Henter Indhold ...

Allan Olsen

Skuespiller, forfatter og foredragsholder

Allan Olsen er en sprudlende foredragsholder, der altid formår at høste topkarakterer for sine foredrag – uanset målgruppen! Allan forstår at fænge publikum, og ofte bliver der så stille, at man næppe tror det muligt. Allan Olsen er desuden charmerende og humoristisk i sin fortælling og fremtoning. Der er garanti for et underholdende foredrag.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Allan Olsen har været ædru alkoholiker siden 1993. Han fortæller i dag åbent, gribende og levende om sit liv som både aktiv og ædru alkoholiker. Allan taler om livet og livskvalitet, om at sætte sig nye mål, og hvad der gør hverdagen så fantastisk som ædru.

I 2018 udgav Allan Olsen bogen “Jeg tog en anden vej” om hele processen fra alkoholiker til ædru. Der beretter han levende om sit liv fra barndommen til sin farverige karriere som landskendt skuespiller. Sideløbende udviklede han et stærkt stigende alkoholforbrug, som til sidst fik hans verden til at krakelere! Men i bogen fortæller Allan Olsen også om, hvordan han formåede at ændre sit liv, og hvordan han tog ansvar for selv samme. Hvordan han stædigt planlagde nye mål ved at skifte de gamle vaner ud og sætte fokus på nye vaner. Og det er blandt andet det, som mange Allan Olsen foredrag også tager afsæt i.

Allan har tidligere skrevet bøgerne “Et andet liv” (2006) og “Midt i livet” (2011), der også er fængende og personlige livshistorier. Allan er ikke bange for at fortælle sin historie uden slør – hverken på skrift eller i tale.

De ærlige og humoristiske foredrag med Allan Olsen er især populære hos biblioteker, oplysningsforbund, kommuner, skoler, foreninger, kirker og menighedsråd.

  Allan Olsen foredrag

  Jeg tog en anden vej

  • I dette foredrag kan du høre skuespilleren Allan Olsen fortælle om, hvordan han kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år.
  • Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.
  • I Allans bog “Jeg tog en anden vej” (2018) fortæller han åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester. I 2018 kunne han fejre sit 40-års jubilæum som skuespiller. I Allans foredrag får du lov til at høre den omvæltende livshistorie live.
  • Allan Olsen giver i foredraget et bud på, hvordan man kan samle sig selv op og begynde på en frisk. Som hans figur Charly engang sagde, da han fik at vide, at han ikke kunne tomle på motorvejen: “Så tager jeg da bare en anden vej. Der er da veje nok!”
  • Glæd dig til at høre en gribende fortælling om Allans op- og nedture i dette foredrag.

  Allan Olsen foredrag

  Midt i livet

  • Allan Olsen har i forbindelse med udgivelsen af sin anden bog Midt i livet skabt et nyt foredrag, der handler om, hvordan man sætter sig nye mål i tilværelsen, og hvordan det så også lykkes at gennemføre dem. Han fortæller meget levende om sine egne betragtninger om livets forhold: Om at være søn, far, mand, skuespiller og ganske enkelt, om at være et menneske på vej gennem livet. Før fyldte alkoholen meget i hverdagen, nu fylder Allan Olsen livet med andre stimulanser som golf, rejser og mange andre oplevelser, der giver en enorm livsglæde og indhold i hverdagen.
  • Allan Olsen er kendt for sine meget levende og humoristiske foredrag om livet på godt og ondt.

  Allan Olsen foredrag

  Allan Olsen holder også foredrag om følgende emner:

  • Unge og alkohol – hvordan skabes afhængigheden og hvordan undgås den?
  • Livskvalitet – at sætte nye mål og nå dem!
  • Alkohol og erhvervsliv – hvorfor er det et større problem, end mange vil erkende?
  • Kriminalitet og resocialisering.
  • Bandekultur og subkulturer.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Allan Olsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Allan Olsen

Foredragsemner med Allan Olsen