Henter Indhold ...

Carla Mickelborg m. GOALS

YouTuber, influent og CEO i Goal-Setter

GOALS er en virksomhed, der arbejder med visuel kommunikation og kreativitet, grundagt af den populære youtuber og skuespiller Carla Mickelborg i selskab med sin mor og bror. De tre holder massevis af populære foredrag og workshops rundt i landet, hvor de hjælper virksomheder og organisationer med at skabe fornyelse, vækst og værdi i praksis. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Carla Mickelborg er et af landets største youtubere og kendt fra filmen ’Far til Fire’. Hendes succes skyldes i høj grad den visualiseringsteknik, hun har med hjemmefra. Sammen med sin mor og bror, deler de nu ud af deres personlige erfaringer og værktøjer via workshops, foredrag og webportal. Kombinationen af Carlas medietække og erfaring på det store lærred, Marianes arbejde som innovationschef, designer og coach, og Kalles personlige erfaringer med at sætte mål med hjertet – berører og inspirerer nu, gennem foredrag og workshops, organisationer og virksomheder rundt i landet.

Carla Mickelborg
Carla Mickelborg startede sin karriere som 16-årig med rollen som Søs i Far til Fire. Hun medvirkede i i alt 6 spillefilm, som TV-vært på TV2 Zulu og diverse kortfilm, mens hun færdiggjorde sin studentereksamen. Som 21-årig kom Carla Mickelborg ind på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun tog uddannelsen som TV-tilrettelægger og  tilbragte sin praktik i Los Angeles, hvor hun bl.a. producerede Instagram content for HBO.

I sit job som TV-tilrettelægger på DR Ultra opdagede Carla Mickelborg hvor stort YouTube var begyndt at blive herhjemme. Hun startede derfor sin egen kanal, og er i dag blandt Danmarks største influencere. I 2016 udråbte Femina hende til at være blandt de 100 mest inspirerende kvinder som tør. I 2017 holdte Carla Mickelborg et rost oplæg til Women’s Entrepreneurship Day efter at have stiftet sit 2. selskab, GOALS Group ApS, som hun er direktør for og ejer sammen med sin mor Mariane og bror Kalle.

Kalle Mickelborg
Kalle Mickelborg har en BA i Medialogi på Aalborg Universitet og er GOALS’ tekniske geni. Siden 5-års alderen har han skilt computere ad for at samle dem på ny, i en forbedret udgave. Kalle Mickelborg er dygtig til at stille ind på værdierne, og se igennem det virvar af præstationer, som ellers fylder i det flestes liv. Ud over sit studie har Kalle samlet viden om succes og tankens kraft, og har altid været en sand mester i at se klart og fortælle særdeles ærligt og gribende om de ting, der har styrket ham i hans tro. Kalle er en stor inspiration til dem, der vil lære at give slip i sine bekymringer, og være til stede i nuet.

Mariane Mickelborg

Mariane Mickelborg er specialist i visuel kommunikation. Efter mange år som reklamedirektør med eget bureau i Nyhavn, vendte hun tilbage til kunstverdenen for at skabe noget “dybere” end PR og reklamer. Hun valgte bl.a. at studere informationsvidenskab og kulturformidling, innovation, entrepreneurship, kommunikation og multimediedesign. Og kom på akademisk vis til bunds i det billedsprog, hun vidste kunne mere end blot at sælge produkter eller se flot ud på en væg. Med et snit på 12 og GOALS konceptet funderet på konkret afprøvet teori, stiftede hun i 2017 GOALS Group ApS, som i dag udvikler og sælger de værktøjer og billeder, hun ved virker. Mariane er desuden en humoristisk og varm person, der med sin kreative indsigt og undervisningserfaring for bl.a. erhvervslivets topledere ved, hvad der skal til for at skabe nærvær og fornyelse gennem design, foredrag og workshops.

