Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Spændende refleksioner over køn, digitalisering og livets rejse

Thomas Skov Foredrag

Thomas Skov

TV-vært, blogger, podcastvært og entertainer.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Thomas Skov havde tilhørerne med sig lige fra starten. Hans rolige og underspillede facon og humor ramte plet.

Ullis W. Johansen - Fredericia Lærerkreds Se alle referencer

Et foredrag med Thomas Skov giver jer:

  • Thomas Skov er en ofte anvendt foredragsholder med både humor og storytelling
  • Indsigtsfulde og tankevækkende refleksioner om køn, digitalisering og livets rejse
  • En foredragsholder som kan tilpasse sit foredrag til jeres næste event
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Skov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Med Thomas Skov får I besøg af en veloplagt, sjov og nærværende foredragsholder, der taler i øjenhøjde til sit publikum. Hvad enten I ønsker foredraget om forskellen på mænd og kvinder, om høflighed eller ønsker at bruge Thomas som konferencier til jeres næste arrangement, er I garanteret god underholdning, grin og ikke mindst stof til eftertanke. Thomas Skov foredrag er perfekte til ungdomsuddannelser, firmaarrangementer eller som det sjove indslag på et fagligt seminar.

Et foredrag med Thomas Skov giver jer:

  • Thomas Skov er en ofte anvendt foredragsholder med både humor og storytelling
  • Indsigtsfulde og tankevækkende refleksioner om køn, digitalisering og livets rejse
  • En foredragsholder som kan tilpasse sit foredrag til jeres næste event

En rejse gennem køn, digitalisering og livet

Thomas Skov blev for alvor kendt blandt danskerne som praktikanten i Tv-programmet “Det Nye Talkshowmed Anders Lund Madsen, som kørte over to sæsoner i 2009 og 2010. Sidenhen har han som programleder på DR lavet et hav af forskellige tv-programmer, heriblandt “Thomas Skovs Bilprogram”, “Thomas Skovs Sportsprogram”, “Verdens Bedste Tv-program” og “Høflighed på 100 dage”.

I 2016 har Thomas Skov været vært på programmet “Ikke okay”, hvor han sammen med Hella Joof undersøger, hvad der er god takt og tone, og hermed hvilke uskrevne regler vi danskere bør leve efter i forskellige sociale sammenhænge. Thomas Skov er fast blogger på Euroman, og har desuden udgivet bogen “Forskellen på mænd og kvinder er….100 gymnastikposer”, som han nu også holder et virkeligt sjovt og underholdende foredrag omkring. Perfekt som sjovt indslag til firmaarrangementer, seminarer og lignende.

Senest har Thomas Skov udgivet sin nyeste bog “Den store mission”, der er en historie om venskaber og om at lære, at det ikke er alt, der er rigtigt, bare fordi det bliver sagt højt.

Book Thomas Skov til jeres næste event som med sin humor og indsigt udforsker vores samfund, hvor I er sikre på at få nye perspektiver på samfundet.

Se foredrag med Thomas Skov
Thomas Skov foredrag

Høflighed på 100 dage

Thomas Skov har været vært for programmet “Høflighed på 100 dage”. Et program, hvor han satte sig for at gøre danskerne høflige på 100 dage. De 100 dage er for længst gået, programmet har været sendt, men missionen er fortsat. For med al respekt for os danskere, så kan mange af os formentlig godt stramme lidt op på høfligheden.

Thomas ser sig selv som en forholdsvis høflig person. Han er vokset op i en lille by, Sdr. Felding, hvor det kun kan betale sig at opføre sig ordentlig, så da Thomas flyttede til København, fik han sig noget af et chok – han blev ramt, ikke af et klarsyn – men af en flaskedreng i Netto, der var ved at vaske gulv med en stor maskine – flaskedrengen bad Thomas “flyt dig dog for helvede!” – og så var høflighedsmissionen så småt i gang.

Høflighed er ikke noget, alle har lært, men det er noget alle kan lære…Og livet bliver nemmere, hvis man opfører sig ordentlig.

