Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Chris Minh Doky

Oplev hvordan man med en musikalsk tilgang kan opnå et bedre sammenspil og nærvær

Chris Minh Doky Foredrag

Chris Minh Doky

Komponist og jazz-bassist.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det levede op til alle forventninger - helt fantastisk. Vi kunne finde på at gøre det igen."

Jette Bendix - Dronninglund Gymnasium Se alle referencer

Et foredrag med Chris Minh Doky giver jer:

  • Et personligt og ærligt foredrag om at miste sig selv, og kampen for at finde tilbage og skabe nærvær i sit liv
  • Teknikker og et musikalsk mindset, der optimerer samarbejdet og samspillet i jeres virksomhed
  • Mulighed for et skræddersyet foredrag til at optimere jeres ledelse og samarbejdsglæde
Uforpligtende forespørgsel på Chris Minh Doky

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Chris

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Chris Minh Doky har igennem mere end to årtier kontinuerligt været én af verdens mest efterspurgte og anerkendte jazzsolister. Han er kendt for sin unikke og innovative tilgang til sit instrument, kontrabassen. Hans tilgang som solist, producer, orkesterchef og kunstnerisk leder har også gjort Chris til en efterspurgt foredragsholder, både i erhvervslivet, det offentlige og hos uddannelsesinstitutioner og foreninger.

Et foredrag med Chris Minh Doky giver jer:

  • Et personligt og ærligt foredrag om at miste sig selv, og kampen for at finde tilbage og skabe nærvær i sit liv
  • Teknikker og et musikalsk mindset, der optimerer samarbejdet og samspillet i jeres virksomhed
  • Mulighed for et skræddersyet foredrag til at optimere jeres ledelse og samarbejdsglæde

Opnå bedre samspil og nærvær med musikalsk tilgang

Chris Minh Doky er en af de få danske jazzmusikere som for alvor er brudt igennem internationalt. I 2016 udgav han bogen “Nærvær, hvor han inspirerer med sine erfaringer og metoder, der udspringer fra musikkens organisme, og hvorledes disse kan implementeres på alle dele af livet.

Sideløbende sit aktive liv på scenen er Chris også aktiv, bag den. Chris har bl.a. været leder i DR’s orkesterafdeling, leder af adskillige musik-, TV- og kulturproduktioner i ind- og udland, samt direktør for sit eget produktionsselskab.

Chris har en passion for at dele metoder fra musikkens verden. Vise hvordan man med en musikalsk tilgang kan opnå et bedre sammenspil og nærvær. Både med sine kollegaer, men også som individ i en stadig mere hektisk hverdag. “Et orkester der ikke spiller sammen vil hverken være givende at spille i – eller lytte til”.

Når I booker et Chris Minh Doky foredrag, får I et inspirerende og tankevækkende event, og foredragene egner sig især godt til organisationer og virksomheder, der ønsker at forbedre deres arbejdsglæde og samarbejdet mellem medarbejderne.

Se foredrag med Chris Minh Doky
Chris Minh Doky foredrag

Find nærværet

Oplev Chris Minh Dokys personlige og ærlige foredrag om at miste sig selv. Hvordan skaber man nærvær i sit liv? I foredraget, der tager afsæt i Chris’ anmelderroste bog “Nærvær, forsøger han at finde svar på dette spørgsmål. I jagten på svaret fortæller han med humor, indlevelse og på rørende vis, sin livshistorie blandet med sin musikalske opdagelsesrejse – en lang rejse med op- og nedture.

Tidligt fandt Chris ud af, at han havde et særligt musikalsk talent, og ikke mindst at hans enorme musikalske nærvær gjorde ham til en af de helt store efterspurgte stjerner. Det nærvær han intuitivt følte og levede i musikken, formåede han dog ikke udenfor musikken.

Ligeså stærkt som hans karriere voksede, ligeså stejlt gik det nedad i hans personlige liv. Lige så stor sammenhørighed han følte i musikken, lige så fremmedgjort følte han sig i livet udenfor. Det endte i stress, angst, skilsmisse og derouter, der ikke kun truede hans kærlighed til musik, men også nær havde slået ham ihjel.

