Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Anerkendt nyhedsvært deler ud af sine erfaringer inden for arbejdsglæde, kommunikation og ledelse

Mikael Kamber Foredrag

Mikael Kamber

Journalist og nyhedsvært på TV 2 - Foredrag om arbejdsgejst, om glæde og om hvordan man finder sine styrker.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Jeg sender en STOR hilsen til Mikael Kamber. Tak for et spændende foredrag. Stor ros efterfølgende fra vore medlemmer."

Lis Kristensen - Finansforbundet senior Nord Se alle referencer

Derfor skal du booke et foredrag med Mikael Kamber:

 • Foredragsholder Mikael Kamber er bedst kendt som nyhedsvært på TV2
 • Hans inspirerende foredrag tager udgangspunkt i hans populære bøger ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”STÆRKERE”
 • Mikael Kamber kan også bookes som ordstyrer og konferencier til dit arrangement
Uforpligtende forespørgsel på Mikael Kamber

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mikael

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Hele Danmarks populære nyhedsvært Mikael Kamber er den perfekte konferencier og ordstyrer, når der skal skabes overblik, styres debatter og interageres med deltagere. Derudover er Mikael Kamber foredrag om positiv psykologi, der tager udgangspunkt i bogen "Vi er bedst, når vi er glade", ofte anvendt hos virksomheder og kommuner, der ønsker øget arbejdsglæde og konkrete redskaber, et foredrag som også får meget flotte evalueringer fra tilhørerne. 

Derfor skal du booke et foredrag med Mikael Kamber:

 • Foredragsholder Mikael Kamber er bedst kendt som nyhedsvært på TV2
 • Hans inspirerende foredrag tager udgangspunkt i hans populære bøger ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”STÆRKERE”
 • Mikael Kamber kan også bookes som ordstyrer og konferencier til dit arrangement

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2. I sine foredrag deler han ud af mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse.

Tidligere har Mikael Kamber blandt andet være chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. I dag er han stadig nyhedsvært men derudover også en erfaren foredragsholder og konferencier. Mikael Kamber holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, og han har trænet mange hundrede ledere og medarbejdere i at arbejde med styrker. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

Som konferencier og ordstyrer har Mikael Kamber stået i front på en lang række store og krævende konferencer for ministerier, virksomheder, universiteter og store interesseorganisationer. Mikael Kambers speciale er konferencer, hvor han evner at jonglere med flere bolde på samme tid. Så mangler i en kompetent, underholdende og rutineret ordstyrer til at præsentere oplægsholdere, styre debatter, interviewe, interagere med deltagerne, workshops mv., så er Mikael Kamber den helt rette. Mikael Kamber udstråler overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet. Mikael Kamber er altid 100% forberedt og klædt på til opgaven som ordstyrer/konferencier. Derfor holder han typisk et eller flere møder med arrangørerne inden opgaven.

I 2015 udgav Mikael Kamber bogen “Vi er bedst, når vi er glade”. En bog, der tager fat i sammenhængen mellem glæde og succes, og hvori Mikael giver læseren gode råd og konkrete eksempler på, hvordan positiv glæde opstår, og ikke mindst hvordan den smitter af på omgivelserne. Mikael Kamber tager netop afsæt i bogen i sit populære foredrag “Vi er bedst, når vi er glade”.

Se foredrag med Mikael Kamber

  Mikael Kamber foredrag

  Sur for en sikkerheds skyld?

  • Et foredrag om at være livsglad uden at være lalleglad
  • Foredraget handler om at leve i vor tid. En tid med store muligheder og store trusler.
  • Foredraget er til dig, der forsøger at finde en sund balance mellem mulighederne og truslerne. Du får indblik i, hvorfor det ikke er nok at være ”sur for en sikkerheds skyld”, og hvordan man kan bevæge sig i retning af at være ”livsglad med vilje”.
  • SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og Mikael Kambers arbejde med emnet i mere end 10 år.
  • Du får konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer – både i privatlivet og i arbejdslivet.
  • SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er også titlen på Mikael Kambers seneste bog, der har nået toppen af bestsellerlisterne.
  • Glæd dig til et foredrag, der både er underholdende, fyldt med humor og samtidigt er baseret på veldokumenteret forskning.

  Mikael Kamber foredrag

  Skru op for gejsten på arbejdspladsen – et foredrag for medarbejdere og ledere, der ønsker en lavpraktisk metode til at skrue op for arbejdsglæden

  • Glade arbejdspladser er ikke bare gladere end de andre. De er også mere succesfulde. Du får en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber fortæller om den nyeste viden om de faktorer, der skaber arbejdsglæde. Og nej, arbejdsglæde opstår ikke ved, at kantinen serverer gourmet-mad, og alle får dyre julegaver. Arbejdsglæde handler først og fremmest om konkret adfærd – som f.eks.:hvordan I siger godmorgen, hvordan I brokker jer og reagerer på fejl, hvordan I anerkender hinanden og håndterer jeres succeser.
  • I foredraget får du indblik i, hvorfor det er afgørende at ramme en sund balance mellem det positive og det negative i hverdagen. Du kommer også selv til at bidrage undervejs, for du skal være med til at identificere de former for adfærd, som I med fordel kan skrue op og ned for på netop din arbejdsplads.
  • Inden foredraget er forbi, har du besluttet, hvad der allerede i morgen bliver dit første skridt på vejen mod større arbejdsglæde. Og du ved, hvordan du og dine kolleger laver en lavpraktisk plan, der holder jer på sporet, også på en grå mandag.
  • Foredraget bygger på dokumenteret forskning og Mikael Kambers bøger ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade”. Der er mulighed for at købe et signeret eksemplar af bøgerne efter foredraget.
  • Varighed: Fra en time og opefter