I det underholdende foredrag om høflighed kommer vi forbi en række tests, Thomas har opfundet – blandt andet “Ville jeg gøre det samme i køen hos bageren-testen” og “Hvad skulle jeg have sagt i stedet for det jeg sagde i første omgang-testen”.

Thomas Skovs høflighedsforedrag har endda været med til at inspirere til opstarten af Venligboerne

Så det er ikke sikkert, at foredraget gør alle danskere høflige, men det giver jer lidt at tænke over.

Thomas Skov foredrag

Snip Snap Snork – musikalsk oplæsning for de mindste

Thomas Skov har udgivet børnebogen “Snip Snap Snork” i foråret 2021 i samarbejde med sin kone Emilie Bruhn og ikke mindst Martin Sommer, der har skabt det musikalske bagtæppe.

“Snip Snap Snork” er fyldt med godnathistorier fra Sovgodtersgade, og er børnefamiliernes nye soundtrack til rolige fællesstunder. Ambitionen er at hjælpe børn med at lande trygt og godt i deres senge, når dagen er ved at være slut.

Nu kan trioen også opleves live til en musikalsk, inddragende og underholdende oplæsning af bogen “Snip Snap Snork”.

Thomas Skov foredrag

Jeg er mobilafhængig

I sommeren 2017 gik Thomas Skov på afvænning fra sin smartphone. Gennem de sidste ti år var han blevet mere og mere afhængig af sin telefon, men en oplevelse, hvor han ubevidst sad og scrollede på telefonen, mens han kørte hjem over Fyn en aften, blev et wake up call. Så han gik i afvænning hos lægen Imran Rashid, og i fem uger arbejdede han intenst på at lære at styre sit forbrug.

Målet er ikke at lægge telefonen på hylden for altid. Målet er at blive bevidst om, hvornår han finder den frem.

I det underholdende foredrag vil Thomas Skov fortælle om sine skræmmende oplevelser ved at være mobilafhængig. Samtidig vil han dele ud af sine gode råd, og starte debatten om hvad telefonen betyder for vores liv – og hvad den gør ved os som mennesker – og ikke mindst, hvordan vi opfører os, når vi bruger vores telefoner. Alle kan få noget ud af at blive bevidste om deres brug af telefonen.

Publikum spiller en aktiv rolle, når I deler erfaringer, og stiller spørgsmål ved hjælp af jeres smartphones, så HUSK din telefon til foredraget.

Thomas Skov foredrag

Forskellen på mænd og kvinder

Kvinder tager til Paris for at se Mona Lisa – mænd tager til Paris for at knalde. Kvinder kan spotte tomatsovs på køkkenlågerne på en kilometers afstand – mænd lider af tomatsovsblindhed.  Kvinder kan snakke om samme emne i timevis – mænd taler ikke.

Forskellen på mænd og kvinder er…. noget, mange har ledt efter i årevis. Men er der overhovedet forskel, og må der overhovedet være forskel, når ligestilling er et sprængfarligt tema i medierne?

JA! Det mener Thomas Skov i hvert fald. Det er forskellene, der giver det hele krydderi. I gennem 7 år har han levet sammen med sin hustru Emilie, og det går dagligt op for ham, hvor forskellige de er.

Thomas Skov har i foredraget samlet en lang række forskelligheder mellem ham og Emilie og lavet en grov generalisering. Her fortæller han, hvordan han har lært at leve med en hustru, der snakker fanden et øre af, og som altid kan spotte, hvis han har været sløset med rengøringen. På selvironisk vis fortæller Thomas Skov, hvordan han får lov til at være en barnlig, konfliktsky og tavs jysk mand i et forhold, som forhåbentlig skal vare i 50 år.

Uanset om I er i et forhold eller ej, så vil I kunne genkende nogle af forskellene, som Thomas Skov skildrer i sit underholdende foredrag, der har det mål at gøre det nemmere at leve sammen. For første skridt er at kunne grine sammen.

Så læn jer tilbage og nyd et virkelig sjovt foredrag af Thomas Skov, hvor han med masser af humor og selvironi stiller skarpt på forskellen mellem kvinder og mænd. Trods de til tider grove generaliseringer, vil I med garanti kunne grine på både jeres eget- og det andet køns vegne.

