Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Mød Anne Linnet til foredrag om hendes SANGE TIL LIVET

Anne Linnet

Anne Linnet

Sanger, sangskriver og musiker.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anne Linnet

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne, og hun er en af landets mest betydningsfulde og initiativrige musikere. De fleste af os har en Anne Linnet-sang, som har haft en særlig betydning for os på et særligt tidspunkt i vores liv. Hendes ærlige og relaterbare tekster, store hits og leg med forskellige musikgenrer har gjort hende til én af de få sangerinder, der har været populær gennem flere årtier og hos flere generationer.

Et foredrag med Anne Linnet giver jer:

  • Et unikt indblik i Anne Linnets musikalske univers og den måde, hendes kreativitet udfolder sig på
  • Mulighed for at komme i dialog med Anne Linnet om teksterne og stemningen i hendes SANGE TIL LIVET
  • En dejlig, følelsesladet og sjov stund i godt selskab

Musikalsk mangfoldighed

Hun har været medlem af Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade, og har udgivet adskillige soloalbums, ikke mindst ”Jeg er jo lige her”, der indeholder hits som ”Forårsdag” og ”Tabt mit hjerte” og solgte mere end 400.000 eksemplarer. Senest står hun bag det firedobbelte album SANGE TIL LIVET, som udkom i efteråret 2022. Albummet indeholder 50 nye numre, alle ’skuffesange’ fra de seneste 20 år, hvoraf nogle er skrevet i 2003, mens andre først har set dagens lys for nylig. Og de har ikke passet ind nogle steder, ikke før nu.

Udover at have sat sit tydelige præg på dansk musik gennem årtier har Anne Linnet repræsenteret kvindekampen gennem sin musik og været et forbillede i kampen for kvinders rettigheder.

Book Anne Linnet til jeres næste event og kom helt sæt på hendes sangskriveunivers samt hendes nyeste album.

Se foredrag med Anne Linnet
Anne Linnet foredrag

Sange til livet – om tro, håb, tab og kærlighed

I dette foredrag bliver publikum inviteret med ind i Anne Linnets musikalske univers og skabelsen af hendes firedobbelte album SANGE TIL LIVET. Tro, håb, tab og kærlighed er de fælles temaer, sangene kredser om. De omhandler livet på godt og ondt, fra den spæde start til slutningen samt alt det, der kommer indimellem, når liv leves, og som former os som mennesker. Fælles for dem alle er dog, at de taler til følelserne – og de taler til os på forskellig vis.

Anne Linnet har selv haft oplevelsen af at dykke ned i sangene og opdage, at der er en sammenhæng mellem dem. Den ene sang kommenterer på en anden, og en tredje sang uddyber dele af den fjerde. Det er et værk, hvor sangene fletter ind i hinanden, både meningsmæssigt og musikalsk. Oplev Anne Linnet fortælle om tilblivelsen af sangene, inspirationen bag og tankerne i processen, når hun samtidig inviterer til dialog omkring teksterne og stemningen i sangene.

Anne Linnet kan fortælle bredt om SANGE TIL LIVET, men I kan også i fællesskab udvælge et tema eller en række numre, som hun kan tage udgangspunkt i.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anne Linnet

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anne Linnet