Henter Indhold ...

Nadia Holmgren

Pædagogisk-psykologisk konsulent, terapeut og forfatter

Med et Nadia Holmgren foredrag får I ikke kun en stærk formidler, som er engageret og fyldt med energi, I får også konkret teoretisk viden om styrkebaseret pædagogik, flowforskning og positiv psykologi serveret, så det giver mening for alle, hvad enten du er fagpersonale eller privatperson. Nadia Holmgren har især udmærket sig ved at gå til kamp mod kedsomhed i skoler og ungdomsuddannelser, ligesom hun er en stærk kapacitet, når det kommer til trivsel i parforholdet. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Nadia Holmgren er cand.pæd.pæd.psyk og specialist i trivselspsykologi. Hun bruger sin brede viden inden for læring, udvikling og pædagogik både som pædagogisk-psykologisk konsulent i skoler, PPR mv. og i sin familie- og parterapeutiske praksis, FamilieFlow

Et Nadia Holmgren foredrag tager altid udgangspunkt i den nyeste forskning inden for psykologi og læring og skræddersyes til hver enkelt kunde. Typiske temaer er: Styrkebaseret pædagogik, kommunikation og relationer, styrkespotting og styrkerealisering, kampen mod kedsomhed, positiv psykologi og flowforskning, læring og trivsel i skolen, kærlighedens psykologi, opdragelse og styrkebaseret forældreskab. 

Nadia Holmgren er i 2018 bogaktuel med ”Til kamp mod kedsomhed – i skoler og ungdomsuddannelser”, som hun har skrevet sammen med Mette Marie Ledertoug, Nanna Paarup og Louise Tidmand. Bogen anbefales af eksperter som et vigtigt og værdifuldt bidrag til læring og trivsel i skolen.

  Nadia Holmgren foredrag

  Til kamp mod kedsomhed – skolens usynlige læringshæmmer

  • Vil I også gerne skrue ned for kedsomheden og op for den gode læring?
  • De seneste års trivselsrapporter har kastet lys over et både opsigtsvækkende og bekymrende problem: Mere end hver fjerde elev keder sig i skolen. Og de keder sig ikke blot en lille smule eller en gang imellem – de keder sig så meget og så ofte, at det går ud over både deres læring, trivsel og sundhed. Og kurven går desværre i den forkerte retning. De nyeste tal viser, at problemet forværres.
  • Med udgangspunkt i bogen ”Til kamp mod kedsomhed – i skoler og ungdomsuddannelser”, der udkommer 1. marts 2018, tilbyder forfatter Nadia Holmgren dette foredrag, der blæser til en tiltrængt kamp mod den kedsomhed, som trods myter og misforståelser ikke er et uundgåeligt vilkår i undervisningen, men faktisk er noget, I kan komme til livs ved hjælp af viden og en målrettet indsats.

  Med foredraget får I:

  • Den bedste og nyeste viden om læring og kedsomhed
  • Indblik i nogle af bogens 90 øvelser, som er målrettet elever og undervisere
  • Forskningsbaserede strategier til selv at gå til kamp mod kedsomhed

  Foredraget er relevant for undervisere, ledere og pædagogisk personale i skolen og på ungdomsuddannelserne, samt udviklingskonsulenter, PPR-personale og studievejledere. Foredraget varer 1,5 time men kan tilpasse omstændighederne efter behov.

  Nadia Holmgren foredrag

  Kærlighedens psykologi – forskningsbaserede metoder til stærke parforhold og trivsel i familien

  • Med dette foredrag giver Nadia Holmgren jer mulighed for at give hele medarbejdergruppen en anderledes oplevelse gennem denne lærerige og humoristiske introduktion til kærlighedens psykologi. At vi trives i vores relationer både i og udenfor arbejdspladsen er altafgørende for vores daglige arbejdsindsats, og mange kæmper med at bevare energien og glæden i en presset hverdag.
  • Dette foredrag tager fat i at skrue op for glæden og trygheden uden af miste nysgerrigheden og spontaniteten. Det handler blandt andet om, hvordan vi lærer at tale hinandens sprog og undgå de største fælder, når det kommer til kærlighedens eget sprog. Foredraget byder også på masser af gode ideer lige til at afprøve i praksis. 

  Med foredraget får I:

  • Introduktion til kærlighedsforskningen og hvad der skal til for at langtidssikre det gode parforhold
  • Resultaterne af helt nye studier i parforholds- og familietrivsel og kendskab til de fem kærlighedssprog
  • Inspiration til hvad man selv kan gøre for at styrke sit eget parforhold og sin families trivsel

  Foredraget er for alle, der er, har været eller påtænker at blive en del af et parforhold og/eller en familie. Foredraget varer 1,5 time men kan tilpasse omstændighederne efter behov.

Foredragsholdere der minder om Nadia Holmgren

Foredragsemner med Nadia Holmgren