Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Trine Gregorius

Journalist, foredragsholder, peptalker og ordstyrer

Trine Gregorius er en utrolig underholdende og benyttet foredragsholder. Hun dækker alt fra virksomheder til konferencer, oplysningsforbund og foreninger – og Trine Gregorius foredrag er skarpe, præcise og underholdende.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Trine Gregorius får altid gode evalueringer fra arrangører og deltagere. Og det er ikke uden grund. Trine er en performer uden lige – nærværende, morsom og ikke bange for at bruge sig selv og sin personlighed i foredragene. Hun fanger sit publikum og giver dem samtidig konkrete og relevante råd lige til at tage med hjem og blive et bedre menneske af. 

Trine Gregorius blev uddannet som journalist  i 1989. Siden har hun gjort sig bemærket i radiobranchen, hvor hun blandt andet har været studievært på P3’s Kronsj! og politisk medarbejder på Radioavisen. Vi kender desuden også Trine Gregorius fra tv som værten med den skarpe tunge. Noget hun i den grad beviste i debatprogrammet ‘Rigets Tilstand’ på TV2 og quizzen ‘Det Svagest Led’ på DR. Foruden sine talenter i radio og på tv er Trine Gregorius også en flittig skribent og har udgivet flere kogebøger samt en enkelt roman, ‘Den som tier’ (1998).

Trine Gregorius er en populær foredragsholder og peptalker, som leverer sine pointer på en underholdende men også alvorlig og lærerig måde.

  Trine Gregorius foredrag

  Fra kylling til kælling

  • Tag dig sammen. Dit liv er dit eget ansvar. Selvom man som udgangspunkt er en lille mager provinspige med kunstige fortænder, kan man godt få et spændende liv. Det bestemmer man nemlig selv.

  Trine Gregorius foredrag

  Hvorfor hækler kvinder hatte til toiletrullerne?

  • En humoristisk kanalrundfart i forskellen på mænd og kvinders adfærd og andre absurditeter.

  Trine Gregorius foredrag

  Hvis du forstår, hvad jeg mener…

  • Misforståelser, uvenskab og katastrofer sker i privatlivet og på jobbet, fordi vi ikke forstår at kommunikere med vores omgivelser. At blive forstået og omgås og samarbejde med sine omgivelser kræver, at man tuner ind på de andres frekvens.

  Trine Gregorius foredrag

  Hvornår bli’r VI moderne?

  • Kvinder over fyrre skal være helvedes godt begavede for at kompensere for tab af ungdom og skønhed. Når man er fyldt fyrre år øges usynlighedsfaktoren dag for dag. Kvinders værd måles på deres attraktionsværdi.
  • Hvorfor er det blevet en kvalifikation i sig selv at være ung? Tv, reklamer osv. bombarderer os med ungdomsbudskaber. I desperation lader kvinder sig snitte, suge, slamme og silliconere i håb om at vinde den nådesløse kamp mod uret. Det er helt urimeligt, og man kan forfalde til at tro, at årtiers kvindekamp har været helt forgæves.
  • Vil vi finde os i det? Hvornår bli´r vi kvinder over fyrre moderne?
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Trine Gregorius

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Trine Gregorius

Foredragsemner med Trine Gregorius