Thomas Skov foredrag

Dimissionstale

I denne humoristiske, nostalgiske og tankevækkende tale kommer Thomas Skov ind på nogle af de ting, han gerne ville have fortalt den 15-årige version af sig selv.

Da Thomas Skov for nyligt blev 30 år, førte det til en selvransagelse og en refleksion over, hvad han har nået i sit liv indtil nu. En trekant og et faldskærmsudspring lader stadig vente på sig, men så har han nået så meget andet både privat og karrieremæssigt.

I talen giver Thomas Skov unge mennesker et par gode råd med på vejen om den verden, der venter.  Hvordan kan man angribe den, hvordan bliver man et godt menneske, hvordan sørger man for, at folk husker, hvem man er? Thomas Skovs morsomme og livskloge guide er ikke den ultimative, men den har virket for ham og om ikke andet, så kan publikum grine lidt af og med den 15-årige start-0’er Thomas, der gik i 8. klasse og havde masser af mod på livet.

“Nej, den vokser ikke mere, dit forhold til D-A-D er ikke for evigt, og ja, det er nok bedre at købe aktier i Apple end i FCM.

Det kunne fx have været rart at vide, at man godt kan sidde på en restaurant med sin kæreste uden at skulle snakke. Tavshed kan være både godt og tiltrængt. Og at man i 20’erne vil få pollenallergi, så man kan ligeså godt nyde at sniffe græsplæner, så længe det varer.

Talen er oplagt som dimissionstale til afgangselever, men kan også vinkles, så den kan bruges som startskud til et nyt skoleår eller et nyt kapitel. Varighed: 30 minutter.

Referencer

Fantastisk!

Helle Nielsen

Silkeborg Kommune

Thomas talte perfekt ind i målgruppen til vores formiddagsarrangement med en række skoleklasser. Han greb stemningen og leverede det, vi havde håbet på.

Mette Vinum Jensen

Odense Kommune

Det var ikke et foredrag - men en opgave som konferencier. Thomas og hans PA har hele vejen igennem været meget nemme at arbejde sammen med. Konstruktive, venlige, professionelle. Thomas var ekstrem godt forberedt - og gennemførte aftenen på en rigtig god måde, så vi har været meget tilfredse med samarbejdet.

Lone Søe

HK

Thomas Skov er veloplagt og humoristisk i sin måde at agere og kommunikere på en scene, og han har et solidt tag i de unge (gymnasieelever) med sit sprog og sine eksempler. Vi havde virkelig stor fornøjelse af hans foredrag om mobilbrug - det var morsomt og tænkevækkende.

Gitte Snebang

Dronninglund Gymnasium

En veloplagt og humoristisk Thomas Skov tog godt fat i vores publikum for første minut. Han leverede et super foredrag.

Rikke Bernt

Ringsted Bibliotek

Vi var meget tilfredse med Thomas' indsats - hvilket vi også har fortalt ham direkte. Han var velforberedt, engageret og professionel i hele sin tilgang til opgaven, og rigtig behagelig at samarbejde med.

Benjamin Alberti

TDC Group

Det var lige spot-on. Han var super god og ramte noget, der passede perfekt ind i tiden, i branchen og i messen. Seks stjerner herfra!!

Mai-Britt Flyvholm

MCH Messecenter Herning

Thomas Skov havde tilhørerne med sig lige fra starten. Hans rolige og underspillede facon og humor ramte plet.

Ullis W. Johansen

Fredericia Lærerkreds

Rigtig godt og underholdende. Thomas er anbefalelsesværdig.

Martin Nielsen

Rødding Event

Godt og nærværende

Anders Rasmussen

P.K. Jeppesen A/S
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Skov

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Thomas Skov
Thomas Skov

5 ud af 5 stjerner

Thomas Skov havde tilhørerne med sig lige fra starten. Hans rolige og underspillede facon og humor ramte plet.

Ullis W. Johansen - Fredericia Lærerkreds Se alle referencer

Foredragsemner med Thomas Skov