan kom som aftalt, og endda lidt i god tid. Var frisk og gav os den oplevelse vi havde satset på. Der var en god stemning, og Allan var meget ærlig omkring sit liv. Og dog virker han genert på sin egen drengede facon.

Alice Rasmussen

DLG, Personaleafd. for Øerne

Foredraget var meget levende og inspirerende. Allan engagerede tilhørerne og gav stof til eftertanke.

Jytte Borsing

Værestedet Ovenpå, Sønderborg

Allan gør det bare rigtig godt, kan kun sige tusind tak.

Claus Jørgensen

Sønderskovhjemmet

Meget fint og levende fortalt.

Ole Finnesen

Tingbjerg Kirke

Publikum var fra 17 til ca. 70 år. Meget bredt sammensat. Det spændte foredraget fint over.

Mie Madsen

Korsør Produktionshøjskole

Fantastisk levende og givende foredrag, med en meget levende og sprudlende Allan Olsen, som vi kunne mærke var meget glad for det han kunne bidrage med. Alt var til rent UG!

Jens C. Rothmann

Samarbejdende Sogne i Gl. Ejby Kommune

Meget vedkommende, meget nærværende, kun positiv feed-back fra tilhørerne.

Thomas Høg

Ansgarkirken i København NV

Alle var enige om at han var helt fantastisk. Super inspirerende, underholdende, sjov og charmerende. Vi kunne sagtens have hørt på ham en time længere.

Malene Løvbjerg

HK-Klubben, Nyborg

Allan var sprudlende og dyb på samme tid. Veloplagt og engageret.

Peter Madsen

Lions Club, Stevns

Efter foredraget med Allan Olsen - Et andet liv - var der mange positive tilbagemeldinger. Det var et meget levende, spændende og humoristisk foredrag, som bestemt kan anbefales.

Jeanne Storm

Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg/lægesekretærernes HK-klub

Et utroligt positivt menneske. De der måske var skeptiske, blev helt og aldeles omvendt. Allan havde også god tid til at drikke kaffe og spørge ind til dem, der sad rundt om ham.

Christel Pedersen

Taulov/Skjærbæk Husholdningsforening

Peter Olesen var helt perfekt. Han var meget levende og spændende og han samlede fulde huse.

Merete Elbo

Johannes Døbers Kirke

Et rigtig godt og levende foredrag, som var rundt om mange hjørner af livet. Super formidling og masser af ærlighed omkring misbruget af alkohol og rusmidler. Allan Olsen var på fra han trådte ind ad døren.

Vibeke Sølling

Næstved Bibliotek & Borgerservice, Fuglebjerg Bibliotek

Allan gik rent ind hos de unge. Han talte til 140 unge i 8. og 9.klasse. Årets og sidste års konfirmander. Og det var fremragende både mht. form og mht. indhold. De unge talte meget om det bagefter og vi voksne var enige om, at det var en meget stor succes, som vi er glade for at have taget ind i vores konfirmandprojekt.

Kaj Bollmann

Jyllinge Kirke

Skuespiller Allan Olsen kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år. Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.

I JEG TOG EN ANDEN VEJ fortæller han åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester, og hvor han har fejret 40 års jubilæum. Og så giver han et bud på, hvordan man kan samle sig selv op og begynde på en frisk. Som hans figur Charly engang sagde, da han fik at vide, at han ikke kunne tomle på motorvejen: ”Så tager jeg da bare en anden vej. Der er da veje nok!”

Uforpligtende forespørgsel på Allan Olsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Allan Olsen
Allan Olsen

5 ud af 5 stjerner

Rigtig godt! Alvorligt emne - men serveret med stor charme, ærlighed og selverkendelse. "Man er jo aldrig i tvivl, når man oplever en foredragsholder, der taler fra hjertet - og ikke ud fra en teoretisk betragtning. Allan Olsen talte direkte fra hjertet! Det gjorde indtryk, og alle fik rigtig meget med derfra!"

Hanne Heebøll - Jobcenter Nyborg Se alle referencer

Foredragsemner med Allan Olsen