Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hør om vanetænkning, karrierevalg og de mange kulturelle oplevelser

Nikolaj Koppel Foredrag

Nikolaj Koppel

Musiker, medstifter af Podimo og TV-vært.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Nikolaj Koppel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nikolaj

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Nikolaj Koppel holder inspirerende foredrag om sit eget liv, de valg han har taget i sin karriere og den kultur, som han har beskæftiget sig med. Nikolaj Koppel er rutineret både som foredragsholder og ordstyrer, og står med et ben i den kunstneriske såvel som den journalistiske verden. 

Et foredrag med Nikolaj Koppel giver jer:

  • Fortællingen om hvordan han optimeret sit talent og foldet det ud på nye områder
  • Indblik i hvordan har han navigeret mellem sine egne og omverdenens forventninger
  • Hans underholdende betragtninger, udfald og anekdoter fra et unikt musikerliv

Nytænkning, karriereudvikling og kulturelle indsigter

Nikolaj Koppel er uddannet som pianist i København og London. I dag bruger han sin lange karriere i de underholdende Nikolaj Koppel foredrag, hvor han engageret fortæller om vanetænkning, karrierevalg og de mange kulturelle oplevelser.

Nikolaj Koppel har bevæget sig ubesværet fra at være et topnavn indenfor den klassiske musikverden til at være landskendt ansigt i primetime fjernsyn. Og så har han ikke mindst foretaget nogle opsigtsvækkende skift mellem nogle tunge lederstillinger indenfor musik-, medie- og underholdningsbranchen.

I en årrække gav Nikolaj Koppel koncerter i Danmark, resten af Skandinavien samt i USA, Australien og Tyskland. Han udgav tre anmelderroste solo cd’er, og så var vejen som international professional pianist lagt. Men som 30-årig stoppede Nikolaj Koppel livet som koncertpianist og musiker, til stor overraskelse for musikverdenen. I stedet vendte Nikolaj Koppel sig mod journalistikken, og var som freelance journalist tilknyttet blandt andet Weekendavisen og Information. I 2001 blev han redaktionschef på magasinet Euroman, hvor han var i fire år.

Karrierevejen skiftede endnu engang for Nikolaj Koppel, som i 2005 fik posten som Tivolis Musikchef – og dermed også ansvaret for Koncertsalens sommersæson, Fredagsrock, Jazz Festival i Tivoli samt Havens orkestre. Derudover har Nikolaj Koppel været dommer i Talent ’09 og Talent’10 på DR1 sammen med Jokeren og Hella Joof. Koppel fungerede som Tivolis Musikchef indtil februar 2010, indtil han blev tilbudt nye udfordringer i radio og på tv: Her blev han vært på ”Aftenshowet” og senere kunne han ses på DR1 og DR2 i bl.a. “Maestro”, “Kronprinsparrets Kulturpriser”, “Spil for Livet” og “Dronningens 40 års regeringsjubilæum”.

Sideløbende med sit virke som TV-vært var Nikolaj Koppel også kanalchef på P2 og redaktør på både P1 og DR1. Og så var han i 3 år programvært sammen med Hella Joof på radioprogrammet ”Åbent Hus”. I dag er han Director of Content hos Podimo, som han selv har været med til at stifte.

Book Nikolaj Koppel til jeres næste mindeværdige event, og bliv klogere på hvordan I udfordre jeres vaner samt kickstarter jeres rejse mod positiv forandring.

Se foredrag med Nikolaj Koppel
Nikolaj Koppel foredrag

Få det bedste ud af dit talent

Pianist, journalist, redaktionschef, kanalchef, TV-vært Nikolaj Koppels karriere har bragt ham forbi en lang række titler og positioner i Tivoli, Danmarks Radio, Euroman og mange andre steder. Men hvordan har han optimeret sit talent og foldet det ud på nye områder? Og hvordan har han navigeret mellem sine egne og omverdenens forventninger?

Med udgangspunkt i sin imponerende karriere og erfaringer har Nikolaj Koppel i snart 10 år holdt foredrag for tusindvis af begejstrede tilhørere. Uanset hvor man står i sin karriere eller liv, vil Koppels musikalske foredrag om værdier, valg og fravalg inspirere de fleste til hvordan man kan bryde med vanetænkningen – og få det bedste ud af sit talent.

Nikolaj Koppel foredrag

Der findes kun to slags musik!

Nikolaj Koppel har indspillet Brahms klaverkoncert med DR symfoniorkestret og lavet remixes med Emil Stabil. Han har udgivet musik i hele verden, fået topanmeldelser i BBC – og han har prøvet at gå i stå foran publikum midt i en Beethoven sonate.

Musikken har Nikolaj Koppel fået ind med modermælken. Han havde sin første klavertime som 3-årig og har siden bevæget sig i alle afkroge af musik- og underholdningsindustrien: som klaverstjerne, som musikchef, som kanalchef og både foran og bagved TV-skærmen som formidler af musik i mange genrer.

Kom og hør hans underholdende betragtninger, udfald og anekdoter fra et unikt musikerliv. Vi kommer forbi både Bach, Wagner, Elvis, Prince og Christopher, mens Koppel trækker overraskende tråde på tværs af musikalske genrer. Er der et flygel til rådighed vil Koppel spille undervejs i form af små musikalske indslag og eksempler.

Nikolaj Koppel ordstyrer

Konferencier og ordstyrer

Nikolaj Koppel er en erfaren journalist, konferencier og ordstyrer. Han har mange års erfaring fra en lang række TV-shows og –programmer, smalle såvel som brede – og med 20.000 til over over 200 mio. seere. Uanset om sproget er dansk eller engelsk, om det er som ordstyrer eller konferencier, så styrer Nikolaj Koppel alle slags arrangementer med afslappet professionalisme og elegant præcision.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Nikolaj Koppel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Nikolaj Koppel