Med en kombination af sin erfaring og tilgange fra musikkens nærvær, terapi og fysisk træning, begyndte Chris at genopbygge sit liv på ny, og at genfinde livsgnisten og glæden til et sted, hvor han i dag er fri fra den stress, der førte til angst. I dag føler han den samme samhørighed med livet, som han gør i musikken. Den proces lærte ham, hvordan man ved at turde give slip og lave flere fejl kan blive bedre til at være til stede i nuet og opnå større nærvær i alle aspekter af livet.

Chris berører i foredraget svære og følsomme emner som angst og stress, som han selv har haft inde på livet, men i en munter tone og uden alvoren går tabt.

Chris Minh Doky

Et liv med musik

En inspirerende fortælling om, hvad vi kan lære af musikkens verden, til en bedre forståelse og større nærvær i livet.

Via en spændende fortælling om Chris’ vej fra barndommens Nørrebro i København til allerforreste række af den internationale musikscene, giver den kendte jazzbassist konkrete eksempler på redskaber fra musikkens verden, som kan bruges på alle dele af livet. Metoder der kan inspirere og hjælpe til en større mening og stærkere forbindelse til sig selv og omverdenen.

Indeholder musikalske indslag, men kræver ikke musikerfaring/-forståelse.

Chris Minh Doky foredrag

Musikalsk Mindset

Med afsæt i Chris’ mangeårige internationale musikkarriere, lærer vi at kende forskel på det at have et musikalsk mindset og forståelsen for ægte sammenspil og dét blot at agere samtidigt. Hvad er forskellen, faldgruberne og gevinsten? Med Chris’ indlevende fortælleform præsenteres vi for metoder, der kan få samarbejdet til at ‘swinge’. Teknikker og et musikalsk mindset, der kan give os mening i vores egen rolle og dermed finde glæden ved samarbejdet.

Hvordan optimerer man samarbejde? Hvordan opnår man en dybere mening i sit arbejde?  Hvordan undgår man at føle sig fremmedgjort i sit arbejdsliv?

Kræver ikke musikerfaring/-forståelse. Kan evt. indeholde musikalske indslag.

Chris Minh Doky foredrag

Ægte sammenspil – et foredrag om forandringsledelse og samarbejdsglæde

I dette foredrag bruger Chris sin mangeårige erfaring fra sin musikalske karriere til at sætte jeres virksomhedsledelse under lup og komme med eksempler på, hvordan I kan optimere medarbejdernes samarbejdsglæde og samspil.

Som i et orkester skal alle parter spille sammen i en organisation for at opnå det optimale samspil. Alle i orkestret har en afgørende rolle i samspillet, det gælder både dem ”på gulvet”, solisterne, dirigenterne og ledelsen af orkestrets forretning. På samme måde som den enkeltes deltagelse i orkestret giver mening for det samlede udbytte og samspillet som helhed, har alle medarbejdere en rolle i virksomheden, der influerer på virksomhedskulturen og organisationens samspil som helhed.

Det er vigtigt for den enkelte medarbejders arbejdsglæde og trivsel, at dennes bidrag hele tiden opleves som meningsfuldt og at der opleves at gøre en markant forskel for gruppen og for slutresultatet. Det er essentielt både på et personligt plan, men også for de kollegaer og den ledelse man skal spille sammen med.

I foredraget giver Chris publikum værktøjer til, hvordan den enkelte kan tilgå sit arbejde, socialt og praktisk, med mere nærvær, og hvordan vi med fordel kan lære at løfte i flok. Det er dog ikke nok, at orkestret har en følelse af at spille godt sammen, men publikum skal også mærke det. På samme måde er en virksomheds kunder og eksterne interessenter ikke bare passive modtagere, men aktive deltagere i det samlede output. Når symbiosen mellem et sammenspillet orkester, orkesterledelse og publikum går op i en højere enhed, så er det man kan flyve.

Foredraget er baseret på Chris’ metoder fra sin karriere som musiker, solidt, dirigent, komponist og producer, men også fra sit arbejde som leder i blandt andet DR’s orkesterafdeling.

Derudover kan foredraget skræddersyes til jeres virksomhed og egner sig til de virksomheder, der gerne vil optimere deres ledelse og samarbejdsglæde.

Referencer

Stor oplevelse at møde Chris Minh Doky til foredrag med musikalske indslag. Chris var dybt professionel, dygtig, venlig og imødekommende.

