Henter Indhold ...

Team Tvilling

Ironmen, ildsjæle og initiativtagere

Tvillingebrødrene Steen og Peder Mondrup udgør tilsammen Team Tvilling. De blev landskendte, da de som de første og eneste tvillinger i verden i august 2014 under stor mediebevågenhed gennemførte en Ironman sammen i forbindelse med KMD Ironman i København – det til trods for, at Peder har tilbragt hele sit liv i en kørestol. Nu er de klar til at fortælle deres gribende og ikke mindst inspirerende historie i et motiverende foredrag om viljestyrke. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Vi kender Team Tvilling som tvillingerne, der sammen gennemførte den så godt som umulige bedrift, nemlig en Ironman. Tvillingerne Steen og Peder Mondrup kom til verden i 1980, 3 måneder for tidligt. Peder fik ikke nok ilt under fødslen, hvilket betød han blev spastisk lammet, har siddet i kørestol hele sit liv og har brug for hjælp i døgnets 24 timer, mens Steen fik fuld førlighed. Sammen medvirker de nu i Tv2 – programmet “Team Tvilling – Danmarks sejeste jernmænd”, hvor seerne følger brødrene i tykt og tyndt og hvor de fortæller om deres store livsprojekt Team Tvilling.

Trods sit handicap har Peder gjort en dyd ud af at se muligheder i livet frem for begrænsninger – en filosofi som Steen har hjulpet ham med at realisere og som den gennemførte Ironman i 2014 er et mageløst eksempel på.

I 2014 stiftede de to tvillinger foreningen Team Tvilling, som har til formål at aktivere handikappede i almen sport, fx ved at give dem mulighed for at deltage i motionsløb og Triathlon. Med sig selv som eksempel håber tvillingebrødrene at de kan inspirere handicappede og ikke-handicappede til at finde glæden ved at dyrke sport sammen.

Udover at Team Tvilling styrker tvillingernes broderskab, er deres mål samtidig at de kan være med til at nedbryde tabuer om handicappede og hermed ændre omverdenens syn på handicappede – og handicappedes syn på sig selv.

  Team Tvilling foredrag

  Fra kuvøse til jernmænd

  • Hør jerntvillingerne Steen og Peder Mondrups unikke historie – fra de kom til verden tre måneder for tidligt til de 34 år senere gjorde det umulige: Nemlig at gennemføre en Ironman sammen, selvom Peder hele sit liv har siddet i kørestol.
  • Sammen er Steen og Peder Mondrup Team Tvilling, og de fortæller med masser af humor, varme og glæde om deres fantastiske rejse frem mod KMD Ironman i København i august 2014, hvor de som de første tvillinger i verden sammen gennemførte en Ironman.
  • Hør den inspirerende historie om mod, viljestyrke, mål og drømme, motivation og en stærk tro på, at man kan, det man sætter sig for, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger. Tvillingerne overvinder både tvivl og modgang, og rejser sig fra nederlag, mens de fortsætter deres kamp for hinanden og for drømmen om Ironman-medaljen, fordi de sammen har en stærk tro på, at de kan nå målstregen. Lige meget om det regner eller hagler eller de bliver kørt af vejen af en campingvogn, så er det blot forhindringer, der skal forceres.
  • Men Team Tvilling er mere end gennemførelse af en Ironman. Det er nemlig kampen for at nedbryde tabuer og fjerne berøringsangsten mellem handicappede og ‘almindelige’ mennesker.
  • Steen og Peder fortæller om tankerne og formålet med det store Team Tvilling-projekt, der har bragt tvillingerne endnu tættere sammen. Steen og Peder kommer med deres bud på, hvordan får man et godt liv, selvom man er bundet til en kørestol og er afhængig af andres hjælp til alt. Deres positive livssyn og deres arbejde og bedrift inspirerer, giver stof til eftertanke og smitter positiv af på deres omgivelser.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Team Tvilling

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Team Tvilling

Foredragsemner med Team Tvilling