Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hør om det at nå sine mål, uden at opnå glæden - og hvordan man finder sit "why"

Carla Mickelborg foredrag

Carla Mickelborg

YouTuber, influent og CEO i Goal-Setter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Carla Mickelborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Carla Mickelborg vil i sine foredrag åbne op for, hvordan og hvorfor hun gik fra skuespillerinde til at dyrke sin kreativitet som selvstændig i virksomheden GOALS. Men vejen til succes var snørklet. Hør hvordan Carla har kæmpet med dårligt selvværd, stress og angst, og få hendes redskaber til at overkomme netop de kriser.

Et foredrag med Carla Mickelborg giver jer:

  • Redskaber til at nå jeres mål – imens I rent faktisk nyder processen
  • Et indblik i, hvordan metakognitiv teori og visualisering kan hjælpe jer med at realisere jeres drømme både i hverdagen og organisationen
  • En foredragsholder fyldt med optimisme og nærvær

Opnå jeres målsætninger uden stress og angst

Carla Mickelborg er i dag bedst kendt som blogger, vlogger og for sin virksomhed GOALS. På sin blog og YouTube-kanal med flere tusinde abonnementer inspirerer hun sine følgere til at gøre det, de elsker, og at åbne øjnene for muligheder i stedet for at fokusere på begrænsninger. Det samme ønsker Carla at opnå med sine foredrag og bogen “#JegElskerMigSelv” (2019), hvor hun fortæller ærligt om sine egne kampe til lykke og succes.

Har I før oplevet, at I er så fokuseret på at opnå et bestemt mål, fordi I tror, at lige præcis den destination vil gøre jer lykkelig? Og så skuffer drømmen, når den endelig er realiseret. Carla har selv været fanget i ideen, men hun har lært at føle efter i nuet og at  være i det, der føles godt lige nu og her.

Carla vil i sine foredrag have fokus på, hvordan I som individer eller i en virksomhed kan opnå målsætningerne, alt imens hverdagen fortsat er inspirerende og rar at være i. Det skal være slut med stress og angst, og derfor åbner Carla op for de metoder og værktøjer, der har hjulpet hende på vejen til GOALS og et liv fyldt med begejstring og kreativitet.

Carla kan også bookes til et foredrag eller en workshop med sin mor, Mariane Mickelborg, der er stifter af virksomheden GOALS, som de sammen har opbygget. I kan også booke et foredrag eller en workshop, hvor Carla med sin teoretiske baggrund som TV-tilrettelægger fortæller om SoMe og produktion af content.

Se foredrag med Carla Mickelborg
Carla Mickelborg foredrag

Fra drøm til virkelighed

Hvad gør man, når ens drøm ikke giver den lykke, man havde forventet? Det oplevede Carla Mickelborg efter at have udlevet sin skuespillerdrøm med 6 år som “Søs” i “Far til Fire”.

I dag er hun CEO i sit familiefirma GOALS og en af Danmarks største influencers på YouTube og Instagram. Hør hvordan hun tog springet fra illusionen om det glamourøse skuespillerliv til en hverdag, der pludselig stemte overens med hendes sande værdier: Kreativitet, begejstring og ærlighed.

Carla vil i dette foredrag fortælle og inspirere sit publikum til metoder, der kan fjerne fokus fra lykkedestinationen. I stedet skal man lære at nyde livet, som det er nu, og dyrke de små ting, der giver smil på læben i hverdagen.

Lær selv at sætte sande mål med bund i jeres dybeste værdier, og få de værktøjer, som Carla selv anvender for at visualisere sine mål og rent faktisk nå dem.

Carla Mickelborg foredrag

Goal-setter workshop

Find ind til værdierne – og nå jeres sande mål. Giv jeres medarbejdere et visuelt værktøj til at sætte fokus på deres kvalifikationer og værdier.

Forskning viser, at vi opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end ord. Det er derfor effektivt at sætte billeder på sine mål, og vigtigst – de værdier, der ligger bag vores mål. På den måde bliver vores mål fremover et produkt af en god proces.

På workshoppen kommer alle deltagere til at kende hinandens værdisæt, og kan fremadsigtet lettere indgå i samarbejder, velvidende hvor hinandens potentiale ligger.

Workshoppen er baseret på Mariane Mickelborgs teoretiske studie i visuel kultur og koncept-udvikling fra Københavns Universitet (2015), hendes coach-spørgeteknik og praktiske erfaring som AD’er. Kalle og Carla vil undervejs komme med konkrete eksempler på målsætningsteknikker og personlige erfaringer.

På GOALS workshoppen har vi den enkelte i fokus, og har derfor et maksimum på 10 deltagere pr. workshop.

På en GOALS workshop gennemgår vi hver enkelt deltagers udfordringer i forhold til at:

– Finde og visualisere sine værdier og mål

– Kende forskel på motivation og inspiration

– Komme fri af bekymringer og beklagelser

– Skabe plads til en kreativ og åben arbejdsplads

– Skabe klarhed i tanke og handling nu

– Bruge GOALS til daglig inspiration

– Lær at sætte billeder på jeres fremtid, så I kan se, mærke og ramme det, I sigter efter.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Carla Mickelborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Carla Mickelborg