Maria Granstrøm

Kerteminde Bibliotekerne

Meget inspirerende og levende. Herligt at have mulighed for at købe bog og CD'er.

Inge Schoug Larsen

BUPL, Nordsjælland

Vi havde fornøjelsen af Chris Minh Doky til en workshop for 22 af vores 2g musik A-elever. Alle elever var meget begejstrede og fik stort udbytte af dagen. Vi har lavet en evaluering, som er sendt direkte til Chris.

Susanne Dybdahl

Grenaa Gymnasium

Chris Minh Dokys foredrag fastholdt elever i en sjœlden set opmœrksomhed. En oplevelse mange flere elever burde få!

Jakob Thulesen Dahl

Skanderborg Gymnasium

Det var en helt unik oplevelse for skolens elever og medarbejdere at høre Chris Minh Doky spille og fortælle.

Forstander Kristian Dissing

Vesterbølle Efterskole

En meget inspirerende formiddag

Ole Lund

Totalkredit

Et fantastisk indlæg.

Pernille Simmelkiær Larsen

We Love People

Dejligt foredrag om nærvær. Tankevækkende og helt ned på jorden. Krydret med skøn musik.

Line Streit

Silkeborgbibliotekerne

God energi og sjovt for eleverne.

Morten Fast

Nordfyns Gymnasium

Supergod sammenspilsworkshop med kreativ tilgang

Margit Lykke Fredsgaard

Viborg Katedralskole

Det levede op til alle forventninger - helt fantastisk. Vi kunne finde på at gøre det igen.

Jette Bendix

Dronninglund Gymnasium

Chris Minh Doky var super behagelig at have på besøg. Et varmt og dejligt menneske som delte kærligt ud af sin livshistorie på en særdeles underholdende måde.

Christina Beltoft

Nørre Tranders Kirke

Tak for dit besøg på Virum Gymnasium – det var super godt. Her er lidt kommentarer fra eleverne: Generelt: • Masterclass er en god undervisningsform • God model med kapitler, tykkelse, synopsis – en smart metafor • Tiden fløj – et modul er ikke nok (fra en 2g’er) • Fedt at gøre sangen til sin egen • Fedt at Chris gik i dybden og kunne have brugt meget mere tid • Chris er god til at inspirere • Fedt at høre om hans vej til at blive musiker • Jeg lærte en masse om samarbejde generelt Det vigtigste vi kan tage med videre: • Man skal huske, at man ikke selv er i centrum – det er musikken • Prøv dig frem og se om det bliver sjovt og godt • At øve sig uden et ur – bare øve sig, og så se hvor langt man kommer • Det behøver ikke nødvendigvis at gøres sværere for at gøre det mere interessant • At snakke sammen i gruppen og derved opnå et fælles udtryk • Hvor enkelt det egentlig var at ændre hele fornemmelsen af en sang • Man skal ikke være bange for at prøve noget nyt • Lær at være god til at møde problemer/udfordringer • 2 kapitler må ikke være ens • Smid originalen lidt væk og styrk ens egen kreativitet – gør nummeret til ens eget • Selv om der er modstand kan man stadigvæk forsætte

Hanne Christensen

Virum Gymnasium

Super engageret foredrag og workshop. Imødekommende og seriøs med stærke faglige pointer.

Jens Skyggebjerg

Hjørring Gymnasium STX/HF

Vi fik utrolig stor og positiv respons på Chris' oplæg. Èn ting er at musikken selvfølgelig var både smuk og rørerende, men ligeledes var hans ærlige og umiddelbare fortælling om at være pårørende til demens.

Line Breving

Demensalliancen

Vores elever var virkelig begejstrede over Chris! Det var virkelig godt struktureret, og vi skal helt sikkert have ham på besøg igen.

Mathias Grønhøj Andersen

Viborg Gymnasium
Uforpligtende forespørgsel på Chris Minh Doky

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Chris Minh Doky
Chris Minh Doky

4.75 ud af 5 stjerner

"Det levede op til alle forventninger - helt fantastisk. Vi kunne finde på at gøre det igen."

Jette Bendix - Dronninglund Gymnasium Se alle referencer

Foredragsemner med Chris Minh Doky