  Mikael Kamber foredrag

  Vi er bedst når vi er glade – et foredrag om hvad glæden betyder for vores liv, og hvordan vi kan skrue op for den

  • Vær forberedt på en indsprøjtning med inspiration, humor og viden, når Mikael Kamber fortæller, hvor meget glæden betyder vores liv: Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.
  • Foredraget bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har bragt frem i de senere år. Du får blandt andet indblik i: hvorfor vi har en medfødt tendens til at fokusere mere på det negative end på det positive, hvorfor det er en rigtig god idé at træne sig op til at ramme en balance, hvor det negative ikke fylder mere end nødvendigt, og hvor det positive fylder så meget som muligthvordan du langsomt, men sikkert, kan ændre din adfærd, så du får en gladere hverdag.
  • Undervejs får du mulighed for at mærke og opleve nogle af foredragets vigtigste pointer på dig selv.
  • Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller ”Vi er bedst, når vi er glade” og hans seneste bog ”STÆRKERE”. Du har mulighed for at købe et signeret eksemplar af bøgerne efter foredraget.
  • Varighed: Fra 45 minutter og opefter

  Mikael Kamber foredrag

  Gør det, I er bedst til på arbejdet – sådan skaber I en arbejdsplads, hvor folk laver det, som de både er gode til og nyder at lave

  • Virksomheder og organisationer, der arbejder med udgangspunkt i medarbejdernes styrker, klarer sig langt bedre end gennemsnittet. Det er dokumenteret gennem talrige undersøgelser.
  • Og samtidigt er det sund logik: For når folk får lov til at arbejde med opgaver, som de både er dygtige til og nyder, præsterer de bedre, end når de bliver bedt om at løse opgaver, der passer mindre godt til dem. ”Styrkerne er kongevejen til at skabe gode og succesfulde arbejdspladser,” siger Mikael Kamber.
  • Foredraget giver dig indblik i, hvordan du både som medarbejder og leder kan være med til at skabe en styrkebaseret arbejdsplads. Du lærer en håndgribelig metode i tre trin:
  • Find styrkerne: Alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære du en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine kolleger.
   Brug styrkerne: Når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet sådan, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen. Bliv ved: De fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. Foredraget slutter med en håndgribelig metode, der hjælper dig til at holde fast og blive ved.
  • Efter foredraget får du adgang til gratis materiale, som du kan bruge fremover i dit arbejde med styrker.
  • Foredraget bygger på dokumenteret forskning og den nye bog ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Du har mulighed for at købe et eksemplar af ”STÆRKERE” efter foredraget.
  • Varighed: Fra 3 timer og opefter

  Mikael Kamber foredrag

  STÆRKERE – et foredrag om at finde sine styrker

  • Med foredraget ”STÆRKERE” leverer Mikael Kamber en underholdende, veldokumenteret og til tider personlig beretning om, hvordan man finder styrkerne i sig selv og andre. Han fortæller, hvorfor både arbejdspladser og enkeltpersoner gør klogt i at investere flere kræfter i styrker end i svagheder.
  • ”Når du arbejder bevidst med dine styrker, løfter du dig selv. Og når du ser styrkerne i andre, løfter du også dem. Styrkerne er kongevejen både til at skabe personlig trivsel og gode arbejdspladser,” siger Mikael Kamber.
  • Kunsten er at kunne håndtere både styrker og svagheder – og vide, hvordan man navigerer mellem dem:
  • Hvornår det klogt at fokusere på svagheder, fejl og alt det, der ikke fungerer?
   Og hvornår er det klogere at bruge sine kræfter på styrker og alt det, der fungerer godt?
  • I foredraget leverer Mikael Kamber en meget håndgribelig metode.
  • Foredraget bygger på dokumenteret forskning og den nye bog ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Der er mulighed for at købe et eksemplar af ”STÆRKERE” efter foredraget.
  • Varighed: Fra 60 minutter og opefter.

  Mikael Kamber ordstyrer

  Ordstyrer og konferencier

  • Har du brug for en kompetent og erfaren ordstyrer eller konferencier til dit arrangement, din workshop eller din messe, så er Mikael Kamber et godt bud. Ikke alene har han prøvet det mange gange, han tager hver eneste opgave seriøst og tager typisk kontakt med arrangører inden selve dagen for at sikre sig det bedst mulige resultat.

Referencer

Mikael Kamber var ordstyrer til et strategiseminar. Han var meget velforberedt og styrede arrangementet på en rigtig fin måde og var med til at sikre en rigtig god stemning under hele arrangementet. Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne efterfølgende på hans indsats i forbindelse med seminaret.

Katrine Svane Jørgensen

Region Midtjylland

Mikael var meget professionel og meget nærværende og supergod til at involvere deltagerne - det var en stor succes.

Lone Mikkelsen

Novo Nordisk

Jeg sender en STOR hilsen til Mikael Kamber. Tak for et spændende foredrag. Stor ros efterfølgende fra vore medlemmer.

Lis Kristensen

Finansforbundet senior Nord

Foredraget faldt i god jord hos medarbejderne, og de følte at de gik derfra med fornyet energi og små redskaber til at arbejder videre med kommunikation og den positive psykologi.

Thomas Brink Erlandsen

Sønderskov Skolen
Uforpligtende forespørgsel på Mikael Kamber

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mikael Kamber
Mikael Kamber

5 ud af 5 stjerner

"Jeg sender en STOR hilsen til Mikael Kamber. Tak for et spændende foredrag. Stor ros efterfølgende fra vore medlemmer."

Lis Kristensen - Finansforbundet senior Nord Se alle referencer

Foredragsemner med Mikael Kamber