Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Skab den rette atmosfære og fremkald de rigtige budskaber med Lotte som moderator

Lotte Thor Høgsberg

Lotte Thor Høgsberg

Journalist, TV-vært, moderator og BA i dansk og kulturformidling samt overbygning i diskursanalyse.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lotte Thor Høgsberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lotte

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lotte Thor Høgsberg har i mange år været fremme i medierne, og hun er en af Danmarks meget velkendte studieværter. I de senere år har hun opnået erfaring fra turistbranchen, iværksætteri og velgørenhed via sit arbejde som pressechef i BC Hospitality Group og Bella Center Copenhagen, redaktionschef på Danmarks Indsamling, kultur- og indholdschef i Female Founders House og stifter af sit eget firma, spib.dk, hvor hun gør interviews til en budskabsplatform og arbejder for, at de gode historier og rette budskaber kan komme ud.

Med Lotte Thor Høgsberg som konferencier får I:

  • En erfaren og rutineret moderator med speciale i formidling og interviews
  • Et arrangement med ro, overblik og harmoni
  • Et forum, hvor både publikum og interviewpersonerne er i godt selskab

Moderation, harmoni og forståelse

Lotte er uddannet journalist i London, og har en bachelor i dansk og kulturformidling med en overbygning i minoritetsstudier og diskursanalyse fra KUA. Lotte har stor erfaring i at interviewe alt fra forfattere og forskere til ledere og lærde, og hendes professionelle måde at moderere på skyldes langt hen ad vejen hendes mange år i TV-branchen, hvor hun har arbejdet med livsstil, sport og nyheder samt været i spidsen for nogle af de største TV-begivenheder og kendte programmer på TV2, TV3 og DR. Lotte har interviewet langt de fleste kendte og ikoniske personligheder indenfor sport, politik, kultur, erhvervslivet og underholdningsbranchen, og hun mestrer konstruktiv og relevant kommunikation. Som moderator er Lotte Thor Høgsberg et super godt kort.

Dertil er Lotte forfatter til interviewbogen “Dig, mig og Gud – to generationer taler om tro”.

Book Lotte Thor Høgsberg som en erfaren moderator som er mester i at skabe en atmosfære af ro, harmoni og overblik ved jeres arrangementer.

 

Se foredrag med Lotte Thor Høgsberg
Lotte Thor Høgsberg som moderator

Professionel moderator og vært med sans for formidling

Lotte Thor Høgsberg er en erfaren og rutineret moderator med speciale i formidling og interviews – og ikke mindst i at få sit publikum og sine interviewpersoner til at føle sig i godt selskab. Lotte skaber ro, overblik og harmoni, og hun er utrolig sikker i sin tilgang og fremtoning.

Lotte er altid ydmyg overfor, at der er en modtager på den ene side og gæster på den anden. Hun har forståelse for helheden af begivenheden samt de vigtige mindre og større øjeblikke i løbet af et arrangement. Hun er velforberedt samtidig med, at hun kan gribe de uventede situationer med ro og professionalisme.

I Lotte Thor Høgsberg vil I opleve en utrolig velfunderet og velforberedt ordstyrer, moderator og konferencier, som er nærværende og koncentrerer sig om jeres budskaber. Hun sikrer, at jeres arrangement bliver bundet sammen som en helhed, og hun er altid med på at få netop jeres event til at stråle. Dertil sørger hun for, at deltagerne får en masse med hjem, så I sammen kan opnå det bedste resultat.

Referencer

Lotte var konferencier til mit event, men hun gjorde det rigtig godt, var meget professionel og nem at arbejde sammen med

Cecilie Kongstad

Coworking Plus
Uforpligtende forespørgsel på Lotte Thor Høgsberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lotte Thor Høgsberg