Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Berith Siegumfeldt Foredrag

Et gribende foredrag om narcissisters og psykopaters adfærd

Berith Siegumfeldt Foredrag

Berith Siegumfeldt

En af Danmarks bedste formidlere af hvordan narcissister og psykopater skal takles.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Berith Siegumfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du mødt en person, som mangler empati, er ekstremt arrogant, og som har et oppustet, gudeligt selvbillede? I så fald vil du blive meget klogere på, hvorfor vedkommende agerer og opfører sig på denne ganske særlige facon, når du har hørt Berith Siegumfeldts opsigtsvækkende foredrag om narcissister og psykopater.

Hvorfor booke et foredrag med Berith Siegumfeldt:

 • Berith Siegumfeldts foredrag er både underholdende og indsigtsfulde
 • Med en omfangsrig viden inden for narcissisme og psykopati, er Berith en efterspurgt foredragsholder i Danmark
 • Berith kombinerer praktik og teori til anvendelig viden i din organisation

Narcissister og psykopater er konstant opmærksomhedskrævende. De skaber intriger, konflikter og dramaer. Der er altid en skjult agenda bag deres handlinger, og de udnytter andre for egen vindings skyld. De er intimiderende, de lyver og bedrager, og de vender op og ned på virkeligheden, så man ofte står forvirret tilbage og spørger sig selv: ”Hvad er det, der foregår her?”

Måske støder du jævnligt ind i den type personer i dit professionelle virke – eller i dit privatliv for den sags skyld? Men hvordan takler du dem? På Berith Siegumfeldts foredrag får du en omfattende viden om, hvordan narcissister og psykopater tænker og arbejder, og hvordan de manipulerer med deres omgivelser, og du lærer, hvordan du håndterer det, når du står face-to-face overfor dem.

Berith Siegumfeldt er sygeplejerske, psykologisk rådgiver og forfatter til bøgerne “Hjælp barnet ud af narcissistens magt” og “Sådan slipper du ud af narcissistens greb én gang for alle”. Hun har specialiseret sig i den narcissistiske personlighedsforstyrrelse og i de alvorlige eftervirkninger, det har for de mennesker, der udsættes for det.

På foredraget trækker Berith Siegumfeldt på sine praktiske og faglige erfaringer fra sit virke som sygeplejerske og psykologisk rådgiver, hvor hun til dagligt møder rigtig mange mennesker med store bekymringer og sår på sjælen; overvejende mange af dem er netop ofre for overgreb fra narcissister og psykopater. Berith fortæller ydermere om sine personlige oplevelser fra livets hårde skole. Siden hun var barn, har hun kendt til narcissismens mørke sider. Hun er selv vokset op med en ekstrem voldelig far og ved, hvad det vil sige at være gidsel i en barndom, hvor hun på den ene side forsøgte at beskytte sin mor og samtidig skulle gyde olie på vandene for at undgå sin fars tyranni og raseri.

Book Berith Siegumfeldt til et øjenåbnende foredrag. Du vil gå derfra som menneskekender i en helt ny grad og med hands-on værktøjer, som du med det samme kan implementere og bruge i din hverdag.

Se foredrag med Berith Siegumfeldt

  Berith Siegumfeldt foredrag

  Hvordan genkender du en narcissist og psykopat?

  • Hvordan ved du, om det er en narcissist eller psykopat, du står overfor?
  • Dette spørgsmål besvarer sygeplejerske Berith Siegumfeldt i et opsigtsvækkende foredrag, som for alvor åbner øjnene hos de mange, der hører foredraget.
  • Publikum får et indblik i de særlige kendetegn og karakteristika, der viser typiske tegn på, at en person er narcissist og/eller psykopat, og man forstår, hvorfor det kan være rigtig svært at have noget med den slags personer at gøre. Berith har beskæftiget sig med den uhensigtsmæssige og desværre også uhelbredelige sindslidelse ”narcissisme” i mange år.
  • Berith formidler det interessante emne på en jordnær og letforståelig måde, og hun kommer med eksempler fra virkelighedens verden på, hvordan narcissister og psykopater evner at manipulere med deres omgivelser. Hun fortæller, hvordan man undgår at blive fanget ind i narcissisters net af løgne, bedrag, undertrykkelse og udnyttelse.
  • Et tankevækkende foredrag, der for altid vil ændre jeres tilgang til andre mennesker.

