Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Autentiske og ærlige foredrag af en formidler i topklasse

Anne Mette Kirk

Anne Mette Kirk

Tv-journalist, tidl. kommunikationsrådgiver i Kongehuset, forfatter til bestselleren Knust og mor til Osvald, der har diagnosen infantil autisme.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anne Mette Kirk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kan autisme og optimisme gå hånd i hånd? Det kan det uden tvivl, hvis du spørger Anne Mette Kirk, der er mor til Osvald, som fik diagnosen infantil autisme som 3-årig. Med sine personlige og åbenhjertige foredrag giver hun dig et nyt perspektiv på autisme, hvad end du deltager som privatperson eller sundhedsfaglig. Diagnosen er ikke lig med dommedag. Det er en ny begyndelse.

Anne Mette er forfatteren bag bestselleren Knust (2019), der handler om at finde fodfæste, når man mister en, man elsker. Idéen til bogen kommer snigende, da Anne Mette får den information, at hendes 3-årige søn har diagnosen infantil autisme. Det er først dér, hun finder sproget til en skønlitterær bog – hun har noget på hjerte, som hun må ud med.

Et foredrag med Anne Mette Kirk giver dig:

  • Et rørende og humoristisk foredrag med forfatteren bag bestselleren “Knust”
  • TV-journalistens unikke oplevelser skildres i dette gribende foredrag
  • Med et foredrag fra Anne Mette Kirk får du med garanti et vellykket arrangement

Professionelt arbejder Anne Mette også som tv-journalist, hvor hun bl.a. har været hos TV2 News fra 2006 til 2014 og derefter hos Pineapple Entertainment, hvor hun lavede tv-programmet Monte Carlo på DR3. Sidenhen har hun arbejdet hos Kongehuset som kommunikationsrådgiver.

Det klare mål for Anne Mette er at sætte ord på, hvordan vi taler om autisme, så det ikke virker som livets undergang. Det betyder alverden, hvordan vi taler om det. For Anne Mette handler det altså om at give eksperter en ny vinkel på sproget og samtidig sige til forældre, at det sagtens kan blive fint alt sammen, selv om det ikke bliver som forventet.

Se foredrag med Anne Mette Kirk
Anne Mette Kirk foredrag

Da min søn fik autisme, og det rystede min verden. På den gode måde.

I det rørende, humoristiske og ekstremt ærlige foredrag fortæller Anne Mette Kirk om omgivelsernes reaktion, om sønnens udfordringer, hendes egne bekymringer og om lykken, der viste sig at lure lige om hjørnet.

Gennem anekdoter, mødet med fordomme og selvironi deler Anne Mette ud af de lektier, hun dagligt lærer af sin søn. Som at gribe nuet, følge sin egen stemme og aldrig frygte det, der er anderledes. Hun skærer ind til benet, hvad det vil sige at have et barn med særlige behov. Både hvilke udfordringer det giver, men også hvilken gave det er at se verden med helt nye briller.

Få udvidet din horisont, rykket ved dine fordomme og få et solidt smil plantet på læben under dette autentiske foredrag af en formidler i topklasse.

Foredraget er relevant både for sundhedsfaglige, der til daglig arbejder med autisme, og for forældre, der har børn med diagnosen.

Anne Mette Kirk forespørg

Fra boblende idé til bestseller roman

13 minutter. Så længe gik der, fra Anne Mette Kirk sendte sit romanmanus til et forlag, til der var svar. Redaktøren inviterede Anne Mette til et møde og tilbød hende en kontrakt på to romaner.

Med bævrende underlæbe sagde Anne Mette sit job op i Kongehuset for at færdiggøre sin debutroman Knust, der ved udgivelsen fløj ind på samtlige bestsellerlister. Filmrettighederne til romanen blev efter en budrunde solgt til Nordisk Film, der er i fuld gang med at udvikle en tv-serie over Knust.

Under det inspirerende foredrag fortæller Anne Mette, hvordan en løs idé blev til en roman på 320 sider. Hvordan hun brugte sin baggrund som reporter på TV 2 Nyhederne og om at skrive sig ud af en dyb livskrise. Med finurlige eksempler tager Anne Mette publikum helt ind i styrerummet, når der vælges forsider, når anmeldelserne rammer i mellemgulvet, og når skrivekrisen opstår.

Foredraget henvender sig til dig, der drømmer om at skrive en bog, til dig der mangler et spark i røven for at følge din drøm eller dig, som bare elsker litteratur og en god historie.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anne Mette Kirk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anne Mette Kirk