Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få styr på klimaændringerne med hele Danmarks vejrvært

Mikael Jarnvig Foredrag

Foto: Niels Aage Skovbo

Mikael Jarnvig

Meteorolog og vejrvært.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mikael Jarnvig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mikael

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Hvad sker der for klimaet? Vejrvært Mikael Jarnvig vil med sine foredrag gøre deltagerne klogere på jordens og vejrets forandringer. Hvad er reelle problemer, og hvornår er det bare ganske almindeligt omskifteligt vejr? Få styr på fup og fakta i klimadebatten med Danmarks måske mest velkendte meteorolog.

Et foredrag med Michael Jarnvig giver jer:

  • Klarhed over, hvad der i virkeligheden er sande eller falske myter om klimaet
  • Ekspertviden om klimaforandringer og konsekvenserne, der følger med det ændrede vejr
  • Indblik i, hvad vi kan forvente af fremtidens vejr både nationalt og internationalt

Bliv klogere på vejret

Mikael har arbejdet professionelt med vejret siden 1976, hvor han afsluttede sin uddannelse som meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut og Københavns Universitet. I mere end tre årtier har Mikael fokuseret på tv-vejrudsigter på både DR, TV2 og TV3. Den erfaring har også gjort ham til en eminent formidler af et ellers videnskabeligt emne.

Der er stor debat om klimaet og de negative påvirkninger, som vi mennesker har på det. Men hvor stor en del af de informationer, som vi får, er i bund og grund korrekte? Mikael vil i sine foredrag forklare, hvor problematikken er kørt op i en spids, og hvor der rent faktisk er noget om snakken. Er Danmarks sommervejr med tordenvejr den ene dag og skyfrihimmel den anden dag et hint om, at der er faretruende klimaproblemer?

Mikael vil også sætte fokus på, hvilke ændringer i vejret og klimaet vi kan forvente i fremtiden nationalt og internationalt. Få for eksempel svar på, om Danmark snart kan opleve 40 grader i sommerperioden.

Book Mikael til et spændende foredrag, og bliv klogere på vejret og de klimaforandringer, der er på vej.

Se foredrag med Mikael Jarnvig
Mikael Jarnvig foredrag

Hallo, hvad sker der for klimaet?

I foredraget går Mikael i dybden med, hvad der sker med vejret og klimaet i disse år. Desuden forklarer han, hvad der er forskellen på de to. Klimaændringerne bliver omtalt oftere og oftere i flere sammenhænge, og mange af os kan ikke finde hoved og hale i alle de informationer, der skyller ind over os. Men hvor mange tilfælde er reelle klimaændringer, og hvor meget er ganske normalt vejr, der bare bliver blæst op til at være ”verdens ende”?

Mikael vil fortælle, hvad der er målt, konstateret og videnskabeligt holdbart. Ud fra videnskabelig viden og prognoser vil han også forklare, hvad der kommer til at ske med vejret i nær fremtid nationalt og internationalt, og hvilke konsekvenser disse ændringer får? Han fortæller også om årsagerne til klimaændringerne. Er de naturlige og tilfældige, eller skyldes de menneskers adfærd?

Foredraget, der er ledsaget af både grafik og fotos, er ikke på et højt videnskabeligt niveau. I behøver derfor ikke videnskabelig forhåndsviden for at kunne følge med, tværtimod. Det henvender sig til helt almindelige unge og voksne, der gerne vil have styr på de grundlæggende begreber og mekanismer i klimaets virkemåde. Forhåbentlig vil I også få en fornemmelse af størrelsen, tidsskalaen og konsekvenserne af klimaforandringerne. Ligeledes vil løsningen på klimakrisen også tone tydeligt frem.

Der vil være rig mulighed for at stille masser af spørgsmål om klima og vejr.

 

Referencer

Super informativt og leveret i et let forståeligt sprog.

Lisbeth Bagunck

Taulov kirke

Det var et godt og tydeligt foredrag med klare pointer og budskaber. MJ kom i god tid og var venlig og imødekommende over for folk også i pausen

Lisbeth Kristensen

Stilling Kirke
Uforpligtende forespørgsel på Mikael Jarnvig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mikael Jarnvig