Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Berith Siegumfeldt Foredrag

Et gribende foredrag om narcissisters og psykopaters adfærd

Berith Siegumfeldt Foredrag

Berith Siegumfeldt

En af Danmarks førende formidlere af hvordan narcissister og psykopater skal takles.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Berith Siegumfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Berith

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Har I mødt en person, som mangler empati, er ekstremt arrogant, og som har et oppustet, gudeligt selvbillede? I så fald vil I blive meget klogere på, hvorfor vedkommende agerer og opfører sig på denne ganske særlige facon, når I har hørt Berith Siegumfeldts opsigtsvækkende foredrag om narcissister og psykopater.

Et foredrag med Berith Siegumfeldt give jer:

  • Omfangsrig viden inden for narcissisme og psykopati
  • Konkrete råd til hvordan I genkender og håndterer dem
  • En stærk kombination af teori og Beriths egen praktiske erfaring

Ekspertindsigt i, hvordan I takler narcissister og psykopater

Narcissister og psykopater er konstant opmærksomhedskrævende. De skaber intriger, konflikter og dramaer. Der er altid en skjult agenda bag deres handlinger, og de udnytter andre for egen vindings skyld. De er intimiderende, de lyver og bedrager, og de vender op og ned på virkeligheden, så man ofte står forvirret tilbage og spørger sig selv: ”Hvad er det, der foregår her?”

Måske støder I jævnligt ind i den type personer i jeres professionelle virke – eller i jeres privatliv for den sags skyld? Men hvordan takler I dem? På Berith Siegumfeldts foredrag får I en omfattende viden om, hvordan narcissister og psykopater tænker og arbejder, og hvordan de manipulerer med deres omgivelser, og I  lærer, hvordan I håndterer det, når I står face-to-face overfor dem.

Berith er sygeplejerske, psykologisk rådgiver og forfatter til bøgerne “Hjælp barnet ud af narcissistens magt” og “Sådan slipper du ud af narcissistens greb én gang for alle”. Hun har specialiseret sig i den narcissistiske personlighedsforstyrrelse og i de alvorlige eftervirkninger, det har for de mennesker, der udsættes for det.

I foredraget trækker Berith på sine praktiske og faglige erfaringer fra sit virke som sygeplejerske og psykologisk rådgiver, hvor hun til dagligt møder rigtig mange mennesker med store bekymringer og sår på sjælen; overvejende mange af dem er netop ofre for overgreb fra narcissister og psykopater. Berith fortæller ydermere om sine personlige oplevelser fra livets hårde skole. Siden hun var barn, har hun kendt til narcissismens mørke sider. Hun er selv vokset op med en ekstrem voldelig far og ved, hvad det vil sige at være gidsel i en barndom, hvor hun på den ene side forsøgte at beskytte sin mor, men samtidig skulle gyde olie på vandene for at undgå sin fars tyranni og raseri.

Book Berith Siegumfeldt til et øjenåbnende foredrag. I vil gå derfra som menneskekendere i en helt ny grad og med hands-on værktøjer, som I med det samme kan implementere og bruge i jeres hverdag.

Se foredrag med Berith Siegumfeldt
Berith Siegumfeldt foredrag

Hvordan genkender du en narcissist og psykopat?

Hvordan ved I, om det er en narcissist eller psykopat, I står overfor?

Dette spørgsmål besvarer sygeplejerske Berith Siegumfeldt i et opsigtsvækkende foredrag, som for alvor åbner øjnene hos de mange, der hører foredraget.

Publikum får et indblik i de særlige kendetegn og karakteristika, der viser typiske tegn på, at en person er narcissist og/eller psykopat, og man forstår, hvorfor det kan være rigtig svært at have noget med den slags personer at gøre. Berith har beskæftiget sig med den uhensigtsmæssige og desværre også uhelbredelige sindslidelse ”narcissisme” i mange år.