  Berith Siegumfeldt foredrag

  Kom den dårlige stemning på arbejdspladsen til livs

  • Voksenmobning er ikke et ukendt begreb. Udefinérbare anspændte stemninger, der opstår ud af det blå, folk der vogter over hinanden, bagtaler hinanden og taler grimt til hinanden.
  • Der kan være mange årsager til, at der dannes dårlige stemninger på en arbejdsplads, og ingen er rigtig i stand til at sætte ord på, hvad der foregår.
  • Fælles for alle typer mobning er, at det begynder i det små og derfra vokser sig større og større.
  • Ca. hver 10. person har oplevet af blive voksenmobbet. Medarbejdere, der oplever at blive udsat for mobning, risikerer at få en depression og de lider ofte af koncentrations- og søvnproblemer.
  • Midt i et stort trådnet af krænkelser og mobning sidder der ofte en manipulerende narcissist og styrer det hele.
  • På dette foredrag giver Berith gode råd til, hvordan man stopper mobning og kommer en dårlig stemning på arbejdspladsen til livs.
  • Narcissister vil til enhver tid give alle de andre skylden og her gælder det om at vide, hvordan man takler situationer, som ellers kan løbe løbsk.

  Berith Siegumfeldt foredrag

  Når konflikthåndtering ikke slår til

  • Møder I mennesker i Jeres arbejde, som I ”ikke kan nå”? Mennesker, som synes uden for pædagogisk rækkevidde, som ikke lytter til gældende retningslinjer, og som heller ikke respekterer den hjælp, som tilbydes?
  • Har I oplevet at blive truet og chikaneret i det arbejde, som I udfører? Eller at Jeres personlige grænser er blevet overskredet i en sådan grad på arbejdspladsen, at det påvirker Jeres trivsel i fritiden?
  • Måske har I erfaret, at de klassiske konflikthåndteringsredskaber ikke slår til i situationen?
  • I har brug for en anden strategi.
  • Mennesker med karakterafvigende træk vil udfordre alle Jeres gode intentioner om at skabe samarbejde og fredelig konfliktmægling.
  • På dette foredrag får I hjælp til at opdage og genkende skadelige, manipulerende træk og ufine metoder hos andre mennesker. Og I lærer, hvordan I håndterer netop den slags personer, så I passer bedre på jer selv.

  Berith Siegumfeldt foredrag

  Min far er tyran, men jeg tør ikke sige det til nogen

  • Børn, der vokser op i et hjem, hvor dagligdagen er fysisk eller psykisk vold, påtager sig bestemte roller for at håndtere det stressfyldte og utrygge familieliv. Børn kan ofte udvikle angstlidelser, fordi de indser, at de ikke kan være trygge i deres eget hjem, men de skal derimod være på vagt hele tiden.
  • Disse roller kan have en dybtgående indvirkning på deres personlighed og på, hvordan de er – både overfor sig selv, men også overfor andre. Det kan udvikle sig til et uheldigt adfærdsmønster, som børnene tager med sig ind i voksenlivet.
  • Med baggrund i sin egen opvækst med en voldelig far giver Berith Siegumfeldt jer indsigt i, hvordan I får øje på og på bedst mulig vis hjælper børn, der er udsat for vold af den ene eller anden karakter.
  • I dette medrivende foredrag giver hun Jer redskaber til, hvordan I sætter ord på de svære ting overfor udsatte børn og unge på en nærværende og empatisk måde, og på, hvordan I støtter børnene rigtigt i arbejdet for at udvikle deres selvværd og selvtillid.
  • Foredraget egner sig især til Jer, der arbejder med udsatte børn og unge.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Berith Siegumfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Berith Siegumfeldt