Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En ærlig og personlig fortælling kombineret med faglige inputs

Le Gammeltoft

Foto: Rita Kuhlmann

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, stifter af den digitale medievirksomhed, Heartbeats og CCO i Netcompany.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Le Gammeltoft

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Le Gammeltoft er blandt andet kendt som den power-woman, der står bag den succesfulde medievirksomhed Heartbeats. Derudover er Le DJ og tidligere radiovært på P3. Kort sagt kører Le Gammeltoft en beundringsværdig karriere fyldt med succes.

Et foredrag med Le Gammeltoft giver jer:

  • En ærlig og personlig fortælling om arbejdsliv, iværksætteri, work/life balance og stress
  • Konkrete værktøjer til, hvordan du eller dine medarbejdere fremover undgår at blive stresset
  • Faglig indsigt i fænomenet ‘biohacking’ og hvordan du kan benytte dette i din hverdag

Hack jer til en mindre stressende hverdag

Le har måtte sande, at i en drøntravl hverdag som iværksætter, mor til to piger og CEO, er det fuldstændig nødvendigt at passe på sig selv. Le er derfor teamet op med biohacker Nickolai Damgaard og high performance coach Jeanette Oxlund til en spændende snak om forebyggelse af stress gennem biohacking. Efter flere psykiske tæsk i forbindelse med stress, har Le måtte sande, at balance mellem arbejde og fritid ikke bare er vigtig, men fuldstændig nødvendig for, at hun kan drive sin virksomhed videre og ikke mindst være til stede i sit eget liv og som mor.

I et spændende foredrag med biohacker Nickolai Damgaard og high performance coach Jeanette Oxlund kan I blive klogere på, hvad stress er og hvordan man undgår det – set både fra den personlige og den faglige vinkel.

Book Le til et foredrag, hvis I vil blive klogere på, hvordan man finder balancen i en stresset hverdag og undgår at gå ned, når man forsøger at jonglere mellem flere forskellige aspekter i ens liv – der er lige vigtige.

Se foredrag med Le Gammeltoft
Le Gammeltoft med Jeanette Oxlund og Nickolai Damgaard

Hvad er stress og hvordan undgår du det?

Den personlige historie: Af Le Gammeltoft
Efter flere fysiske mén i forbindelse med stress, har Le måtte sande, at balance mellem arbejde, familie og fritid ikke bare er vigtig, men fuldstændig nødvendig for, at hun kan drive sin karriere videre og ikke mindst være til stede i sit eget liv, og som mor for sine to døtre. Le Gammeltoft fortæller ærligt og uden omsvøb om sine stress-symptomer, og hvordan bivirkningerne af stress har påvirket hendes karriere som iværksætter og nu som CCO hos Netcompany. Hun fortæller også om, hvad hun selv gør for at skabe balance i sit liv, så hun kan rumme det hele – og hvordan hun bruger sine egne erfaringer som leder for mange medarbejdere.

Den faglige vinkel: Af Jeanette Oxlund og Nickolai Damgaard
Jeanette Oxlund er en erfaren, højt kvalificeret coach og personlig rådgiver for topledere på tværs af sektorer, med speciale i mindfulness og high performance. Sammen med en af Danmarks førende Biohackere, Nickolai Damgaard, har de gennem de sidste 10 år hjulpet erhvervsledere og andre top-performere til at præstere bedre (og sundere) ved hjælp af biohacking.

I dette foredrag bidrager de med konkret viden og faglighed omkring stress – fra både et mentalt og et fysisk perspektiv. Jeanette og Nickolai præsenterer også konkrete værktøjer til, hvordan I fremover undgår at blive stressede. I deres forståelse er stress et spørgsmål om ressourcer og kapacitet og om, hvordan man som individ optimerer disse – uanset om vi taler søvnoptimering, bevægelse, stress management, sund restitution eller performance.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Le Gammeltoft

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Le Gammeltoft