 

  GOALS foredrag

  Goal-setter foredrag – drop begrænsningerne og skab ud fra dit fulde potentiale

  • I foredraget svarer teamet bag GOALS på spørgsmålet: “Hvordan når vi vores mål, uden at stresse os selv helt vildt? Uanset om du er direktør eller medarbejder må formålet med ethvert mål, være glæde. Desværre misser vi den ofte, fordi vi har travlt med næste mål, stige i graderne, præstere og løbe lidt hurtigere. I dette foredrag lærer deltagerne at visualisere – og lade værdierne guide de daglige valg, så både proces og selve målet – føles rigtigt.
  • Carla, Mariane og Kalle kommer med konkrete eksempler fra deres eget liv på, hvor vigtigt det er at finde ind til sine værdier, når man sætter mål, både privat og erhvervsmæssigt. Carla fortæller om sin skuespillerdrøm, som ikke gav hende den kreative frihed hun havde håbet på. Mariane fortæller om reklamebranchens pres og de svære valg, og hvordan hun turde steppe ud og leve i overensstemmelse med sin indre tilskyndelse. Og Kalle giver sine bud på, hvordan hans værdier helt naturligt får lov at fylde i hans job som IT-chef i deres fælles familiefirma.
  • Gennem foredraget bliver deltagerne også præsenteret for en række videnskabelige studier og teori inde for visuel kommunikation og kreativitet – og lærer at tænke ud af boksen, udvide perspektivere og slippe selvopfundne begrænsninger. I får så at sige værktøjer til at nå jeres fulde vinder-potentiale.
  • Foredraget vil inspirere jer til at finde ind til værdierne, så I fremover kan leve i overensstemmelse med de tanker, som bringer vækst og glæde. “Vi kan ikke kontrollere vores liv, men vi kan udvikle den måde vi oplever det på.”

  I et GOALS foredrag får du metoderne til at:

  – Finde og visualisere dine værdier

  – Komme fri af dine bekymringer og beklagelser

  – Skabe mere plads til en kreativ livsstil

  – Skabe klarhed i tanke og handling nu

  – Bruge GOALS til daglig inspiration

  – Kende forskel på motivation og inspiration

  GOALS workshop

  Goal-setter workshop

  • Find ind til værdierne – og nå dine sande mål. Giv dine medarbejdere et visuelt værktøj til at sætte fokus på deres kvalifikationer og værdier.
  • Forskning viser, at vi opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end ord. Det er derfor effektivt at sætte billeder på sine mål, og vigtigst – de værdier, der ligger bag vores mål. På den måde bliver vores mål fremover et produkt af en god proces.
  • På workshoppen kommer alle deltagere til at kende hinandens værdisæt, og kan fremadsigtet lettere indgå i samarbejder, velvidende hvor hinandens potentiale ligger.
  • Workshoppen er baseret på Mariane Mickelborg’s teoretiske studie i visuel kultur og koncept-udvikling fra Københavns Universitet (2015), hendes coach-spørgeteknik og praktiske erfaring som AD’er. Kalle og Carla vil undervejs komme med konkrete eksempler på målsætningsteknikker og personlige erfaringer.
  • På GOALS workshoppen har vi den enkelte i fokus, og har derfor et maksimum på 10 deltagere pr. workshop.

  På en GOALS workshop gennemgår vi hver enkelt deltagers udfordringer i forhold til at:

  – Finde og visualisere sine værdier og mål

  – Kende forskel på motivation og inspiration

  – Komme fri af bekymringer og beklagelser

  – Skabe plads til en kreativ og åben arbejdsplads

  – Skabe klarhed i tanke og handling nu

  – Bruge GOALS til daglig inspiration

  – Lær at sætte billeder på din fremtid, så du kan se, mærke og ramme det, du sigter efter.

Foredragsholdere der minder om Carla Mickelborg m. GOALS

Foredragsemner med Carla Mickelborg m. GOALS