Berith formidler det interessante emne på en jordnær og letforståelig måde, og hun kommer med eksempler fra virkelighedens verden på, hvordan narcissister og psykopater evner at manipulere med deres omgivelser. Hun fortæller, hvordan man undgår at blive fanget ind i narcissisters net af løgne, bedrag, undertrykkelse og udnyttelse.

Et tankevækkende foredrag, der for altid vil ændre jeres tilgang til andre mennesker.

Berith Siegumfeldt

Sådan skaber narcisister dårlig stemning på arbejdspladsen

Voksenmobning er ikke et ukendt begreb. Udefinérbare anspændte stemninger, der opstår ud af det blå, folk der vogter over hinanden, bagtaler hinanden og taler grimt til hinanden.

Der kan være mange årsager til, at der dannes dårlige stemninger på en arbejdsplads, og ingen er rigtig i stand til at sætte ord på, hvad der foregår.

Fælles for alle typer mobning er, at det begynder i det små og derfra vokser sig større og større.

Ca. hver 10. person har oplevet af blive voksenmobbet. Medarbejdere, der oplever at blive udsat for mobning, risikerer at få en depression og de lider ofte af koncentrations- og søvnproblemer.

Midt i et stort trådnet af krænkelser og mobning sidder der ofte en manipulerende narcissist og styrer det hele.

På dette foredrag giver Berith gode råd til, hvordan man stopper mobning og kommer en dårlig stemning på arbejdspladsen til livs.

Narcissister vil til enhver tid give alle de andre skylden og her gælder det om at vide, hvordan man takler situationer, som ellers kan løbe løbsk.

Berith Siegumfeldt foredrag

Når konflikthåndtering ikke slår til

Møder I mennesker i jeres arbejde, som I ”ikke kan nå”? Mennesker, som synes uden for pædagogisk rækkevidde, som ikke lytter til gældende retningslinjer, og som heller ikke respekterer den hjælp, som tilbydes?

Har I oplevet at blive truet og chikaneret i det arbejde, som I udfører? Eller at jeres personlige grænser er blevet overskredet i en sådan grad på arbejdspladsen, at det påvirker jeres trivsel i fritiden? Måske har I erfaret, at de klassiske konflikthåndteringsredskaber ikke slår til i situationen?

I har brug for en anden strategi.

Mennesker med karakterafvigende træk vil udfordre alle jeres gode intentioner om at skabe samarbejde og fredelig konfliktmægling. På dette foredrag får I hjælp til at opdage og genkende skadelige, manipulerende træk og ufine metoder hos andre mennesker. Og I lærer, hvordan I håndterer netop den slags personer, så I passer bedre på jer selv.

Referencer

Hjælp barnet ud af narcissistens magt - en guide til forældre og andre voksne

Hvad gør man, når ens partner eller tidligere partner har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse? En person, der lider af en narcissistisk personlighedsforstyrrelse, har brug for konstant bekræftelse. Derfor skaber vedkommende ofte en masse konflikter, manipulerer, nedgør og ydmyger andre for selv at føle sig stærkere. Det er aldrig nemt at håndtere en narcissist. og det kan være endnu sværere, hvis du har barn med én. Narcissister manipulerer med deres omgivelser, også deres børn, og hvis du har barn med en narcisssit, skal du hjælpe barnet med at håndtere den psykologiske manipulation, som det bliver udsat for. Denne bog indeholder indsigt, viden og redskaber til at blive opmærksom på og håndtere de forskellige former for manipulation, som narcissister typisk bruger, så du kan passe på dig selv og dit barn. Rigtig mange, der lever eller har levet i et forhold med en narcissist, ender ofte med at føle sig helt forkert og tvivle på sig selv, men når man først forstår, hvad det reelt er, der sker, er det både nemmere at håndtere både de ubehagelige situationer og konflikter, man kan havne i, når man har barn med en narcissist. Berith Siegumfeldt er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter og psykologisk rådgiver. Hun har specialiseret sig i den narcissistiske og psykopatiske personlighedsforstyrrelse og i de eftervirkeninger, som psykisk vold og overgreb har på mennesker.

Uforpligtende forespørgsel på Berith Siegumfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Berith Siegumfeldt