Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Se jeres økonomi i øjnene og få råd til det liv, I drømmer om

Sofie Østergaard

Sofie Østergaard

Iværksætter, TV- og radiovært, koreograf, forfatter og hobbyinvestor.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Sofie Østergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sofie

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Radio- og tv-værten Sofie Østergaard er kendt fra en række populære tv-programmer på DR. Sideløbende har hun dyrket sin store interesse for økonomi og investering, både privat og professionelt som radiovært for Radio4-programmet “Overskud”. Her giver Sofie sammen med en række gæster gode råd til dem, der gerne vil lære at investere og skabe mere værdi i sit liv. Hun er derudover medforfatter til bogen “Sparegrisanarkisten – Min vej til overskud”, der er en bog til alle, der gerne vil have en sund økonomi.

Et foredrag med Sofie Østergaard giver jer:

  • Inspiration og fif til, hvordan I får råd til at leve det liv, I drømmer om
  • Gode råd til hvordan du bliver venner med jeres netbank og jeres bankrådgiver
  • Introduktion til investering, aktier og opsparing på en underholdende og nede-på-jorden facon – der er ingen dumme spørgsmål

Få mest muligt ud af sparegrisen

Meget få mennesker kan den ene dag stå i spidsen for et kæmpe danseshow med glimmer og glamour for så dagen efter at holde foredrag om økonomi, investering og opsparing. Det kan Sofie Østergaard. Sofie er kendt fra værtsrollen i en lang række tv-programmer for både børn og voksne.

De mange alsidige værtsroller på tv og i radio understreger på fineste vis, hvor bredt Sofies kompetencer spænder. Ud over den succesfulde tv-karriere er Sofie koreograf og driver sit eget dansestudie. Sofie er desuden hobbyinvester og indehaver af flere virksomheder og selskaber. 

Økonomi har altid interesseret Sofie, og hun ved af erfaring, hvordan man får selv den mindste økonomi til at hænge sammen. Sofie har omsat sine penge fra barndommens sparegris til investeringer i hus og aktier, og hun vil gerne opfordre andre til at interessere sig og sætte sig ind i egen økonomi og ikke mindst dele viden og erfaringer. Det handler nemlig om meget mere end kroner og øre, men om at få råd til det liv, vi drømmer om.

Book Sofie Østergaard til et indsigtsfuldt og inspirerende foredrag om økonomi og overskud, et farverigt og energifyldt danseshow, eller som konferencier.

Se foredrag med Sofie Østergaard
Sofie Østergaard foredrag

Sparegrisanarkisten - vejen til overskud

Sofie Østergaard har altid interesseret sig for økonomi. Da hendes teenageveninder købte dyre mærkevarer, købte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning. Siden har Sofie omsat tennissok-forretningen til investeringer i hus og aktier.

Med sprudlende energi, højt humør og masser af grin deler Sofie sine mange erfaringer med investering, aktier og opsparing – både de gode og de dårlige. Der vil være masser af fif og inspiration til, hvordan I får mere overskud, og hvordan I kan få selv den mindste økonomi til at hænge sammen.

Penge og økonomi skal ikke være noget vi skjuler og undgår at tale om. I stedet skal vi dele vores erfaringer og viden, så flere kan få mod og lyst til at se deres økonomi i øjnene og få råd til at leve det liv, vi ønsker.

Efter foredraget vil I få et forbedret forhold til jeres netbank (og sikkert også til din bankrådgiver), der vil være mindre sandsynlighed for, at I løber tør for penge sidst på måneden, og måske I endda vil få mod på og lyst til at investere. 

Sofie Østergaard foredrag

Interaktivt danseeventyr

Sofie Østergaard leverer underholdning i absolut topklasse, når hun sammen med sine dygtige dansere indtager scenen med et interaktivt danseeventyr til tonerne af alle de bedste MGP-sange. Publikum vil være en stor del af skabelsen af fortællingen på scenen. Der er garanti for højt humør, masser af energi, glimmer og glamour, når Sofie med dansere får hele selskabet til at rocke med.

Sofie Østergaard foredrag

Konferencier/ordstyrer

Fra sine mange værtsroller på både radio og TV har Sofie Østergaard stor erfaring med at styre slagets gang til både større og mindre arrangementer. Sofie er derfor den oplagte moderator og er garanti for masser af energi, underholdning og professionalisme.

Referencer

Sparegrisanarkisten - Min vej til overskud

Sparegrisanarkisten af Cathrine Errboe og Sofie Østergaard er en skøn og sjov bog, der er fantastisk læsning for enhver, der ønsker at få mere overskud på kontoen og et sundere forhold til sin økonomi.

Du kender nok bedst Sofie Østergaard som tv-værten for DRs underholdningsprogram Versus, men Sofie har også flere års erfaring som frontperson for økonomiprogrammet Overskud på Radio4, hvor hun i samråd med økonomiske eksperter hjælper danskerne med at få råd til at leve, som de gerne vil.

Sofie Østergaard har altid været interesseret i økonomi og synes, at det var bedre at gøre god forretning end at følge dyre modediller. Derfor er sparegrisen fra hendes barndom i dag omformet til et fornuftigt huskøb og aktieinvesteringer. Det handler nemlig ikke om at spare penge sammen bare for opsparingens skyld, det handler om at have råd til at leve, som man drømmer om!

Sofie Østergaard står nu klar med bogen Sparegrisanarkisten, en underholdende og personlig fortælling om at stå på egne ben og se sin økonomi i øjnene, der er fuld af gode råd og økonomisk vejledning. I bogen hjælper Sofie dig nemlig til at få bedre overblik over din økonomi, at blive bedre venner med din bankrådgiver, at have ekstra penge på lommen sidst på måneden – og at købe sokker i økonomipakker!

Sparegrisanarkisten er skrevet af Sofie Østergaard i samarbejde med journalisten Cathrine Errboe.

Kunsten At Flytte Hjemmefra - uden at gå konkurs

Hvad gør man, når man bliver sulten, og mor ikke længere vil overføre kebabpenge på MobilePay? Når man får gyseren ved at se en besked fra sin netbank? Og når ordet ansvarsforsikringer er på månen?

Vi sender vores unge ud i verden efter en opvækst, hvor penge er usynlige og svære at forholde sig til. Men når man flytter hjemmefra, følger et ansvar i forhold til at få styr på økonomien – og forholde sig til den.

Sofie Østergaards nye bog er en udogmatisk og inspirerende bog til unge om at tage økonomien i egne hænder og blive klogere på:→ Iværksætteri→ Investering→ At gøre sin hobby til en forretning→ Forsikring→ Leve billigt→ Årsopgørelse→ Boligkøb→ Banken

Uforpligtende forespørgsel på Sofie Østergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Sofie Østergaard